Wu Tang Clan
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Wu Tang Clan
Consider ca Wu Tang este cea mai buna trupa de hip hop.
Intrebarea este care dintre membrii este cel bun rapper . . .
Va las pe voi sa dati raspunsurile .
Intrebarea este care dintre membrii este cel bun rapper . . .
Va las pe voi sa dati raspunsurile .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
CE am votat
Toti mai sus amintiti mi-au placut in diferite momente, dar mai tare ODB in Getto Superstar, una din piesele mele de suflet!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Method Man clar,apropos de asta vroiam sa zic ca ii urasc pe "marii fani" Method man,aparuti dupa "How High".Sunteti niste penali care habar nu avetice inseamna hip-hop-ul(cu mici exceptii)
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Personal cunosc o clasa intreaga.Yo ascultam Method Man de ani buni,iar astia or auzit de el la "N2Gether Now" cu Limp Bizkit si erau "fani in devenire",iar How High a umplut paharu: Gata toti 20 is innebuniti de Method Man si Redman,iar aici trebuie precizat ca multi dintre ei asculta House.Mari fani,dar or auzit numa de How High(part2) si aia tot de la mine.Asta e si daca intri pe mIRC,pe #how-high te caci pe tine de ras cat is aia de penali.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Ok, o sa incerc ca am pofta de ras in seara asta!
...la 5 secunde dupa joinare:
* Basescu- asculta Rammstein Ich Will
...la 5 secunde dupa joinare:
* Basescu- asculta Rammstein Ich Will
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Consider ca Wu Tang Clan este o trupa care are ani grei in spate shi totushi pt. asta merita shi trebuie respectata de totzi fanii hh-ului.Avand in vedere faptu' ca au inceput sa cante inca de prin anii 80 putem sa-i incadram la old school.Cel mai bun dintre membrii wu-Tang mi se pare Method-Man(shi nu l-am votat pe el din cauza ca pe ceilalti membrii nu-i shtiu,din contra) pt. ca mie se pare un tip ceva mai credibil prin versurile care le face,mi se par destu da strong.Peace to all of you!!!!!!
Revin shi ma scarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
Initial trimis de sadox
Consider ca Wu Tang Clan este o trupa care are ani grei in spate shi totushi pt. asta merita shi trebuie respectata de totzi fanii hh-ului.Avand in vedere faptu' ca au inceput sa cante inca de prin anii 80 putem sa-i incadram la old school.Cel mai bun dintre membrii wu-Tang mi se pare Method-Man(shi nu l-am votat pe el din cauza ca pe ceilalti membrii nu-i shtiu,din contra) pt. ca mie se pare un tip ceva mai credibil prin versurile care le face,mi se par destu da strong.Peace to all of you!!!!!!
Bah sadox . Wu Tang au scos primul album "Enter the Wu Tang"
in 1993 (cred) . Deci nu existau in 1980 . . .
RIDE OR DIE
- Street-Style
- Junior Member
Gutza36 scuze da numa cand vad useru mah gandesc de unde dreq shtii tu:>>,in fine poate te cunosti in domeniu,dar la prima vedere e altfel:>
-
Lol, Raspopitu, nu poti stii niciodata, ca doar aparentele sunt inselatoare! De unde stii ca nu e mare rapper?! Pax!
-
Pai asta ziceam si yo asai aparentele sunt inselatoare,dar la prima vedere nu te gandesti ca Gutza36 e mare rapper(no offens),e foarte posibil sa fie mare fan hh.
Numa bine
Numa bine
-
Raspopitu shi Adeva...incercatzi sa nu mai transformatzi fanclubul in mircul vostru personal...nu de alta dar poate ma apuc shi shterg toate posturile off-topic...multzam anticipat
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ok, Decret, I got the idea, you're right si imi cer scuze!
PS: Nu era nevoie sa apelezi la amenintari puerile
Pace!
PS: Nu era nevoie sa apelezi la amenintari puerile

Pace!
-
Bine Decret am inteles,sorry.
Btw.....urasc mircul:>
Btw.....urasc mircul:>
-
offtopic
Initial trimis de Raspopitu
gutza36 scuze da numa cand vad useru mah gandesc de unde dreq shtii tu:>>,in fine poate te cunosti in domeniu,dar la prima vedere e altfel:>
np, but let me get down to brass tacks:
NU sunt fan nicolae guta &co.
ps. decret: sori pt offtopic.. jur ca nu se mai intampla pana data viitoare :p
glumesc.. stii bine!
-
gutza36 - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1