Ai impuscat vreodata pe cineva?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde WOLF » Lun Aug 27, 2001 8:30 pm

Daca da, scrie-mi un mail... si schimbam impresii..
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Ai impuscat vreodata pe cineva?

Mesajde tzucu » Lun Aug 27, 2001 8:43 pm

Initial trimis de WOLF
Daca da, scrie-mi un mail... si schimbam impresii..

Pai da, ca doar se intampla in fiecare zi...sa mai faci parte dintr-un pluton de executie, sa trimiti oameni la sortat uraniu..Da pana una-alta pune si tu impresiilea alea aici...Daca e asa de placut poate ca ne apucam mai multi de distractia asta..Cine stie..
tzucu
Junior Member

eu nu, da tata

Mesajde Vizitator » Lun Aug 27, 2001 9:19 pm

...

intr-o noapte m-am intors mai devreme acasa cu tata si pe la 2 noaptea am auzit 2 impuscaturi. m-am trezit shi tata era cu pistolul in mana shi il impuscase pe unul care intrase in casa

...ideea e ca si acum e in proces cu individul
Vizitator

Re: eu nu, da tata

Mesajde lebadutza » Mar Aug 28, 2001 6:18 pm

Originally posted by vali
...

intr-o noapte m-am intors mai devreme acasa cu tata si pe la 2 noaptea am auzit 2 impuscaturi. m-am trezit shi tata era cu pistolul in mana shi il impuscase pe unul care intrase in casa

...ideea e ca si acum e in proces cu individul

??? sa te cred sau nu??? din principiu, nu-i cred pe cei din tribul (male) din care faci parte....

eu una, impusc la greu inainte de a adormi... imi imaginez cine mi-a mai facut zile amare....si, gata, moare in chinuri groaznice....Ultimul scenariu: domnul sta in costumul lui negru - Steilmann, cu un pahar de whisky in mana, foarte degajat pe scaun, cu un trandafir la butoniera.....; detaliu minor: o gaura facuta de un Colt 45 se lafaie pe tampla stanga....
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
lebadutza
Junior Member

Re: Re: Ai impuscat vreodata pe cineva?

Mesajde WOLF » Mar Aug 28, 2001 6:26 pm

Initial trimis de tzucu

Pai da, ca doar se intampla in fiecare zi...sa mai faci parte dintr-un pluton de executie, sa trimiti oameni la sortat uraniu..Da pana una-alta pune si tu impresiilea alea aici...Daca e asa de placut poate ca ne apucam mai multi de distractia asta..Cine stie..

Asta ma enerveaza cel mai mult la sistemul asta romanesc.. Intra omul in casa, te prada.. il prinzi si tot EL e cel care te da in judecata .. si inca mai si castiga.. de trebuie sa-i platesti costumul Armani de 1000$ care si l-a agatat in timpul operatiunii.. asa ceva e inadmisibil..

Dupa mine nu l-as impusca.. dar l-as face sa ma roage sa-l impusc
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Re: eu nu, da tata

Mesajde tzucu » Mar Aug 28, 2001 6:34 pm

Initial trimis de lebadutza

??? sa te cred sau nu??? din principiu, nu-i cred pe cei din tribul (male) din care faci parte....

eu una, impusc la greu inainte de a adormi... imi imaginez cine mi-a mai facut zile amare....si, gata, moare in chinuri groaznice....Ultimul scenariu: domnul sta in costumul lui negru - Steilmann, cu un pahar de whisky in mana, foarte degajat pe scaun, cu un trandafir la butoniera.....; detaliu minor: o gaura facuta de un Colt 45 se lafaie pe tampla stanga....

Ne-am scos la faza asta..cine mai poarta steillman in ziua de azi..Nu prea mi-ar sta bine cu o floare la butoniera treningului Adidas cu adidasi Reebok..Ar trebui sa mai schimbe astia filmele asta melodramatice.Cum vin astea sunt dramatice si sunt musical-uri..De unde melo ?
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: eu nu, da tata

Mesajde lebadutza » Mar Aug 28, 2001 8:06 pm

Initial trimis de tzucu

Ne-am scos la faza asta..cine mai poarta steillman in ziua de azi..Nu prea mi-ar sta bine cu o floare la butoniera treningului Adidas cu adidasi Reebok..Ar trebui sa mai schimbe astia filmele asta melodramatice.Cum vin astea sunt dramatice si sunt musical-uri..De unde melo ?

tzucule, sunt f. flexibila.. te omor si pe tine original... chiar si in adidasi si trening....chiar daca dupa, o sa fie si lacul lebedelor...:(
lebadutza
Junior Member

Hack

Mesajde Hack » Mie Aug 29, 2001 12:20 am

cred ca avem printre noi o agenta viitoarea agenta 007 shi vad ca nu are prejudecatzi!!!! lebadutza!!!!!
Hack
Junior Member

ai impuscat vreodata pe cineva

Mesajde Vizitator » Joi Aug 30, 2001 2:43 pm

Sincera sa fiu, n-as putea sau ar trebui sa fiu intr-o stare foarte proasta.in a doilea rand, daca impusti pe cineva, inseamna sa iti sacrifici viata si eu vreau o traiesc in plus, nu prea suport sa vad sange, chiar deloc
Vizitator

Re: Re: Re: Ai impuscat vreodata pe cineva?

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 3:08 pm

Initial trimis de WOLF

Asta ma enerveaza cel mai mult la sistemul asta romanesc.. Intra omul in casa, te prada.. il prinzi si tot EL e cel care te da in judecata .. si inca mai si castiga.. de trebuie sa-i platesti costumul Armani de 1000$ care si l-a agatat in timpul operatiunii.. asa ceva e inadmisibil..

Dupa mine nu l-as impusca.. dar l-as face sa ma roage sa-l impusc

Nu stiam ca se intampla asa ceva in Romania, adica daca mi-as permite in tzara asta un costum de 1000 $ nu m-as apuca sa sparg casele oamenilor..Si apoi singurul loc unde am vazut intamplandu-se ceea ce ai spus tu e familia Bundy..Acuma vorba unora de pe aici , orice asemanare intre serialu asta si Romania e pur intamplatoare..:D
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: eu nu, da tata

Mesajde tzucu » Joi Aug 30, 2001 3:11 pm

Initial trimis de lebadutza

tzucule, sunt f. flexibila.. te omor si pe tine original... chiar si in adidasi si trening....chiar daca dupa, o sa fie si lacul lebedelor...:(

Everybody has to die at acertain moment..Asa ca nu mi-ar displace sa fiu omorat de o lebadutza intr-un mod original..Ce as vrea sa mai detaliezi tu aici este ce anume ai vrut sa spui prin "sunt foarte flexibila"..:D
tzucu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Ai impuscat vreodata pe cineva?

Mesajde WOLF » Joi Aug 30, 2001 7:00 pm

Originally posted by tzucu

Nu stiam ca se intampla asa ceva in Romania, adica daca mi-as permite in tzara asta un costum de 1000 $ nu m-as apuca sa sparg casele oamenilor..Si apoi singurul loc unde am vazut intamplandu-se ceea ce ai spus tu e familia Bundy..Acuma vorba unora de pe aici , orice asemanare intre serialu asta si Romania e pur intamplatoare..:D

Hehe man.. se pare ca nu esti la curent cu multe lucruri.. (Poate esti la curent alternativ cine stie)..
Dar daca in Romania ti-ai permite un costum de 1000$ cu care sa mergi la munca.. atunci sigur ai ceva tangenta cu acest mod mai rapid de acumulare ... ma refer la spartul caselor..

Hehe ... treninguri de 1000 $ gasesti ceva mai greu.. si nu prea cred ca in Romania..
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: eu nu, da tata

Mesajde lebadutza » Vin Aug 31, 2001 5:26 pm

Initial trimis de tzucu

Everybody has to die at acertain moment..Asa ca nu mi-ar displace sa fiu omorat de o lebadutza intr-un mod original..Ce as vrea sa mai detaliezi tu aici este ce anume ai vrut sa spui prin [B]"sunt foarte flexibila"
..:D [/B]

adica faptul ca ai trening si adidasi nu ma impiedica cu nimic ca sa te omor original... A avea Steilmann nu e o conditie necesara...
Nu te gandi la prostii, tu!!! :p
lebadutza
Junior Member

1346

Mesajde baixinho© » Joi Ian 02, 2003 10:01 pm

Mergeam mai demult pe strada. Aveam pm-ul in buzunar, il ascunsesem bine. Un individ s-a oprit in dreptul meu si mi-a cerut o tigara. Nu am vrut sa-i dau. I-am spus ca nu am, desi aveam una in coltul gurii si trageam din ea. Mi-a spus: "Du-te naibii" si a plecat. Nu am suportat umilinta si i-am tras un glont in cap, imprastiindu-i creierii pe jos, dupa care mi-am vazut de treaba mea. Tipul s-a ridicat, s-a sters de sange cu maneca, dupa care a venit si m-a intrebat: "De ce esti rau?". Asta a fost picatura care a umplut paharul. Mi-am scos pm-ul, l-am dat pe foc automat, dupa care am golit incarcatorul in el. Cu ultimele eforturi, mj-a spus: Te-am intrebat daca ai tigari, deoarece voiam eu sa-ti dau".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde as xxl » Vin Ian 03, 2003 3:36 am

pe bune, chiar aveam de gand sa iti dau tzigari. asta e problema mea, nimeni nu ma intelege.
maciuci©
as xxl

Mesajde vali » Vin Ian 03, 2003 5:04 am

bauxinio, asxxl, daca aveati chef de aberat, de ce nu v-ati dus pe kterinca?

[-(
some people deserve to die
vali

Mesajde RooT » Vin Ian 03, 2003 5:52 am

Mamaaa ... da unde l-ati gasit shi pe asta .. uitatziva la datele posturilor ... :) ... anyway ... l-am mutat io pe aberatzii ... ca intr-adevar era aberatzie din start .. :p
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

1355

Mesajde baixinho© » Vin Ian 03, 2003 8:28 pm

as-ule, daca spuneai de la bun inceput nu se mai ajungea la situatia asta. Dar ia spune, a reusit operatia estetica? AM auzit ca ti-ai pus ochi de sticla cu care vezi mai bine decat cu cei pe care i-ai avut de la bun inceput!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde as xxl » Sâm Ian 04, 2003 3:14 am

ochi de sticla sa fie la tine acolo ...
acum am un dispozitiv de ultima ora, ultra performant cu care pot vedea atat in ultra-violet, infra-rosu cat si imagini termale.
pacat ca are alta culoare si tot tre sa port ochelari.
da', baixinho, sa nu aberam totusi ... ai impuscat (mortal) pe cineva ?
(ca asa, cu rateuri, totzi suntem tari)
maciuci©
as xxl

Suntetzi copii!!!

Mesajde genicon » Dum Ian 05, 2003 1:46 am

Aveam vreo 12-13 ani cand s-a intamplat prima data. Am inceput cu un pistol vai de capul lui... Cred ca in ziua aia am omorat vreo 200 de amaratzi. Si am reusit sa-mi iau o mitraliera d-aia gen SF retro. Cu aia am facut ravagii a doua zi. Am omorat vreo 350... Deja cand am pus mana pe lansatorul de rachete, nu se mai intelegea nimeni cu mine. Mureau pe capete si eu ma simteam bine. Impuscam, impuscam, si tot asa. Si toti mureau si eu nu (ca aveam parole).
Oricum, timpul a trecut, si victimele pe zi au inceput sa scada... deja simt ca imbatranesc... nu mai am vlaga, nu mai pot... abia daca mai omor 20 pe zi...
Uite mi-am petrecut eu copilaria - am inceput cu Doom, si am tot continuat pana am ajuns acum la Counter si aia mor mai greu. Ba, parca mor eu mai repede decat ei.
Concluzie: Sunteti copii! Eu am impuscat pe cineva! Eu l-am omorat pe Kennedy!!!!!!

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Re: Suntetzi copii!!!

Mesajde as xxl » Dum Ian 05, 2003 2:40 am

Initial trimis de genicon
Eu am impuscat pe cineva! Eu l-am omorat pe Kennedy!!!!!!

nu ti cred ...
aseara am fost cu el la curve.
maciuci©
as xxl

Re: Re: Suntetzi copii!!!

Mesajde genicon » Dum Ian 05, 2003 6:40 pm

Initial trimis de as xxl

nu ti cred ...
aseara am fost cu el la curve.

Imi pare rau, nici eu nu te cred... pt ca el acum este fantoma, si aseara a facut cateva poze pt IngerasRO, sa mai aiba poze sa puna pe "Fantoma"...
P.S. Si, ce-ai facut la curve? Ai impuscat vreuna? :D
Am zis

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Ian 06, 2003 1:52 am

te inteleg ca ai probleme, totusi eu la curve fac ce face tot omu. O cafelutza, un piscot, dulceata pa farfurie si dup-aia ascultam o tzara pe radio romania actualitati cotele apelor dunarii.
da de ce ma intrebi ?
maciuci©
as xxl

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 4:16 am

EU atati am impuscat ca nu-mi maia duc aminte dar parca era in: Counter, Nuke3D, Doom, etc.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Ian 08, 2003 10:59 pm

Initial trimis de as xxl
te inteleg ca ai probleme, totusi eu la curve fac ce face tot omu. O cafelutza, un piscot, dulceata pa farfurie si dup-aia ascultam o tzara pe radio romania actualitati cotele apelor dunarii.
da de ce ma intrebi ?

:D
Pt ca eram convins ca tu nu faci ce fac eu - ii dau o banana, iau in schimb o boala de la ea, iau antibiotice o saptamana, si dupa aia o impusc(ca sa fiu on topic), sa nu afle nimic prietena mea
Am zis

genicon
Junior Member

de-abia astept sa pun mana pe puscoci

Mesajde Sydney » Vin Ian 17, 2003 1:48 pm

Nu am impuscat pe nimeni inca.Dar am o lista cu pretendenti la un glontz intre felinare
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Demona » Dum Mai 11, 2003 1:00 pm

..nu, n-am impushcat...dar ash face-o...mai ales ca am pe cine!...Primul ar fii sheful meu...
I'm good at being bad.
Demona
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Lun Mai 12, 2003 9:51 pm

Eu l-am impuschat pe Ceausescu !:lol:Glumeam! Mai e mult pana sa impusch pe cineva :)...sau poate nu?cred ca prima persoana pe care asi vrea sa o impusch ar fii.. profa de romana :)
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde punct » Mar Mai 27, 2003 3:14 pm

n-am impuscat pe nimeni, dar l-as impusca fara nici un regret pe vecinul meu si pe dobermanu' lui , care imi tot terorizeaza cainele
;f
X
punct
Junior Member

Mesajde punct » Mar Mai 27, 2003 3:16 pm

l-am uitat pe dan negru. l-as face sita cu cea mai mare placere :j
X
punct
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii