having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!
Moderator: anjin-san
La Multi Ani!
Eu am avut un revelion nemaipomenit...avind in vedere ca nu am dormit deloc pina acum, sint beat (da nu chiar tare) si....I scored!
Eu am avut un revelion nemaipomenit...avind in vedere ca nu am dormit deloc pina acum, sint beat (da nu chiar tare) si....I scored!

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
1336
A murit Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ii urmaream pe vremuri emisiunea pe care o facea la televizor impreuna cu Cristian Tudor Popescu.
Dumnezeu sa-l odihneasca !
Dumnezeu sa-l odihneasca !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mi-am schimbat nick-ul shi am dat Moshului impresia ca m-am suparat pe dEpEchEmIND..... shi ma doare capul de cred ca explodez! ;a
Cred ca peste 3 zile am sa ma plictisesc shi de Piquerro shi-am sa-mi vreau nick-ul inapoi :p
Cred ca peste 3 zile am sa ma plictisesc shi de Piquerro shi-am sa-mi vreau nick-ul inapoi :p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
1 an de zile cu asta ramai. Numai daca ajungi admin..ti-l mai schimbi ! Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nici macar sa mi-l modific n-am voie?:rolleyes:
(stii tu.. doua minuscule, o majuscula, iar o minuscula...
)
(stii tu.. doua minuscule, o majuscula, iar o minuscula...

-
Zi mai proasta ca azi n-am mai avut pe forum!
Nici la o moderare n-am dreptul, nici nick-ul nu mai vrea nimeni sa mi-l puna cum a fost!
Ma simt aruncata la gunoi!
Sper sa nu iau ban pentru asta!:(
Nici la o moderare n-am dreptul, nici nick-ul nu mai vrea nimeni sa mi-l puna cum a fost!
Ma simt aruncata la gunoi!
Sper sa nu iau ban pentru asta!:(
-
-
1371
Initial trimis de Piquerro
(...)nici nick-ul nu mai vrea nimeni sa mi-l puna cum a fost!(...)
iumbita, la cat de des iti schimbi tu nickul, nu m-ar mira ca peste doua zile sa vrei sa ti-l modifici in Piqu€ro, dupa aceea in PiQu€rO, dupa aceea in pIQu€Ro, ulterior in P-i-q-u-€-r-o, etc etc etc
ANTI
-
-
Si eu plang dupa Sopra....ca nu mai e prezent ca sa-i schimbe zilnic nickul lui depeche ! :cry:
-
Re: 1371
Initial trimis de baixinho
iumbita, la cat de des iti schimbi tu nickul, nu m-ar mira ca peste doua zile sa vrei sa ti-l modifici in Piqu€ ro, dupa aceea in PiQu€rO, dupa aceea in pIQ€ uRo, ulterior in P-i-q-u-€ -r-o, etc etc etc
hmm....D€ CR€ T...:con:...sa fie o aluzie?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
1372
Aluzie la ce, ma scuzi ca te-ntreb?! Nu am vo'e sa pun semnului monedei euro ca, gata, se interpreteaza? Apropo de ce scrie sub nick-ul tau: de ce vrei sa ma calci pe cap?
ANTI
-
Iar eu n-am voie sa zic nimic ca te ataci....:p
Te-am calcat pe cap? Mi s-a parut mie k n-am fost atent pe unde umblu...
Te-am calcat pe cap? Mi s-a parut mie k n-am fost atent pe unde umblu...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Pe mine nu ma incanta, ba chiar ma enerveaza faptul ca Sopra este banat definitiv shi pe nedrept! :mad:;P
-
azzkissin to the max
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Is nervos de moarte acum ca m-am sculat la 7:00 AM ca aveam de la 8:30 lab de mate, si cand am ajuns la scoala am aflat ca de fapt nu este nici un lab saptamana asta, si urmatoarea clasa o am de abia in 2.5 ore, adika mai puteam dormi orele alea 

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Mirela la ce materie ai picat examenul???
Eu aproape am picat Chimie in iarna, dar am trecut cu 55%...asa nervos eram atunci, dar dupa mi-am dat seama ca nu trebe sa fiu, ca nici macar nu mai imi trebe chimie de acum inainte
Eu aproape am picat Chimie in iarna, dar am trecut cu 55%...asa nervos eram atunci, dar dupa mi-am dat seama ca nu trebe sa fiu, ca nici macar nu mai imi trebe chimie de acum inainte

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Ii zice HRM (Human Resource Management ) , un obiect destul de interesant in sine , dar nu sa te apuci sa dai examene .
Sper ca nu o sa se supere persoana pe care o citez...da' ata ete . "emotii de fetitza tocilara" ( care toceste varfurile la creioane in ultimul moment , adica ) + o vacantza in care n-am pus mana pe o carte ( k numa' remi si table am tras )
Ps: Bobo , de chimie m-am ferit , frate , ca dracu' de aghiasma , da' tot degeaba ca am avut asa o profa in gimnaziu ca era in stare sa ne bage chimia in perfuzii .
Sper ca nu o sa se supere persoana pe care o citez...da' ata ete . "emotii de fetitza tocilara" ( care toceste varfurile la creioane in ultimul moment , adica ) + o vacantza in care n-am pus mana pe o carte ( k numa' remi si table am tras )
Ps: Bobo , de chimie m-am ferit , frate , ca dracu' de aghiasma , da' tot degeaba ca am avut asa o profa in gimnaziu ca era in stare sa ne bage chimia in perfuzii .
-
Mirela - Mesaje: 2566
1434
Si, asa, ma "obliga" pe mine onk sa baga un post aici. Am citit ce ai scris, dar chiar este nevoe sa-ti faci nervi din cauza de un admin si sa nu mai intri pe forum din aceastea pricina?
ANTI
-
desi netul merge ff bine nu stiu ce naiba are de nu ma pot conecta pe mirc si pe messenger-asta ma supara acu deoarece am treaba pe messenger!
;P
;P
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
N-am mai avut de mult timp o zi atat de proasta :cry: A inceput bine (desi eram moarta de oboseala) dar s-a terminat k dreaq... Uite, asta nu-mi place mie la scoala!!! Prea mult stres care te face sa te enervezi repede care desigur provoaca multe certuri! :cry: Uf.... ce pot sa spun acum decat...o sa iert dar n-am sa uit
(sounds familiar??? )

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma