Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
69 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
Dupa ce am vazut la Prima tv o declaratie oficiala a fetelor de fostul Candy ca nu se vor desparti in veci, am ramas stupefiat cand am vazut ca selena declara in presa ca ea a fost data afara din grup si ca ele nu si-au mai vb. decat la concerte si atunci 2 vorbe, timp de un an de zile. Dar asta nu e nimic. A urmat transformarea Selenei. O tipa stilata, care acum se gan deste la viitorul carierei ei solo.
Dar partea mishto, nu incepe aici. Ci cand am vazut intr-o revista poza cu noua varinata Candy am ramas stupefiat!
Atat Giulia, cat si Monica erau imbracate in stilul caracteristic al lui Avril Lavigne. Toata lumea shtie ca trasatura definitorie a vestimentatiei lui Avril sunt cravatele peste bluze sport. Ei bine Monicuta si Giulicuta s-au gandit ele ca nu da rau sa ea elementul forte al lui Avril... dar nu e tot, Giulia are curea exact ca acea a lui Avril, cu steaguk frantei, monica are pantalonii IDENTICI cu aceeia pe care ia purtat avrila la premile Latino (Gala). Atitudinea lor este f asemanatoare si baietoasa.
Ce parere aveti despre aceste copii fidele? :rolleyes:
Dar partea mishto, nu incepe aici. Ci cand am vazut intr-o revista poza cu noua varinata Candy am ramas stupefiat!
Atat Giulia, cat si Monica erau imbracate in stilul caracteristic al lui Avril Lavigne. Toata lumea shtie ca trasatura definitorie a vestimentatiei lui Avril sunt cravatele peste bluze sport. Ei bine Monicuta si Giulicuta s-au gandit ele ca nu da rau sa ea elementul forte al lui Avril... dar nu e tot, Giulia are curea exact ca acea a lui Avril, cu steaguk frantei, monica are pantalonii IDENTICI cu aceeia pe care ia purtat avrila la premile Latino (Gala). Atitudinea lor este f asemanatoare si baietoasa.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Neinteresant ... de parca nu toate "vedetele" din Romania incearca sa imite pe cineva din`afara ... de exemplu videoclipu ala nou de la Sexxy - Ziua ta parca se cheama shi e copia absoluta a unor secventze din filmu Coyote Ugly ... so ... inca o formatzie de copiatoare (:| ... mare lucru
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Re: Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
elementul forte a lui avril este muzica... nu cred ca o asculta cineva doar datorita felului cum se imbraca...Initial trimis de Gabyzzu
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Logic ca nimeni nu o asculta pe Avril doar ptt. hainele ei, dar candy probabil spera sa fie ascultate prin copierea vestimentatiei lui Avril.
Lara - Sexxy au anuntzat la teo unde daca imi aduc aminte bine au lansat clipul, ca e o chestie facuta dupa filmul ala. Si ca vor sa faca tot ce faceau tipele alea. Dar, pe candy nu le-am vazut inca la tv : "da, avem aceeasi vestimentatie ca a lui Avril, o copiem, si vrem sa facem tot ce face ea" ...
Lara - Sexxy au anuntzat la teo unde daca imi aduc aminte bine au lansat clipul, ca e o chestie facuta dupa filmul ala. Si ca vor sa faca tot ce faceau tipele alea. Dar, pe candy nu le-am vazut inca la tv : "da, avem aceeasi vestimentatie ca a lui Avril, o copiem, si vrem sa facem tot ce face ea" ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ntz ntz ntz
chiar? Inca nu le-am vazut pe fatutze...au dat-o pe blondina afara din formatie?
hehehe....era de asteptat...se intampla mai mereu pe la noi. si cum avril are succes, se gandesc ca poate asa mai acapareaza ceva fani...

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Re: Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
Initial trimis de Gabyzzu
care-i problema? inainte erau cumva originale si noi nu ne-am dat seama?! :confused:
-
nocturna - Mesaje: 8725
nu aveti dreptate deloc. fetele nu le copie pe avril lavigne absolut deloc.
;P de ce cand apare ceva nou si super in ro imediat toti sar si zic ca sunt copii fidele????:con:con:
;P de ce cand apare ceva nou si super in ro imediat toti sar si zic ca sunt copii fidele????:con:con:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
In primul rand stilul cu cravata deasupra bluzei nu este numai stilul lui Avril.Foarte multe vedete de genul asta...sport sau cum l'o chema poarta cravata...deci rezulta ca alea de la Candy nu au copiat pe nimeni,ci pur shi simplu shi-au ales genul asta sport.
- Titina
- Junior Member
asteapta sa vezi mai multe poze, eventual sa le vezi in concert Gabyzzu...te bazezi pe o singura poza...be patient!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
- Afroditta
Re: Re: Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
-da,erau shi sunt ,da' tu nu shtii ca eshti prostInitial trimis de Lady Killer
care-i problema? inainte erau cumva originale si noi nu ne-am dat seama?! :confused:
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
-adevarul e adevar.Avril e o tzaranca vopsita din Pocreca,care se da cine shtie ce tipa sexy. .Asta a vrut sa devina 'star',deshi piesele ei sunt JAF
1. nu copie ci copiaza
2.Unde vedetzi ca vrea sa se dea Avirl tipa sexy? Canta imbracata cu hainele cu care umbla pe strada ... :B daa..gasesc acest lucru Ok...si mai uitati`va si voi pe MTV ca sunt fel si fel de reportaje cu Avril si ascultati`o cum vb...sa va convingeti ca nu`i taranca si nici "Tipa care se screde sexy"...P.S. Pt. cei care nu shtiu engleza, stati linistiti ; e titrat in romana. :t
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
avril lavigne chiar este sexy... chestie dovedita si dupa faptul ca revista people din america au declarat-o "the sexxiest woman alive" poate chiar ce amai sexy nu e.. da oricum in comparatie cu multe alte "fitoase" care ajung mari teen-idols peste noapte e O.K. mi-am luat alaltaieri albumul ei si piesele "complicated" "i'm with you" si Sk8ber boy" sunt superrrr!!:o
cat despre faptul ca voi credeti ca fetele de la candy o copie... ce?? in nici un caz ... cum a zis si x-tina aguilera cu cateva mesaje mai sus daca poarta si fetele o cravata peste t-shirt asta nu inseamna ca sunt copiatoare...asta e trendul.. toata lumea poarta asa. stop complaining!
cat despre faptul ca voi credeti ca fetele de la candy o copie... ce?? in nici un caz ... cum a zis si x-tina aguilera cu cateva mesaje mai sus daca poarta si fetele o cravata peste t-shirt asta nu inseamna ca sunt copiatoare...asta e trendul.. toata lumea poarta asa. stop complaining!

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Tocmai! E sexy...pt. ... ce e ea...si fara sa se imbrace decoltat si vulgar!...cool...like her 2
aa..si in leg cu fetele Candy...chiar azi am citit in Star...ca cele 2 'bombonele' au cheltuit 4500 $ pe tzoale....si ce vor reperznta ele acum..."sexy ladies"...so...cre` ca vor renunta la stilul sport..
aa..si in leg cu fetele Candy...chiar azi am citit in Star...ca cele 2 'bombonele' au cheltuit 4500 $ pe tzoale....si ce vor reperznta ele acum..."sexy ladies"...so...cre` ca vor renunta la stilul sport..
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
mey odata pentru totdeauna trebuie sa se clarifice totuldespre plecarea Selenei din trupa...NU a fost data afara...ci a plecat pe cont propriu...ok??Cat despre vestimentatia fetelor de la actualul Candy...cam copiaza pe cea a lui Avril...that's all!!
Avril nu e nici pe departe sexy...e un copil de 17 ani cu foarte mare energie...nu ca ar vrea sa para SEXY...looolll:PP
cam atat!!bye bye!
Avril nu e nici pe departe sexy...e un copil de 17 ani cu foarte mare energie...nu ca ar vrea sa para SEXY...looolll:PP
cam atat!!bye bye!
- Sele4Ever
romania e bolnava
adevarul este ca imitatia este o boala mai veche a romanului...este cam ereditara ea, asa...el, romanul, ca si maimuta, imita...
saracele fete, n-au ce face...cum sa scape tocmai ele?
saracele fete, n-au ce face...cum sa scape tocmai ele?
- Arhanghell
- Junior Member
Adevarul e ca ar fi o prostie ca niste fete sexy sa o copieze(la haine that is)pe o baietoaica,care de fapt nici n-are stil,aia se cheama lipsa de inspiratie.
Pun pariu ca a ales stilul asta pentru ca nu are ce arata( ca o femeie).
Ps:le-am vazut la 'Alo Flrorin' si n-aratau deloc ca Avril
Pun pariu ca a ales stilul asta pentru ca nu are ce arata( ca o femeie).
Ps:le-am vazut la 'Alo Flrorin' si n-aratau deloc ca Avril
- Unregistered
Re: Re: Re: Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
Initial trimis de Unregistered
-da,erau shi sunt ,da' tu nu shtii ca eshti prost

da' tu stii ca esti 'prost'? eh, ai aflat acum.

'erau, sunt si vor fi originale pana la adancile lor batraneti, adica pana la 19 ani'. scuzele mele ca n-am observat originalitatea fetelor pana acum, probabil am fost 'orbita' de 'incredibilul lor talent'.
si 'lady' chiar nu e pus la misto.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nu conteaza....da ar fi fost interesant sa avem ceva nobilime pe forum....

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Noua varianata Candy = prietene cu Avril Lavigne?
-au talent shi n-au fitze,fraiere...asha ca ZonexInitial trimis de Lady Killeru're funny!
da' tu stii ca esti 'prost'? eh, ai aflat acum.
'erau, sunt si vor fi originale pana la adancile lor batraneti, adica pana la 19 ani'. scuzele mele ca n-am observat originalitatea fetelor pana acum, probabil am fost 'orbita' de 'incredibilul lor talent'.
si 'lady' chiar nu e pus la misto.
- Unregistered
69 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii