Ja Rule

ce-a fost pe Muzici o data

Ja Rule

Mesajde ballooba » Vin Ian 03, 2003 12:41 am

Ce parere aveti despre Ja rule..
Mie mi se pare cel mai tare la momentul actual
Si ca piesa down ass chick feat Charlie Baltimore
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

dkkt

Mesajde MasterGz » Vin Ian 03, 2003 1:40 am

Pula mea...cred ca Ja Rule e cel mai mare sclav din ultimii ani. L'a depasit pana si pe Will Smith...ala macar era clovn. La inceput se dadea mare gangsta...si acum a devenit sensibil si iubaret. Da'l in pula mea..e cel mai enervant. L'a facut de kkt 50 Cent pe "Back Down". DMX l'a facut de cacat pe "They Want War"...si el nici macar un raspuns coerent n'a putut sa dea...so fuck him.
MasterGz
Junior Member

Mesajde HERETE » Vin Ian 03, 2003 11:53 am

looll frate aia cu down ass chick e super veke melodia cred ca are 6,7 luni. si e down ass bitch necenzurata.oricum ja rule e cam enervant in ultima vreme da are omu label tare bafta lui
HERETE
Junior Member

Mesajde Street-Style » Vin Ian 03, 2003 5:20 pm

MasterGz are dreptate.
Dupa ce DMX i-a dedicat piesa "They Want War" Ja Rule nu i-a
raspuns si nici nu cred ca o sa o faca pentru ca nu poate.
RIDE OR DIE
Street-Style
Junior Member

Pentru Balooba

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 03, 2003 11:22 pm

Ja Rule este de cacat! Incearca sa-si ascunda adevarata valoare (slaba de altfel) prin piese de genul asta! Am mai discutat despre el si MURDER INC cu un topic mai sus (sau mai jos)!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde ballooba » Lun Ian 06, 2003 10:11 pm

NU stiu ce parere aveti da mie imi place super mult cum canta...:))
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 06, 2003 11:06 pm

Singurul lucru care imi place la Ja Rule este vocea lui inconfundabila!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde b0mber » Lun Ian 06, 2003 11:18 pm

mai da-l in pula calului pe Ja Rule asta...o fi el un mare cacat la moda acuma,da adevaru e ca e un mare sclav...peste tot il vezi pe carnatu de Ja Rule cu bashinile lui de mare hip-hoper..parerea mea e ca boul asta si altii ca el nu fac altceva decat sa denatureze hip-hopul...
b0mber
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 06, 2003 11:22 pm

Initial trimis de b0mber
mai da-l in pula calului pe Ja Rule asta...o fi el un mare cacat la moda acuma,da adevaru e ca e un mare sclav...peste tot il vezi pe carnatu de Ja Rule cu bashinile lui de mare hip-hoper..parerea mea e ca boul asta si altii ca el nu fac altceva decat sa denatureze hip-hopul...

Eu consider ca un artist, atata timp cat are destui fani (si Ja Rule are), nu canta degeaba! Ca parerea mea despre el este una foarte proasta - asta-i altceva! O sa ajungem sa vorbim despre el pe vreun forum "Animal X"!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde b0mber » Mie Ian 08, 2003 2:29 pm

da nici n-am zis ca Ja Rule canta degeaba....stiu ca are foarte multi fani,deci e un artist extraordinar de realizat,daca pot sa zic asa...ma refeream la hip-hopul pe care il face si care mie nu imi place fiindca e scarbos de comercial si care s-a cam rupt de hip-hopul adevarat....
b0mber
Junior Member

deci

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 4:43 pm

Cand am ascultat prima oara (octombrie 2001) down ass bitch, never again pe "love is pain" mi sa parut beton, eram fan "ja rule" da! omu era "2pac" si atunci dar mai cu bun simt. Intre timp persoanele din juru lui (vezi irv gotti) l-au facut sa se simta f special si ce sa gandit el ca poate si mai mult. Ei bine a scos cacatul de piesa "thug lovin" (dupa ce eve scose deja "gangsta lovin" productie tot murder inc) in care "Ja" a reusit sa faca pe "2pac" cat mai mult posibil. Daca ascultati albumul "the last temptation" pe "connected" (negativ de altfel total "pac") si altele de gen observati cat de kkt a ajuns. Ce parere am eu despre omul asta care odata il admiram? "de kkt" mai bine si-ar urma propria decizie sa se lase de hip hop (acum vrea sa nu se mai lase) si sa se ocupe de actorie (halal actorie am vazut in "half past dead" aha....sloboz la tava)..

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 10:33 pm

Mie mi-a placut Ja Rule mult mai ales cand l-am vazut si-n filmul ala cu masini (parca Fast and Furious), dar paharul s-a umplut de tot cu piesa aia "...wannabe your chick" cu Ashanti
AdevaRapper
Junior Member

deci...

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 10:40 pm

addeva: de unde din oltenita? il cunosti pe unu Mihai Ratoi?

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: deci...

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 10:50 pm

Initial trimis de original
addeva: de unde din oltenita? il cunosti pe unu Mihai Ratoi?

pace

Da, e coleg de clasa cu mine! Sta cu o banca in fata ;)
Pace si tzie !
AdevaRapper
Junior Member

loooooooooooool

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 10:56 pm

ba tu esti nebun? pai ala e varmiu ma :)))). hahaha ce misto, banuiam eu ca tre sa il stii. Eu sunt varsu Gabi, spunei cu cine dezbati hip hop zilnic aici hahaha. Hai noroc si salutal din partea mea.

pace
n3aGabitz
Junior Member

K man!

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 10:59 pm

Aha, tu esti NeaGabitz? Mi-a dat odata un album de-al tau sa-l ascult! Normal ca o sa-l salut din partea ta si o sa-ti dau reply-ul lui vineri! Numa'bene!
AdevaRapper
Junior Member

ok frate

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 11:05 pm

da eu sunt Gabitz :) aha stiu ce ti-a dat sa asculti ok nu e ceva extraordinar e prima mea incercare la posibilitatile care le-am avut in 2001. De atunci s-au skimbat multe. Ok astept vineri sa vii pe net? in cazul in care intri pe mirc, ma gasesti pe undernet pe #rap-arena cu nick-ul n3aGabitz.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 08, 2003 11:23 pm

Ok, ok! Sa stii ca am inteles conditiile grele in care ai lucrat! Si eu ma lupt din resputeri sa le imbunatatesc pe ale mele (ex: mic Genius de 70.000 lei)! Oricum mi-a placut mult "Durerea ce ma apasa" (adica refrenul - spontan, simplu si patrunzator) :)
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Ian 12, 2003 5:00 am

Ja-Rule a cam luat-o da ceva timp pa latura comerciala,probabil shi-a dat shi el seama ca nu poate sa izbandeasca in rap daca continua pala tura cealalta mai putin comerciala,in felu astah shi-acastigat mult maimultzi fani ca shi inainte,mai ales fane de cand cu featuring-urile astea cu tot felu da dive cum ar fi J.Lo,Ashanti shi lista poate continua.Peace to all of you!!!!

Revin shi ma scarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 13, 2003 11:51 pm

Intrebare existentiala: Mie imi place de Ashanti! Ei i-o placea de mine?
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica