Ce filme ati mai vazut ?
In the mood for love e intr-adevar un film extraordinar, pacat ca nu se vorbeste mai mult despre el.
Matrix dpdv al subiectului e un mare caca, il salveaza realizarea.
Am vazut de curand ( acum ca am subtitrarea) a doua parte a trilogiei Trois Couleurs: Blanche, in regia lui Kieslowski - desi e considerat veriga slaba, mie mi s-a parut excelent, mai bun decat "Bleu". Urmeaza de vazut "Rouge"... revin cu impresii.
Matrix dpdv al subiectului e un mare caca, il salveaza realizarea.
Am vazut de curand ( acum ca am subtitrarea) a doua parte a trilogiei Trois Couleurs: Blanche, in regia lui Kieslowski - desi e considerat veriga slaba, mie mi s-a parut excelent, mai bun decat "Bleu". Urmeaza de vazut "Rouge"... revin cu impresii.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Initial trimis de eyewitness
spy game- r.redford/b.pitt in regia lui tony scott (
excelent. l-am vazut acum cateva luni si mi-a placut.
bd la munte si la mare - unul dintre cele mai bune filme romanesti.
"domnisoara, poate aveti treaba si noi va retinem..." a ramas o replica celebra
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de omnem
am vazut un film super acum vreo 2 ani shi m-am gandit sa vi-l propun: "Inchisoare ingerilor".
Asta e unul dintre filmele mele preferate daca stau bine sa ma gandesc si cred ca se afla in topul multora care scriu pe aici.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Iar daca stau bine sa ma gandesc...acel film..mi-a inspirat mie semnatura !
Azi am revazut un film tare de tot ! Dar va povestesc mai tarziu despre el....ca acum am burta grea...si n-am chef de scris !
Pa ! :bye:
Azi am revazut un film tare de tot ! Dar va povestesc mai tarziu despre el....ca acum am burta grea...si n-am chef de scris !
Pa ! :bye:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am terminat de vazut vidocq, un film excelent care mi-a incitat imaginatia inca de cand am vazut cateva fragmente in videoclipul apocalyptica - path...
stiu si francezii sa faca filme bune si efecte speciale reusite...
stiu si francezii sa faca filme bune si efecte speciale reusite...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
sub influenta filumului am confundat hope volume 2 care contine secvente din vidocq cu path volume 2 care e cu sandra nasic...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Asadar va ramasesem dator cu ce film..am vazut in dupa-amiaza de Craciun. De fapt..am revazut acest film ....caci il mai vazusem pe video-cd.
The Road To El Dorado
..un extraordinar film de animatzie . Doi tineri din Spania anilor 1500.....pleaca in cautarea orashului de aur. Ei sunt Tulio si Miguel.
Vocile ce dubleaza personajele apartin unor actori celebrii : Kenneth Branagh , Kevin Kline , Rosie Perez , Armand Assante . Iar cantecele de pe toata perioada filmului sunt interpretate de Elton John.
Un lucru inedit : cele doua personaje pronuntza diferit numele orashului deaur. Unul adopta pronuntia spaniola : "el dorado" ....iar celalalt adopta pronuntzia portugheza : "el doradu" . :p
Un film pe care nu trebuie sa il ratatzi. Este facut de DreamWorks.....si este filmul de animatzie ce precede Shrek.
Cotatzia mea : 8 stele
Cotatzia imdb : 6.4 stele
Asa se povesteste despre un film pe care l-atzi vazut si v-a placut. Nu dam doar titlul si inca 3 silabe ! Aliosha,vad ca esti moderator aici....ai grija !
The Road To El Dorado
..un extraordinar film de animatzie . Doi tineri din Spania anilor 1500.....pleaca in cautarea orashului de aur. Ei sunt Tulio si Miguel.
Vocile ce dubleaza personajele apartin unor actori celebrii : Kenneth Branagh , Kevin Kline , Rosie Perez , Armand Assante . Iar cantecele de pe toata perioada filmului sunt interpretate de Elton John.
Un lucru inedit : cele doua personaje pronuntza diferit numele orashului deaur. Unul adopta pronuntia spaniola : "el dorado" ....iar celalalt adopta pronuntzia portugheza : "el doradu" . :p
Un film pe care nu trebuie sa il ratatzi. Este facut de DreamWorks.....si este filmul de animatzie ce precede Shrek.
Cotatzia mea : 8 stele
Cotatzia imdb : 6.4 stele
Asa se povesteste despre un film pe care l-atzi vazut si v-a placut. Nu dam doar titlul si inca 3 silabe ! Aliosha,vad ca esti moderator aici....ai grija !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sambata seara,HBO a programat un film excelent. One night at McCool's . Genul de film dragutz...pe care este de preferat sa-l urmaresti cu prietena si sa mancatzi floricele in timpul lui.
O gramada de actori celebrii apar in aceasta pelicula : Matt Dillon , Michael Douglas , Liv Tyler sau John Goodman.
cotatzia mea : 7 stele
Spoiler Alert !
Mi-a placut foarte mult finalul filmului. Cand Mr. Burmeister (Michael Douglas) care era ucigash platit...se duce dupa Jewel sa o omoare. Si se intalnesc cu totzii : ucigasul ,avocatul care era echipat pentru o partida sado , politzistul , Matt Dillon , fratele lui Utah :p ....si chiar si Jewel. Chiar ca aratau totzi ca in videoclipul de la Y.M.C.A. ....o excelenta melodie a celor de la Village People...care s-a facut auzit si in film. :yD
Si frumos de tot ....cand la sfarsitul ,sfarsitului..pleaca Michael Douglas cu Liv Tyler in masina....si Douglas e bun rau ..si ii spune ca are acasa combina Stereo ,DVD....si ca se gandeste sa faca o fantana. Bun rau..Douglas in acest film.
Aaa..iar scenele cu Liv Tyler cand spala masina sunt demne de playboy ! :p Cat de frumoasa este aceasta fata.....iar tasu' zici ca e mort.
O gramada de actori celebrii apar in aceasta pelicula : Matt Dillon , Michael Douglas , Liv Tyler sau John Goodman.
cotatzia mea : 7 stele
Spoiler Alert !
Mi-a placut foarte mult finalul filmului. Cand Mr. Burmeister (Michael Douglas) care era ucigash platit...se duce dupa Jewel sa o omoare. Si se intalnesc cu totzii : ucigasul ,avocatul care era echipat pentru o partida sado , politzistul , Matt Dillon , fratele lui Utah :p ....si chiar si Jewel. Chiar ca aratau totzi ca in videoclipul de la Y.M.C.A. ....o excelenta melodie a celor de la Village People...care s-a facut auzit si in film. :yD
Si frumos de tot ....cand la sfarsitul ,sfarsitului..pleaca Michael Douglas cu Liv Tyler in masina....si Douglas e bun rau ..si ii spune ca are acasa combina Stereo ,DVD....si ca se gandeste sa faca o fantana. Bun rau..Douglas in acest film.
Aaa..iar scenele cu Liv Tyler cand spala masina sunt demne de playboy ! :p Cat de frumoasa este aceasta fata.....iar tasu' zici ca e mort.

-
Am vazut si eu in sfarsit "Preatty woman" eram la tzara si cum acolo prin numai tvr1 m-am uitat mai mult ca nu aveam ce face......un film destul de bun care degaja mult optimism,numai ca viata nu e la fel de roza.
Alt film bun vazut,defapt revazut este "pisica alba ,pisica neagra",super film,mai rar vezi asa ceva,super comedie,facuta cu cap......a si am mai vazut si filantropica care mi s-a parut destul de reusit,mai ales pt un film romanesc....Mircea Diaconu in porsche boxter llllloooooolllll,super katerinca
)))))))
Alt film bun vazut,defapt revazut este "pisica alba ,pisica neagra",super film,mai rar vezi asa ceva,super comedie,facuta cu cap......a si am mai vazut si filantropica care mi s-a parut destul de reusit,mai ales pt un film romanesc....Mircea Diaconu in porsche boxter llllloooooolllll,super katerinca

-
SatyR - Junior Member
Am revazut(cum de s-a gandit proteveu sa dea doua filme europene exceptionale duminica seara?)Pisica alba,pisica neagra si Underground ,cele 2 capodopere ale lui Kusturica(Arizona Dream mai lipsea,poate il dau la anu de revelion:p).Nu cred k mai e nevoie de comentarii despre Pisica...k e destul de celebra.In schimb Underground e un film exceptional shi foarte bine gandit.(a luat Palmes`d Or la Cannes in 95).E vorba despre istoria Iugoslaviei in ultimii 50 de ani vazuta prin ochii a doi contrabandisti care se amagesc shi ii amagesc shi pe cei din jur.Filmu desi foarte lung merita urmarit pana la capat.Coloana sonora semnata de Goran Bregovic este de asemenea una de exceptie.Mi-a placut faza din debutul filmului in care apar cei doi amici intr-o trasura prin centrul Beograd-ului inconjuratzi de lautari care canta Sheva(care seamama a draq de mult cu Ciocarlia noastra shi cu Hora Stacato a lui Grigoras Dinicu).Muzica balcanica shi o atmosfera pe masura.Un amanaunt destul de interesant.Cu exceptia a doi actori(cel care il interpreteaza pe Dadan Karambola shi Miki Manijlovic care apare shi in Underghround k Blackie)totzi cei care joaca in Pisica .... sunt neprofesionisti,adik oameni k noi:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Aseara am revazut High fidelity. Am mai facut un post despre el atunci cand l-am vazut prima data insa sincer nu imi aduc aminte ce am scris in el.(parca era mai sumar)
Mi-a placut descrierea de pe imdb: A great movie if you get it
Si nu ca ar fi ceva de neinteles insa prezentarea nedumeririlor, framantarilor si reactiilor lui Rob Gordon ne sunt familiare multora dintre noi. Scenariul este inspirat dupa o carte intitulata similar, High Fidelity.
Sunt curios daca obsesiile muzicale ale lui Rob si ale prietenilor lui sunt si in carte sau daca au fost introduse de catre cel care a scris scenariul.
Rob (John Cusack) are un magazin in care vinde muzica despre care zice : I get by because of the people who make a special effort to shop here on Saturday, young men, always young men, who spend a disproportionat amount of their time looking for deleted Smiths singles and "original not rereleased" underline Frank Zappa albums.
Langa usa de la intrare a apartamentului are un afis mare pe care scrie see Pavement tonight.
Peste tot in filmul asta orice este asociat cu muzica. Cand tatal fetei moare se face un top 5, bineintes.
"Somebody's Gonna Die" by Blitz.
"Bella Lugosi's Dead," Bauhaus.
Cand nu au ce face, fac un top 5 side ones:
ROB
Okay. Top five side one track ones.
Number one... "Janie Jones," the
Clash, from The Clash.
BARRY
Ehh.
ROB
"Thunder Road," Bruce Springsteen,
from Born to Run. "Smells Like Teen
Spirit," Nirvana, Nevermind.
BARRY
Oh no, Rob, that's not obvious
enough. Not at all. Dick, did you
hear that?
ROB
Shut up. "Let's Get It On," Marvin
Gaye, from Let's Get It On.
"Airbag," Radiohead, from OK
Computer...
----------------------------------
Ati prins ideea. Daca sunteti pasionati de muzica nu ratati filmul asta.
Mi-a placut descrierea de pe imdb: A great movie if you get it
Si nu ca ar fi ceva de neinteles insa prezentarea nedumeririlor, framantarilor si reactiilor lui Rob Gordon ne sunt familiare multora dintre noi. Scenariul este inspirat dupa o carte intitulata similar, High Fidelity.
Sunt curios daca obsesiile muzicale ale lui Rob si ale prietenilor lui sunt si in carte sau daca au fost introduse de catre cel care a scris scenariul.
Rob (John Cusack) are un magazin in care vinde muzica despre care zice : I get by because of the people who make a special effort to shop here on Saturday, young men, always young men, who spend a disproportionat amount of their time looking for deleted Smiths singles and "original not rereleased" underline Frank Zappa albums.
Langa usa de la intrare a apartamentului are un afis mare pe care scrie see Pavement tonight.
Peste tot in filmul asta orice este asociat cu muzica. Cand tatal fetei moare se face un top 5, bineintes.
"Somebody's Gonna Die" by Blitz.
"Bella Lugosi's Dead," Bauhaus.
Cand nu au ce face, fac un top 5 side ones:
ROB
Okay. Top five side one track ones.
Number one... "Janie Jones," the
Clash, from The Clash.
BARRY
Ehh.
ROB
"Thunder Road," Bruce Springsteen,
from Born to Run. "Smells Like Teen
Spirit," Nirvana, Nevermind.
BARRY
Oh no, Rob, that's not obvious
enough. Not at all. Dick, did you
hear that?
ROB
Shut up. "Let's Get It On," Marvin
Gaye, from Let's Get It On.
"Airbag," Radiohead, from OK
Computer...
----------------------------------
Ati prins ideea. Daca sunteti pasionati de muzica nu ratati filmul asta.
-
High Fidelity va rula pentru ultima oara la HBO in ianuarie 2003. Consultatzi programul sa vedetzi in ce zile are sa fie. Eu l-am vazut si mi-a placut mult. Am sa-l revad.
Inspirat din acest film am facut subiectul "top 5 cinematografic"..care a stat vreo 8 luni de zile lipit pe forumul de cinema.
Eu am vazut ieri filmul : How The Grinch stole Christmas. Nu a fost rau. Dar nici bun. Doar un film amuzant ,intr-un decor interesant. 6 stele fix are pe imdb ,tot atatea primeste si de al mine.
Mig-ule...nu mi-a placut Underground. M-am plictisit dupa juma de ora si l-am abandonat. Parca e facut la misto.
Si Pulp Fiction a luat Palmes d'Or . :p
Ala cu pisica l-am vazut pentru a 100 oara. Si l-ash mai vedea.
Inspirat din acest film am facut subiectul "top 5 cinematografic"..care a stat vreo 8 luni de zile lipit pe forumul de cinema.
Eu am vazut ieri filmul : How The Grinch stole Christmas. Nu a fost rau. Dar nici bun. Doar un film amuzant ,intr-un decor interesant. 6 stele fix are pe imdb ,tot atatea primeste si de al mine.
Mig-ule...nu mi-a placut Underground. M-am plictisit dupa juma de ora si l-am abandonat. Parca e facut la misto.
Si Pulp Fiction a luat Palmes d'Or . :p
Ala cu pisica l-am vazut pentru a 100 oara. Si l-ash mai vedea.
-
Oribile, ai gresit-o rau de tot: Underground e capodopera lui Kusturica, "Pisica..." e doar un film bun. Trebuia sa-ti invingi inexplicabila plictiseala si sa te uiti pana la capat.
In alta ordine de idei, am vazut si "Rouge", a treia parte a trilogiei mentionata anterior, "Trois Couleurs". A fost bun, dar parca asteptam ceva mai mult.
In alta ordine de idei, am vazut si "Rouge", a treia parte a trilogiei mentionata anterior, "Trois Couleurs". A fost bun, dar parca asteptam ceva mai mult.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Mr Hyde,corect Underground e cel mai tare film al lui Kusturica
Am vazut The Mexican cu Brad Pitt shi Julia Roberts shi cu ala care il juca pe Tony Sopranno.Filmu e super misto,e o comedioara cu acente de road-movie shi e recomandabil ptr o duminca seara.Apare shi Gene Hackman da cam putzin.
Am vazut The Mexican cu Brad Pitt shi Julia Roberts shi cu ala care il juca pe Tony Sopranno.Filmu e super misto,e o comedioara cu acente de road-movie shi e recomandabil ptr o duminca seara.Apare shi Gene Hackman da cam putzin.
-
Am vazut aseara The World According to Garp , un film cu scenariu bun, imprevizibil.
http://us.imdb.com/Title?0084917
Posibil Spoiler
Robin Williams viseaza sa devina scriitor insa mama lui, o femeie extrem de ciudata, asistenta de profesie, reuseste sa scoata un best seller.
http://us.imdb.com/Title?0084917
Posibil Spoiler
Robin Williams viseaza sa devina scriitor insa mama lui, o femeie extrem de ciudata, asistenta de profesie, reuseste sa scoata un best seller.
-
Initial trimis de Aliosha
prezentarea nedumeririlor, framantarilor si reactiilor lui Rob Gordon ne sunt familiare multora dintre noi
Astazi am revazut si eu High Fidelity. Cu ochi mai maturi decat prima data. Si in unele momente chiar m-am identificat cu Rob Gordon.
Un moment sensibil din film este cand Rob se intalneste cu Laura in orash si aceasta ii marturiseste ca s-a culcat cu Jan (imi place mult de Tim Robbins , chiar daca aici are un rol nul). Rob paraseste restaurantul iar noi auzim pe fundal..Velvet Underground - Sweet nuthin. (Say a word for Jimmy Brown...He ain't got nothing at all ) . Iar mai tarziu il regasim pe Rob cu lacrimi pe obraji..vorbind cu Laura la telefon.
Mi-a placut mult si topul 5 al despartirilor..si cum incet ,incet..Laura a ajuns pe locul 1 ...desi la inceput nici nu dorea sa o includa in top five all-time.
Un alt moment frumos..cand Laura gaseste lista cu top 5 meserii ....iar ROb scrisese arhitect la pozitia nr. 5. Si Laura ii demonstreaza ca locul 5 ar trebui sa fie proprietar de magazin de muzica. :p
Eh...nu ma mai lungesc..un film foarte frumos , care la imdb a obtinut 7.6 stele.
Aliosha....cine stia mai multa muzica ? Dick (cel sfios) sau Barry (cel cu gura mare) ?
Sper ca atzi remarcat-o pe sora lui John Cusack ..Joan ....in rolul prietenei Laurei.
-
excelent film
si sorei lui rob in acelasi timp, care nu voia sa isi iroseasca soarta.
mi-a mai placut cu fratii cusack "grosse point blanke" (a fost pe tvr intr-o seara)
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sper ca atzi remarcat-o pe sora lui John Cusack ..Joan ....in rolul prietenei Laurei.
si sorei lui rob in acelasi timp, care nu voia sa isi iroseasca soarta.
mi-a mai placut cu fratii cusack "grosse point blanke" (a fost pe tvr intr-o seara)
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Am vazut The Last Run un film care imi aminteste putin de Ronin prin faptu k se petrece in Europa,e cu spioni shi are loc dupa 1989.Insa asemanarile se opresc aici,Last Run fiind un film prost,cu un scenariu penibil.Pacat ptr k ideea era buna.Actorii joaca destul de slab,cu exceptiza poate a lui Armand Assante.
-
am vazut aseara jumate din "Wayne's Wolrd 2 " . bineinteles ca initialul Wayne's World e cu mult mai bun , in schimb ce am remercat in noul film a fost sountrackul continand melodii ale celebrilor Jimmi Hendrix , Simno&Garfunkel , The Village People , plus 2 piese cu Aerosmith ( ambele in varianta live . Aerosmith chiar isi fac aparitia la sfarsitul filmului
, reactia mea : "mama ce tineri aratau" ) + " I Love Rock & Roll "- versiunea cantata de Joan Jett and the Blackhearts .

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
spune ca nu-i asa
un film de care nu auzisem,ruleaza HBO si pot sa spun ca e una din cele mai bune comedii pe care le-am vazut.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ce cantau Village People in Wayne's World ? Banuiesc ca YMCA...melodie ce apare in vreo 200 de filme , nu ?
Am vazut si eu filmul mentionat de Alin mai sus , la recomandarea aceluiashi Alin. Intradevar , o comedie delicioasa de 7 stele.
SPOILERCu unu care se indragosteste de o fata...o fu** si pe urma afla ca e sorsa. Dar la final afla ca defapt nu era sorsa.END SPOILER
Sa il urmaritzi cu atentie pe cel ce ii plac clatitele !
Am vazut si eu filmul mentionat de Alin mai sus , la recomandarea aceluiashi Alin. Intradevar , o comedie delicioasa de 7 stele.
SPOILERCu unu care se indragosteste de o fata...o fu** si pe urma afla ca e sorsa. Dar la final afla ca defapt nu era sorsa.END SPOILER
Sa il urmaritzi cu atentie pe cel ce ii plac clatitele !

-
Say it isn`t so nu mi-a placut cine shtie ce.Poate shi din cauza faptului k era cu Heater Graham pe care nu o suport.Singura faza tare din film(singurele,ma rog) aia in care tasu lu Graham care vorbea cu un sintetizator de voce ii zice lu nevasta-sa:Get me a beer god damn it" shi aia cu negru care"I`l fly up you ass if the money`s right"
A night at McCool`s super comedie.Am ras cam la fel de mult ca la Snatch.In afara de o distributzie de zile mari(Liv Tyler chiar k arata bestial...cred k Steven nu e tasu legitim:p)are shi o groaza de faze super tari(You`ve got a pornstar in your home"sau aia cu Village People).Un film de 7,5 stele...
A night at McCool`s super comedie.Am ras cam la fel de mult ca la Snatch.In afara de o distributzie de zile mari(Liv Tyler chiar k arata bestial...cred k Steven nu e tasu legitim:p)are shi o groaza de faze super tari(You`ve got a pornstar in your home"sau aia cu Village People).Un film de 7,5 stele...
-
007-Die Another Day
Super tare filmul.cam siropos oricum Halle Berry e bine pusa acolo.

butzi butzi!!
-
ballooba - Junior Member