Fotbal international (vechiul subiect)
Stiatzi ca in Campionatul Spaniei , prima divizie se afla o echipa numita ...
Recreativo de Huelva ? :yD
Eu astazi am aflat si mi s-a parut foarte distractiv !
Recreativo de Huelva ? :yD
Eu astazi am aflat si mi s-a parut foarte distractiv !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mosule in meciu cu Juve a dat gol Vieri de fapt, nu Toldo cum se parea...pacat ca era fain sa fie un portar cu gol...
Chiar acum s-a terminat Milan-Atalanta= 4 -1 si o fost un meci super...pai milan n-aveau ce face din aia chiar si fara Inzaghi
Chiar acum s-a terminat Milan-Atalanta= 4 -1 si o fost un meci super...pai milan n-aveau ce face din aia chiar si fara Inzaghi

-
Aragorn - Junior Member
:shock: Realul a luat-o pe coaja sambata asta.de la cine credeti??de la Racing Santander!!!
pierzand acest meci cu 2-0,Realul e acum pe 5(parca?) in primera division
pierzand acest meci cu 2-0,Realul e acum pe 5(parca?) in primera division
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Iar preferata mea , Recreativo de Huelva a pierdut cu 2-0 la Barcelona in fatza lui Espanyol !
Acum se afla pe ultimul loc in Premiera Divizion , cu un singur punct din 6 etape si cu un golaveraj 6-14 !
De fapt Espanyol Barcelona vs. Recreativo de Huelva a fost un derby pt. evitarea ultimului loc in clasamnet.
Ma surprinde ca nu a auzit nimeni despre Recreativo de Huelva ! Aceasta echipa batela orice ora pe Dinamo,Steaua,Rapid sau National !
Acum se afla pe ultimul loc in Premiera Divizion , cu un singur punct din 6 etape si cu un golaveraj 6-14 !
De fapt Espanyol Barcelona vs. Recreativo de Huelva a fost un derby pt. evitarea ultimului loc in clasamnet.
Ma surprinde ca nu a auzit nimeni despre Recreativo de Huelva ! Aceasta echipa batela orice ora pe Dinamo,Steaua,Rapid sau National !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, IMO te inseli, nu cred ca Recreativo bate Dinamo, Rapid, Steaua, National. Btw, ati vazut ce gol a dat ala de la Espanyol ( imi scapa numele): sut de la 54m direct in plasa!!!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Mirela, eu daca as fi in locul lui Florentino Peres, as chema toti jucatorii Realului in biroul meu, le-as da bani de taxi sa ajunga pana acasa si le-as spune: "Dragii mei, mi-a parut bine de cunostinta. La revedere, drum bun!". Dar nu sunt Florentino Peres. Mi se pare inadmisibil ca o echipa care arae in componenta aproape tot ce este mai bun saa fie umilita de Racing Santander.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"You are the weakest link.Goodbye!"
eh,lasa ca au si circumstantze atenuante...cu Raul si Figo pe banca de rezerva,accidentatzi...li s-o fi taiat si lor avantul.
pacat de Ronaldo ca era la un pas de-a da un gol frumos si si-a dat cu stangu'n dreptu'...
aaah,one more thing...stii care e buba cu atatea vedete si nume de rezonantza??ca totzi se duc la gol si-n aparare nu ramane nici unu'
de exemplu cand au jucatara...cu cine au jucatara mah?...ah,da!cand au jucatara cu Dinamo si i-o umilit cu 5-2 ala....pai mai dadea Dinamo 2goluri daca n-aveau norocu'unei aparari atat de slabe??l-or prins pe Casillas(manca-l-ar mama de baiat fromos) singurel in poarta si fundasii care pe unde claie peste gramada....
edit: acu'...nu zic ca am dreptate,asta e doar parerea mea.
pacat de Ronaldo ca era la un pas de-a da un gol frumos si si-a dat cu stangu'n dreptu'...
aaah,one more thing...stii care e buba cu atatea vedete si nume de rezonantza??ca totzi se duc la gol si-n aparare nu ramane nici unu'
de exemplu cand au jucatara...cu cine au jucatara mah?...ah,da!cand au jucatara cu Dinamo si i-o umilit cu 5-2 ala....pai mai dadea Dinamo 2goluri daca n-aveau norocu'unei aparari atat de slabe??l-or prins pe Casillas(manca-l-ar mama de baiat fromos) singurel in poarta si fundasii care pe unde claie peste gramada....
