Sondaj La Familia
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu nu am fost niciodata un fan LaFamilia, dar am votat "Nicaieri nu-i ca acasa" pentru melodia cu acelasi titlu (cea mai buna a lor, dupa parerea mea, alaturi de Zile Insorite si Tupeu de Borfas)!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Original, observ ca tu la aprecierea unui album pui pe primul plan instrumentalul si aranjamentul vocilor, maturitatea rimelor si abia la urma feelingul! De aceea ordinea preferintelor difera! Parerea mea! Pace!
-
Baietzi de cartier-pt k cred k e singurul lor album facut din suflet,restul sunt rezultate ale unor contracte cu case de discuri idioate...
Adeva...dak Zile Insorite e piesa aia care a avut shi videoclip atunci ma dezamageshti crunt...
Adeva...dak Zile Insorite e piesa aia care a avut shi videoclip atunci ma dezamageshti crunt...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
desi nu sunt mare fan,am votat nicaieri nu-i ca acasa.baieti de cartier ar fi un album f bun daca baietii l-ar reedita.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
....
rady: atunci de ce ai postat aici? mda...
adevaraper: aprecierea mea la un album e asta frate: intrumental, tehnica + subiecte...adica pe piesa "pana la capat" de pe familiarizeaza-te nu e suflet? te sfatuiesc sa iei albumele la rand si sa le asculti cu atentie. (adica sa nu dai la urmatoarea dupa 10 secunde din piesa).
dekret: zile insorite e beton, fac pariu ca daca piesa era cantata de 2pac iti placea....in fine...ma abtin de la mai mult.
cam atat. ramaneti la subiectul topicului votati, spune-ti de ce ati votat ce ati votat si atat...
adevaraper: aprecierea mea la un album e asta frate: intrumental, tehnica + subiecte...adica pe piesa "pana la capat" de pe familiarizeaza-te nu e suflet? te sfatuiesc sa iei albumele la rand si sa le asculti cu atentie. (adica sa nu dai la urmatoarea dupa 10 secunde din piesa).
dekret: zile insorite e beton, fac pariu ca daca piesa era cantata de 2pac iti placea....in fine...ma abtin de la mai mult.
cam atat. ramaneti la subiectul topicului votati, spune-ti de ce ati votat ce ati votat si atat...
-
n3aGabitz - Junior Member
dak canta pac asha ceva imi dadeam cu masa in cap pana uitam k am ascultat piesa aia...oricum...eu tzi-am zis ce album mi-a placut...despre restu no comment cu cateva exceptzii ca de ex piesa cu sapro de pe bine ai venit in paradis...f. reushita
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Decret, man, Zile Insorite mi se pare ultima piesa buna semnata La Familia! Si mi-a placut in primul rand instrumentalul la piesa asta, nu curva aia din clip sau versurile despre baietii care "trag de fiare"! Pe undeva ai dreptul sa fii dezamagit de parerea mea! Recunosc ca nu am ales cea mai buna piesa sa-mi placa, dar asta e - trist
Pace!

-
Am votat si eu "Nicaieri nu-i ca acasa" ,albumul asta mi-a cazut in mana la vremea respectiva,chiar dupa ce s-a scos si el mi-a ramas in minte ca cel mai bun ascultat pana acum.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Mai, nici mie nu prea imi place la familia, pt ca nu imi place puia. Dar, normal, am ascultat la familia si trebuie sa imi fi placut dintre toate albumele unul mai mult. Baieti de cartier este albumul pe care il voi vota... pt ca, nu stiu... mie asa mi s-a parut - din ceva slab, cel mai bun
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
o mika paranteza
ce e cu porcaria aia, ultima piesa, care in afara de un clip bunicel, n-are nimik bun in ea(poate doar greseli de exprimare)....
versurile sunt de rasul lumii....pana si Moga face versuri mai bune. Lamuriti-ma, va rog.
versurile sunt de rasul lumii....pana si Moga face versuri mai bune. Lamuriti-ma, va rog.
- usualflow
- Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1