Intalnirile forumiste in ianuarie

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

1369

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 04, 2003 2:05 pm

Daca nu da vreo masina peste mine, daca nu-mi cade vreo caramida in cap, daca nu ma claca trenul, daca nu ma otravesc cu verde de Paris (sau o alta "chestie" asemanatoare care nu da bine la organism), pe scurt, daca nu mor pana miercuri sau daca nu mi se pune grav in pericol integritatea corporala, voi veni in Backstage.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Sâm Ian 04, 2003 7:12 pm

se anunta adunare mare!veniti cu mic(gabytzu) cu mare (moshu) :p

incepem sa asteptam si din alte orase...
bravo baixule!
marian jan

Vin si eu!....:)

Mesajde Love2Fly » Lun Ian 06, 2003 12:52 am

Vin si eu....dar cand e bre' intalnirea? miercurea asta?...ah shit! daca e miercurea asta nu e bine ca am colocviu la T.M...nashpa...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 1:03 am

si eu...si eu!
some people deserve to die
vali

1381

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 10:23 am

Initial trimis de Love2Fly
am colocviu la T.M...nashpa...

Initial trimis de vali
si eu...si eu!

Da, ce, ma, este invazie de colocvii? :p
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 10:45 am

si eu vin mah, ca nu mai am colocvii din mai :D

si la o adica, cand m-a oprit pe mine un colocviu sa vin?
vali

bau

Mesajde PreferatA » Lun Ian 06, 2003 11:08 am

da la mine acasa de ce nu se face bre intalnire ka de pe 8 ian sunt sola timp de o saptamana si doar n`oi fi nebuna ka tokmai atunci sa plek si eu de acasa in buc . :P

Hai la mine !
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

1382

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 11:59 am

Initial trimis de PreferatA
(...)de pe 8 ian sunt sola timp de o saptamana (...) Hai la mine !

Stau si ma intreb ce este mai profitabil: sa merg miercuri la o bere cu forumijtii sau sa ma duc acasa la PreferatA, care este singura?
ANTI

baixinho©

vin

Mesajde ckride » Lun Ian 06, 2003 1:44 pm

sper sa ma trezesc pana la 8 seara asa si sa ajung si eu. bafta
ckride
Junior Member

Re: 1382

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 1:49 pm

Initial trimis de baixinho
sa ma duc acasa la PreferatA, care este singura?

mergem, eu pe la 18.00 tu mai pe seara, sa nu ne calcam pe bataturi :D

preferata, sampanie, piscoturi, frisca, altceva ce sa mai aduc? :D
vali

1386

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 2:01 pm

Si cu neamtzu cum facem, ca vad ca vrea sa vina si el?

PS: Da' sa aduci mai multe piscoturi, ca nu o sa ma car si eu cu ele! :p
ANTI

baixinho©

Mesajde Superba Oana » Lun Ian 06, 2003 2:19 pm

vin si eu..................in backstage!
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Ian 06, 2003 3:44 pm

propun sa plecati dracu toti in backstage si sa ma duc eu la craiova,ca tot sunt oltean :D .

stam mai mult miercurea asta?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde K-gula » Lun Ian 06, 2003 9:54 pm

voi va apucati de nazbati fara mine? :lol: rusine sa va fie. la mine chiar nu sa gandit nimeni. :verde: voastra de ciudati. :D in caz ca ma voi trezi pana miercuri, am sa vin. sunt plecat de vineri de la 9 dimineata si cred ca voi ajunge in seara asta acasa in jurul orei 23, poate chiar 2 dimineata, asa ca somnul ma va secera. oricum fac eu pe draq in 4 sa vin.

pai bine Preferat-o. esti singura acasa si nu dai o fuga pana in bucuresti? platim noi drumul si vedem cum facem si cu cazarea. nu vor afla parinti tai ca ai fost plecata. :p

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 10:15 pm

Initial trimis de K-gula
vedem cum facem si cu cazarea.

eventual poti sa dormi la mine. nu-ti fie frica, nu musc...rau :D
vali

Mesajde marian jan » Lun Ian 06, 2003 10:16 pm

se intampla ca 1/2 de pat din patul meu sa fie liber.....:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 10:22 pm

duda, sa imi dai si mie adresa dorei :D
vali

Mesajde gabuba » Lun Ian 06, 2003 10:49 pm

Da, vin si io.
Deci recapitulare
Ince zi a sapt e? La ce ora (vrea la 18)? unde? :D ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 10:51 pm

miercurea asta, duda.

8 ianuarie 2003
vali

Mesajde bhuttu » Mar Ian 07, 2003 12:35 am

Daca I and I nu va lipsi, I and I va fi in Backstage cu siguranta miercuri seara. I and I isi doreste, oricum.

Si mai lasati dracu' poantele hormonale, ya Babylon-freaks.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 07, 2003 10:00 pm

Cred ca prima intalnire a anului a avut loc astazi , de Sf. Ioan Botezatorul. Participantzii au fost in numar de doi : Oribilul Mosh si Alin. A fost si Dora cu noi..dar ea nu e de pe forum...totusi am tinut sa o amintesc caci am vazut ca stie o gramada despre unii forumisti.

Intalnirea s-a desfasurat incelebrul restaurant "La mama 2 " , d p Calarasi . O a doua capitala a fanclubului , prima dintre ele fiind Backstage asa cum spunea bhuttu intr-un post d'al sau.
Pe langa niste discutzii interesante..summitul de astazi s-a soldat cu pulpe de pui , cartofi taranesti , salata de varza si Carlsberguri in cazul meu. Si un minunat desert constand in clatite cu ciucalata si frisca. Yummy !
Va mai spun doar ca....Alin este un :@) mai mare ca mine. A mancat cu o portzie de clatite in plus fatza de tot ce am mancat eu ! De azi inainte il numesc :@) -ul forumului ! Pentru ca pe langa faptul ca bea ca un :@) ....si mananca ca un :@) .
Daca mai sunt doritori de a ne insotzi pe mine si Alin in periplurile noastre prin restaurante....sa se anuntze aici .

Acum ii dau cuvantul lui Alin !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 07, 2003 10:08 pm

da,am trait si ziua asta:sa mananc mai mult ca moshu!s-a intamplat!un loc absolut extraordinar "la mama",cu servire impecabila si mancare f buna si f multa.si acum imi plesneste burta,moshule,nu ca tine moshule,care mananci si acum :D. am mancat pui cu smantana(ce faci,aliosha?;) ) cu mamaliga,2 portii de clatite cu branza si stafide si am baut 2 calsberg.probabil cea mai tare masa din ultimul timp...
s-au discutat plecari la mare,la sighisoara,planuri de plecari la munte in februarie!btw,vine cineva in februarie 2-3 zile la munte?
in speranta ca maine o sa ma simt cel putin la fel de bine ca azi,va spun sa dati dracu toata vodka din lume pe gat!:p si cum ar zice moshu acu: betivule!:cool:
bravo baixule!
marian jan

raspuns la offtopic-ul lui k-gula

Mesajde alina » Joi Ian 09, 2003 12:04 am

Initial trimis de K-gula
tu alina, pana una alta fa bine si miscati fundul si pe la bucuresti sa te mai vada lumea. nu cred ca este prea departe

K-gula

dupa o sesiune s-ar putea sa stau 1 sapt la bukale daca nu iese treaba o zi tot o sa-mi sacrific pt voi!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 09, 2003 11:09 am

Probabil ca a fost nashpa aseara la intalnirea forumista....de nu a scris nimeni nimic.
Eu nu am putut veni din motivele pe care le-am expus pe English Topic...dar promit sa vin saptamana viitoare.

Vreo discutzie interesanta , la intalnirea de ieri ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Ian 09, 2003 12:11 pm

eu am fost,moshule,dac-ai sti ce tare a fost,am facut cheta si am mancat mici si am baut bere....chiar ca ai ratat cea mai tare intalnire.treaba ta!
bravo baixule!
marian jan

1416

Mesajde baixinho© » Joi Ian 09, 2003 12:59 pm

Fu nu nasol, ci super najpa. Am trait s-o vad si p-asta: Alin (nila_p) mancand cat doo persoane. Cand am ajuns eu la Backstage tocmai serveau cei de acolo aperitivele. Au pus cateva platouri pe masa, din care sa poata lua mai multe persoane, dar Alin a dat iama intr-un singur platou, din care mancau 2-3 persoane normale. Ciorbitz nu a fost, dar cei 5 mici (carnati, mai bine zis, ca aia numai mici nu erau) cu garniturta de cartofi prajiti (+ mujtar, evident) s-au facut 8 la Alin ca mi-a mancat si mie micu' (ala din farfurie, ovcorz) pe care n-am mai putut sa-l "rezolv". Stiu ca si k-gula si vali s-au indurat de Alin si i-au dat alti doi mici. Bere a fost la discretie, dar de la a 6-a (a lu' Alin) i-am pierdut numaru'. Ar mai fi ceva de spus? Da. Prezenta: Superba, bhuttu, Alin, Zgubi, vali, stanga-semnatu (adica eu), k-gula + prietena. Primii au plecat Zgubi, vali, k-gula & prietena. Intr-un final a facut acelasi gest si Superba, ca ii era somnica. Eu cu Alin si cu bhttu am mai stat pana dupa miezul noptii. Mai departe nu stiu ce s-a intamplat, ca cei doi s-au urcat in acelasi taxi (din ce mai tin minte).

PS: poate scoate careva vreun sunet despre scopul chetei. Alin, parca a fost vorba sa fie surpriza, nu sa te-apuci tu sa spui.
ANTI

baixinho©

Re: raspuns la offtopic-ul lui k-gula

Mesajde K-gula » Joi Ian 09, 2003 1:00 pm

Initial trimis de alina

dupa o sesiune s-ar putea sa stau 1 sapt la bukale daca nu iese treaba o zi tot o sa-mi sacrific pt voi!

noi suntem aici. nu plecam pana nu te mai vedem :) poate vi chiar in perioada in care va veni si aliosha din canada. adica pe la jumatatea lu` iunie sau iulie. nu mai tin minte sigur luna :(

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: 1416

Mesajde vali » Sâm Ian 11, 2003 4:53 am

Initial trimis de baixinho
k-gula si vali s-au indurat de Alin si i-au dat alti doi mici.

bai, eu nu mai puteam sa mai mananc deloc. nu mai era loc. a fost delicios.
vali

Mesajde Superba Oana » Lun Ian 13, 2003 9:06 am

oameni buni ...clubul backstage este inchis miercurea asta (15 ian 2003) asa ca va trebui sa alegeti alt loc de intalnire de data asta
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

1426

Mesajde baixinho© » Lun Ian 13, 2003 9:48 am

Eu cred ca tu ne pacalesti ca sa te duci singuirca!

PS: Mergem la "Ruine"?
ANTI

baixinho©

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma