Angel- singura artista adevarata

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Angel- singura artista adevarata

Mesajde yoyo » Mie Ian 08, 2003 4:02 pm

are o voce beton!! Nu are fitze.{cred}.Oricum era mai bine daca raminea cu fosta ei colega de trupa-Monica
yoyo

Re: Angel- singura artista adevarata

Mesajde Titina » Mie Ian 08, 2003 4:49 pm

Shi mie-mi place Angel...shi cum canta shi cum arata...Monica nu-mi place asha de mult.E,da,daca ramaneau amandoua...
Titina
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 08, 2003 7:34 pm

si mie imi place mult de tot de ralcua... cand canta cu monika sunau ca niste manele.. asa ca ii e mult mai bine pe cont propriu.
Crazy Babe

Mesajde KoRn_bitch » Mie Ian 08, 2003 9:24 pm

Initial trimis de yoyo
are o voce beton!! Nu are fitze.{cred}.Oricum era mai bine daca raminea cu fosta ei colega de trupa-Monica

HAHAHAHAHA ... te pomenesti ca o fii cea mai buna din Romania ... NOT ... e groaznica shi la fazta shi la corp shi de voce nu stiu ce sa zic pentru ca nu am auzit`o cantand live ... deci in domeniul asta nu ma bag ... in orice caz mie mi se pare o ratata ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Iertati-mi ignoranta

Mesajde dinu » Mie Ian 08, 2003 9:42 pm

Explicati-mi ma si mie cine e Angel asta, ca n-auzii de ea.
dinu
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Ian 08, 2003 9:48 pm

angel e singura artista adevarata asa cum compozitorul ei, costi ionita parca, e singurul compozitor adevarat...
dinule, angel e tipa aia care avea un refren agasant "asa-s baietii umbla numai dupa fete/roscate, blonde, satene si brunete" ce se repeta al infint pe o melodie ce dadea spre manea
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Pheew

Mesajde dinu » Mie Ian 08, 2003 10:21 pm

Initial trimis de catharsis
angel e singura artista adevarata asa cum compozitorul ei, costi ionita parca, e singurul compozitor adevarat...
dinule, angel e tipa aia care avea un refren agasant "asa-s baietii umbla numai dupa fete/roscate, blonde, satene si brunete" ce se repeta al infint pe o melodie ce dadea spre manea

Rasuflu usurat, am crezut ca s-a nascut vreo noua stea in Penthagonu' muzicii mioritice si io habar n-aveam... Tzzz... Ierea sa fac constrictie intestinala, zau...
dinu
Junior Member

Mesajde genicon » Mie Ian 08, 2003 11:48 pm

Da??? Singura artista adevarata din Romania???
Din cate vad eu, comparatia aici se rezuma la ea si la fosta colega de trupa. Aici nu pot sa nu fiu de acord cu ideea. Dar cred ca Monica si Angel nu reprezinta tot ce inseamna muzica din Romania (voi chiar nu ati vazut cate trupe exista? ):p
Parerea mea este ca Angel e doar o fetitza care canta, care poate are voce, dar de care inca nu a auzit multa lume (vezi exemple de aici:))....
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Ian 09, 2003 1:22 am

Jeasus, daca mai continua asa, fac rupere de ombilic, nu alta.
dinu
Junior Member

Mesajde TIM » Joi Ian 09, 2003 10:23 am

Am mai scris ceva in sensul asta, la alt subiect, si voi repeta, pt ca e al dreaq de relevant: Angel asta, sau mai bine zis Raluca chiar are voce( vezi Cerbul de aur). Am auzit-o cantand live de vreo 4 ori, cred, si mi-a facut impresie buna.Repet: vocea. Nu aspectul ei, nu melodia in sine...Are un compozitor de tot rahatul, corect.Ceea ce face sa para o "ratata", cum spunea Lara. Si asta pt ca pe biata Angel n-o duce capul sa-si schimbe dreaq compozitorul si casa la care inregistreaza si-i accepta mizeriile alea de melodii, care fac, totusi, fata, probabil doar din pricina vocii.. Fata a luat locul 2 la un concurs international in Egipt acum 2 ani, cand era mai micuta, si nu era, probabil, alterata, de mana dobitocului de Dr Costi:bleah::bleah::bleah::bleah:
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

huh?!

Mesajde nocturna » Joi Ian 09, 2003 2:22 pm

singura artista adevarata de pe strada ei sau comparata cu miile de "talente" descoperite de Costi Ionitza? ei da, alaturi de toti "talentosii" aia categoric ca fata e mare artista.

si ce rusine sa nu fi auzit de Angel pana la varsta asta. groaznic.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

hy

Mesajde alisa » Joi Ian 09, 2003 2:36 pm

Si mie imi place de Raluca de la Angel .Chiar e singura artista adevarata .Si imi pare bine ca sa despartit de fosta ei colega .
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: Re: Angel- singura artista adevarata

Mesajde diana_2205 » Joi Ian 09, 2003 9:21 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Shi mie-mi place Angel...shi cum canta shi cum arata...Monica nu-mi place asha de mult.E,da,daca ramaneau amandoua...

Intr`un alt topic, in care se vorbea de "artistii" din Romania...erai de acord ca nu sunt cu adevarati artisti si fac muzica comerciala, si acum vii draga X-Tina cu afirmatii de genu` Angel-cea mai buna "artista"???? Te rog frumosss...
:D ..va rog..ma facetzi sa am dureri de burta de la atata ras! :D :D Costi Ionita-cel mai bun compozitor?????? Incultul acela, care spune ca`i ba doctor..."adica...daca se intamplca ceva...eu pot sa ajut....pe colegi"...bla bla...si care`n minutul urmator "da...sunt doctor...adica...cum se zice....stomatolog...d`ala pt. dinti" .... Si aceste decaratii le`am auzit parca`n emisiunea lu` Tuca, din intamplare.
Imi pare foarte rau, da` pur si simplu nu`ti pot respecta parerea mai yoyo! Si cam cati anishori ai tu, de shtii sa apreciezi asa de bine muzica romaneasca?
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Mesajde Criticos » Vin Ian 10, 2003 1:01 am

Angel negru; din pacate; care , cu tot cu vocea ei superlaudata
nu e in stare decat sa dea din buric ca o fosta manelista ce e (eh, am exagerat, sa_i spunem totusi dance cu influente orientale (mai degraba manelesti, daca-mi permiteti sa ma exprim asa)).
Lasand gluma la o parte, fata asta ar putea fi o cantareata apreciata si de cei cu gusturi mai rafinate...dar canta niste melodii mizrabile, plus ca nu stie sa se imbrace, iar pe scena parca e chiauna. Pacat, daca ar fi desteapta n-ar mai canta tot ce i se ofera...s-ar preocupa si ea putin de repertoriul ei , de imaginea ei...
Criticos

Mesajde dinu » Vin Ian 10, 2003 2:21 am

Initial trimis de Criticos
Angel negru; din pacate; care , cu tot cu vocea ei superlaudata
nu e in stare decat sa dea din buric ca o fosta manelista ce e (eh, am exagerat, sa_i spunem totusi dance cu influente orientale (mai degraba manelesti, daca-mi permiteti sa ma exprim asa)).
Lasand gluma la o parte, fata asta ar putea fi o cantareata apreciata si de cei cu gusturi mai rafinate...dar canta niste melodii mizrabile, plus ca nu stie sa se imbrace, iar pe scena parca e chiauna. Pacat, daca ar fi desteapta n-ar mai canta tot ce i se ofera...s-ar preocupa si ea putin de repertoriul ei , de imaginea ei...

Intrebare la radio Erevan: E adevarat ca tovarasul Nikalai Dimitrovski din Vladivostok a castigat o volga nou-nouta ?
Raspuns: Da, numai ca tovarasul nu se numeste Nikalai Dimitrovski ci Ianos Nikolaevici, nu locuieste in Vladivostok ci in Moscova, nu e vorba de o masina ci de o bicicleta, si nu a castigat-o ci i-a fost furata.

Asa ca intr-adevar, daca n-ar canta melodii mizerabile, daca ar sti sa se imbrace, daca ar fi desteapta, daca n-ar chema-o Angel, daca s-ar fi nascut la Vladivostok...
dinu
Junior Member

Re: Iertati-mi ignoranta

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 2:58 pm

Initial trimis de dinu
Explicati-mi ma si mie cine e Angel asta, ca n-auzii de ea.
-Angel-Raluca ,fosta componenta a trupei Angels
Unregistered

Re: Re: Angel- singura artista adevarata

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 3:03 pm

Initial trimis de genicon
Da??? Singura artista adevarata din Romania???
Din cate vad eu, comparatia aici se rezuma la ea si la fosta colega de trupa. Aici nu pot sa nu fiu de acord cu ideea. Dar cred ca Monica si Angel nu reprezinta tot ce inseamna muzica din Romania (voi chiar nu ati vazut cate trupe exista? ):p
Parerea mea este ca Angel e doar o fetitza care canta, care poate are voce, dar de care inca nu a auzit multa lume (vezi exemple de aici:))....
Am zis
-Eu ma refeream ca are o voce exceptionala chiar daca nu e prea cunoscuta.Oricum are voce nu ca alte jafuri
Unregistered

Re: hy

Mesajde carmen » Vin Ian 10, 2003 3:08 pm

Initial trimis de alisa
Si mie imi place de Raluca de la Angel .Chiar e singura artista adevarata .Si imi pare bine ca sa despartit de fosta ei colega .
-dar de ce iti pare bine ca s-au despartit?
carmen

Re: Re: Re: Angel- singura artista adevarata

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 3:11 pm

Initial trimis de diana_2205

Intr`un alt topic, in care se vorbea de "artistii" din Romania...erai de acord ca nu sunt cu adevarati artisti si fac muzica comerciala, si acum vii draga X-Tina cu afirmatii de genu` Angel-cea mai buna "artista"???? Te rog frumosss...
:D ..va rog..ma facetzi sa am dureri de burta de la atata ras! :D :D Costi Ionita-cel mai bun compozitor?????? Incultul acela, care spune ca`i ba doctor..."adica...daca se intamplca ceva...eu pot sa ajut....pe colegi"...bla bla...si care`n minutul urmator "da...sunt doctor...adica...cum se zice....stomatolog...d`ala pt. dinti" .... Si aceste decaratii le`am auzit parca`n emisiunea lu` Tuca, din intamplare.
Imi pare foarte rau, da` pur si simplu nu`ti pot respecta parerea mai yoyo! Si cam cati anishori ai tu, de shtii sa apreciezi asa de bine muzica romaneasca?
-am 14 ,draga
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Angel- singura artista adevarata

Mesajde diana_2205 » Vin Ian 10, 2003 5:29 pm

Initial trimis de Unregistered
-am 14 ,draga

Hey...don`t get mad! Just asking! ;e
Asculta si alta muzica...poate mai veche...care nu are neaparat super ritm in ea...sa dansezi..sa sari..ca s`o asculti...chiar daca nu`i pe placul tau...
Ti`am spus cum sta treaba cu `nea Costi...si n`am zis`o eu, ci chiar el..so..no offense...but...:dir: e cam strigator la cer sa`l numesti 'cel mai bun'
And..are ea voce buna...da` daca nu`i fata desteapta cum au zis si baietii mai sus, degeaba sta si canta...'u la la la..ma plimb cu masinuta..si ma uit la baietei..'
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Angel- singura artista adevaratata

Mesajde genicon » Sâm Ian 11, 2003 2:19 pm

Initial trimis de Unregistered
-Eu ma refeream ca are o voce exceptionala chiar daca nu e prea cunoscuta.Oricum are voce nu ca alte jafuri

Crede-ma, ca sa reusesti in muzica nu iti trebuie numai voce. Ca sa reusesti si sa devi "singurul artist adevarat" Am zis asta si o sa repet - nu doar vocea face artistul. Daca ea nu stie sa isi foloseasca vocea pe care afirmi ca o are, daca nu are versuri cat de cat bune, daca nu are negative bune, de geaba are voce. Tu cand asculti muzica asculti doar vocea si o apreciezi, devenind fan/a, sau iti place ca melodia intreaga sa ti se potriveasca, sa iti gadile placut urechile si sa fie "marfa"?
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde diana_2205 » Sâm Ian 11, 2003 11:35 pm

Mda..sa`si faca atunci negative buna...not my business..daca vrea..poate...bla bla..
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii