C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pai mah Vali, daca tu esti suparat pe Dana nu tre sa fii circumspect si acuzator cu toata lumea, ca de exemplu la unii le piere chefu, la altii elanurile si io, una, ca sa zic asa, imi bag picioarele, ca toata lumea e sensibila (si nu ma iau de tine acu, tu poate ai motivele tale) si nu poti sa spui nimica fara sa sara de c*r in sus cu ochii sa plezneasca de furie ca i s-a jignit patrimoniu...
-
onk - Mesaje: 1841
vali, tot de curiozitate, este vreunul de pe cm responsabil?
dupa ce-tzi trece supararea, ceea ce itzi doresc degraba, vezi ca nu ne-ai esplicat de ce e barbatzii misogini.
dupa ce-tzi trece supararea, ceea ce itzi doresc degraba, vezi ca nu ne-ai esplicat de ce e barbatzii misogini.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
ufff ce usurare....credeam ca-i suparat pe mine ca am postat aiurea pe un thread administrativ( in goana mea dupa ilustru nici nu vazui ca-i accesu interzis pe-acolo) si ca am mai multi elani, mandri si cornutzi si cu manole zece care-i si intrece...
baixule pe elanu tau cu lantu de gat il chema cumva manole?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu e vorba de suparare, e vorba de bun simt.
adik daca ni imi placi, iti spun pe fata, nu te barfesc pe la spate.
adik mai bine ma simteam cu relatia zoso-sopra, unde eram mereu cu ochii pe butelie decat cu vecinu de la bloc, care imi zambeste in fata, apoi imi baga cutitul in spate.
si cu asta am terminat.
pS: mah, vine primavara, nu schimbam si noi topicu?
adik daca ni imi placi, iti spun pe fata, nu te barfesc pe la spate.
adik mai bine ma simteam cu relatia zoso-sopra, unde eram mereu cu ochii pe butelie decat cu vecinu de la bloc, care imi zambeste in fata, apoi imi baga cutitul in spate.
si cu asta am terminat.
pS: mah, vine primavara, nu schimbam si noi topicu?
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
1447
Initial trimis de eyewitness
(...)baixule pe elanu tau cu lantu de gat il chema cumva manole?
nu, ma, il cheama ma-sa in ca sa casa (

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
de citit pemeiele cui te-ai apucat mah vali, caci ma trecura totzi fiorii groazei. da' pemeiele alea in care ziceam de tine, alea de le-am shters adineaori, de rushine, le mai potzi citi, sau le-am shters la timp?
- angus
- Junior Member
Initial trimis de eyewitness
i-auzi ia in ce cercuri inalte sa invarte elanu lu' baix, bea brudershaftu shi pleaca de gat, pa shapte carari, cu Virgil Iantu...
- angus
- Junior Member
baixule cum dracu ii tii in casa pe elani ? io cand ajung acasa nici nu vreau sa-i vad in fata ochilor. hai ca la munci ii mai accept sa mai dea tarcoale da acasa...blasfemie sa mor io. kicku & dana creca rataciti printre turmele de elani in transhumanta.kicku cu cei studiosi ,dana cu cei nabadaiosi....
-
aiule, tu ejti sigur ca vorbeshti cu baix? n-auz caci pa ielanii lui ii leaga la ushea intreprinderii cu Iantu, shi tot de geaba. p-ala de-acasa l-am adus io. mamaaaa, ce imbarligatura de ielani pacilea, produc confuzii shi dureri de capete, ne-a invadaaaaaat!
- angus
- Junior Member
1449
Initial trimis de angus
(...)pa ielanii lui ii leaga la ushea intreprinderii cu Iantu (...)
deci (la inceputul frazei, da), io am scris "lantu", cu "l"-u' de la "lasca"-u lu onk. ca tu ai cetit Iantu, asta nu ma e vina mea.
ochiu verde, nu zisei ca io ii tin in casa pe ielani, ci ca se duce la iei in casa cand ii cheama si anume mama lor sa ale dea papa bun.
ANTI
-
Initial trimis de vali
mah, vine primavara, nu schimbam si noi topicu?
bah vali care primavara ? poate la tine in cartier ca pe-aici sunt fisurate pietricelele pana la crapaturi...
io propun variante:
-"hei rup, hei rup io la munca azi ma duc"
-"efectul benefic al elanilor in dezmortirea clasei muncitoare"
-"proletari din toate breslele, aberati-va!!!" (sau refulati-va)
hai telectualilor proletari cu elanii-n padoace , in special aia mai literatii dana,onk,angus,aphex,stefan,etc, propuneti si voi ceva si dupe sa votam...
-
1450
Gata, ancorez elanu si ma duxa caut animalu perdut de angus. Daca nu-l gasesc, i-l imprumut io p-al meu, da sambata. Papa! A, sa nu uit sa sting lumina! Gata, am stins-o!
ANTI
-
baix, bine ca ai raportat situatzia lu ielanu tau. auz breh, veni la mine un ielan cu lantzu rupt atarnandu-i la gatlej, cica iel e ielanu de-a fujit de la baix unde sa simtzea asuprit, shi-mi ceru azil politic, cica sa-i dau io casa plus masa shi sa-l duc shi la brigit bardot sa dea cu subsemnatu cum ca este supus la munci grele shi-n conditzii amare. io nu-l crezui, da' l-am sechestrat in garaj, sa dea declaratzie ce shi cum. impostorul! la ce au ajuns sa se dedea ielanii ashtia, marshavii, domle...
shi tot baix: iote breh, nu te-a inclus aiul la increngatura telectualilor proletari, te oftici?
leitar edit: pa.
shi tot baix: iote breh, nu te-a inclus aiul la increngatura telectualilor proletari, te oftici?
leitar edit: pa.
- angus
- Junior Member
neata de neata
bah observai io ca de ceva timp numa cativa p-acilishea mai baga din cand in cand cate vro uitatura adica mai mult astia cu elanii disparuti,fugiti sau maziliti adicatelea angus,onk,baixo,vali si eye... oare cu grosu cemeistilor ce se mai implanta? sa fie oare din cauza ca adicatelea si-au imblanzit si dresat elanii si stau astia docili si cumintei in juru lor? pai sa ne dea si noua reteta atunci...
bah observai io ca de ceva timp numa cativa p-acilishea mai baga din cand in cand cate vro uitatura adica mai mult astia cu elanii disparuti,fugiti sau maziliti adicatelea angus,onk,baixo,vali si eye... oare cu grosu cemeistilor ce se mai implanta? sa fie oare din cauza ca adicatelea si-au imblanzit si dresat elanii si stau astia docili si cumintei in juru lor? pai sa ne dea si noua reteta atunci...
-