Care dintre cele 3 fete credeti ca este ce`a mai enervanta?
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Care dintre cele 3 fete credeti ca este ce`a mai enervanta?
Astept raspunsurile voastre impreuna cu un un raspuns la alegerea facuta ( argument )
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Pai..ce sa spun..mie nu mi-e antipatica nici una din fete..ba chiar
mi se par tare simpatice...Fiecare are un farmec aparte si nu mi se par a fi enervante in nici un fel...
Par a fi niste tipe nonconformiste si asta imi place mult la ele!
Daca ar fi sa o iau asa ...eu una nu as putea sa ma imbrac in felul in care se imbraca ele..sau..stiu eu..sa fac diferite chestii pe care ele le fac..poate de asta imi sunt atat de simpatice..
Ce sa mai zic...cred ca sunt cool si cu asta-basta!
Asta a fost parerea mea..cine are ceva impotriva sa-mi zica!
PA...
mi se par tare simpatice...Fiecare are un farmec aparte si nu mi se par a fi enervante in nici un fel...
Par a fi niste tipe nonconformiste si asta imi place mult la ele!
Daca ar fi sa o iau asa ...eu una nu as putea sa ma imbrac in felul in care se imbraca ele..sau..stiu eu..sa fac diferite chestii pe care ele le fac..poate de asta imi sunt atat de simpatice..
Ce sa mai zic...cred ca sunt cool si cu asta-basta!
Asta a fost parerea mea..cine are ceva impotriva sa-mi zica!
PA...

- Dilematica
- Junior Member
hmz...
pai deocamdata nu cred k putem spune care este cea mai enervanta .. pt k nu am apukt sa le vedem bine .. sau sa aflam prea multe despre ele .. mi-e deocamdata`mi plac toate ..
Life is a lesson....you learn it when you`re thru...
-
AnDr3y - Radu - Junior Member
Raspuns
Si eu sunt de aceeasi parere cu voi .. si mie imi plac toate.. cred ca m`am indragostit dada
looooool

-
AnDrEi - Junior Member
LALA pt ca mi`a furat baiatu de care imi placea mie
... lol ... da mi`a trecut acum 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Care imi place?
Deci daca ar fi sa le pun in ordine de la cea mai dragutza la cea mai ... nu stiu ... cea mai putin draguta , as fi sigur ca blonda ar ocupa ultimul loc . Mi se pare ca se uita cam aiurea cu ochii ei . Nu stiu , poate asa a iesit in poze ...
Cea mai draguta este roscata aia ... dar nici bruneta nu e mai prejos .
Cea mai draguta este roscata aia ... dar nici bruneta nu e mai prejos .
-
UnCopilutz - Junior Member
Uffffff
Mai , deci postati On Topic .. acest subiect era deschis prin a afla care din cele 3 fete vi se pare mai enervanta :-) asa ca.. stiu stiu ca toate va plac.. dar .. hai sa postam cum trebuie .. si apropos.. eu sunt super fericit ca fetele intra au inceput sa intre pe acest forum ..
P.S. Iti multumesc Florin :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Uffffff
Initial trimis de Andrei
Mai , deci postati On Topic .. acest subiect era deschis prin a afla care din cele 3 fete vi se pare mai enervanta :-) asa ca.. stiu stiu ca toate va plac.. dar .. hai sa postam cum trebuie .. si apropos.. eu sunt super fericit ca fetele intra au inceput sa intre pe acest forum ..
mai andrei..ce ziceai tu...fetele intra pe forumul asta s avada mesajele?daca da..va dtzi seama ce impresie si-au facut...ca nu sunt primite asa de bine...parca in regulament scria ceva...i-a uitate...dar fiecare om are drept la o parerea propie ....asa ca....nu stiu ce sa zic..diana
- shokata
- Junior Member
Dap
Da mai da.. fiecare om are dreptul sa isi exprime parerea .. dar sa fie ON TOPIC .. daca are ceva de zis si nu se incadreaza pe un anumit subiect deja existent .. poate deschide altul.. :-)
-
AnDrEi - Junior Member
desi am auzit ca e o tipa super-ok....
Lala...nu stiu de ce....ma enerveaza.
- usualflow
- Junior Member
O mare rugaminte
Piciulika te rog si eu ceva .. hai sa nu postam mesaje de dragul de a posta.. deci! cand afirmi ceva trebuie sa si argumentezi .. pricepusi?
P.S. Care din cele 3 fete e mai enervanta?
Raspuns : NICIUNA!
P.S. Care din cele 3 fete e mai enervanta?
Raspuns : NICIUNA!
-
AnDrEi - Junior Member
..:::tnt:::..
Ma din cate stiu eu, Lala este foarte de treaba! Ma intereseaza si pe mine cum sunt celelalte fete! Ce credeti sunt de treba sau or fi fitoase ?
- andon3
- Junior Member
Re: ..:::tnt:::..
Initial trimis de andon3
Ma din cate stiu eu, Lala este foarte de treaba! Ma intereseaza si pe mine cum sunt celelalte fete! Ce credeti sunt de treba sau or fi fitoase si bashinoase?
daaaaaaaaaaaaaa!fete de treaba!iti spun eu Andon3!sunt foarte de treaba!:) ;a
- Myketheone
- Junior Member
super de treaba
buna.nu le cunosc personal..dar din cate am vb cu tisha pare super de treaba.de dea nu pot spune nimic..dar ele nu par genul de tipe cu fitze.doar nu sunt versurile asa:"trebuiau sa fie versuri..trebuiau sa fie fitze..sa parem niste fetitze..cu coditze si rochite."asa ca parerea mea este ca sunt foarte de treaba.
))))

- shokata
- Junior Member
Hehehe
X-Tina Aguilera vad ca tu subestimezi persoana de langa tine si iti faci o parere despre o anumite persoana in functie de fata pe care o are .. ai vazut`o live vreodata? ai vazut cum se comporta? ce fel de fata e? analizeaza mai bine lucrurile !
Merci
Merci
-
AnDrEi - Junior Member
Aman3 sunt ok
Parerea mea
- Fr|Tz
- Junior Member
Parere
Initial trimis de xgirl
Eu cred ca toate 3 sunt simpatici.
In Bravo Tisha a "spus" ca e mai retrasa, dar asta nu inseamna ca e enervanta!! Si e mi se pare ok.
Da Da .. o fi ea retrasa.. dar pana ajunge sa cunoasca persoana de langa ea :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Tisha mi se pare enervanta...are o fatza...(parerea mea).Eee,intr-un fel toate imi plac,dar daca ar fi sa aleg,am zis:Tisha.
Cum poate sa te enerveze o persoana pe care nu o cunosti? Cat despre fatza... poate ne spui ce te enerveaza la fata ei.
- Fişiere ataşate
-
- tisha1[1].jpg (24.18 KiB) Vizualizat de 6691 ori
- crazzyfan
- Junior Member
Initial trimis de crazzyfan
Cum poate sa te enerveze o persoana pe care nu o cunosti? Cat despre fatza... poate ne spui ce te enerveaza la fata ei.
lol .. astept si eu acest raspuns .. mie` unu imi place fata lu Tisha .. are si piercing .. e super marfa.. am mai zis .. poate in vara imi voi face si eu unul in spranceana dreapta .. idem Aiana ( Tisha )
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Tisha mi se pare enervanta...are o fatza...(parerea mea).Eee,intr-un fel toate imi plac,dar daca ar fi sa aleg,am zis:Tisha.
X-Tina Aguilera hai sa iti zic ceva!Probabil ca Aiana ti se pare cum ti se pare datorita faptului ca pare putin mai linistita si mai matura!Dar nu stiu cum poti sa spui tu ca este enervanta cand nici macar nu o cunosti personal!In cel mai rau caz ai fi putut spune ca e antipatica dar si atunci ai fi gresit!Si inca ceva:Daca nu ai vazut-o de cand s-a tuns ar fi bine sa o vezi sau sa faci rost de o poza de a ei!Si pe urma...poate zici si lucruri mai bune!k?Eu zic ca noul look o prinde de minune!:cool:
- Myketheone
- Junior Member
Cred ca toata lumea stie ca mie imi place cel mai mult de Dea. Si, e drept, nu o cunosc, nu stiu nimic despre ea, dar nu imi place Tisha. Nu este vorba ca mi se pare enervanta. Aici nici nu se pune problema. Toate par super cool. Insa pur si simplu, nu stiu de ce, nu imi place mie de ea. Nu e pe gustul meu. Asta trebuia sa zic, asta am zis, si repet - nu pot spune exact de ca. DE AIA!
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
dragul meu andrei,
nu vrea nimeni sa te supere pe-aici.....mai ales ca tu esti shefu'....daca am spus ca laura ma enerveaza, nu era obligatoriu sa specific si de ce....nu o cere subiectu'. da hai, ca sa iti fac pe plac: nu stiu de ce......pur si simplu..
iar acum, pt a incheia in mod glorios si pt a-ti satisface orgoliul, mentionez ca nu imi mai este antipatica......Nu te astepta sa iti si motivez.....vrei neaparat? ei bine, i-am citit in privire.....
:a
nu vrea nimeni sa te supere pe-aici.....mai ales ca tu esti shefu'....daca am spus ca laura ma enerveaza, nu era obligatoriu sa specific si de ce....nu o cere subiectu'. da hai, ca sa iti fac pe plac: nu stiu de ce......pur si simplu..
iar acum, pt a incheia in mod glorios si pt a-ti satisface orgoliul, mentionez ca nu imi mai este antipatica......Nu te astepta sa iti si motivez.....vrei neaparat? ei bine, i-am citit in privire.....
:a
- usualflow
- Junior Member
Pai...
Eu am facut acest subiect nu pentru a scoate in evidenta partile negative ale fetelor ci doar pentru a afla parerea voastra in legatura cu ele ... ma rog..pana acum totul vad ca decurge conform planului .. dar as mai avea o mica problema.. si anume cand spuneti ca de ex Lala va enerveaza .. argumentati si de ce .. :-) , ar fi mult mai corect.. parerea mea ..
-
AnDrEi - Junior Member
In primul rand Lala (asta cred ca e blonda nu?), argumente:
1. din cate am auzit eu nu prea le sufera pe cele doua colege, mai ales pe Dea.
2. e blonda
3. se imbraca nasol (in afara de pantofii sport)
Tisha, argumente:
1. Are probleme de exprimare.
2. e prea timida
3. ca si blonda, nu stie sa se imbrace.
Modificat.
Oricum era doar o parere. :confused:
1. din cate am auzit eu nu prea le sufera pe cele doua colege, mai ales pe Dea.
2. e blonda
3. se imbraca nasol (in afara de pantofii sport)
Tisha, argumente:
1. Are probleme de exprimare.
2. e prea timida
3. ca si blonda, nu stie sa se imbrace.
Modificat.
Oricum era doar o parere. :confused:
-
Pizzi - Junior Member
Initial trimis de Pizzi
Dea imi este simpatica, as posedao de cateva ori.
scrie-ti obsesiile erotice in alta parte...
si nu iti mai da cu parerea despre inteligenta unei persoane cand si a ta sufera in mod evident...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Am zis ca are fata de proasta, nu am zis ca si este. Dar cine stie daca ai sarit asa inseamna ca ia mai zis cineva si s-a suparat si de atunci ii iei apararea. Si kestia cu Dea a fost o gluma. pacat ca nu poti face deosebirea intre o gluma si o vorba serioasa. :o
-
Pizzi - Junior Member
Initial trimis de Pizzi
Am zis ca are fata de proasta, nu am zis ca si este. Dar cine stie daca ai sarit asa inseamna ca ia mai zis cineva si s-a suparat si de atunci ii iei apararea. Si kestia cu Dea a fost o gluma. pacat ca nu poti face deosebirea intre o gluma si o vorba serioasa. :o
i'm OK.

Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2