Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Moderator: anjin-san
Re: hy
Initial trimis de alisa
Eu mi-as petrece o noapte chiar si mai multe,poate si toata viata alaturi de Serban de la Animalx.
si eu la fel.

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
poate daca nu ai fi fan Animal X ai vedea si celelate exemplare masculine din lume....
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de the Zephyr
poate daca nu ai fi fan Animal X ai vedea si celelate exemplare masculine din lume....
Sa sti ca vad si celalalte exemplare masculine din lume,ii vad si pe cei de la 3sudest,Voltaj,etc,etc si nu mi se par deloc interesanti ,dupa parerea mea nu arata bine deloc.Si tot Serba e preferatul meu.Tie cum ti se pare Serban?
-
alisa - Junior Member
Initial trimis de ballooba
Eu mi-as petrece o noapte cu Dea de la TNT...
Noaptea e inca tanara:)
Ok... si eu la fel.. asa ca... dupa ce terminati, sa mi-o trimiti si mie pls.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Eu una mi-as petrece o noapte cu celebrul cantaret Demis Roussos, o noapte in care sa vorbim despre muzica..si sa imi dea .daca se poate ...ceva sfaturi in legatura cu muzica...As prefera sa fie noaptea ..si sa fim izolati undeva....sa cantam impreuna...:a mama...ce visuri am....:p
- UnaDulciKa
- Junior Member
1349
Eu mi-as petrece o noapte cu cei de la Animal X. Cu conditia sa am langa mine un pemeu. Sau mai bine un aghe, ca sa sfiu sigur ca fac treaba ca lumea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 1349
Initial trimis de baixinho
Eu mi-as petrece o noapte cu cei de la Animal X. Cu conditia sa am langa mine un pemeu. Sau mai bine un aghe, ca sa sfiu sigur ca fac treaba ca lumea.
Woau /Nu stiam ca iti plac Animalx .Imi pare bine ca si tu ti-ai petrece o noapte tot cu ei.Sunt cei mai tari.
-
alisa - Junior Member
1363
alisa, cand am spus "pemeu" m-am referit la PM si nu m-am gandit la "mesaj personal", ci la "pistol mitraliera". Chestie valabila si pentru "aghe", care, de fapt, este "ag", adica aruncator de grenade.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa-mi imprumuti si mie mitraliera si aruncatorul de grenade dupa ce termini treaba ca vreau sa-i lichidez si eu pe cei de la ackent sau voltaj:)...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Re: ...
[quote]Initial trimis de X-Tina Aguilera
[B]DECI:....in primul rand:CHRISTINA AGUILERA NU ARE FITE!!!!!!!!
In al doilea rand:cu EminEm,Enrique Iglesias,fratele lui EminEm,etc.Sunt extrem de multi!!Vreo 70...cu X-tina sau t.A.T.u.
as petrece o viata intreaga "daca" as fi baiat,AI INTELES!!!!!!!!!!!!!!!
Hey!...sa nu mai incepi cu "deci"...ca nu aveai dupa ce sa pui acel "deci"..si....ai cunoscut`o matale pe Cristinuta...sau ii eshti fana si atunci inseamna ca n`are fite
[B]DECI:....in primul rand:CHRISTINA AGUILERA NU ARE FITE!!!!!!!!
In al doilea rand:cu EminEm,Enrique Iglesias,fratele lui EminEm,etc.Sunt extrem de multi!!Vreo 70...cu X-tina sau t.A.T.u.
as petrece o viata intreaga "daca" as fi baiat,AI INTELES!!!!!!!!!!!!!!!
Hey!...sa nu mai incepi cu "deci"...ca nu aveai dupa ce sa pui acel "deci"..si....ai cunoscut`o matale pe Cristinuta...sau ii eshti fana si atunci inseamna ca n`are fite
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
Re: ...
[quote]Initial trimis de Lady_luck
[B]Eu mi-as petrece o noapte cu Cristi Minculescu fara sa ma gandesc de doua ori. Este un om cu care sigur ai ce vorbi indiferent cat timp iti petreci cu el.
Sa pictam un colt de cer, sa bem votka, sa aberam , si sunt sigura ca nu mi-as dori mai mult de la viata (cel putin pt un timp).
MARE RESpect pt. parerea ta! :a
[B]Eu mi-as petrece o noapte cu Cristi Minculescu fara sa ma gandesc de doua ori. Este un om cu care sigur ai ce vorbi indiferent cat timp iti petreci cu el.
Sa pictam un colt de cer, sa bem votka, sa aberam , si sunt sigura ca nu mi-as dori mai mult de la viata (cel putin pt un timp).
MARE RESpect pt. parerea ta! :a
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
Initial trimis de sly
cine a zis ca sunt fan Ana Lesko? am zis ca as petrece doar o noapte cu ea in care sa facem de toate!
Lol...fiecare intelege ce POATE

!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte?
Initial trimis de pisi
Eu,sincera sa fiu,mi-as petrece o noapte cu......baiatul de la Alpha:>.
Cum a spus cineva:Fiecare cu gusturile lui...
God! Sunt de acord..fiecare cu gusturile lui...da` ce gaseshti fain la ala???? :con:
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
Si..acu` sa raspund si eu...cu Razvan (guess care)...
..da...ala de la Krypton..dunno...da` e ...suuper buuun...
si din afara...cu....nush.....cu....josh hartnett cred...e dulce tipu`...asa...are un aer fresh in el...suuuuper....
si...sa stau sa vb..nush...:rolleyes: ....adika shtiu...da` better no..
P.s.cine naiba poa` sa stea de vorba cu Andreea Raicu??? E ea..cat de cat frumoasa....da` e proasta...si no offense to nobody...da` asta`i adevaru`

si din afara...cu....nush.....cu....josh hartnett cred...e dulce tipu`...asa...are un aer fresh in el...suuuuper....
P.s.cine naiba poa` sa stea de vorba cu Andreea Raicu??? E ea..cat de cat frumoasa....da` e proasta...si no offense to nobody...da` asta`i adevaru`
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Da...interesant.Pana acum am citit tot felul de pareri dar cum s-a mai spus:gusturile nu se discuta.Eu mi-as petrece o noapte cu Ville Valo si cu nimeni altul.Este misterios si asta ma atrage la el.Nu numai asta dar asta in primul rand.In al doilea rand...vocea aia ma innebuneste.Daca il asculti o data nu ai sa il uiti niciodata.Vocea lui iti ramane intiparita in minte pentru totdeauna.Mie asa mi s-a intamplat.Acum doi ani am ascultat o melodie de-a lui din intamplare si din acel moment am devenit o fana HIM foarte inraita...Stiu multe despre el....As petrece o noapte cu el oricand si sunt sigura ca nu as regreta.As avea si ce sa vorbesc cu el si....As vrea sa-l descopar, sa aflu cum este el in realitate, atunci cand nu este urmarit de presa sau cand nu este in fata camerelor de filmat.Il iubesc!That's right:I love HIM!
Noaptea este salvarea sufletului!
- Delphi
- Junior Member
- Unregistered
hy boys and girls
eu mi-as petrece o noapte ,chiar si o viata cu justin timberlake fara sa stau pe ganduri pa pa
- alexutza
...... ma mir ca nici una din voi tipe tari nu v-ati gandit la VIN DIESEL...... arata de parca are mult(si vreau sa zic MULT) de oferit...
.... cu unu asa dotat ca el nici o saptamana nu cred ca e destul (si chiar daca va trebui sa stau o saptamana in spital dupa aia, MERITA)..... va las cu gandul asta.... ;r

- laura_ttt
Initial trimis de diana_2205
Si..acu` sa raspund si eu...cu Razvan (guess care).....da...ala de la Krypton..dunno...da` e ...suuper buuun...
Arata bine nu neg asta si e destul de simpatic,dar eu tot cu Serban mi-as petrece o noapte.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
-
alisa - Junior Member
si eu mi-as dori sa-mi petrec o naopte de vis cu serby.. da hai ca nici cu alex sau vierme nu e prea rau.:lol:
dar cel mai mult si mai mult visez la enrique, vin diesel, will smith, justin timberlake, nick carter(chiar ca numai o noapte) si nu i-as zice nu nici lui razvan fodor ca e frumusel...pacat ca e luat.. :lol:
dar cel mai mult si mai mult visez la enrique, vin diesel, will smith, justin timberlake, nick carter(chiar ca numai o noapte) si nu i-as zice nu nici lui razvan fodor ca e frumusel...pacat ca e luat.. :lol:
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma