anti-fanclub Cristiana Raduta,Anna Lesko si alte "artiste"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

anti-fanclub Cristiana Raduta,Anna Lesko si alte "artiste"

Mesajde Sonya17 » Lun Ian 06, 2003 11:52 pm

Aici ar trebui sa ne expunem criticile privind modul de promovare al astor de "talente".Au inchis repede subiectul de pe forumul cu Cristiana,pentru ca e "pentru fani" cica.K,nici o suparare,asta e pentru anti fani
Sonya17
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:55 am

eu sunt antifana cristiana raduta si voi ramane asa atata timp cat va mai canta. mis e pare o :cow: cu V mare.. ana lesko sucks..aia ncii nu se ia in calcul caci ncii macar nu e romanca.. asa ca... de asemenea o detest pe paula seling care vad ca mai nou 9ncearca si ea sa-si mai faca piese dansante dar tot nu prinde.
:eek:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Re: anti-fanclub Cristiana Raduta,Anna Lesko si alte "artiste"

Mesajde TIM » Mar Ian 07, 2003 10:38 am

Initial trimis de Sonya17
Aici ar trebui sa ne expunem criticile privind modul de promovare al astor de "talente".Au inchis repede subiectul de pe forumul cu Cristiana,pentru ca e "pentru fani" cica.K,nici o suparare,asta e pentru anti fani

OK!!!!!!! IN SFARSIT!!!!!!!!
Ai o bila alba de la mine, Sonya draga! :o
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Mie Ian 08, 2003 12:25 am

Asa va vreau,sa vedem acum cine mai inchide subiectul
Sonya17
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 08, 2003 12:35 am

mie imi place piesa aia a anei lesko
some people deserve to die
vali

Mesajde Unregistered » Mie Ian 08, 2003 9:20 am

Initial trimis de vali
mie imi place piesa aia a anei lesko

Hmm!...Esti absolut convins ca ceea ce-ti place nu e de fapt decat...ANNA LESKO "in carne si oase"???
...Of, nu vreau deloc sa te stresez, dar ....chiar nu vede nimeni ca in videoclipul acela a facut uz la greu de "atuurile" de femeie???
Priviri languroase, aproape dezbracata, alea-alea...
Unregistered

Mesajde TIM » Mie Ian 08, 2003 9:39 am

..Gata, eu sunt, uitasem sa ma loghez...
Si acum sa continui: Vroiam sa adaug cum ca nu sunt de acord cu CrazyBabe, in ceea ce priveste calitatea muzicii Paulei Seling! O, Doamne, sa fim seriosi!!! Nu crezi ca exagerezi? Fii realista! SELING e cea mai valoroasa voce feminina romaneasca de o bucata de vreme...Zau, nu te inteleg!
Altfel, revenind la subiectul SONYEI, zau daca e vreo "artista" romanca din categoria celor amintite de Sonya, cu adevarat artista... As zice chiar ca la momentul acesta nici una din fetele care canta singure sau componente ale vreunei formatii din Romania NU ARE CU ADEVARAT VALOARE. Sau, daca prin hazard exista o voce bine slefuita in peisajul muzicii romanesti feminine , nenorocirea face ca respectiva voce :
1)ori sa aiba un compozitor de rahat, cu melodii care nu numai ca nu ii pun in valoare vocea, dar o si dezavantajeaza ingrozitor, ori
2) uitand scopul principal al muzicii( acela de a incanta publicul), cade in penibil, incercand sa-si puna in "evidenta"alte "calitati", :bleah:mai mult sau mai putin muieresti, cum ar fi frumusete, sex-appeal si alte asemenea..., lasand balta avantajele "derizorii" ale unei muzici bine construite...
Cam atat..Do you agree :D :eek:
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

i hate cristiana raduta

Mesajde alexutza » Mie Ian 08, 2003 3:06 pm

dupa parerea mea cristiana e o nashpeta .Rau nu arata dar e falsa si extravaganta out cristiana
alexutza

Mesajde Unregistered » Mie Ian 08, 2003 3:28 pm

...si out Anna Lesko! si Miki sau cum dreaq se scrie numele aleia care a fost la Kpital si care se imbraca ca un clown! si idioata de Unik, pe care o promoveaza Atomicu' si ii da melodia pe post pana la saturatie, de mi s-a-ntors stomacul pe dos de-atata aberatie... Si Georgia, fratilor!!!! Mi se face greata de cat de prost poate "canta" cineva!!.....out all of you, stupid "diva"!! :bleah: :bleah: bleah:
Unregistered

Mesajde KoRn_bitch » Mie Ian 08, 2003 9:47 pm

Chiar ca ... bravo Sonya17 .... ar trebui sa dispara de pe piatza muzicala toate prefacutele astea care se numesc "artiste" sau shi mai bine "vedete" ... persista in prostie shi umplu mintile oamenilor cu tot felul de tampenii ... ceea ce fac ele nu se numeste muzica ... in primul rand se pune accent pe felul cum arata shi cum se imbraca shi in al doilea rand pe muzica ... intai se ocupa de look shi apoi de muzica ... ca sa aiba pretext sa apara in fatza oamenilor cu noua lor infatisare ... "hai mai fac o melodie ca sa apar iar la Tv shi in presa shi sa ma admire lumea" ... ce conteaza ca muzica lor nu e buna de nimik ... fetele noastre scot bani ... mai isi fac o operatzie estetica shi apoi o iau de la capat ... : videoclip, apariztii shi interviuri .... bleah ... they suck ;a
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Ian 11, 2003 11:16 pm

La noi mai e mult pana se va pune accentul pe muzica si nu pe sex cum se face acum.
Sonya17
Junior Member

Mesajde teutza » Vin Ian 17, 2003 10:08 pm

ce cauta pe scena romaneasca fetele de la baraj si URBAN S.A. ?
teutza

Mesajde Unregistered » Lun Ian 20, 2003 1:06 am

pacat de toti cei care lucreaza la videoclipuri si la altele legate de prestatia cristianei radutza, pentru ca o fac aiurea. Proasta dracului!pacat si de timpul care il pierd scriin acest mesaj pt voi mboiilor de prosti curcani si strutzocamile nasparlite si umflate cu pompa cu aer comprimat de la compresoru de la mol unde se vinde cea mai scumpa benzina din orash
Unregistered

Mesajde Sonya17 » Mar Ian 21, 2003 12:12 pm

Tu chiar esti suparat nu gluma
Sonya17

Mesajde Adryana » Mar Ian 21, 2003 10:44 pm

bravo verisoara Sonya.hai sa-mi spun si eu parerea:Cristiana Raduta se exclude din lista ca arata groaznic si e expirata si haide-ti sa o lasam sa faca amor,amor la el in domitor.(care o fi acela cu care face?)pe Anna Lesko la fel:sa o lasam sa arda in flacari poate o afla si el(ptr.ca zice ard in flacari poate nu stii...).deci se exclude si rusoaica.mai cunosc si alte expirate:Andreea B,Andreea A.,TNT( CA SUNT TOT FETE)etc.ca mai sunt o groaza de afoane si expirate la noi in tara dar imi e sila sa le spun.
Adryana
Junior Member

Mesajde B_zkita » Mie Ian 22, 2003 4:48 pm

Cea mai aiurea e Unik, isterica aia, voua nu vi se pare ca aia doar tzipa?!?
Cristiana Radutza sigur a avut parte de un orgasm in timpul filmarilor, sa nu mai vb. de echipa de filmare... oricum, beah!
AndreeaA. aia canta din butoi, parerea mea...macar Andreea B. are ceva voce, shi atat!
Shi lista poate continua...cu astea care n-au terminat generala shi alea care se impiedica-n sireturi...
Nu intzeleg ceva...de "artshti" de ce nu se ia nimeni. Ca sunt afoni care-shi arata fundu' ashi alte alea la greu!
Sa bnu fie discriminare! :)
B_zkita

Parere

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 22, 2003 10:33 pm

Deci hai sa va spun eu .. Cristiana Raduta a ajuns acolo unde este datorita sotului ei .. ea se plictisea in casa .. si sotul ce a zis .. de mancare nu face ( exista restaurante ) de spalat nu spala ( exista masini de spalat ) de facut curatenie nu face ( ce sunt 2 mil date la o femeie ca sa aranjeze putin prin casa ) hai sa o fac vedeta .. a pus banu jos si uite ca sotia lui a ajuns unde a ajuns .. despre Anna Lesko nu stiu prea multe .. dar .. sincer va spun .. nu se prea deosebeste de Cristiana Raduta.. poate ca nu i`a dat sotul ( nu stiu daca are sau nu ) bani .. dar .. s`a gasit si in cazul ei cineva .. care tot prin bani a facut`o sa ajunga acolo sus !
Multumesc
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Adryana » Joi Ian 23, 2003 11:18 am

pe mine una astea ma enerveaza.nu pot sa le suport.nu ati vazut?acuma oricine se apuca de muzica ca are sau n-are voce canta ca sa fac bani.si ce mai bani........cand vezi prima data o melodie zici ca e frumoasa si dupa ce o mai studiezi iti dai seama ca de fapt este o porcarie.
Adryana
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Vin Ian 24, 2003 12:46 am

Am mai gasit unele:CHEEKY GIRLS se numesc.Tot scriu ziarele si revistele despre ele iar eu ma tot intreb :Oare nu sunt englezii mai prosti decat noi daca au ajuns sa adore niste nemancate.Cred ca le intrec si pe Cristiana si pe Anna Lesko.Alea macar arata cat de cat pe langa "magnificele" gemene aplatizate saracele,ca n-au de nici unele.
Zau ca-mi vine sa ;a cand le vad
Sonya17
Junior Member

Mesajde teutza » Vin Ian 24, 2003 10:49 pm

Initial trimis de B_zkita
Cea mai aiurea e Unik, isterica aia, voua nu vi se pare ca aia doar tzipa?!?
Cristiana Radutza sigur a avut parte de un orgasm in timpul filmarilor, sa nu mai vb. de echipa de filmare... oricum, beah!
AndreeaA. aia canta din butoi, parerea mea...macar Andreea B. are ceva voce, shi atat!
Shi lista poate continua...cu astea care n-au terminat generala shi alea care se impiedica-n sireturi...
Nu intzeleg ceva...de "artshti" de ce nu se ia nimeni. Ca sunt afoni care-shi arata fundu' ashi alte alea la greu!
Sa bnu fie discriminare! :)

Cristiana Raduta e freiera care intorcea placutelela Roata Norocului , de UNIK NU AM AUZIT,CRED iar AndreEA e afoana de pe locul intai, Andreea B arata ca dracu iar Ana Lesko sau cum se scrie poate sa arda in flacari in continuare. Probabil ca e in calduri de urla ca o descreierata chestia asta
teutza

Mesajde Adryana » Dum Ian 26, 2003 11:25 am

nu "probabil"era in calduri cand a filmat videoclipul.
Adryana
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Ian 28, 2003 10:05 pm

Paula Selling are voce,dar...nu shtiu d c,eu nu pot s-o sufar...are o fatza...
Cristiana Raduta mi-a placut la inceput...unele melodii imi plac putin acolo,dar e urata cu spume!!!!
Iar Anna Lesko,imi pare rau sa spun ca-mi place...unele melodii shi cum arata.(ca voce nici asta nu are)
Titina
Junior Member

Mesajde Sabyna*bc » Mar Ian 28, 2003 10:19 pm

Din seria altor "artiste"... mi-am adus aminte de o fetitza dragutza care bininteles ca a pozat si in playboi pe care am vazut-o la T.V. in seara de revelion , la cercul globus... este vorba de ana maria parca asa o cheama de la demmo... mai, fata aia nu a reusit sa faca playback la cateva piese una dupa alta si a trebuit sa faca pauza dupa fiecare melodie... dansa si urla ca o nebuna asa fara nici un rost, pt ca ea cica dansa interesant si "incanta" intregul public si isi consuma energia... saracutza de ea.
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls! :)
Sabyna*bc
Junior Member

Mesajde K-Risma » Vin Ian 31, 2003 4:08 pm

Anna Lesko in tot video-clipul ala singurul lucru care-l zice e:ARD IN FLACARI.
Dar cred ca nu le-ati mentionat si pe AndreEA si pe....hai ca-s destule idioate.
K-Risma

Cateva date .. Anna Lesko :-)

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 4:50 pm

- S-a nascut la Chisinau pe 10 ianuarie 1979 si este un capricorn veritabil. - Originile ei sunt ruso-ucrainiene, dar tatal este pe jumatate moldovean. - Mai are doua surori, ea fiind mijlocia familiei. - Cele mai fericite momente ale copilariei erau vacantele petrecute la bunici, cand a invatat o multime de lucruri, fie ajutand la treburile casei, fie chiar de la bunica ei. Anna se considera o buna gospodina,stie sa coasa si mai ales sa gateasca. Mancarea ei preferata este un fel traditional ucrainian, un desert cu o reteta foarte complicata, pe baza de mac si zahar

- A urmat scoala rusa la Chisinau. Intamplarea a adus-o la numai 17 ani in Romania, unde a si ramas. A intrat la Facultatea de Drept, fapt ce a ajutat-o sa se integreze mai bine si mai usor in viata de la Bucuresti. - Acum are foarte multi prieteni in Romania, ii place foarte mult aici si nu se mai gandeste la plecare. - Ar fi vrut sa devina avocat, dar a ales sa urmeze o cariera artistica, redescoperindu-si un hobby mai vechi: pictura! - A luat lectii de pictura cu Sabin Balasa si Mircea Novac. Cea mai puternica incurajare de a continua pe acest drum a venit de la maestrul Balasa care i-a spus, in urma vizionarii unor lucrari semnate de ea: „Rusoaico, pentru mine esti o revelatieâ€Â
Fişiere ataşate
anna lesko.jpg
anna lesko.jpg (16.7 KiB) Vizualizat de 6901 ori
AnDrEi
Junior Member

Re: Cateva date .. Anna Lesko :-)

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 5:32 pm

Aoleu, lasati-ma cu Anna Lesko asta..... :bleah:

Ce naiba...
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Heheh

Mesajde AnDrEi » Vin Ian 31, 2003 5:58 pm

Draga .. nu trebuie sa uitam ca Anna Lesko face parte din visul meu erotic :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: Heheh

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 6:02 pm

Initial trimis de AnDrEi
Draga .. nu trebuie sa uitam ca Anna Lesko face parte din visul meu erotic :-)

ok-ok, esti pe topic.... da' mie tot nu-mi place de ea si nici de Cristiana Radutza, by the way.

Ca sa nu ma indepartez de subiect... in prezent n-am vise erotice cu vedete... cel putin nu noaptea :t da' la visatul cu ochii deschisi sunt maestra... lol
Draga
Junior Member

Re: Re: Heheh

Mesajde Draga » Vin Ian 31, 2003 6:03 pm

Initial trimis de Draga

ok-ok, esti pe topic.... da' mie tot nu-mi place de ea si nici de Cristiana Radutza, by the way.

Ca sa nu ma indepartez de subiect... in prezent n-am vise erotice cu vedete... cel putin nu noaptea :t da' la visatul cu ochii deschisi sunt maestra... lol

OOPS... lol... gresii topicu'... tu esti de vina, AnDrEi, ca ma iei cu visul tau erotic... lol
Draga
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Feb 01, 2003 12:01 am

Vai,Andrei,m-ai induiosat pana la lacrimi cu povestea Annei Lesko (nici n-am avut rabdare s-o citesc)Tu vezi care e denumirea topicului?Crezi ca intereseaza pe cineva povestea ei?Nu spui si cu cati s-a culcat ca sa ajunga vedeta peste noapte?
:bleah:
Sonya17
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii