Fraze si Cuvinte care ma streseaza!
120 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
""si tot ce-am invatat,ascultand hip-hop,vrei ceva?baga-ti pula,si ia cu mana ta!""
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
RAZVAN2002 - Junior Member
Initial trimis de decret
Neamtzule, tu oricum itzi bagi p**a in mai toate formatziile de calitate(sau cel putzin in opinia mea), shi shtii ce ma deranjeaza, k nu motivezi, itzi bagi shi itzi scotzi dupa cum tzi se scoala tzie shi cu sleek ce-ai?, k el se avea bine cu mafiotzii tai
mah sa stii ca nu e chiar asa treaba. Io de obicei imi bag pula-n tot ceea ce considera restul lumii fiind frumos

- ckride
- Junior Member
O sa consider o gluma faptul k te faci k nu ai auzit de Dj Sleek, cel kre a facut la viatza lui cateva negative pt mafia.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Fraieri
A vreau sa zic ca am joinat fan clubu asta numai pt a-mi da cu parerea despre cei doi oligofreni ca altcumva nu le pot zice.In primul rand vreau sa zic ca eu ascult mafia si ca cei doi "soldati" au inteles cu totul gresit.Nu trebuie sa-i bage pe toti la **** in **** nu asta era mesjul in cele mai multe melodii.Mai ales la oameni pe care nu-i cunosti.Dar in fine cei doi mucosi poate s-or trezi inainte sa-i trazneasca careva.
- West.C
Sa imi explice shi mie cineva postu' de mai sus...
Neamtzule, poate imi traduci shi mie ce-a vrut sa zica asta shi eventual la cine se referea.
Neamtzule, poate imi traduci shi mie ce-a vrut sa zica asta shi eventual la cine se referea.
-
decret tata,nu-ti mai bate capu cu ei.West C. e fan bug mafia.nu incerca sa intelegi ce a vrut sa zica.ca nu reuseste nimeni.probabil ca a transpirat cat a scris randurile alea.a trebuit sa scrie 4 randuri,iti dai seama???????
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Pai poate avea shi el ceva interesant de zis dar s-a pierdut in cuvinte. Imi place sa ma cert cu ashtia kre sunt obsedatzi de mafia pt k io traiesc cu impresia ca in urma acestor certuri ei ies cashtigatzi pt k afla k mai exista shi altceva in tzara.
Ashtept sa vada neamtzu mesajul asta k e de'al lui, West C asta, poate el pricepe.
Ar trebui sa fac shi io un thread decret vs forumishtii de pe mafia, cum era ala cu costas shi cei de pe literatura.
Ashtept sa vada neamtzu mesajul asta k e de'al lui, West C asta, poate el pricepe.
Ar trebui sa fac shi io un thread decret vs forumishtii de pe mafia, cum era ala cu costas shi cei de pe literatura.
-
gata,o sa stau in banca mea.pe cuvant de pionier neincoronat.pot sa ma ridic cand vreau sa ma cac?
bravo baixule!
-
mai mult ca sigurInitial trimis de neamtzu
"n-ai decat sa-ti bagi in cur cele 4 elemente" (stiti al cui e versu nu?)
baitash de cartier = 1) om cunoscut in cartier, respectat. 2) ala care sta la un colt de bloc, de regula din bucuresti, mai precis colentina, pantelimon, titan, si bate la prosti. acum intelegi bah? sau iti trebe demonstratie?
- Fişiere ataşate
-
[Extensia na a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
- gozo
- Junior Member
nu ai voie sa ta ridici noi o luom ca p o amenintare sio sa te coste mult ( ai grija cu cine vorbesti asa sakInitial trimis de popalin
gata,o sa stau in banca mea.pe cuvant de pionier neincoronat.pot sa ma ridic cand vreau sa ma cac?
- Fişiere ataşate
-
[Extensia na a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
- gozo
- Junior Member
[quote]Initial trimis de gozo
ai grija cu cine vorbesti asa sak [/QUOTE
cu cine vorbesc,ma pulica?
ai grija cu cine vorbesti asa sak [/QUOTE
cu cine vorbesc,ma pulica?
bravo baixule!
-
bah.gata?cu subictele?nu mai avetzi?ce pula mea,treaba asta e.ascult mafia dar, Good, nu pot avea comparatzie cu ceilaltzi(hip-hopul american) adica , parca sunt niste extraterestri americanii pe langa ei .da!si mai , abia am venit in forum si vad niste prostalai care se cearta .mai, daca nu stiatzi, gusturile nu se dicuta.PACE!!!!!!!!!!!!
- Old_Scoica
- Junior Member
poate eu mah.(dar nu) ce au astia cu mafia mai?ce nu le place?ce?Initial trimis de neamtzu
credeam ca ati inchis threadu asta... mai are cineva ceva de discutat ? hai, cine ma uraste, enumerati-va![]()
- Old_Scoica
- Junior Member
Sincer sa fiu imi pare rau ca exista atati inculti in Romania.Pt. asa zishi zonasi:fani RANS vau dat clasa in ceea ce priveste cultura din toate punctele de vedere,au avut argumente si au shtiut sa se exprime,iar voi.....inafara de pula mea si expresii de genul acesta ce ati avut???Va zic eu NIMIC.In legatura cu formatia B.U.G Mafia:nu au nimic de zis,nu au mesaj si ma minunez cand vad cati dobitoci asculta muzica facuta de ei,iar in ceea ce priveste muzica facuta de cei din sindicat este extraordinara in comparatie cu prostiile zise de asa zisi adepti ai muzici din vest.Sper sa va treziti la realitate si sa va dati seama ca muzica ascultata de voi nu are valoare si este o prostie.Bravo RANS
- John-John
offtopic si fara nici o legatura cu rans vs mafia
Initial trimis de John-John
fani RANS vau dat clasa in ceea ce priveste cultura din toate punctele de vedere,au avut argumente si au shtiut sa se exprime,iar voi...
:rolleyes:
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
pentr5u john-john
john-john:ma faci sa rad...ai ascultat vreo melodie?in afara de clipuri,of course.vreun album mai vechi?nu?aha...ma gandeam io...
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
Ce ma intriga cel mai mult
---rapperii de ocazie!
---rimele furate!
---rimele despre cat de ganxta sunt unii care in realitate fug de umbra lor (sau a colegilor de trupa)!
---rimele furate!
---rimele despre cat de ganxta sunt unii care in realitate fug de umbra lor (sau a colegilor de trupa)!
-
AdevaRapper - Junior Member
indecenta
Treaba asta cu folosirea limbajului obscen extrem de excesiv in versurile melodiilor rap mi se pare oarecum o prostie.Hai ca mai intzeleg ca tre sa mai bagi acolo cateva expresii triviale sa se simta ca-i rap shi nu alt gen da muzica,da de aici shi pana la a injura intr-un mod huliganesc e cale lunga,parerea mea.Daca tot se injura in track-urile da rap macar sa se injure cu cap daca ma intzelegetzi mah fratilor.Salutare si pace ca-i mai buna decat toate!(Shi apropo downloadatzi fis. grafic bean.jpg ye super cool)
Omu din greseli invata yo o sa fiu mereu peste 50 de ani in viata
Omu din greseli invata yo o sa fiu mereu peste 50 de ani in viata
- Fişiere ataşate
-
- bean.jpg (37.74 KiB) Vizualizat de 5721 ori
-
sadox - Junior Member
Re: indecenta
Injuraturile in rap sunt binevenite atata timp cat ele sunt prelucrate liric, au farmec, nu asa - aruncate la intamplare printre randuri sub motto-ul "Hai sa fim si noi obsceni, ce pula mea?"
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
lol,Pt. Razvan2002 si Neamtzu:mah puteti sa zice-ti ce vreti despre curentul opus BUG-ului,dar aduce-ti argumente la ceea ce spuneti.Asa orice cocalar poate sa vina si sa injure in stanga si in dreapta(Razvan2002) ca oricum nu rezolva nimic,nu ne schimba parerea despre BUG.Neamtzule,daca imi vii cu versuri din mafia crezi ca ne impresionezi?Pe dreq.Acum o sa sariti sa injurati si sa scuipati(ca de obicei),dar nu mai conteaza ca oricum subiectul este gata si nu mai are rost sa vb despre asta.
Numa bine
Numa bine
-
Raspopitu - Junior Member
Raspopitu - calm, nu am nici timp ... nici chef... sa recitesc mesajele sa vad ce gafe am mai facut pe cine am mai injurat... pace. Tu poate ai ceva cu BUG, insa eu n-am nimic cu voi. asa sa stii (am avut ce-i drept... deh
)

- ckride
- Junior Member
-
Pa mine cel mai mult ma streseaza in hh-ul romanesk (ca la cel d-afara nu ma bag docamdata) sunt injuraturile astea spuse asha fara nici un fel de noima absolut fara sens.AAhh,shi mai ar fi shi atitudinea asha zishilor baieti da cartier care se cred tari in coaie shi bazatzi cum ca ei fac legea prin cartiere.Mie unu' toata treaba asta cu baietzii da cartier mi se pare un mit,un mit da doi bani.Da ce dracu' tre sa umblii pa strada umflat in pene shi sa dai cu brandu' in stanga shi dreapta ca sa-tzi castigi respectu?Yo tot nu intzeleg mentalitatea baietilor astora da cartier cand te potzi face respectat shi prin vb. shi faptele pa care le faci(ma refer la cele pozitive).Ma deranjeaza faptu' ca unii cred despre mine ca daca ascult hh shi rap sunt baiat de cartier ceea ce-i fals in cazu' meu(imi place s-ascult hh da calitate).Yo ascult hh pt. ca-mi place shi este singura muzica care transmite ceva care se axeaza pe probleme sociale .Hai ca inchei deoarece m-am intins prea mult la vb. lunga.Cam ast-ar fi de spus da toata tevatura astah.Peace to all of you!!!!!
Revin shi ma scarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
Revin shi ma scarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
Raspopitu-tu chiar crezi ca ma intereseaza paREREA TA DESPRE BUG MAFIA?APA TRECE...PIETRELE RAMAN.
TO ORICUM N-AI CE SA-NTELEGI.,
TO ORICUM N-AI CE SA-NTELEGI.,
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
RASPOPITU.....NU DAU 2 BANI PE CE CREZI TU DE MAFIA.PUNCT.
NU TE CREDE IMPORTANT CA NU ESTI.PACE.
NU TE CREDE IMPORTANT CA NU ESTI.PACE.
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
RASPOPITU...NU MA INTERESEAZA CE CREZI
CA BAIATU' EI S-A DUS
CA BAIATU' EI S-A DUS
-
Razvan! In loc sa trimiti o galagie de mesaje aici pt raspopitu mai bine ai incerca sa-i dai un msg privat (personal)! Si intr-adevar, atitudinea lui fatza de Mafia este nejustificata! Parerea mea!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
Daca ai ceva de spus in hh potzi s-o spui intr-un mod mai putzin vulgar sau cu injuraturi cat mai inteligente shi originale shi nu trebuie sa te rezumi la cuvinte pe care o parte din trupele din hh-ul romanesk le uziteaza cum ar fi:pula ,pizda,muie etc...Hai Pace ca merg sa trag un pui zdravan da somn!!
Ragai shi ma skarpin /Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
Ragai shi ma skarpin /Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
120 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4