De vorba cu moderatorul!

Forumul asociat fanclubului Simplu

De vorba cu moderatorul!

Mesajde sly » Joi Dec 19, 2002 7:38 pm

pe acest forum vreau sa fie un climat de liniste , intelegere shi pace. nu accept sub nici un fel mesajele de bagare in seama shi orice problema cu acest forum sper sa se rezolve pe acest topic shi sa nu fiu nevoit sa apelez la forumul de anunturi administrative unde se poate lasa cu avertismente, banuri, etc!
shi aici imi poti sugera tot felul de ideei care va vin in cap ca sa inbunatim forumul shi poate babygirl sau uncopilutz care am obs. ca se stiu cu simplu sa-i aduca pe baieti pe acest forum in limita timpului lor!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 19, 2002 10:54 pm

No more crap about Animal X vs Simplu...thank U!!!! Ce bine e cu moderator, sa mor io!!! :D

bafta sly!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Domnule moderator,nu fiti atat de crud ca nu va sta bine,sincer!

Mesajde UnCopilutz » Sâm Dec 21, 2002 12:02 am

Ce insulte , domnule moderator ? Era un schimb de opini asupra celor doua trupe , daca despre asta era vorba. Eu sunt cel mai bun prieten al fetelor astora care posteaza de obicei mesaje aici pe forumul trupei SIMPLU.Eu sunt cel mai bun prieten al omului,sau cel putin pot sa fiu cel mai bun prieten al omului.
Daca nu ma "mananc in gura" cu nimeni eu nu ma simt bine , dar asta nu are sens sa o iei atat de in serios incat sa ma pui la respect cu banuri sau alte cele.Multumesc anticipat , domnule moderator . V-as cere prea mult daca v-as zice sa fiti mai bun cu noi ? :)
Da,si eu mi-as dori sa facem forumul trupei asteia care imi place atat de mult ... sa-l facem cat mai vizitat si lumea sa se inghesuie aici sa posteze mesaje in legatura cu trupa SIMPLU.
Maine o sa vorbesc cu Laurentiu si o sa ii zic despre forumul asta si o sa il invit cat pot eu de frumos sa poarte discutii cu fanii ...
Pace fetelor , eu pot fi cel mai domestic om de pe Terra daca stiti cum sa faceti sa nu ma calcati pe nervisori!
SIMPLU forever !
Simplu ~~Idei~~ Munca~~ Putere~~ Lupta ~~Uniti
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Dec 21, 2002 5:57 pm

Uncopilutz prietene cred ca te referi la faptul ca am inchis acel subiect despre SImplu&AnimalX (nu ZoofilX) . L-am inchis deoarece lucrurile degenerasera shi ti-am zis ca aici se discuta despre Simplu adik asha cum ziceai tu Simplu-Idei-Munca-Putere-Lupta-Uniti ... Asha ca nu am nimic cu voi shi nici nu vreau sa apelez la avertismente, banuri sau alte chestii deoarece cred ca impreuna vom face o treaba shi vom reusi sa aducem forumul simplu pe prima pagina...(asha ca sunt pasnic shi toate problemele legate de acest forum se vor rezolva pe acest subiect)
Va rog mult sa vorbiti cu baietii de la Simplu deoarece ar fi bine sa apara pe aici sa scrie shi ei unele mesaje in limita timpului care il au!
ps:cititi fff bine regulamentul forumului shi daca aveti unele sugestii referitor la el imi puteti zice shi il voi schimba!
sly

Bun asa!

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 22, 2002 6:33 pm

Ma bucur ca a dat iama moderatorul printre noi ca alfel ne spargeam capatanile ... ei , zic si eu acum ... dar trebuia sa vii de la inceput sa vedem si noi de cine este vorba , daca tot esti moderator.
Regulamentul e destul de bun ... parerea mea .
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 25, 2002 1:34 am

hm.... trebuie sa ma intreb... Ce caut eu pe SImplu??? :con: nu sunt fana, inafara de Smiley si Piticu (si hai si Omu Negru) nici nu prea ii suport... Dar totusi, am scris pe aici, nu de alta dar m-am gandit ca poate merita! Eu n-am de gand sa ma cert cu tine Sly, sincer nici nu vreau!!! Dar, din mai multe motive am decis sa postez cat de putin posibil pe aici! Nu de alta, dar atunci cand parerea mea despre fani simplu nu este luata in considerare (atata timp cat fani animal x sunt criticatii mereu ptr prostia lor) eu nu am de ce sa mai scriu... eu nu m-am suparat pe tine (subliniez asta) nici nu vreu sa continue discutia, dar mi-am dat seama ca, probabil multe din posturile mele vor fi sterse deoarece eu nu sunt deacord cu fanatismul, cu obsesia de care multi dau dovada!

:kiss: to sly, si multa bafta in continuare...din cand in cand, o sa mai postez si eu.... (as adauga ceva dar ar fi sters postul :D)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sly » Mie Dec 25, 2002 6:52 pm

in primul rand vreau sa discutati pe acest topic deshis shi sa mi spuneti offurile shi nemultumirile voastre legate de acest forum (subliniez ca pe acest topic nu pe altele ) Asha cum v-am spus as vrea sa fie un climat de liniste shi intelegere !!! cititi regulamentul forumului fff bine!! Eu va respect parerile la toti care scrieti pe acest forum dar nu vreau sa am discutii contradictorii intre fanii animalx shi simplu!!!
Bad_girl nu cred ca ai luat o decizie buna dar e decizia ta shi o respect asha cum te respect shi pe tine! Ideea este ca ati intrecut limita !!! vroiam sa fie un forum deschis shi sa nu intervin prea mult deoarece nici eu nu sunt fan simplu!! Shi nu sunt nici eu de acord cu fanatismul de care dau dovada unii dar daca asha isi exprima dragostea pentru formatia respectiva e problema lor!!
V-am pupat shi in ciuda startului dificil sper ca forumul sa se ridice destul de frumos!
:p :p
sly

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 26, 2002 6:06 pm

eu nu am spus ca nu voi scrie deloc, am spus ca voi scrie mai rar... si asa, nu prea vad ce as putea sa spun pe aici, poate doar sa incerc sa luminez mintea fanaticilor :lol: dar nici asta pentru ca posturile acelea ar fi sterse.... daca o sa consider vreodata ca ceva merita sa aibe replica, o sa raspund (cum fac si acuM) ... si poate daca vor intra si baieti pe aici o sa mai scriu...:D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Joi Dec 26, 2002 9:32 pm

Deci ... sa vina baietii !
UnCopilutz
Junior Member

buna treaba!

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 2:24 am

io nu inteleg de ce ai inchis subiectul ala despre rivalitatea intre simplu si zoofilX! nu am frecventat forum-ul asta dar ma pasioneaza aceasta rivalitate.

pt BadGirl >> pun pariu ca esti o fana inraita a formatie AnimalX si mai pun pariu ca daca ratatii astia ar anunta ca sunt homo nu i-ai mai asculta! nu stiu de ce dar asa am io senzatia.

pt UnCopilutz >> daca esti pe atat de tare pe cat te consideri (ceea ce sper) nu renunta la lupta ta impotriva ZoofilX. cineva e alaturi de tine!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

regulamentul

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 3:21 am

regula 1: nu isi are rostul!!!!!! mi se pare absolut normala!
regulile 2 si 3: nu ti se pare ca in mare spun acelasi lucru?
regula 5: sunt de parere ca ar trebui sa-i ascultam pe toti! daca au un punct de vedere demn de luat in seama ar trebui sa-l stim si noi nu?
regula 8: alta regula care nu-si are rostul. regula asta nu mai trebuia numerotata.

sugestie: regula zero barat: bunul simt! mesajele postate trebuie sa fie guvernate de Bunul Simt!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Re: regulamentul

Mesajde sly » Vin Ian 03, 2003 9:12 am

Initial trimis de intoxic8
regula 1: nu isi are rostul!!!!!! mi se pare absolut normala!
regulile 2 si 3: nu ti se pare ca in mare spun acelasi lucru?
regula 5: sunt de parere ca ar trebui sa-i ascultam pe toti! daca au un punct de vedere demn de luat in seama ar trebui sa-l stim si noi nu?
regula 8: alta regula care nu-si are rostul. regula asta nu mai trebuia numerotata.

sugestie: regula zero barat: bunul simt! mesajele postate trebuie sa fie guvernate de Bunul Simt!

Multumesc ca mi-ai atras atentia asupra regulamentului care l-am modificat!
referitor la regula 5:trebuie sa-i ascultam pe toti care au un punct de vedere concludent fatza de cei care posteaza doar aberatii!
intoxic8 acel subiect despre rivalitatea dintre simplu shi animalx a fost inchis pe acelasi motiv pe care am aparut eu moderator aici. initial pe acest forum desi s-a facut la sugestia mea nu exista nici un moderator iar acel subiect a starnit mii de controverse, iar spiritele au degenerat!!! iar cineva trebuie sa se ocupe de acel subiect!
sly

dar nu asa!

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 4:23 pm

daca ai inchis subiectul nu inseamna ca te-ai ocupat de el. tu esti moderator! ar fi trebuit sa-i moderezi pe cei care postau acolo, nu sa le pui pumnul in gura. dupa cum ti-am mai spus subiectul respectiv mi se pare interesant! in fine cum zici tu. cum crezi tu ca e mai bine!

despre ergulament: acum ca l-ai modificat, dupa cum te-am sfatuit, mai merge. in fine am reticiente cu privire la regula 3, dar tu decizi. poate fi formulata si altfel.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde sly » Vin Ian 03, 2003 4:44 pm

prietene am incercat sa ii moderez pe cei care au postat acolo dar nu au inteles ca aceasta rivalitate se putea face intr-un mod mai interesant decat au ales ei pana si titlul subiectului Simplu vs Zoofil X (deci acest subiect era de la inceput incendiar)
dar acu a fost inchis shi numai conteaza! se pot discuta multe alte lucrari interesante aici despre Simplu!
regula 3 ramane asa deoarece acu am alte probleme de facut ! poate o sa fac alt regulament care sa fie mai bine formulat shi poate primesc sugestii de la voi! deoarece e bine sa facem un regulament de comun acord pe care sa-l respectam si sa nu ne abatem de la el!
ati reusit sa vorbiti cu baietii ? vin pe forum? macar sa citeasca...eu am nr de tel al lui smiley dar nu am nici o treaba cu el deci astept sa vorbiti!
sly

era doar o parere!

Mesajde intoxic8 » Vin Ian 03, 2003 10:10 pm

asadar! eu nu mi-am formulat decat parerea. avand in vedere faptul ca nu sunt nici fan SIMPLU nici nu sunt pe aici de multa vreme nu cred ca ar trebui sa va luati dupa mine. in fine faceti cum credeti (domnule moderator)! subiectul era interesant! rivalitatea este calea catre progres!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

intoxic8,multam!

Mesajde UnCopilutz » Sâm Ian 04, 2003 2:35 pm

...In primul rand multam ca esti de aceeasi parere cu mine. Nici eu nu cred ca ce a facut sly cu subiectul ala nu a fost cel mai bun lucru care se putea face . m-anm trezit peste noapte ca subiectul pentru care intram eu mai mult pe forumul asta a fost inchis. Si pe ce motiv ? Doar sly stie. De injurat n-am injurat ... mi-am spus doar parerea despre trupa aia de RAHAT !
UnCopilutz
Junior Member

treaba sta in felul urmator!

Mesajde intoxic8 » Sâm Ian 04, 2003 10:24 pm

dupa o scurta discutie cu sly (btw: ne cunoastem binisor) am inteles faptul ca el a fost numit moderator pe acest forum mai mult datorita acelui subiect care trebuia moderat. daca a facut bine sau rau ca a inchist subiectul asta nimeni nu poate sti deocamdata, insa cert este ca si-a facut intr-un fel datoria.

in alta ordine de idei: oricat as detesta eu formatia respectiva, pe fanii acesteia, si oricat mi-ar placea faza cu Zoofil X trebuie sa recunosc ca titlul era tendentios. aici nu e vorba de injuraturi. e vorba ca iti pui in cap niste terminati care au fost in stare sa posteze vreo 8000 de mesaje despre trupa favorita. nu cred ca e cel mai indicat lucru. poate ca atunci cand veti atinge performanta lor veti avea tot dreptul sa comentati. nu-i vorba ca si acum il aveti, dar intr-un fel le sunteti inferiori.
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Dum Ian 05, 2003 7:09 pm

Merci!
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde sly » Lun Ian 06, 2003 6:53 pm

am discutat cu administratorii acestui portal si deocamdata forumul simplu nu poate fi adus pe prima pagina! sper sa vina mai multi fani sa scrie si poate totusi reusiti sa vorbiti cu membrii formatiei sa si faca timp sa intre!
sly

Re: buna treaba!

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 07, 2003 8:14 pm

Initial trimis de intoxic8
io nu inteleg de ce ai inchis subiectul ala despre rivalitatea intre simplu si zoofilX! nu am frecventat forum-ul asta dar ma pasioneaza aceasta rivalitate.

stai sa iti explic eu...stiu ca nu sunt moderatoare, dar deh... acel subiect nu prea isi avea rostul aici! se vorbeste despre Simplu, nu despre Animal X (observati va rog k pe Animal X nu se discuta nimik despre Simplu...:D ) era un subiect care ar fi adus numai neintelegeri....punct! in orice caz, eu sper k nu v-a mai fi vreodata deschis, ptr k stiu unde ar duce acea discutie....

pt BadGirl >> pun pariu ca esti o fana inraita a formatie AnimalX si mai pun pariu ca daca ratatii astia ar anunta ca sunt homo nu i-ai mai asculta! nu stiu de ce dar asa am io senzatia.

spune-mi te rog....de unde ai ajuns la aceasta concluzie???? give me a break, si unul cu iq-ul 50 si-ar fi dat seama asta...apropo, al tau care este? :p Bah, sa fie homo, sa fie bi sa fie ce vor ei! mie imi plac in primul rand ptr muzica pe care o fac!!! nu cred ca viata lor personala ar afecta asta...duh!!! poate ptr tine conteaza...dar pana la urma, ce conteaza daca imi place cum canta cei de la Animal X??? fana inraita nu sunt, iti spun eu......

pt UnCopilutz >> daca esti pe atat de tare pe cat te consideri (ceea ce sper) nu renunta la lupta ta impotriva ZoofilX. cineva e alaturi de tine!

care lupta mah??? si cei de la Simplu au incetat sa-i atace in interviuri....voi de ce mai continuati???? care este rostul??? come on ppl....sunt 2 formatii diferite!! daca nu va plac Animal X ok, daca va plac, iar ok... dar nu mai discutati asta pe un forum SIMPLU!!! Duceti-va pe scandal daca vreti!!! nu ii mai stricati forumul lui Sly degeaba...:D

sly, sper k nu vei sterg acest post! m-am chinuit sa-l scriu, poate atac putin fanii simplu, dar doresc doar sa le deschid ochi!!! :kiss:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sly » Mar Ian 07, 2003 8:58 pm

in primul rand nu e "forumul lu sly" ci e forumul celor care iubesc muzica celor de la simplu dar mai ales a celora care iubesc breakdance-ului pentru care voi incerca fac un forum special dedicat breakdance-ului iar forumul SImplu sa fie un subforum dar poate asta am nevoie de multi oameni care sa se pricepe si sa scrie ca sa pot discuta cu administratorii site ului sa faca acel forum si sa am argumente!
nu sterg nici nu post badgirl pentru ca pe acest topic va permit sa va manifestati dar in limita bunului simt si pentru mesajul tau de mai sus unele chestii ar fi putut evitate si ar fi mers scrise intr-un pm decat pe forum!
sa nu mai aud discutii Simplu vs Animalx deoarece incep sa sterg posturi! daca aveti ceva de discutat o faceti in pm-uri si va lamuriti pentru ca pentru acest forum vreau sa fac multe si pe urma sa-l dau uni adevarat fan al breakdance ului si unui fan Simplu dar trebuie sa aiba mai multe mesaje! Si fac asta ca sa arat ca nu e forumul meu si ca nu tin la moderari! Mi am facut treaba pentru forumul Simplu si consider ca tre sa l modereze altcineva dar mai vedem...(unde vreau eu sa fiu moderator si unde scriu din placere si pasiune nu pot fi moderator si nu stiu de ce ...oricum am fost mod acolo dar am fost dat jos -offtopic scuzati-ma :)!
sper ca am fost clar! astept fani ai breakdance ului si mai discutati cu baietii poate vin aici!
sly

Mesajde Wild Rose » Mar Ian 07, 2003 9:16 pm

simplu nu prea mai danseaza break dance :hehe: de cand a venit andrei...dar macar canta mai bine :Dmai demult nu imi placeau (doar piticu....... copilu asta mi-a placut mereu:D)
---
Wild Rose
Junior Member

stupid pipal, stupid film!

Mesajde intoxic8 » Mar Ian 07, 2003 10:37 pm

nu ma mira post-ul tau Bad Girl! nici nu ma atinge, avand in vedere ca nu ma cunosti. judecand dupa muzica pe care o ascultam si dupa inversunarea si ardoarea cu care editam post-uri de-am boulea cred ca ar fi indicat sa nu aduci vb despre iq. (ce iq au aia care isi toarna bidoane de culori in cap ca sa arate cat mai apropiat de papagali?, aia pe care ii asculti si a caror 'muzica' - cum o numesti tu - o apreciezi?).

simplu au incetat sa ii mai atace pe Zoofil X tocmai pentru ca auu regresat. s-au lasat de break! zoofil x au renuntat sa mai spuna ca abordeaza stilul freestyle (sincer nu l-au abordat niciodata si nici simplu nu au facut asta, pentru ca freestyle nu este tot una cu dansul)

am inteles ca iti plac in primul rand pentru muzica pe care o fac (care-i aia?). in al doilea rand pentru ce iti plac? te rog nu-mi spune stereotipul cu: nu au fite, sunt super de treaba, sunt cool, sunt asa si pe dincolo, pentru ca stim amandoi prea bine ca nu sunt asa si chiar daca ar fi au tot interesul.

daca simplu nu mai fac un lucru, de ce nu l-am mai face noi???

in final: nu sunt fan simplu! sunt adversar zoofil X!
ce animalut esti tu??? (cred ca stii la ce ma refer!)
sorry sly pt off-topic dar asta e! trebuie sa raspund putoiacelor pe aceeasi cale pe care ma provoca!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Atata mi-a trebuit!

Mesajde UnCopilutz » Mie Ian 08, 2003 6:34 pm

Eu v-as zice multe si marunte. intoxic8 , esti de-al meu. In primul rand nu iti plac posturile fara minte puse de fatuta asta care se da si rea si in al doilea rand esti impotriva trupei Zoofil X . Nu as avea nimic cu trupa asta dar cand mai vad pe cate unu ca incearca sa ii apere , mai ca imi vine sa imi smulg parul din cap.
Sly , sa stii ca nu ai facut bine ce ai facut ca ai inchis subiectul ala. Uita-te ca lumea iar il abordeaza , nu conteaza unde ... Trebuia sa il lasi acolo,sa isi spuna lumea parerea pe care o are despre rivalitatea dintre trupele astea si nu numai. Dintre diferenta dintre trupele astea ... stiu eu...
Uite, sa iti povestesc ceva . Eu am aparut pe aici din greseala . Am auzit de la cineva ca aici ar exista un forum despre SIMPLU , trupa mea preferata . Normal ca in 2 minute deja ma inregistrasem si intrasem pe forum . Am avut noroc ca am aparut pe aici chiar la inceput , nu cu mult dupa ce se facuse si forum despre baieti. Crede-ma ... si de fapt... poti sa te uiti ca majoritatea mesajelor mele sunt postate in forumul SIMPLU , de asta am intrat. Am ramas pentru ca a inceput sa imi placa pe aici .
Vorbeam intr-o zi cu Andrei , moderator la TNT si printre altele ii ziceam ca s-ar putea sa vina baietii de la Simplu pe aici , ca o sa ma stradui sa ii chem ... si zicea ca s-ar putea sa ajung moderator pe forum aici cu ocazia asta . Nu stiam ce inseamna moderator ... Acuma vad ca mi-am dat si eu seama despre ce e vorba dar nu am de gand sa cersesc aici ca sa devin eu moderatorul forumului. O sa spui ca nici macar nu te-ai gandi sa il dai pe mana mea pentru ca eu am pus paie pe foc cu subiectul ala pe care l-ai si inchis . Oricum ...
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde sly » Mie Ian 08, 2003 7:04 pm

replica mea:
voi ati citit mesajul meu de mai sus cu atentie??? v-am zis ca vreau sa fac un forum mare breakdance si un subforum simplu si de asta am nevoie sa apara cat mai multi fani ai breakdance-ului care sa scrie!
referitor la rivalitate daca eu asa am considerat ca trebuie sa inchid acel subiect pentru binele forumului asta este! V-am zis ca putem face mai multe pentru acest forum! Functia de moderator va fi data de mine cui voi considera si m am gandit si la tine(Uncopilutz) pentru k meriti dar tot ce trebuie sa faci e sa-i chemi pe baieti pe forum si astfel ar aparea mai multi care sa scrie si forumul s-ar dezvolta frumos! Oricum misiunea mea pe acest forum s-a indeplinit! Si nu ti am zis ca cersesti dar cred k meriti acest lucru si nu ai pus nici un pai pe foc cu acel subiect! Fanii Simplu sa si vada de treaba lor iar aia animalx de treaba lor si "totul va fi bine"
ati inteles?
sly

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 08, 2003 7:55 pm

aoleu....God help me... nici nu ma mai obosesc sa raspund la tot ce ati spus (nici nu am fost prea atenta cand am citit...) eu sincer ma indoiesc ca as avea ce sa mai scriu pe Simplu.... adica, as avea destule de zis, dar nu am cui sa-i spun... sa incerc sa-i indrept pe fani obsedati pe drumul cel bun, spre mai multa mentalitate nu pot deoarece post-urile ar fi sterse (Sly, inteleg de ce le stergi...sper ca acesta nu va fi sters!!!)
intoxic8...ce as putea sa spun? spui ceva de muzica pe care o ascultam, iq-uri alea alea.... eu ascult simplu.... dar pe langa ascult multe alte formatii de care tu probabil nici nu ai auzit pentru ca asculti simplu all day long.... cand o sa stai si tu de vb cu cei de la Animal x 1 minut, o sa-ti dai seama ca ai o parere gresita...dar nu are rost sa stau sa-ti explic de ce, e clar ca nu vei intelege...totusi am un mic sfat pentru tine...nu iti pierde viata incercand sa distrugi ce urasti, mai bine iubeste ce iti place...:D

Sly...daca ti aduc pe site, ma lasi pe mine moderator??? :D nu de alta, dar nu-l lasa pe Uncopilutz (n-am nimik cu tine!!!) ptr k o sa ajunga un forum anti animal x....o sa se cam uite de simplu pentru ca se vede ca ei sunt pregatiti sa-si dedice mesajele (mai toate) celor de la Animal X... un post nu au scris fara sa zica o prostie de cei de la Animal X!!! too bad... si inca ceva Sly.... cum sa ii aducem noi pe simplu aici cand tot ce vor citi va fi.... posturi anti animal x??? :con: crezi ca asta o sa-l faca pe Smiley sau pe care intra mandru???? Eu ma indoiesc....

asta a fost tot ce am avut de zis... bye bye si la cat mai multa minte celor care au nevoie!
---
Wild Rose
Junior Member

u sell me bull shit!

Mesajde intoxic8 » Mie Ian 08, 2003 10:36 pm

cine pana mea te-a pacalit pe tine ca eu sunt fan simplu???? tu crezi ca mie imi plac mosii de 35 de ani care se arunca in cap??? hai sa fim seriosi!

cat despre muzica pe care o asculti??? 'generatia internet' nu cred ca esti in masura sa imi dai mie lectii de bun gust in materie de muzica atata vreme cat amesteci LP cu Animal X si cine mai stie ce. in fine daca nu ma crezi pe mine sly iti poate certifica acest lucru.

in alta ordine de idei: nu mai fi obsedata de ideea stergerii mesajelor! scrie ce ai de scris si gata! incep sa am senzatia ca asta e doar o scuza pentru penibilitatea care s-ar putea sa iasa la iveala cand vei deschide gura cu adevarat! vei fi moderatoare cand mo-i face eu popa, get it????

sly te rog nu sterge mesajele plz!!! ai o bere de la mine daca faci asta! plz, just plz.

p.s.: bag sama ca nu te-ai obosit.... (Bad Girl)

p.s.2: uei io voi posta ce cred de cuviinta! sunt de parere ca nu este o conditie necesara si suficienta pentru ca forumul sa ajunga pe pagina principala! e bine ca exista si asa, mai ascuns!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

pentru sly

Mesajde Tupe|sta » Joi Ian 09, 2003 1:12 am

te rog imi spui/explici si mie cum fac sa imi pun si eu o figurina care sa ma reprezinte, cum aveti toti ( bad girl - dracusor ) de unde imi pot alege?
Tupe|sta
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Ian 09, 2003 2:53 pm

http://www.animationfactory.com de acolo l-am luat eu... dar mai intai trebuie sa ai peste 50 de posturi!
---
Wild Rose
Junior Member

Zi-le intoxic8 !

Mesajde UnCopilutz » Joi Ian 09, 2003 6:51 pm

Imi place despre tine mai intoxic8 ca stii sa le zici asa incat ma patrund cuvintele tale . Pe cand sa ii scriu si eu una alta fetei asteia vad ca i-ai spus tu aceleasi lucruri , inca mai bine decat urma sa le scriu eu . Multam mult pentru asta .
sly : bine mai . Tu tii neaparat si vad ca in fiecare post al tau ceri sa vina trupa SIMPLU pe forum . Eu am vorbit cu Omu Negru care a zis ca o sa intre aici cand o sa aiba timp , dar asta era de sarbatori si nu stiu ce mai tine el minte ... ca erau in concert pe la B1 , sau pe unde ... stiu eu . Ei , ce am reusit eu a fost sa il aduc pe fratele lui , ceea ce e de bine . O sa ii transmita el lui Laurentiu daca i-a placut sau nu "atmosfera" pe aici .
Bad Girl : crede-ma ca deja ma obosesti si pe mine . Chiar vrei ca numarul tau de posturi sa se mareasca sau faci vreo intrecere cu vreo colega ? Ce se intampla ? De ce nu aflu nimic interesant in ceea ce scrii ? Bine , la mai mare , viitoarea noastra moderatoare ! Sper ca nu vrei sa incepi iar sa ne povestesti despre Smiley si despre ce manaca el , ca numai atata stii ... ba ... mai stii si sa copiezi poze de le siteul trupei si sa le aduni aici . Bravo ! Faci progrese !
UnCopilutz
Junior Member

Următorul

Înapoi la Simplu