frica mare

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

frica mare

Mesajde Vizitator » Sâm Aug 04, 2001 3:29 am

imi place la nebunie forumul asta
cel putina cum nu prea vom mai avea de-a face cu tot felul de imbecili
acii intervine frica de inregistrare, de ip logged, de anonimitate, incat multi vor fi fi renuntat la a mai posta mesaje pe aici cand au vazut cum sta treaba.

voi ce parere aveti?
Vizitator

Re: frica mare

Mesajde Dj50 » Sâm Aug 04, 2001 12:38 pm

Initial trimis de vali
acii intervine frica de inregistrare, de ip logged, de anonimitate, incat multi vor fi fi renuntat la a mai posta mesaje pe aici cand au vazut cum sta treaba.

voi ce parere aveti?

Cam ai dreptate, da' nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Sa vad cum merge cu vizitatorii si mai vorbim.
Dj50
Junior Member

Re: Re: frica mare

Mesajde Vizitator » Lun Aug 06, 2001 7:44 am

Initial trimis de Dj50

Cam ai dreptate, da' nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Sa vad cum merge cu vizitatorii si mai vorbim.

eu zic ca trebuie sa te bucuri.
cei adevarati se vor inscrie. la fel si cei care vor si au ceva de spus. eu intotdeauna prefer calitatea cantitatii.
Vizitator

Re: Re: Re: frica mare

Mesajde Dj50 » Mar Aug 07, 2001 10:13 pm

Initial trimis de vali

eu zic ca trebuie sa te bucuri.
cei adevarati se vor inscrie. la fel si cei care vor si au ceva de spus. eu intotdeauna prefer calitatea cantitatii.

E destul de greu de folosit si in plus nici nu e foarte bine organizat, chiar daca are o gramada de chestii marfa (sondaje, useri, etc).

Poate fi si cantitatea buna. Daca toata lumea o sa fie de-aceeasi parere pe forum o sa fie plictiseala mare.

Ramane de vazut. Oricum, ne hotaram noi pana saptamana viitoare.
Dj50
Junior Member

Re: frica mare

Mesajde tzucu » Mie Aug 15, 2001 9:38 pm

Initial trimis de vali

voi ce parere aveti?

Pai nu vom avea de-a face cu tot felul de imbecili, numai cu un anumit fel, sau 2-3 , acuma cate felul potzi de imbecili potzi digera..Un imbecil mic la desert, o tzigara dupa el ?..Sper sa ai dreaptate, sa incerce sa posteze lucruri majoritatea..Si ce daca prostia si penibilitatea nu dor...Sunt distractive...Ce ne-am face fara ele ?
tzucu
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma