regulament + alte lamuriri

parca urmand sirul de slove, ce-a tale ganduri samanara...

regulament + alte lamuriri

Mesajde onk » Mie Ian 08, 2003 11:45 am

din regulamentul nou sa preluam cateva idei deoarece s-ar putea ca nu toti sa fi luat cunostintza de acestea si, desi ignorantia legum excusat neminem, as dori sa evitam smiorcaielile

so, la adresa http://www.fanclub.ro/register.php?s=&action=signup

veti gasi mai multe, din care spicuim:

1. Bine ati venit pe forumul de discutii FanClub. Pentru a evita orice probleme, va rog sa cititi regulamentul de mai jos si sa incercati pe cat posibil sa il respectati.

2.Puteti sa participati la orice discutie cu conditia sa fi citit posturile anterioare, nu aveti voie sa injurati sau sa atacati alti useri, nu aveti voie sa publicati materiale ilegale, nu aveti voie sa postati offtopic (include mesaje de bagare de seama si monosilabice), trebuie sa respectati regulamentul forumului respectiv, daca gresiti puteti fi avertizati sau banati pe o perioada limitata sau nelimitate.

3.Sunteti foarte bine primiti in aceasta comunitate in cazul in care contribuiti la mentinerea unei atmosfere bune, daca parerile dumneavoastra sunt pertinente si daca dati dovada de bun simt.

4.Odata ce ati postat, va asumati responsabilitatea pentru tot ceea ce ati scris.

5.Mesajele pot sa contina smileuri, efecte fancy (gen sh, tz ..) atat timp cat sunt lizibile shi ushor de intzeles. In caz contrar mesajul respectiv risca sa fie sters din motive de "limba straina" ... :)

6.Daca vi se atrage atentia asupra unui lucru, nu o luati ca un afront direct. Documentati-va inainte de a scrie ceva intr-un topic cu dezbateri aprinse, si nu va suparati daca rade cineva cand tocmai ati “scapatâ€Â
onk

Mesajde stefan » Dum Mai 09, 2004 7:05 pm

Inca o chestie: pe threadul cu "Proza productie proprie" nu se admit incercari de a "monopoliza" subiectul cu n posturi consecutive. Daca aveti ceva mai voluminos, bagati totul intr-un txt si puneti-l in attachment, sau daca aveti textul undeva publicat pe net bagati un link (dar sa nu fie pe un alt forum). E mai estetic asa decat sa faceti cinci posturi pentru un text mai lung.

Link la regulamentul forumului gasiti in postul onkai (a mai fost schimbat de la data primului post).

later edit1: daca sunteti in cautarea unei carti, vedeti ca exista subiect special pt asa ceva. Posturi de genul "unde gasesc cartea x?" pe orice alt subiect decat acela vor fi considerate offtopic, sterse si se pot solda cu un avertisment.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde usr » Sâm Feb 19, 2005 12:10 pm

Hmmm recunosc ca sunt un "sh" si "tz" user in general...promit sa abuzez cat mai putin pe viitor , cel putin pe acest forum.
In rest salut toata lumea de aici , pur si simplu eram curios daca exista un forum de literatura in Romania...am dat search pe google in pagini romane "forum literatura" si am ajuns aici .
Gata deocamdata , acesta este al doilea post , si trebuie sa dau o fuga la primul sa vad daca am folosit "sh" sau "tz" .
usr
Junior Member

Mesajde stefan » Mie Mar 16, 2005 10:55 pm

Cu concursul lui sephinoroth, un scurt filmuletz educativ despre "eticheta" unui forum. Asta pentru aia care se plictisesc sa citeasca posturi lungi :D.

http://home.comcast.net/~benbrausen/Funny/Posting.swf
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Unleashed » Mie Apr 19, 2006 5:43 pm

onk scrie:2.Puteti sa participati la orice discutie cu conditia sa fi citit posturile anterioare, nu aveti voie sa injurati sau sa atacati alti useri, nu aveti voie sa publicati materiale ilegale, nu aveti voie sa postati offtopic (include mesaje de bagare de seama si monosilabice), trebuie sa respectati regulamentul forumului respectiv, daca gresiti puteti fi avertizati sau banati pe o perioada limitata sau nelimitate.

P.S.: Deci am citit regulamentu' destul de atent, nu? :D
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Djinn » Lun Iul 10, 2006 9:43 am

onk scrie:5.Mesajele pot sa contina smileuri, efecte fancy (gen sh, tz ..) atat timp cat sunt lizibile shi ushor de intzeles. In caz contrar mesajul respectiv risca sa fie sters din motive de "limba straina" ...

Incepand de astazi, la acest punct din regulament se adauga urmatoarele precizari:

Dat fiind ca acesta este un forum de literatura, avem marea rugaminte sa lasati la garderoba limbajele speciale (chat, mistocaresc, cm, etc) pe durata prezentzei pe acest forum. De asemenea, va rugam sa evitati utilizarea in exces a prescurtarilor “kâ€Â
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

REGULAMENT - Completari de ordin tehnic

Mesajde Shaki » Sâm Aug 19, 2006 12:58 pm

Cum vad ca majoritatea userilor noi se grabesc sa-si exprime parerile si uita regulamentul, consider ca e cazul sa il reamintesc:

1. este interzis postatul consecutiv, daca mai aveti ceva de adaugat folositi cu incredere butonul EDIT
2. de asemenea, nu este permis nici citarea (quote) postului anterior, ci numai a unui fragment din acesta, daca este neaparat necesar
3. nu deschideti zeci de threaduri despre acelashi autor, nu inainte de a folosi functia SEARCH si a va asigura ca subiectul nu exista deja
4. nu dati linkuri catre alte forumuri
5. nu postati offtopic, nu adresati injurii altor forumisti, iar inainte de a va exprima o parere sau o preferinta, fiti pregatiti sa o ARGUMENTATI. daca cineva va contrazice asta nu inseamna ca are ceva impotriva voastra si nu e nevoie s-o luati personal

Cam atat pentru moment, daca e necesar, revin cu completari.

De-acum incolo, daca va mai vad cu quoturi si cu consecutive, incep sa dau avertismente
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Înapoi la Carte