Total Anarchy- pentru subiecte care nu au nici o legatura cu celelalte
97 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
nu mai fac!ever
urmarindu-mi sexualitatea am fost aseara cu o tipa intr-un club unde se canta....bip...mi=e rusine sa zic ce!.......partea buna:am baut niste ballantine's pe banii ei,nasol:am ascultat dance si house pana peste urechi(na!ca v-am zis ce muzica era),n-am punctat........Dana,ma desfiezi?
rau de gura!
- curly
- Junior Member
Re: cunoscator!
Initial trimis de curly
esti adevarat!n-am gasit multa lume care sa stie asta......cum ramane cu berea........ca pe forum nu se poate da!
Tata, mersi, io consider ca mi-ai dat-o. Da sa stii ca nu am vazut filmul, stiu de el doar de cind a aparut melodia lu Guns.
- Rolf
- Junior Member
Re: Re: cunoscator!
Initial trimis de Rolf
Tata, mersi, io consider ca mi-ai dat-o. Da sa stii ca nu am vazut filmul, stiu de el doar de cind a aparut melodia lu Guns.
il gasesti pe la multe centrede casete.......paul newman,george kennedy.....film,ce mai!
rau de gura!
- curly
- Junior Member
REMIX
Lume, lume , soro lume! O asemenea emisiune cretina, eu nu am mai vazut! 85% contra generatiei \'70-80, adica contra celor care asculta IRON MAIDEN, IRIS, CARGO, JUDAS PRIEST, AC/DC, etc. Idiotul ala de la vitadevie a spus asemenea bazaconii pe tema undergroundului si a new wave-ului, ca mi s-a facut greata!!!! Cum adica domne', cei ce asculta WHITESNAKE, IRIS, LED ZEPPELIN, ROLLING STONES, etc. sunt niste inculti? Halal hiphopist de cacat esti domnule vita! ( de vie) In afara de treba cu CASTELUL celor de la Kogaion, halal de show...surprize, surprize!!!
-
DEATHANGEL - Junior Member
Initial trimis de alina
cat e kilu la orsova?
daca vrei sa-ti aduc ceva cand vin la cluj cu toata placerea!
1.curly nu sta in orsova ,de 2 sapt sta in craiova
2.pasajul este dintr-o melodie "Omul cu Sobolani"
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de alina
nu mersi da multam pt interes
nu ma ocup cu asa ceva
pai zeceam sa facem bani,trafic mic....
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Pentru GUPPY
Pentru GUPPY : DANA ti-a zis ceva din partea mea, ceva cu iesitul la o bere pentru clarificarea anumitor probleme ca intre oameni.
Astept raspuns....
Astept raspuns....
- FrozeN
- Junior Member
Re: megadeth
Initial trimis de dyane
Joi pe 25, va fi pe VH1 o emisiune despre Megadeth, seara de la 11. Dana, stiu ca te intereseaza.
Dyane esti iubirea vietii mele. Fiindca tocmai ma uitam pe forumul Megadeth si a fost ieri (19.10.2001) seara. Inseamna ca o sa o reia joi!!! I luv u!!!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Frozen.. lasa-l pe guppy. Il intreb eu pe razvan despre el daca vrei.
Shinee... Ai citit cronica mea la concertul Cargo de la festivalul Bucuresti 2001? Daca nu ti-o emailez. Desi sunt un mare fan Cargo s-ar putea sa nu-ti placa.
Shinee... Ai citit cronica mea la concertul Cargo de la festivalul Bucuresti 2001? Daca nu ti-o emailez. Desi sunt un mare fan Cargo s-ar putea sa nu-ti placa.
- gaga
Re: Re: megadeth
Initial trimis de DANA
Dyane esti iubirea vietii mele. Fiindca tocmai ma uitam pe forumul Megadeth si a fost ieri (19.10.2001) seara. Inseamna ca o sa o reia joi!!! I luv u!!!
Suntem chit. Ma refer la emisiunea despre Cargo de pe TVR2. tks
- dyane
- Junior Member
Initial trimis de DANA
.
Shinee... Ai citit cronica mea la concertul Cargo de la festivalul Bucuresti 2001? Daca nu ti-o emailez. Desi sunt un mare fan Cargo s-ar putea sa nu-ti placa. [/B]
n-am citit-o,nu stiu unde ai postat-o... dar nu cred ca mi-e strain ce-o sa spui. s-a cantat prost, fara graba, kempes a gresit mult de tot, din cauza ca nu l-a auzit deloc pe Pilan in monitor... a intrat gresit in refrenul Nu mai am tigari, parca (e mult de atunci), mama a fost fals de la cap la coada...
era o stare de mare tensiune in formatie, plus ca mai avusesera un concert la Romexpo cu 2 ore inainte si pt Kempes e greu sa sustina 2 concerte intr-o zi, ca doar nu- i Bambi!:)
- shinee
- Junior Member
DEATHANGEL
[quote]Initial trimis de shinee
despre cand va fi concert in Cluj (alina)
M-AI UITAT, IN PARUL TAU!!! DUPA CE NU STIU DACA TE-AI INSCRIS IN MARELE TURNEU ROCK MOUNTAIN TOUR, MA MAI SI ECLIPSEZI DE PE LISTA. NORMAL CA TREBUIE SA MA ANUNTI SI PE MINE CAND E IN CLUJ!!!!MESAJELE MELE PERSONALE ORI N-AI VRUT SA LE CITESTI ORI TE-A DURUT IN CUR DE ELE!!! LA CLUJ AM FOST DE PE 25-28.10.2001 LA UN CONGRES MEDICAL!!! O SA VA TRIMIT DIPLOMA SI DEDICATIA CELOR DIN JURIU PT MINE!!!NA! CA SA MA LAUD SI EU CA UN BOU!!THANKS TO alina( ar trebui sa scriu cu text urias numele ei, dar sper sa tina cont de el si asa!).:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: alina
acesta este un mesaj postat de deathangel aiurea...adica pe subiectul cu concerte. Nu am stiut unde sa-l pun asa ca l-am asezat aici...
despre cand va fi concert in Cluj (alina)
M-AI UITAT, IN PARUL TAU!!! DUPA CE NU STIU DACA TE-AI INSCRIS IN MARELE TURNEU ROCK MOUNTAIN TOUR, MA MAI SI ECLIPSEZI DE PE LISTA. NORMAL CA TREBUIE SA MA ANUNTI SI PE MINE CAND E IN CLUJ!!!!MESAJELE MELE PERSONALE ORI N-AI VRUT SA LE CITESTI ORI TE-A DURUT IN CUR DE ELE!!! LA CLUJ AM FOST DE PE 25-28.10.2001 LA UN CONGRES MEDICAL!!! O SA VA TRIMIT DIPLOMA SI DEDICATIA CELOR DIN JURIU PT MINE!!!NA! CA SA MA LAUD SI EU CA UN BOU!!THANKS TO alina( ar trebui sa scriu cu text urias numele ei, dar sper sa tina cont de el si asa!).:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: alina

acesta este un mesaj postat de deathangel aiurea...adica pe subiectul cu concerte. Nu am stiut unde sa-l pun asa ca l-am asezat aici...
- gaga
Re: Re: megadeth
Dyane esti iubirea vietii mele.
si tu ma lasi!!!!
eu al cui poola mea sunt???
(asta era o gluma la care nu trebuia sa te prinzi,sa vad te prinzi?)
STELAAAA!!!
si tu ma lasi!!!!
eu al cui poola mea sunt???
(asta era o gluma la care nu trebuia sa te prinzi,sa vad te prinzi?)
STELAAAA!!!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
targul de carte
Daca exista, si stiu ca sunt, rockeri care mai citesc si invata in aceasta era, anunt de pe-acuma Targul de Carte GAUDEAMUS-Bucuresti-28.11.-02.12.2001. asta in cazul ca e cineva interesat sa arunce o privire, ca de cumparat!?:)
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
Targul de carte
Merci de informatie angel, dar locatia nu ne-o dai? Sau e in bukale pe dreapta?;)
- gaga
Re: Targul de carte
Initial trimis de DANA
Merci de informatie angel, dar locatia nu ne-o dai? Sau e in bukale pe dreapta?;)
Locatia n-au hotarat-o nici domnii de la edituri: ori Teatrul National ori Romexpo
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
Re: Total Anarchy- pentru subiecte care nu au nici o legatura cu celelalte
SA-MI BAG..............ce n-am!.....
crezand ca e 15:30 si ca am intarziat la institut,M-AM GRABIT SA INCHID CALCULATORUL inainte ca proiectul meu la spaniola sa fie salvat complet...........si ca fericirea mea sa fie completa--e doar 13:30 si am tot timpul din lume..............dar nema proiect.
HEEEEEEEEEEEEEEELP ME PLEEEEEEEEEEEEASE!!!!!
crezand ca e 15:30 si ca am intarziat la institut,M-AM GRABIT SA INCHID CALCULATORUL inainte ca proiectul meu la spaniola sa fie salvat complet...........si ca fericirea mea sa fie completa--e doar 13:30 si am tot timpul din lume..............dar nema proiect.
HEEEEEEEEEEEEEEELP ME PLEEEEEEEEEEEEASE!!!!!
-
Mirela - Mesaje: 2566
Cuuuuuum?
Vezi ca asa incepe, devii dependenta de forum, apoi iti pierzi slujba, scoala, familia... o sa-ti dai si ultimii bani numai pentru a putea veni pe aici, nu vezi cati suntem in situatia ta? Faza cu proiectul e un marunt inceput!!!!!
Vezi ca asa incepe, devii dependenta de forum, apoi iti pierzi slujba, scoala, familia... o sa-ti dai si ultimii bani numai pentru a putea veni pe aici, nu vezi cati suntem in situatia ta? Faza cu proiectul e un marunt inceput!!!!!
- gaga
that DIDN'T help!!
am muncit 3 zile la proiectul asta si acum.........hai,ca am jumate pe servetele,pe bucatele de hartie,pe pachete de Malboro lights si Silk cut..........da'restul??am 4 proiecte pt.saptemana viitoare si un test idiot la mate!cand pusca mea am timp sa-l refac?
am muncit 3 zile la proiectul asta si acum.........hai,ca am jumate pe servetele,pe bucatele de hartie,pe pachete de Malboro lights si Silk cut..........da'restul??am 4 proiecte pt.saptemana viitoare si un test idiot la mate!cand pusca mea am timp sa-l refac?
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mirela, la rubrica de concerte se posteaza NUMAI datele concertelor, adica anunturi... ce nu e acolo nu stie nimeni, e threadul lui vali, those are the rules, sorry...
btw, pentru calculatoristii maniaci (ca mine si vali care stau cu douaj de ferestre deschise...), check this:
btw, pentru calculatoristii maniaci (ca mine si vali care stau cu douaj de ferestre deschise...), check this:
- Fişiere ataşate
-
- hard working.jpg (33.17 KiB) Vizualizat de 2777 ori
- gaga
[
btw, pentru calculatoristii maniaci (ca mine si vali care stau cu douaj de ferestre deschise...), check this: [/B][/QUOTE]
bah mult te-ai scimbat de acum o luna juma!
btw, pentru calculatoristii maniaci (ca mine si vali care stau cu douaj de ferestre deschise...), check this: [/B][/QUOTE]
bah mult te-ai scimbat de acum o luna juma!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
97 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4