edit: acu'...nu zic ca am dreptate,asta e doar parerea mea.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Arsenal iar a comis-o:(.1-2 cu Blackburn shi e al treilea meci consecutiv pierdut intr-o saptamana.In aceste conditzii Liverpool conduce Premier League.Shi Real a reusit un nou egal (1-1) cu Viliareal.Barca i-a rupt pe Alaves(6-1) shi hat-trick Kluivert.Maine seara e marele derby al cetatzii eterne Lazio-Roma care se va juca cu casa inchisa(din fericire e in direct la B1TV
)

The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Excelent week-end pt. echipele mele de suflet:
Rayo Vallecano 1 - 2 Deportivo La Coruna
Chelsea 2 - 0 West Bromwich A
Parma 2 - 1 Atalanta
Inter Milan 2 - 0 Bologna
Werder Bremen 1 - 4 Borussia Dortmund
DINAMO-UTA 5-0
Mai mult, au invins si Soprting si Besiktas!
De notat golul senzational reusit de Adrian Mutu!!!
Rayo Vallecano 1 - 2 Deportivo La Coruna
Chelsea 2 - 0 West Bromwich A
Parma 2 - 1 Atalanta
Inter Milan 2 - 0 Bologna
Werder Bremen 1 - 4 Borussia Dortmund
DINAMO-UTA 5-0
Mai mult, au invins si Soprting si Besiktas!
De notat golul senzational reusit de Adrian Mutu!!!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Derby-ul Romei Lazio-As Roma s-a incheiat 2-2 dar ce meci superb a fost.Prima repriza a fost fara goluri insa dupa pauza... Lazio a deschis scorul prin Fiore dupa ce apararea Romei a facut un lantz de greseli.Roma a egalat 6 min mai tarziu prin,cine altul decat Marco Del Vechio zis shi "Aeroplano" sau omul derby care in scrie in fiecare meci contra lui Lazio.In min 67 Batistuta a facut 2-1 iar in min 74 a egalat omul meciului ptr Lazio,Dejan Stankovic.Mihajlovic a ratat un penalty in min 86 shi Candela a tras in portar de la 3 metri in min 90.Un meci superb extrem de disputat ,incheiat in mod echitabil zic eu.In continuare....FORZA LAZIO
-
Ma bucur ca in weekendul asta Kluivert a reusit un Hat-trik iar Sporting a invins acasa la Boavista, eterna rivala...
Citeam ieri pe net o comparatie intre Lucescu si Fatih Terim in care iese romanul in fata turcului...ceea ce mi se pare si corect...pacat ca aia de la Galata au fost porci si l-au data fara ca sa aduca un ratat la echipa.
Citeam ieri pe net o comparatie intre Lucescu si Fatih Terim in care iese romanul in fata turcului...ceea ce mi se pare si corect...pacat ca aia de la Galata au fost porci si l-au data fara ca sa aduca un ratat la echipa.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Lasa-l Bobo si pe asta....ca unele posturi aici isi au locul !
Iata o stire ce tocmai am citit-o la http://www.onlinesport.ro :
Joi, in campionatul naí¾ional de fotbal al Madagascarului s-a inregistrat un scor incredibil in partida dintre echipele AS Adema, noua campioaní£, ºi Stade Olympique Emyrne: 149-0, fí£rí£ indoialí£ un nou record mondial. Numai cí£ modul in care s-a realizat acest rezultat este ºi mai ºocant, invinºii inscriind deliberat autogol dupí£ autogol in semn de protest faí¾í£ de o decizie a arbitrului, informeazí£ Reuters, citatí£ de Rompres.
Mare ti-e gradina Doamne,nu ? :p
Iata o stire ce tocmai am citit-o la http://www.onlinesport.ro :
Joi, in campionatul naí¾ional de fotbal al Madagascarului s-a inregistrat un scor incredibil in partida dintre echipele AS Adema, noua campioaní£, ºi Stade Olympique Emyrne: 149-0, fí£rí£ indoialí£ un nou record mondial. Numai cí£ modul in care s-a realizat acest rezultat este ºi mai ºocant, invinºii inscriind deliberat autogol dupí£ autogol in semn de protest faí¾í£ de o decizie a arbitrului, informeazí£ Reuters, citatí£ de Rompres.
Mare ti-e gradina Doamne,nu ? :p
-
Real campioana lumii
Real Madrid este noua campioana intercontinentala dupa ce a invins cu 2-0 pe detzinatoare Cupei Libertadores,Olimpia Assuncion.Au marcat Ronaldo si Gutti.
-
Credeti ca va fi folositor?
Referees go live for TV
Apasati
aici si cititi si voi si dupa scrieti-va parerea...
Eu consider ca e o chestie interesanta dar mai degraba s-r chinui sa introduca convorbirile intre arbitrul central si ala de rezerva ca sa rezolve fazele discutabile...
Apasati
aici si cititi si voi si dupa scrieti-va parerea...
Eu consider ca e o chestie interesanta dar mai degraba s-r chinui sa introduca convorbirile intre arbitrul central si ala de rezerva ca sa rezolve fazele discutabile...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Rãtãcit în ceatã :)
Portar al formatiei Stocksbridge Steels, Richard Siddall a trí£it "cea mai mare rusine din carierí£" la meciul cu Witton Albion, din campionatul englez de amatori. Vreme de 10 minute, el a rí£mas singur pe gazon fí£rí£ sí£-si dea seama cí£ arbitrul suspendase partida din pricina cetii dense! "Nu am realizat cí£ jocul s-a intrerupt. Am crezut cí£ echipa mea atací£ permanent si tot asteptam sí£ aparí£ careva din ceatí£", a explicat Siddall, atentionat de un suporter cí£ jocul fusese oprit pentru o jumí£tate de orí£. Absenta sa i-a alarmat pe colegi, antrenorul Wayne Biggins indicind: "Eram toti la vestiare, numai Siddall nu. Ne-am ingrijorat, nimeni nu stia unde e. Abia intr-un tirziu ne-am gindit cí£ ar putea fi pe teren".
Chiar asa ceva n-am mai auzit, am murit de ras cand am citit asta...
Bah da prost tre sa fii sa nu-ti dai seama...
Chiar asa ceva n-am mai auzit, am murit de ras cand am citit asta...
Bah da prost tre sa fii sa nu-ti dai seama...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Tocmai am urmarit in direct de pe Stade de France meciul amical Franta - Republica Ceha. Cehii au invins cu 2-0 in urma unui joc foarte frumos cu multe ocazii spectaculoase de ambele partzi.
Primul gol inscris de Grygera a fost de generic. Golul 2 l-a inscris un anume Baros...de care nu am auzit.
Cehii de ce si-au facut o noua echipa competitiva , iar noi nu am fost in stare ?
Primul gol inscris de Grygera a fost de generic. Golul 2 l-a inscris un anume Baros...de care nu am auzit.
Cehii de ce si-au facut o noua echipa competitiva , iar noi nu am fost in stare ?
-
Hai Moshule, cum nu ai auzit de Milan Baros?!? E partenerul din atac al lui Michael Owen si Emille Heskey la Liverpool.
Oricum, si pe mine m-a impresionat Cehia, presing permanent, aparare beton, jucatori tehnici, multi tineri in echipa... de viitor aceasta nationala!
Apropo, ce ziceti de Anglia-Australia 1-3 la Londra?
Oricum, si pe mine m-a impresionat Cehia, presing permanent, aparare beton, jucatori tehnici, multi tineri in echipa... de viitor aceasta nationala!
Apropo, ce ziceti de Anglia-Australia 1-3 la Londra?
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Am si eu o intrebare , oarecum on-topic :
Cum se pot vedea filmuletzele de pe http://www.uefa.com ? AM dat pe el sa il downlodez si imi salveaza pe hard un fiser ce are extensia .ram ....si are o marime de 69k
Ce tre' sa fac sa le vad si eu ?
Cum se pot vedea filmuletzele de pe http://www.uefa.com ? AM dat pe el sa il downlodez si imi salveaza pe hard un fiser ce are extensia .ram ....si are o marime de 69k

-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Am si eu o intrebare , oarecum on-topic :
Ram ii extensie de vazut pe net...adika ca si cum ai vrea sa vezi pro tv sau tvr online...
Iti trebuie un media player care sa poata face online...adika ceva de genu real player...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Astazi am descoperit cum se numete campionatul Republicii Cehe. Gambrinus Liga. De la numele unei foarte populare beri, care se vinde si la noi...in sticle de 0,5 sau 1 kil.
http://www.gambrinus.cz
http://www.gambrinus.cz
-
Înapoi la Fotbal International