Administrator

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Mai modereaza cineva Muzica si Barfe On-Line ?

Mesajde belenenses » Vin Noi 29, 2002 8:34 am

S-ar putea sa fiu off-topic, scuze, dar n-am vrut sa deschid subiect nou, nu e cazul, mai ales ca in debutul discutiei de la subiectul asta s-a vorbit despre forumurile de muzica.
Am si eu o intrebare : mai modereaza cineva forumurile Muzica si Barfe On-Line ? In ultima vreme jumate din aia care posteaza sunt neinregistrati, sunt n-shpe subiecte cu Sistem si posteriorul lui Zoli (who the f... is Zoli ?), j-de posturi agramate si continand atacuri la persoana care ar merita ban (dar cui sa-i dai ban ?), sondaje absolut catastrofale - vezi subiectul cu Top10 de exemplu, etc.
Puneti si voi o conditie acolo , ceva, macar sa nu mai deschida subiecte astia neinregistrati. Mai stergeti din posturile penibile. In momentul de fata aceste forumuri au ajuns intr-un punct mort, care i-a indepartat, cred, pe seniorii care mentin acest site de la gandul de a mai scrie ceva vreodata pe-acolo (eu mi-s junior,btw :) ).
Sper ca mi-ati inteles corect intentia iar daca am postat unde nu trebuie va rog frumos sa nu ma avertizati, uite, va zambesc frumos pentru asta :p
belenenses
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 29, 2002 10:55 am

barfe online nu este forumul site-ului nostru, noi doar il gazduim iar politica de acolo o fac cei doi moderatori care sunt si webmasterii site-ului http://www.muzicabuna.ro.
Ce-i drept, acolo este o groapa de gunoi si probabil ca asa o sa ramana, pentru ca asta doresc cei de acolo. Cand o sa se depaseasca limita mai mult decat trebe, poate o sa renuntzam la el. Lucrurile sunt putin mai complicate, dar in mare cam asta e.
Forumul de muzica este al nostru si mi se pare ok. nu vad ce ai vazut tu gresit la el ... :con:
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde belenenses » Sâm Noi 30, 2002 7:50 am

Ai dreptate, Sopra Tutt1, ma cam luase valul, scuze, intr-adevar toate observatiile erau indreptate asupra forumului de Barfe. Nu-sh de ce imi ramasese in minte ca si pe Muzica ar fi ceva. Stupid me ! :silly:
belenenses
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Mar Ian 07, 2003 1:06 am

Ce a vrut sa fie si ce a ajuns...:)
In orice caz...salut pe toata lumea...am reusit intr-un final sa recuperez contul meu...si asta datorita prietenilor...caci fara ei ce m-as face...
am descoperit mari schimbari pe aici...si pe aceasta cale ii salut pe noii admini!
Le urez sanatate...rabdare si nervi de otel si cat mai putina "spaga" primita!
A se traduce prin cit mai multa impartialitate!

PS
Poate cu acesta ocazie se reverifica si calitatile de moderatori ale anumitor persoane! :D
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 1:43 am

Initial trimis de AIWAMAN

PS
Poate cu acesta ocazie se reverifica si calitatile de moderatori ale anumitor persoane! :D

Si care ar fi aia Aiwaman?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Joi Ian 09, 2003 2:25 am

Initial trimis de Aragorn

Si care ar fi aia Aiwaman?

Acei moderatori ...care au fost pusi pe baza unor simpatii personale...sau acei care in afara de faptul ca sint fani...nu au nimic comun cu diplomatia si neutralitatea unui moderator!
Sincer ...am avut destui angajati "brinza buna in burduf de caine" ca sa nu-mi dau seama cum e cu "balada lui pupincu"
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde Aragorn » Joi Ian 09, 2003 4:39 pm

De acord cu tine aici Aiwaman, si stiu si eu cel putin doi moderatori care intra in categoria ta...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 09, 2003 4:51 pm

Bobo , te rog sa dai nume ...daca faci astfel de afirmatzii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Vin Ian 10, 2003 1:03 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Bobo , te rog sa dai nume ...daca faci astfel de afirmatzii !

PINA ...revine Bobo...draga prietene..te invit sa vezi intelesul vorbelor mele: "Acei moderatori ...care au fost pusi pe baza unor simpatii personale...sau acei care in afara de faptul ca sint fani...nu au nimic comun cu diplomatia si neutralitatea unui moderator!"

UNDETE INVIT ? Aici ca doar tu trebuie sa decizi!
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=2212&pagenumber=2
AIWAMAN
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Vin Ian 10, 2003 8:26 pm

Consider limbajul intre mine si AsXXL...un incident neplacut... :(
Eu nu mai am obiectiila limbajul sau!
AIWAMAN
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sugestii si reclamatii