Este adevarat.....Hi-q se despart?
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Este adevarat.....Hi-q se despart?
buna....pun aceasta intrebare fiindca mai in fiecare zi se tot scrie in presa ca a sosit vremaea ca trupa Hi-q sa se destrame.......mai toti prieteni ma intreaba daca este adevarat ,dar nu stiu ce sa le raspund.......cauza ar fi ca baietii nu-i mai suporta fitele Danei si ca ea ar fi suparata ca acestia si-au deschis studioul MOF RECORDS......astept parerea voastra ,dar si raspunsul lor.Daca nu credeti cititi Libertatea de miercuri 08-01 03,dar nu numai in acesta puteti vedea sunt mai multe ........
- VyOreLa
- Junior Member
Da, am citit si eu ce scrie in Libertatea si sincer nu stiu ce sa spun!!! Eu una sper ca nu se vor desparti, Hi-q este o trupa care a realizat multe...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Eu nu am citit niciunde despre acest lucru.Am ramas foarte surprinsa cand am vazut subiectul asta ! Nu shtiu ce sa cred...dar shtiu ce vreau sa cred : CA NU SE VOR DESPARTI EVER !
Ashtept parerea celorlati si mai ales sa faca lumina(din nou) pe acest subiect Hi-Q-ii!!! :p

Ashtept parerea celorlati si mai ales sa faca lumina(din nou) pe acest subiect Hi-Q-ii!!! :p
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Fum fara foc nu iese
Liberatea de azi scrie asa ceva ca ar fi o "prognoza" de separare...si nu doar de Hi-Q
Oricum ziarul are o politica stranie, azi ii ridica in slavi, le iau interviuri si, cand nu mai are ce scrie da cu ei de pamant.
Trebuie sa se vanda si ei, nu?
Pentru un "tabloid" cum se vor ei, dupa modelul englezesc "Sun" ( altul nu-mi vine in minte) scandalul e aur curat,plus nuditatile
Cui ii place...sa fie sanatos si sa creada.
Asa pot spune si eu ca de maine ziarul lor va da faliment.
Dar sunt destui amatori de chestii usoare care-l cumpara si...suntem supusi greselii ,oameni si noi :-)
Deci...
Daca a mai citit cineva ziarul a mai vazut acum cateva zile si un horoscop mai mult decata rauvoitor al Danei...
E o vorba romaneasca: Cainii latra,ursul merge!
Sanatosi sa fim!
Pa!!!
PS
Desi nu am o simpatie deosebita pentru moderatori :-) regret sa vad cum sunt retrageri ,reveniri si alte re-uri.
Fiti seriosi si ramaneti pe baricade.
Am zis
:kiss:
Liberatea de azi scrie asa ceva ca ar fi o "prognoza" de separare...si nu doar de Hi-Q
Oricum ziarul are o politica stranie, azi ii ridica in slavi, le iau interviuri si, cand nu mai are ce scrie da cu ei de pamant.
Trebuie sa se vanda si ei, nu?
Pentru un "tabloid" cum se vor ei, dupa modelul englezesc "Sun" ( altul nu-mi vine in minte) scandalul e aur curat,plus nuditatile
Cui ii place...sa fie sanatos si sa creada.
Asa pot spune si eu ca de maine ziarul lor va da faliment.
Dar sunt destui amatori de chestii usoare care-l cumpara si...suntem supusi greselii ,oameni si noi :-)
Deci...
Daca a mai citit cineva ziarul a mai vazut acum cateva zile si un horoscop mai mult decata rauvoitor al Danei...
E o vorba romaneasca: Cainii latra,ursul merge!
Sanatosi sa fim!
Pa!!!
PS
Desi nu am o simpatie deosebita pentru moderatori :-) regret sa vad cum sunt retrageri ,reveniri si alte re-uri.
Fiti seriosi si ramaneti pe baricade.
Am zis
:kiss:
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
In Libertatea zice in felul urmator:"Dana de la Hi-Q va incununa curand o cariera solo.Precauti,Mihai si Florin s-au orientat catre productia muzicala,fiind proprietari(impreuna cu Marius Moga) la MOF Records,companie nascatoare de trupe(Unu,TNT)."
Asteptam un raspuns de la ei(Hi-Q)!
Asteptam un raspuns de la ei(Hi-Q)!
- Andre3a
- Junior Member
Nu tot ce zboara se mananca...
Nu credeti tot ce scrie in ziare... de fapt, nu credeti aproape nimic din ce scrie in ziarele de scandal! Aceasta "stire" (asa-zisa stire, de fapt este o barfa rau-voitoare) apare in fiecare an, de obicei toamna, cand nu avem emisiune la tv pentru ca suntem prin tzara la concerte! The same story, over and over again...
Altfel? Ce mai faceti? \
:-)
Altfel? Ce mai faceti? \
:-)
- Florin Hi-Q
- Junior Member
libertatea si-a mai pierdut inca o cititoare... cand am citit acel"articol" nu i-am dat crezare din start.
noi facem bine. dar tu??? :kiss: :lol:
noi facem bine. dar tu??? :kiss: :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
yep...i`m happy ca ramaneti asa. voi: hi-q!ce sa zic...ziua de marti pe mine una m-a dat peste cap; si am tot asteptat sa vad reactiile presei,ale voastre, ca sa fiu sigura ca asa e...
si ca sa le inchideti gura la toti...eu spun ca ar fi mai bine sa iesiti odata cu videolul ala , sa vada toata lumea ca la voi nu merge treaba cu despartitul...ok?
si ca sa le inchideti gura la toti...eu spun ca ar fi mai bine sa iesiti odata cu videolul ala , sa vada toata lumea ca la voi nu merge treaba cu despartitul...ok?
U CAN KNOW ME, I`M EASY.
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
..: amintirea este singurul rai de unde nimeni nu te poate izgoni; si tot ea este singura floare ce o poti culege de pe mormantul unei iubiri pierdute:..
-
axara_me - Junior Member
1413
Initial trimis de Florin Hi-Q
(...)nu credeti aproape nimic din ce scrie in ziarele de scandal!(...)
Libertatea este ziar de scandal?
(...)Aceasta "stire" (asa-zisa stire, de fapt este o barfa rau-voitoare) apare in fiecare an, de obicei toamna, cand nu avem emisiune la tv pentru ca suntem prin tzara la concerte! (...)
Dar acum nu este toamna!
Nu credeti tot ce scrie in ziare... (...)
Nici materialul urmator?
---------------
Dana Nalbaru e fidela barbatilor din viata ei: Calin, Mihai si Florin
A venit randul altei trupei, de data aceasta din zona muzicii pop-dance, sa intre in vizorul „raspandacilor“. „Actrita“ principala este singura prezenta feminina a formatiei Hi-Q, Dana Nalbaru, care a fost „acuzata“ ca i-ar parasi pe cei doi colegi, Mihai si Florin, pentru o cariera solo.
Foarte suparata, vezi Doamne, pe faptul ca baietii n-au cooptat-o la casa de productie MOF Records, pe care Mihai si Florin o conduc alaturi de Marius Moga, Dana ar fi decis sa se desprinda de trupa care se bucura de un foarte mare succes. Contactata telefonic, blondina a ramas perplexa: „Nu pot sa confirm acest lucru. Nici vorba de o cariera solo. Cine a spus asta?!, ca eu n-am afirmat-o in mod sigur. Noi (trupa Hi-Q n. red.) avem de lucru anul acesta“. Am fortat totusi nota, incercand sa aflam daca va canta solo, in paralel cu activitatea desfasurata alaturi de Hi-Q. Nici asa n-a mers! Dana nu are gand sa isi etaleze calitatile vocale – de care nu duce lipsa in mod sigur – de una singura. „Nu ma pune sa-ti spun ceva ce nu-i adevarat. Nici nu m-am gandit la asta“, ne-a asigurat ea. Acum, ca s-a sfarsit mini-vacanta prilejuita de Sarbatorile de iarna, formatia brasoveana se apuca de lucru la un nou album, pe care-l vor lansa pe piata in primavara.
Craciun in familie, Revelion pe drum
Cei trei Hi-Q au sarbatorit nasterea Domnului „fiecare la casa lui, la parinti“, adica in Brasov. Cea mai fericita a fost Dana, dupa cum ne-a declarat, deoarece a putut sa se bucure de specialitatile culinare gatite de mama ei. „Nicaieri nu e mai bine ca la mama acasa. Sunt innebunita dupa piftia de curcan pe care o face mama. Am mancat tot ce-am apucat, in special dulciuri, pe care le iubesc“. De altfel, Dana ne-a marturisit ca mesele bogate de sarbatori i-au ingrosat talia cu vreo cativa centimentri. „Am luat cateva kilograme, vreo doua, si chiar imi fac probleme. Trebuie sa fac sport ca sa scap de ele. Eu nu apelez la diete, merg la sala de fitness“.
De Revelion insa, n-a mai stat la mese intinse dat fiind programul putin haotic. Dupa ce a cantat la Focsani in deschiderea programului, la orele 19.00, trupa Hi-Q s-a indreptat catre Bucuresti unde trebuia sa inchida programul de la Circul Globus, la ora 04.00. Fiindca Dana a mers cu o alta masina decat Mihai si Florin, ea a prins Anul Nou pe drum. „Am ascultat radioul in masina, au baut sampanie si m-am bucurat de venirea noului an“, ne-a povestit solista.
La trecerea dintre ani n-am fost cu Calin
Relatia de dragoste dintre Dana si Calin Goia de la Voltaj continua cu pasiune, in acelasi ritm nebunesc, cu pauze insa din cauza turneelor. Primele ore din 2003 nu i-au prins pe cei doi impreuna. Pe cand Hi-Q venea dinspre Focsani catre Bucuresti, Voltaj pleca din Bucuresti catre Focsani. „Nu am avut acelasi program, dar ne-am intalnit pe drum. A fost o nebunie! Intre Bucuresti si Urziceni ne-am intalnit si ne-am urat «La multi ani!»“, isi aminteste, amuzata, Dana. Timpul pierdut a fost insa recuperat a doua zi, cand Dana si Calin au plecat pentru o mini-vacanta la Baisoara, langa Cluj, la vila pe care solistul trupei Voltaj o are acolo.
----------------
Materialul de mai sus a aparut in ziarul "AZI" din 9 ianuarie 2003.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
reclama....
..e sufletul comertului
fiecare isi vinde marfa...
unii ziarele,altii..imaginea,
pana la urma se pare ca a iesit bine pentru ambele parti,
Hi-Q a mai iesit nitel la rampa, chiar si cu reclama negativa....pe care, la urma urmei o folosesc si altii cu succes ( in cazut de fata cred ca e fara voia Hi-Q )
cat despre faptul ca Libertatea n-ar fi un ziar de scandal,va las doar sa cititi ziarul ( sau vreti 100% pagini de scandal?atunci mai asteptati,mai sunt si articolase de ...interes general )
fiecare isi vinde marfa...
unii ziarele,altii..imaginea,
pana la urma se pare ca a iesit bine pentru ambele parti,
Hi-Q a mai iesit nitel la rampa, chiar si cu reclama negativa....pe care, la urma urmei o folosesc si altii cu succes ( in cazut de fata cred ca e fara voia Hi-Q )
cat despre faptul ca Libertatea n-ar fi un ziar de scandal,va las doar sa cititi ziarul ( sau vreti 100% pagini de scandal?atunci mai asteptati,mai sunt si articolase de ...interes general )
-
haifi - Junior Member
hy
Mai asta e daca o sa se desparta ,osa se desparta si noi nu avem ce face .E numai hotararea lor.
Eu una nu as vrea sa se desparta pentru ca imi place foarte mult de ei si de muzica pe care o fac.
Eu una nu as vrea sa se desparta pentru ca imi place foarte mult de ei si de muzica pe care o fac.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
replica mea:
Ziua: Marti 7.01.2003
Ore: Engleza -Istorie (interval 9-12)
Starea mobilului meu: o groaza de sms-uri primite de la prieteni de ai mei care ma intrebau daca stiu ceva despre despartirea celor de la HI-Q!
Starea mea:stiam ca nu e adevarat deoarece intotdeauna aceste zvonuri au existat si mai ales cei de la Vip care au scris si ei despre despartire au scris intotdeauna numai lucruri rau voitoare despre HI-Q (stiu asta din experienta) dar acele sms-uri care le primeam deveneau din ce mai serioase!!!
Starea mea de marti -joi (ora 24 ) De cand am auzit aceasta veste m-am cutremurat si imi doream cel mai mult sa nu fie adevarata (si chiar am fost aproape sigur ca nu e adevarata) dar au existat unele semne de intrebare si pentru mine. Eram terminat si desi unele prietene de -a mele ff bune isi aminteau de tot ce a fost frumos legat de HI-Q SI INCA CE VA MAI FI MAI ALES CA ACU S-A CONFIRMAT CA NU SE DESPART, eu nu aveam nici cea mai mica putere sa imi amintesc tot ce a fost frumos si simteam ca ceva s-a rupt din sufletul meu pentru ca prietenii intr-un fel mi-au schimbat viata deoarece am cunoscut o serie de oameni noi(Babu, Tzache, Danut, Bianca, toto, sebache, raul,razvan-sper sa nu-i uit pe toti deoarece sunt ff multi) si mi-am schimbat putin filozofia despre viata datorita lu Mitza si a lui Nico -va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine!!! Si sa nu-o uit pe Dana si pe Florin care m-au invatat ff multe! dar totodata si o serie de persoane de pe forum : axara_me, deedee, sandrino,
allidda si axxia !! Ma trezeam pe muzica HI-Q, ma culcam pe muzica voastra prieteni si tot ce s-a intamplat in viata mea au fost numai momente speciale de care imi doresc sa imi amintesc cu placere! Muzica voastra imi transmitea o energie pozitiva!
MA bucur ca aceste zvonuri mi-au fost infirmate de florin aseara cand m-a sunat pe la 24 pur si simplu m a bucurat vestea si totul a inceput sa revina la normal iar winampu meu desi nu accepta sa cante melodiile hi-q dupa tel lu florin a inecput sa cante numai piesele prietenilor !!!
Ziua: Marti 7.01.2003
Ore: Engleza -Istorie (interval 9-12)
Starea mobilului meu: o groaza de sms-uri primite de la prieteni de ai mei care ma intrebau daca stiu ceva despre despartirea celor de la HI-Q!
Starea mea:stiam ca nu e adevarat deoarece intotdeauna aceste zvonuri au existat si mai ales cei de la Vip care au scris si ei despre despartire au scris intotdeauna numai lucruri rau voitoare despre HI-Q (stiu asta din experienta) dar acele sms-uri care le primeam deveneau din ce mai serioase!!!
Starea mea de marti -joi (ora 24 ) De cand am auzit aceasta veste m-am cutremurat si imi doream cel mai mult sa nu fie adevarata (si chiar am fost aproape sigur ca nu e adevarata) dar au existat unele semne de intrebare si pentru mine. Eram terminat si desi unele prietene de -a mele ff bune isi aminteau de tot ce a fost frumos legat de HI-Q SI INCA CE VA MAI FI MAI ALES CA ACU S-A CONFIRMAT CA NU SE DESPART, eu nu aveam nici cea mai mica putere sa imi amintesc tot ce a fost frumos si simteam ca ceva s-a rupt din sufletul meu pentru ca prietenii intr-un fel mi-au schimbat viata deoarece am cunoscut o serie de oameni noi(Babu, Tzache, Danut, Bianca, toto, sebache, raul,razvan-sper sa nu-i uit pe toti deoarece sunt ff multi) si mi-am schimbat putin filozofia despre viata datorita lu Mitza si a lui Nico -va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine!!! Si sa nu-o uit pe Dana si pe Florin care m-au invatat ff multe! dar totodata si o serie de persoane de pe forum : axara_me, deedee, sandrino,
allidda si axxia !! Ma trezeam pe muzica HI-Q, ma culcam pe muzica voastra prieteni si tot ce s-a intamplat in viata mea au fost numai momente speciale de care imi doresc sa imi amintesc cu placere! Muzica voastra imi transmitea o energie pozitiva!
MA bucur ca aceste zvonuri mi-au fost infirmate de florin aseara cand m-a sunat pe la 24 pur si simplu m a bucurat vestea si totul a inceput sa revina la normal iar winampu meu desi nu accepta sa cante melodiile hi-q dupa tel lu florin a inecput sa cante numai piesele prietenilor !!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
ALO.FLORIN!
daca ati vazut cumva emisiunea de aseara si l-ati auzit pe Calinescu ce le-a spus,ati zice ca s-a uitat in forumul nostru si l-a citit pe subsemnatul...sa ma laud?
nu e cazul...
cred ca subiectul e expirat...pentru moment
:a
nu e cazul...
cred ca subiectul e expirat...pentru moment
:a
-
haifi - Junior Member
Acesta "problema" a fost rezolvata
...si clarificata ! toata lumea cred ca e multumita !
Caz inkis :hehe:

Caz inkis :hehe:
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1