Akcent
Moderator: anjin-san
Ce v-a spus?Mai aveti vreo sansa?
VOI KIAR NU AVETI TREABA????CE CAUTA MESAJELE DE PE FORUMUL ASTA IN GUESTBOOK-UL DE PE SITE-UL OFICIAL AKCENT??????MAI DUCETI-VA FRATILOR SI IMROSCATI CU NOROI PE ALTCINEVA...POATE VA GASITI ALTCEVA DE FACUT..O BUDINCA CU LAPTE SAU O CREMA CU BISCUITI SI BANANE..HAI CA VA KEAMA MAMICA LA MASA!!!:sperm: :confused:
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
- akcentutza
- Junior Member
Asa se-ntampla...
Initial trimis de akcentutza
VOI KIAR NU AVETI TREABA????CE CAUTA MESAJELE DE PE FORUMUL ASTA IN GUESTBOOK-UL DE PE SITE-UL OFICIAL AKCENT??????MAI DUCETI-VA FRATILOR SI IMROSCATI CU NOROI PE ALTCINEVA...POATE VA GASITI ALTCEVA DE FACUT..O BUDINCA CU LAPTE SAU O CREMA CU BISCUITI SI BANANE..HAI CA VA KEAMA MAMICA LA MASA!!!:sperm: :confused:
Daca vii pe site-ul asta, te fac astia praf, daca incerci sa faci club Akcent........lol.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Lasati-va de atatea invidii!!!!
Spuneti numai si numai prostii!Akcent-ul va rezista mai mult decat va inchipuiti unii dintre voi,iar pentru stiinta voasta pregatesc un nou album si de aceea nu au mai avut aparitii! Va plangeti de muzica romaneasa si ridicati in slavi muzica straina,dar nu va dati seama ca intre ele nu prea exista mare diferenta!Aceleasi versuri auzi in orice industrie muzicala fie ea romaneasca,fie germana sau orice altceva. I love you and I need you.....Te iubesc....Am nevoie de tine etc......Cat despre versurile celor de la Akcent sunt compuse de Marius Moga-cel mai talentat compozitor la oara actuala din Romania si acest fapt este demostrat pri numarul mare de cereri ale formatiilor si a publicului!
Incercati sa pareti tari ca voi nu ascultati asemenea "porcarii" cum le numiti voi!Nu tare mi-ai fii surprinderea daca v-as vedea cumparand recentrul album al Andreei Balan sau al celor de la Akcent,Simplu si Hi-q....Iar in discoteci,in cluburi si in masini auzi mai tot timpul piese ale acestor formatii! De ce oare? Restul lumii este imbecila,are gusturi proaste si numai voi stiti ceea ce este muzica,nu?????
Astept sa-mi raspundeti la acest mesaj!!!!!!!!
Incercati sa pareti tari ca voi nu ascultati asemenea "porcarii" cum le numiti voi!Nu tare mi-ai fii surprinderea daca v-as vedea cumparand recentrul album al Andreei Balan sau al celor de la Akcent,Simplu si Hi-q....Iar in discoteci,in cluburi si in masini auzi mai tot timpul piese ale acestor formatii! De ce oare? Restul lumii este imbecila,are gusturi proaste si numai voi stiti ceea ce este muzica,nu?????
Astept sa-mi raspundeti la acest mesaj!!!!!!!!
- CRYSTYNA_A
iti raspund eu
:bleah:
:bleah:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
corect. un raspuns mai bun de atat nici nu merita si nici nu se putea, pentru ca probabil nu l-ar fi inteles.
si Crystyna_a termia cu blestemele de genu': "va doresc sa va cada urechiile ascultand Andreea Balan, Simplu, Hi-Q si alte minunate creatii Marius Moga" sau "sa ajungeti sa cumparati albumele lor". nu tine, suntem imuni la ele.
noi chiar nu vream sa "parem tari ca nu ascultam asemenea porcarii" da' tu chiar vrei sa pari proasta cu argumentele astea de 2 bani?!
lasa, tu sa fii sanatoasa, sa cresti mare, si poate intr-o zi te vei si maturiza, mai stii.

si Crystyna_a termia cu blestemele de genu': "va doresc sa va cada urechiile ascultand Andreea Balan, Simplu, Hi-Q si alte minunate creatii Marius Moga" sau "sa ajungeti sa cumparati albumele lor". nu tine, suntem imuni la ele.

noi chiar nu vream sa "parem tari ca nu ascultam asemenea porcarii" da' tu chiar vrei sa pari proasta cu argumentele astea de 2 bani?!
lasa, tu sa fii sanatoasa, sa cresti mare, si poate intr-o zi te vei si maturiza, mai stii.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: Lasati-va de atatea invidii!!!!
[quote]Initial trimis de CRYSTYNA_A
[Cat despre versurile celor de la Akcent sunt compuse de Marius Moga-cel mai talentat compozitor la oara actuala din Romania si acest fapt este demostrat pri numarul mare de cereri ale formatiilor si a publicului!
asta nu demonstraeaza decat ca formatiile canta numai pt bani si ca publicul e needucat in ceea ce priveste muzica
Iar in discoteci,in cluburi si in masini auzi mai tot timpul piese ale acestor formatii! De ce oare?
Pentru ca publicul e prost, pentru ca exista marketing, pentru ca muzica de calitate se zbate in underground, pentru ca nu adeptii acestor formatii tin neaparat sa-si etaleze incultura, pentru ca posturile de radio vor sa aiba un rating ridicat sa scoata bani din publicitate, pentru ca muzica adevarata se asculta acasa (pentr-u a o intelege si pt a o "simti"), pentru ca....
[Cat despre versurile celor de la Akcent sunt compuse de Marius Moga-cel mai talentat compozitor la oara actuala din Romania si acest fapt este demostrat pri numarul mare de cereri ale formatiilor si a publicului!
asta nu demonstraeaza decat ca formatiile canta numai pt bani si ca publicul e needucat in ceea ce priveste muzica
Iar in discoteci,in cluburi si in masini auzi mai tot timpul piese ale acestor formatii! De ce oare?
Pentru ca publicul e prost, pentru ca exista marketing, pentru ca muzica de calitate se zbate in underground, pentru ca nu adeptii acestor formatii tin neaparat sa-si etaleze incultura, pentru ca posturile de radio vor sa aiba un rating ridicat sa scoata bani din publicitate, pentru ca muzica adevarata se asculta acasa (pentr-u a o intelege si pt a o "simti"), pentru ca....
-
Necuratu' - Junior Member
Re: Akcent
Initial trimis de Andra k
Imi plac baietzii!
Sunt magnifici!
or fi ei magnifici dar de revelion s-au facut de ras la circul globus! aia nu stiu sa cante !
- disi
1367
Initial trimis de SatyR
apropo,aveti idee daca planuiesc sa se desfinteze acum de sarbatori?
Cica pe 11 ianuarie o sa dam mare petercere mare in sensul asta.

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sunt nasoli
mie mi se par de cacao si expirati.nu au mai scos si ei o melodie de anul trecut,si acelea cam nasoale.si in plus au niste figuri in ei.....
- Adryana
- Junior Member
Initial trimis de Adryana
hai sa zicem ca sunt de treaba dar nu sunt fan Akcent.cand au aparut prima data mi-au placut dar m-am plictisit de ei.
Poate ne zici si noua ce ti-a placut la ei, ca sa nu ne facem o impresie proasta si despre tine.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
si mie imi plac fff mult akcent
akcent sunt intardevar cei mai tari!!!
iar cei care doresc sa se inscrie in unul dintre cele mai tari fan-cluburi akcent
sa scrie pe akcent_fan@yahoo.com mai multe detalii acolo..sau pe site-ul fan-clubului http://akcente.tripod.com/akcent
adry
iar cei care doresc sa se inscrie in unul dintre cele mai tari fan-cluburi akcent
sa scrie pe akcent_fan@yahoo.com mai multe detalii acolo..sau pe site-ul fan-clubului http://akcente.tripod.com/akcent
adry
- Unregistered
Re: si mie imi plac fff mult akcent
Initial trimis de Unregistered
akcent sunt intardevar cei mai tari!!!
adry
Daca sunt asa de tari, de ce au nevoie de 100 fan cluburi? Nu le era de ajuns unul strong?
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: si mie imi plac fff mult akcent
Initial trimis de Unregistered
akcent sunt [B]intardevar cei mai tari!!!
[/B]
ceea ce se poate spune shi despre capu' fanilor lor.
-
neatza - Mesaje: 5820
Reality...
Akcent au fost destul destul de buni, zic eu, cand inca era Adrian(cred ca il cheama) cu tipa aia, shi albumul "In Culori" a fost destul de tare. NU am auzit ultimele melodii de la ei, dar cica suna ca manele, nu pot sa-mi mai dau parerea despre ei acuma.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Parerea mea e ca formatia Akcent a fost o formatie destul de buna doar ca acum cu noua piesa "Buchet de trandafiri" nu cred ca mai au sanse sa aiba la fel de mare succes cum au avut cu piesa "Ti-am promis" cine stie poate va avea si asta succes.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Re: Lasati-va de atatea invidii!!!!
Initial trimis de CRYSTYNA_A
Aceleasi versuri auzi in orice industrie muzicala fie ea romaneasca,fie germana sau orice altceva. I love you and I need you.....Te iubesc....Am nevoie de tine etc......Cat despre versurile celor de la Akcent sunt compuse de Marius Moga-cel mai talentat compozitor la oara actuala din Romania si acest fapt este demostrat pri numarul mare de cereri ale formatiilor si a publicului!
Mai fata tatii... In alte "industrii muzicale", metalurgice si tehnologii neconventionale sunt intr-adevar multe din astea... Numai ca spre deosebire de noi, desi scot in fata imbecilitati dance si alte c******i, ei incurajeaza toate stilurile muzicale... Dar alea primele sunt cele mai ieftine, le vand prostilor din estul Europei si ei cred ca numai asa ceva se asculta la ei... Si chiar daca ar fi asa, trebuie sa ne luam dupa imbecilitatea lor?
Ce-l tot ridicati in slavi pe Marius Moga ala? Cu un computer performant si soft bun, fac si eu muzica din aia...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Re: Lasati-va de atatea invidii!!!!
Initial trimis de Portnoy
Ce-l tot ridicati in slavi pe Marius Moga ala? Cu un computer performant si soft bun, fac si eu muzica din aia... [/B]
Un computer performant si un soft bun au toti... Vreau sa vad fapte de la tine, nu vorbe!
- Florin Hi-Q
- Junior Member
Re: Re: Re: Lasati-va de atatea invidii!!!!
Initial trimis de Florin Hi-Q
Un computer performant si un soft bun au toti... Vreau sa vad fapte de la tine, nu vorbe!
Te astept in Regie, camin P4 camera 024, si iti aratam cum... Detalii atunci...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Fab
Sint tineri, moderni si canta muzica de discoteca (nu de cenaclu literar).
da shi mie un ezemplu de unii care canta muzica de cenaclu literar (vreo 3, 4).
-
neatza - Mesaje: 5820
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma