Rimaru s-a apucat de manele
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Eu nu cred ca Rimaru a cantat cu Guta pentru pani, ci din placere, ca asa a vrut p*** lui!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Piesa exista
Maine am sí£ urc pe net piesa pe care Mafia dí£ alí£turi de Guí¾í£.
ªtiu ca e fumat subiectu', dar vreau sa se ºtie asta. Am ºi avut piesa pe AdevaRap cateva zile, dar era la o calitate proastí£.
E interesant ca dací£ Rimaru era Vodí£ pe albumu' lu' Guí¾í£, pe piesa de care vorbesc eu nu apare decat un Don Genove care are 3 voci (Caddy se aude un pic de tot doar cu 2+3 cuvinte)... bí£ sí£-i moarí£ mama .. lol Concluzia, ºi inchei cu DECI, e cí£ io imi tai ceva dací£ í£ia nu-s mafioí¾ii...
ps. puteí¾i cí£uta piesa: Guí¾í£ cu Don Genove - Doamne am noroc
K-Gula, imi poí¾i garanta cí£ nu sunt ei? Aºteptaí¾i maine linkul...
pace!
ªtiu ca e fumat subiectu', dar vreau sa se ºtie asta. Am ºi avut piesa pe AdevaRap cateva zile, dar era la o calitate proastí£.
E interesant ca dací£ Rimaru era Vodí£ pe albumu' lu' Guí¾í£, pe piesa de care vorbesc eu nu apare decat un Don Genove care are 3 voci (Caddy se aude un pic de tot doar cu 2+3 cuvinte)... bí£ sí£-i moarí£ mama .. lol Concluzia, ºi inchei cu DECI, e cí£ io imi tai ceva dací£ í£ia nu-s mafioí¾ii...
ps. puteí¾i cí£uta piesa: Guí¾í£ cu Don Genove - Doamne am noroc
K-Gula, imi poí¾i garanta cí£ nu sunt ei? Aºteptaí¾i maine linkul...
pace!
- Cahlutz
- Junior Member
Re: Piesa exista
sa mi trimiti si mie linku sa moara mama sa aud si eu be mafiozzo aia in gutza caca m as in el si in tot ce misca in romania ... exceptie undagroundu'
-
AntyTerro - Junior Member
Linkul asteptat
linku'
http://www.adevarap.ro/temp/gutacudongenove_doamneamnoroc.mp3
Enjoy... si sunt curios daca ma contrazice cineva... Ascultati atent si ii veti auzi pe mafioti.. Tataee se aude cel mai clar...
Am sa las mp3-ul acolo vreo 2 saptamani ca nu imi permit mai mult.....
PAce!
Enjoy... si sunt curios daca ma contrazice cineva... Ascultati atent si ii veti auzi pe mafioti.. Tataee se aude cel mai clar...
PAce!
- Cahlutz
- Junior Member
Astia sunt BUG Mafia?
Eu zic ca pe piesa asta sunt BUG Mafia.. voi ce ziceti?
linku'
PAce!
linku'
PAce!
- Cahlutz
- Junior Member
Unde sunt ma ? pe ce strofa, ce bucata ? Cine stie.. poate nu-i mai recunosc la voce, pula mea, nu i-oi fi ascultat destul cine stie... DA IO NU I-AM AUZIT! Era unu zice ceva de genu "bah jmechere ce faci tu acum faceam io cand eram la scoala" care seamana enorm cu uzzi, da nush sa fie el. Cahlutz, lasa-l pe rimaru, ii iei partea, incerci sa-l scuzi ?
Si in fond si la urma urmei urmata de o alta urma urmaritoare MI SE RUPE si sincer nu-i inteleg. Sunt intr-o stare de spirit mai aparte acum, da chiar nu stiu de ce pula mea sa pui un X pe tot ce-ai facut pana acum si sa canti pe o manea. Conceptia mea anu asta, in momentu de fata. Strict parerea mea. punct. aliniat.

- ckride
- Junior Member
Auzi,n3agabitz "manea misto" lool,asta chiar e tare.Parerea mea e ca nu exista manea misto,pt mine sunt toate la fel adica niste cacaturi pt un popor idiot( nu in totalitate)
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
shi uite cum decret se indupleca de rugamintzile amicului sau k-gula (care da reply pe YM doar cand sunt eu off-line x-( ) shi inchide acest subiect...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
72 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3