The Jungle Book
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
The Jungle Book
Spre marea voastra bucurie va propun inca un subiect aberant dar si kterincos intr-o oarecare masura.
La inceputurile forumului de kterinca am avut o dicutzie foarte interesanta cu domnii bhuttu si Bagheera despre personajele din Jungle Book.
Acum vin eu si va intreb : cu ce personaj din Jungle Book semanatzi cel mai mult ?
Si de ce ?
Personajele au fost inventate de Kipling, dar noi ni le imaginam ca fiind cele din filmul lui Disney. Cred ca toata lumea a vazut filmul sau daca nu a citit cartea ....
Eu votez cu Baloo . Pentru ca el e mereu vesel , ii place mancarea , e bun la suflet si un pic cam prostutz. Dar de multe ori nu ezita sa isi arate coltzii sau sa lupte cu vitejie !
Deci...votul meu pleaca spre ursul Baloo .
La inceputurile forumului de kterinca am avut o dicutzie foarte interesanta cu domnii bhuttu si Bagheera despre personajele din Jungle Book.
Acum vin eu si va intreb : cu ce personaj din Jungle Book semanatzi cel mai mult ?
Si de ce ?
Personajele au fost inventate de Kipling, dar noi ni le imaginam ca fiind cele din filmul lui Disney. Cred ca toata lumea a vazut filmul sau daca nu a citit cartea ....
Eu votez cu Baloo . Pentru ca el e mereu vesel , ii place mancarea , e bun la suflet si un pic cam prostutz. Dar de multe ori nu ezita sa isi arate coltzii sau sa lupte cu vitejie !
Deci...votul meu pleaca spre ursul Baloo .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai tu de ce ai votat cu el...daca nu stii cine e ?
In desene...colonelul Hathi ,elefantul ,este seful elefantzilor. In tineretzile sale fusese elefantul maharajahului ..dar acum la batranetze nu mai era bun pt. slujba imparateasca...si o ardea degeaba prin jungla facand instructie cu ceilaltzi elefantzi.
Dorea sa para aprig si dur....dar era doar un elefant distrat si uituc . Oricum..un personaj foarte simpatic.
In desene...colonelul Hathi ,elefantul ,este seful elefantzilor. In tineretzile sale fusese elefantul maharajahului ..dar acum la batranetze nu mai era bun pt. slujba imparateasca...si o ardea degeaba prin jungla facand instructie cu ceilaltzi elefantzi.
Dorea sa para aprig si dur....dar era doar un elefant distrat si uituc . Oricum..un personaj foarte simpatic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu am votat cu el ca scria Colonel si Elefant, deci doua atribute specifice mie, adika odata imi palce sa fac pe sefu si sa dau indicatii la altii (nu degeaba is capitan de echipa la fotbal
) si in al doilea rand sunt un tip mare si tare ca un elefant...
Na uite asa am ales eu

Na uite asa am ales eu

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
imparasesc parerile mosh-ului!
prin urmare am votat si eu cu ursul pentru aceleasi motive pentru care a votat si OM. baloo rulz!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
In carte ursul e putin diferit de film. Ursul e invatatorul lui Mowgli, deci un fel de inteleptul junglei. Totusi este ceva mai hatru decat intunecata Bagheera. Deci un fel de personaj cu 2 fete: pe-o parte e amuzant, dar are si o fata ascunsa, aceea a inteleptului recunoscut si admirat. D-asta am votat si eu cu el.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Eu am votat cu King Louie ,regele maimutzelor,nu mai e nevoie sa spun de ce..k doar e maimutza:)
Moshule,uitzi k la inceputuri eram shi eu printre voi cand discutam despre asta...cand cantam(:p) "I wanna be like you":D
Moshule,uitzi k la inceputuri eram shi eu printre voi cand discutam despre asta...cand cantam(:p) "I wanna be like you":D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Da , Mig . Stiu ca erai si tu. Cu numele de AcidJazz. Dar nu mai stiu pe ce subiect discutam noi.
Atunci...eu eram Kaa , Bagheera era Bagheera (ca doar de asta si-a luat si numele...caci il chema Colonelu ) , bhuttu era Mowgli...iar tu Mig....erai Baloo parca.
Iar darky era elefantul .
Ce vremuri marfa erau !
Atunci...eu eram Kaa , Bagheera era Bagheera (ca doar de asta si-a luat si numele...caci il chema Colonelu ) , bhuttu era Mowgli...iar tu Mig....erai Baloo parca.
Iar darky era elefantul .
Ce vremuri marfa erau !
-
io baloo, pt faptul ca atunci cand am citit cartea il adoram
motivele nu le mai stiu, dar era, din cate imi amintesc, un bun prieten, un nebun ce nu stia pe ce lume traieste, simpatic iar imaginea era completata genial de imaginea primita: un urs mare si greoi, stangaci si lenes(?!, de ultimul epitet nu-s sigura)
motivele nu le mai stiu, dar era, din cate imi amintesc, un bun prieten, un nebun ce nu stia pe ce lume traieste, simpatic iar imaginea era completata genial de imaginea primita: un urs mare si greoi, stangaci si lenes(?!, de ultimul epitet nu-s sigura)
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
-
axeandra - Junior Member
am votat cu king louie pt ca m-a amuzat cel mai mult ...atat in carte cat si in film
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
crazy_felina....Bagheera nu este "sireata,inteligenta si rea" . Cel mult este siret , inteligent si rau.....caci este un mascul.
De unde si pana unde ideea ca Bagheera ar fi femela ? Nu va mai lasatzi pacalitzi de a-ul din coada.
Iar Bagheera..nu este deloc rau. Mie nu mi se pare ca ar fi rau.

Iar Bagheera..nu este deloc rau. Mie nu mi se pare ca ar fi rau.
-
Mirela...pentru ca nu ai vazut filmul ..uite itzi atasez aici o imagine pentru a stii si tu cine sunt personajele.
Vezi..ca in sondaj..am scris..The Panther,The Bear....etc .....asa ca nu ai cum sa ii confunzi si sa crezi ca Baloo este sarpele. :p
Sper sa va placa poza tuturor. Eu am si o felicitare d'aia miscatoare exact ca poza.
Vezi..ca in sondaj..am scris..The Panther,The Bear....etc .....asa ca nu ai cum sa ii confunzi si sa crezi ca Baloo este sarpele. :p
Sper sa va placa poza tuturor. Eu am si o felicitare d'aia miscatoare exact ca poza.
- Fişiere ataşate
-
- jungle-book.jpeg (141.67 KiB) Vizualizat de 4458 ori
-
Io cred ca seman cu mogli .... cause vreau sa stiu tot ... sa gust tot ... sa incerc tot ..... da TOT .... si damn ... la cat de "stupe" is ... ma potrivesc perfect :drool:
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
La aprecierile unor prieteni am ajuns la concluzia ca as avea ceva in comun cu the snake Kaa si acela ca as putea hipnotiza cu doar o privire pe cei care se uita la mine,voi ce ziceti am dreptate sau nu ( a se vedea poza de pe ''cum arata user-rii''),ochi mari si frumosi,iaca ma si laud:D
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
Imi place Baloo pt ca e un personaj simpatic si mancacios.....
Prietenii stiu de ce:)
Ash vrea totushi sa vad filmu`!!
Prietenii stiu de ce:)
Ash vrea totushi sa vad filmu`!!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Eu am votat cu Bagheera, chiar daca cred ca ma regasesc si in Baloo, l-am ales pe Bagheera, pt. ca ca si el, eu sun o pers. mai rece, si mai intunecata, si nu prea imi place sa imi arat adevaratele sentimente (asa sunt eu cand cunosc o pers. pt. prima data!), si am pt. ca pe aici mi-se zice ca sunt cam rece......................

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Jaded
Bagheera, pt. ca ca si el, eu sun o pers. mai rece, si mai intunecata
Nu uita ca Bagheera pe langa faptul ca era o "persoana" rece si intunecata....dadea dovada intodeauna de multa intelepciune , vitejie , altruism , corectitudine.

-
Moshule, in primul rand scuze pt. cacofonie, in al doilea rand, da, Bagheera era/este un personaj nu o pers, scuze :rolleyes:
dar eu sunt o pers. nu un animal...etc.....so.....da, si eu sunt plina de vitejie..etc....tot cu Bagheera raman
:o
dar eu sunt o pers. nu un animal...etc.....so.....da, si eu sunt plina de vitejie..etc....tot cu Bagheera raman
:o
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii