de Mirela » Mie Ian 08, 2003 11:07 pm
Interesant subiect...
Stiu de la munca de la mama de mai multe tipe care au incercat sa se sinucida . Una a luat pastile...si s-a ales cu o spalatura stomacala (care nu-i deloc placuta ) si o dereglare gastrica de toata frumusetea...iar una s-a aruncat de pe un bloc si a picat intr-un pom , de acolo jos , de acolo la spital si de acolo intr-un carutz cu rotile .
acu....doar sa aleg un bloc mai inalt , da' nu cred...
as fi optat probabil pentru taiatul venelor , dar am avut norocul sa stau intr-o noapte in veceu la baieti apasand o bluza pe mana unei colege care isi taiase venele cu o buca' de sticla...
ce-ati zice de un cutit infipt in inima? sau si mai bine in gat ? ( tata treaba e ca trebuie sa stii unde sa nimeresti , ca daca nu geaba' o mai faci . )
cred ca cel mai mult mi-ar place sa mor in " toiul extazului ". Sa fac dragoste asa , cu tot sufletul , cu disperare , sa fie cea mai tare partida de care am avut parte vreodata...si exact cand ating punctul culminant sa imi zbor creierii . Nah , viatza imputzita , n-ai vrut sa-mi dai nici o satisfactie ,. iete , plec io , si cat de " satisfacuta " plec...Singurul impediment ar fi neplacerile pe care i le-as crea partenerului . Mijto ar fi sa ne sinucidem amandoi , sa murim in acelasi timp , ultimul lucru pe care il vad sa fie privirea celuilalt , plina de pasiune si inconstientza si sa stiu , sa ghicesc ca aceeasi privire vede el in ochii mei .
Sau in loc de impuscare...care lasa mizerie , sa iau o " pastilutza " cu efect rapid . Repede , curat , eficient si fara durere . Dar parca nu mai are acelasi dramatism , nu ?
Cred ca am vazut prea multe filme de'ale lui Almodovar...
Ah , ca mi-am adus aminte . Atunci cand un om moare, intervine celebra " rigiditate corporala " . Nu mai stiu pi undi am citit , dar cica acest lucru include , bineinteles , si penisul , care ramane erect cateva ore si cica ar capata o rigiditate foarte greu de atins daca respectivul ar fi fost in viatza .
Sa fie oare adevarat :yD ??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...