Dorinte ascunse

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Dorinte ascunse

Mesajde marian jan » Dum Ian 05, 2003 2:30 pm

Fiecare are cate o dorinta ascunsa,pe cat de ciudata pe atat de reala.A ta care e?
Uite,un user de pe forum are o dorinta foarte interesanta:

Initial trimis de Oribilul Mosh
eu visez sa mananc de pe tzatzele unei femei ! :) Am vazut eu o astfel de emisiune parca pe la nemtzi cu un restaurant..unde pe masa era o femeie complet goala...si pe ea erau puse diferite mancaruri ....si mancau oamenii de pe ea. O mai si lingeau ! :p

Dorinta mea de foarte mult timp e sa gasesc un portofel cu 20.000.000 lei,dar vad ca nu mai gasesc si se devalorizeaza leul.......
bravo baixule!
marian jan

Mesajde thumbelina » Dum Ian 05, 2003 3:12 pm

:) Dorinta ascunsa...mmm...pai sa cautam in tolba dorintelor si sa alegem una...gata
Io ash vrea sa devin sa devin cea mai placuta persoana...adica... stiti voi genu de persoana care se intelege bine cu toti? Asa ash vrea si io sa fiu... cand va intreaba cineva de thumbelina sa i se raspunda numai cu vorbe frumoase...ar fi dragutz, nu? Dar daca asta nu se poate atunci cea mai ascunsa dorinta a mea ar suna precum acea urare...sa am ce bea...ce manca...si ce fu...ma(mai simplu dar mai sanatos:) )
thumbelina
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Ian 05, 2003 6:24 pm

1. Stiu ca e drum lung pana in Germania si mie mi-ar face mare placere sa il acompaniez pe Mosh pana acolo... nu de alta, da' sa-mi arate si mie pe unde-s restaurantele alea... :)

2. Mi-ar place sa fiu, de fiecare data cand vreau, omul invizibil (obsesia asta o am de pe la 9-10 ani, deci va datzi seama ce minte am eu acum):D Si astfel, invizibil fiind zic eu ca ai putea face multe lucruri pe care nu le poti face acum...

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

:)

Mesajde Love2Fly » Lun Ian 06, 2003 1:44 am

Ce geniala e ideea de a manca pe o tipa...cred ca m-as ingrasa vreo 10 kile:)....anyway...in legatura cu dorintza mea ascunsa..ei bine ea e atat de ascunsa incat nici macar nu poate fi expusa aici pentru ca ar fi necesare vreo 3 patratzele :))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 2:02 am

pai mah, sushi-ul parca se manca asha. am vazut in "infruntare in micul tokyo"

eu vreau sa ma iubeasca si ea. atat.
some people deserve to die
vali

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 4:48 am

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
eu visez sa mananc de pe tzatzele unei femei ! Am vazut eu o astfel de emisiune parca pe la nemtzi cu un restaurant..unde pe masa era o femeie complet goala...si pe ea erau puse diferite mancaruri ....si mancau oamenii de pe ea. O mai si lingeau !
--------------------------------------------------------------------------------

Mosule pun pariu ca daca tu te duci prin bucale si iei o fetita de pe strada (curvulita) sii ii dai bani encasari iti va indeplini visul...
Si poate vei primi mai mult decat ai cerut :)

PS: Hmmm,oare de ce si pana cea mai mare dorinta a mosului e legata de mancare :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 06, 2003 7:28 am

Initial trimis de Aragorn
Hmmm,oare de ce si pana cea mai mare dorinta a mosului e legata de mancare :D

Dar asta nu este cea mai mare doritza a mea . Asta am scris eu pe un thread d p forumul cu mancaruri.

O alta doritza ascunsa de'a mea este sa fiu padurar. Sa am o casa frumoasa undeva in mijlocul padurii . Si catusi ziulica de mare...sa hoinaresc prin codrii .
Putin dintre voi stiu (de fapt nimeni) ca eu am dorit sa dau la facultatea de silvicultura din Brasov ! Dar mi-a fost peste poate sa invatz genetica ! :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 7:33 am

Mosule dar sa devii padurar nu e asa greu...
Si acum dupa tot ce se intampla lume pot sa citez ceva din X-files : "Now u can't say anymore that a palce is in the middle of nowhere..." sau oricum ceva de genu ala...
Deci oricat ai incerca sa fii de singur ca padurar nu cred ca mai poti in ziua de azi...
Si sincer cred ca multi au visul tau, poate nu cel cu paduraru, dar cel cu natura...sa te plimbi prin codrii...etc.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Ian 06, 2003 2:31 pm

daca sunt dorinte ascunse de ce sa le expunempe forum?????????????
dorinta mea e sa e sa mamarit cu cineva anume...dar cred ca va ramane doar o dorinta...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

1388

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 4:49 pm

Dorinta mea ascunsa este sa faca parte din trupa O-Zone.

PS: Sper sa se indeplineasca, deoarece am auzit ca daca spui cuiva ce dorinta ai, nu se mai realizeaza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ROBAKITA » Mar Ian 07, 2003 1:13 pm

Dorinta mea ascunsa e sa nu mai existe minciuna si inselaciune pe acest pamint ,dar cum dorintele nu se indeplnesc asa ca voi ramine doar cu speranta.

Hmm,mai am o dorinta ,sa fiu cea mai tare smechera de pe lumea asta,hahahahahaha:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 8:19 pm

Dorinta ta nu cred ca se va putea indeplini atata timp cat pe pamant vor exista rasa aia numita oameni...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Ian 07, 2003 8:26 pm

Dorinta mea pe juma´ ascunsa este sa moara sheful meu inecat in kkt!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Ian 07, 2003 8:46 pm

Dorinta mea ar fi sa mi se indeplineasca o dorinta oricaer ar fi aceasta. Si dorinta mea ar fi sa mi se mai indeplineasca inca 3 dorinte...
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 8:53 pm

Am uitat sa va spun dorinta mea de cand eram mic...
Sa ajung un fotbalist foarte bun si sa joc in Italia sau la Barcelona...
Momentan joc in Canada dar nu mai e mult pana ma transfer...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Mar Ian 07, 2003 10:13 pm

Normal ca nu se va indeplini ,de aceea am zis ca voi ramine doar cu speranta,Aragorn.

Dar sper poate a doua dorinta mi se va indeplini,e bine totusi a sper,nu?!:)
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 10:26 pm

A doua dorinta nici n-am bagat-o in seama :)
DAr cred ca nici aia nu ti se va indeplini pt ca nu prea poti compara cat de smechera esti tu cu toti ceilalti pamanteni :D

Si oricum depinde la ce fel de smechera te referi...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Ian 08, 2003 2:26 am

Dorinta mea este ca trupa Animal X sa nu mai cante...dar nu din aceleasi motive pe care le credeti voi...

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Mie Ian 08, 2003 8:03 pm

Cind am zis smechera m-am referit sa fiu cea mai tare din ''parcare'',it's a jok,nu ,smechera ma refeream sa am toata lumea la picioarele mele si sa ma plimb cu cele mai tari masini ,vila de nu stiu cite milioane de dolari ...si...si...si...si...si lista poate continua.

Dar mai am o dorinta,cred poate asta mi se va putea intimpla ,de miine sa fiu o femeie libera si cu ceva avere ,(dar nu asta ar avea importanta)ci mai mult sa fiu libera ca pasarea cerului.
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Aragorn » Joi Ian 09, 2003 12:49 am

Robakita u have some really serious issues :)

Eu nu cred ca daca ai toate alea enumerate de tine inseamna sa fii smechera...
Inseamna sa ai putin succes si sa faci rost de ceva bani...uneori tre sa fii smecher(a)ca sa faci rost de ele, dar nu tot timpu'...
Anyway, nu erai tu aia care ziceai ca esti fericita in relatia ta? Atunci de ce vrei sa fii libera ca pasarea cerului?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 09, 2003 1:12 am

Cred ca dorintza ascunsa a lui Bobo este sa ma ajunga pe mine la numarul de posturi . Altfel nu imi explic ce e cu atatea mesaje monosilabice si fara continut pe capul sau in ultima vreme.

Bobo..vezi ca postarea a doua mesaje unul dupa altul..la interval scurt de timp....se sanctioneaza cu avertisment. Am observat de vreo 5-6 ori..aceasta chestie la tine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Ian 09, 2003 2:21 am

Dorintza mea e sa iau premiu intai cu coronitza....(right:D)
Acuma pe bune,mi-as dorii sa zbor cu un MiG29 da costa in jur de 50.000$ o repriza asa k dorintza mea sa e castig la loto 50.000$(sau 55.000 sa mai ramana shi de drum pana acolo:))
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aragorn » Joi Ian 09, 2003 4:48 am

Cred ca dorintza ascunsa a lui Bobo este sa ma ajunga pe mine la numarul de posturi . Altfel nu imi explic ce e cu atatea mesaje monosilabice si fara continut pe capul sau in ultima vreme.

Bobo..vezi ca postarea a doua mesaje unul dupa altul..la interval scurt de timp....se sanctioneaza cu avertisment. Am observat de vreo 5-6 ori..aceasta chestie la tine.

Mosule in nici un caz nu vreau sa te ajung pe tine, nu ca n-as putea...
Dar tu acum zici ca eu scriu emsaje monosilabice...dar ce vrei sa scriu numa de dragu de a scrie mai mult intr-un mesaj cand raspunsul encesita un rand, doua sau poate zece...?
Am postat unu dupa altu pt ca dupa cum vezi tu continutul e adresat la total alt user... si in plus am bagat cu quote...ceea ce nu pot face intr-un singur mesaj...sau pot?
Anyway, da-mi avertisment daca vrei :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Ian 09, 2003 3:59 pm

una din dorintele mele e sa cada netu' o singura zi in fuckultate ca sa ma hotarasc si eu sa ma apuc de invatat serios pentru sesiune .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde SOD » Joi Ian 09, 2003 7:24 pm

quote:
eu visez sa mananc de pe tzatzele unei femei ! Am vazut eu o astfel de emisiune parca pe la nemtzi cu un restaurant..unde pe masa era o femeie complet goala...si pe ea erau puse diferite mancaruri ....si mancau oamenii de pe ea. O mai si lingeau !

Moshulica,vezi ma ca exista si in Bucuresti asa ceva!am vazut eu la tv!la un sexi club cred!
Initialmtrimis de Oribilul Mosh
quote:
O alta doritza ascunsa de'a mea este sa fiu padurar.

Bai Moshulica,da de ce vrei sa fii padurar?vrei sa te intalnesti cu Scufita Rosie si cu Bunicuta?sau cu lupul?ce,nu mai ai succes la copilitze?preot belgian ce esti!

dorinta mea ascunsa nu pot sa o zic,ca de aia e ascunsa!daca va zic,trebuie sa va omor!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde ROBAKITA » Joi Ian 09, 2003 11:46 pm

Robakita u have some really serious issues :)

Anyway, nu erai tu aia care ziceai ca esti fericita in relatia ta? Atunci de ce vrei sa fii libera ca pasarea cerului?

Eram,bine spus ,dar nu mai sint,de fapt aveam nevoie de cineva care sa-mi deschida ochii mai bine si sa avd exact ce si cum,cert e ca acum vreau sa fiu libera ca pasarea cerului sa pot iubi pe cel care ma iubeste si nu sa stau cu cineva care nu am nimic in comun si sa-mi pierd vremea si anii degeaba,doar ptr ceva avere.
Poate mi se indeplineste aceasta dorinta,oh,good,pls make my dreem comme truth :a
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 10, 2003 1:50 am

1. Sa stea EA deasupra.:yD
2. Sa-mi declare in cele din urma Angelina Jolie ca ma iubeste!:A
3. Sa fac anu' asta 10.000 de posturi pe fanclub.ro![-(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde afra » Sâm Ian 11, 2003 7:34 pm

1.Sa ma fii nascut in urma cu foarte multe secole, in Japonia.
2.Sa fac patinaj artistic.
3.Sa pot vorbi in orice dialect sau limba straina.
afra
Junior Member

Mesajde Fester » Sâm Ian 11, 2003 11:43 pm

Initial trimis de Superba Oana
daca sunt dorinte ascunse de ce sa le expunempe forum?????????????
dorinta mea e sa e sa mamarit cu cineva anume...dar cred ca va ramane doar o dorinta...

Voi destrama valul de mister din jurul acestei declaratii si voi afirma ca si dorinta mea cea mai secreta este sa ma insor cu Superba Oana. Cine se ofera nasi?
Fester
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Ian 13, 2003 2:24 am

Voi destrama valul de mister din jurul acestei declaratii si voi afirma ca si dorinta mea cea mai secreta este sa ma insor cu Superba Oana. Cine se ofera nasi?

wow! asta da dezvaluire!:) Auzi? La masa se serveste vin alb sau vin rosu'? caci dorintza mea secreta e sa beau un vin roshu care sa aiba gust de vin alb!:)
Love2Fly
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati