C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

neatza si io

Mesajde onk » Vin Ian 17, 2003 8:53 am

auzi tu si cu elanurile astea muncitoresti , "daca e obligatoriu, cu placere..."

va salut cu respect sa traitz
onk

za gudmonin

Mesajde angus » Vin Ian 17, 2003 9:22 am

Initial trimis de eyewitness
oare cu grosu cemeistilor ce se mai implanta?

aka dana, au care gros mah? creca shi-a uitat parola shi nu mai poa sa se introduca herself in internetul fanclubului (onk)...

onk, sa zice "daca-i musai, cu placere"
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 17, 2003 9:39 am

"internetul fanclubului (onk)..." mimez nedumerirea

sa presupunem ca restul grosimii cemeului este unii la bal unii la spital unii doarme unii alearga unii are treaba unii probleme unii n-are chef unii isi baga picioarele
onk

Mesajde vali » Vin Ian 17, 2003 10:21 am

eye-ule, daca tu crezi ca scapi asha ushor (doar cu un PM) de berea aia ... te inseli :)

stiu ca mi-ati dus dorul, da m-am bagat sa sterg compul de praf...si am bulit cate ceva prin el.
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Vin Ian 17, 2003 10:24 am

bah vali asa e cand parintii dau pe mana copiilor jucarii prea sofisticate :D

il astept pe sod sa deschida odata bs-ul si poate-i invita iar pe cargo. oricum dobanda curge asa ca nu despera :D
eyewitness

Mesajde SOD » Vin Ian 17, 2003 10:53 am

buna dimineata la toata lumea si happy new year fericit!

cu bs e treaba nasoala si nu stiu cand se deschide.oricum,primul eveniment major va fi festivalul de rock romanesc la care vor participa 14 trupe,7 debutante sau aspirante si 7 colosi.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

1451

Mesajde baixinho© » Vin Ian 17, 2003 11:43 am

Initial trimis de angus
baix, bine ca ai raportat situatzia lu ielanu tau. auz breh, veni la mine un ielan cu lantzu rupt atarnandu-i la gatlej, cica iel e ielanu de-a fujit de la baix unde sa simtzea asuprit, (...)

minciuni sfruntate. Il tineam numai cu lapte si miere numa sa vina din cand in cand pe la mine, prin preajama mea. minte ca un nerusinat. sa nu-l crezi.

Initial trimis de angus
shi tot baix: iote breh, nu te-a inclus aiul la increngatura telectualilor proletari, te oftici?

tuata noaptea numa la asta m-am gandit si nu am putut sa pun geana pe geana. deci (trebuia sa-ncep fraza cu cuvantu asta, da' o las pe data viitoaare), sa-tzi esplic ceva: i-o mare diferenta intre posturili mele si ale celor pe care i-a trecut acolo nenea ochiu verde, adica cre ca nij peste multi ani n-o sa fiu capabil sa postez asa cum o fac iei. sau, ca sa fiu mai scurt, ie mai cititi ca mine. iar ca o concluzie, nu nu m-am ofticat. de ce sa ma supere adevaru'?

'mnaziua, evident. ielanu m-ajtepta azi, cuminte, fara sa dea din copite. m-a salutat afisand un zambet pana la urechi si m-a-ntrebat cu ce poa' sa m-ajute. i-am zis ca pe moment n-are cu ce, pentru ca deoarece ca fiindca pana-ncep muncile ma descurc si fara ajutoru' lui. l-am lasat sa se plimbe putin singur, dupa ce mi-a garantat ca vine iute iute dupa ce-i dau bip.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Ian 17, 2003 11:57 am

auliu anguse da she strambe-mi bagashi lu baixu...pai io in nemernicia mea de eye turbat numerotai colosha in sir unu dupa altu pe carturarii care se jijicontreaza pe literaturi si alte alea care are inspiratii...si uneori si expiratii sa ne baje si noua un topic mai acatarii...ma bagashi in gura baixului sa-mi baje avataru in fata cu dejetu nashparliu...breh nashico zau ca nu ma asteptai de la tine fugi-ti-ar toata turma de elani si elanele...
eyewitness

1453

Mesajde baixinho© » Vin Ian 17, 2003 12:10 pm

deci, am dat bip la elan acu' fo doo minute si-a si ajuns. cum a intrat pe usa me-a zis ca pune la cale o lovitura de garaj, ca sa aduca toate elanele lu' angus la mine la birou. ajtept!
ochiu verde, degetu' nu-i pentru matale. am eo clientii mei, care nu se-ncumeta sa intre p-aciulea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde vali » Vin Ian 17, 2003 12:14 pm

il astept pe sod sa deschida odata bs-ul

s-ar putea sa nu ne mai invite pe noi.
vali

Mesajde SOD » Vin Ian 17, 2003 12:15 pm

Initial trimis de vali
s-ar putea sa nu ne mai invite pe noi.

sugi pula ma!esti taran!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Vin Ian 17, 2003 12:20 pm

ok, s-o sug, da zi-mi cu ce te-am suparat.
vali

Mesajde SOD » Vin Ian 17, 2003 12:23 pm

nu m-ai suparat cu nimic ma!doar ca nu mai invit pe nimeni.care vrea vine,care nu,nu!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Vin Ian 17, 2003 12:30 pm

mah, nici n-am baut, nici in cur nu ne-am futut si tu m-ai injurat deja de 2 ori. pai cum n-ai nimic cu mine???

eye, lasa-l mah pe kickass, ca nu mai are timp de net. trecui azi pe la el pe la faculta si isi construise acolo adapost, sa nu mai piarda timpul pana acasa si sa stea sa invete :D
vali

Mesajde vali » Vin Ian 17, 2003 12:47 pm

tin sa multumesc ORDA pentru minunatele cd-uri pe care le ascult acum. daca nu le confiscau ei, eu nu le puteam avea acum. ("muzica usoara romaneasca" vol. 1 + 2)

si un redminder pt toate fetele neincepute http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=116563#post116563
vali

Mesajde eyewitness » Vin Ian 17, 2003 12:54 pm

bah vali ata e viata , nu le poti face pe toate chiar daca-i vrea. tu le (...) chiar pe toate care le prinzi? :D

baixule fui glumet io, stiu ca ai "clientii" tai de dat miji, ca fiecare din noi nu? :D

later edit: baixule LOL postu pe o-zone de azi
eyewitness

Mesajde onk » Vin Ian 17, 2003 4:23 pm

vichend placut, helanii la somn, munca l-a creat pe om da nici lenea n-a ucis pe nimeni, pa
onk

1457

Mesajde baixinho© » Vin Ian 17, 2003 4:45 pm

ma, care-m' inprumutati si mie elanii duminica ca presimt c-o sa am nevoe de iei?!

care dintre iele? e doo, nu de alta si nij n-am reusit sa-mi dau seama (dupa ora la care ai postat) la care te referi!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Ian 17, 2003 4:59 pm

baixule 1454
io nu dau elanii mei ca o sa am nevoie de iei duminica ca voi fi pe trebi la munci
si vezi ca acu cemeu se joaca jocuri de societate pe literatura/definitii rebusiste. daca intereseshte esti invitat...
hai si uichend trasnet
eyewitness

1458

Mesajde baixinho© » Vin Ian 17, 2003 5:29 pm

'tutzi ... dai seama seama ca n-aam reusit s-o faca decat p-aia cu atacu' lu' dana? pe bune! mi-e si jena sa spun ca era o perioada in care delegam zeci rebusuri pe saptamana (ce-i drept, tematice). imi storc creerii la aea cu micii, da cre' ca si daca-i presez (la creeri ma refer) tot nu ghicesc.

deci nu-s singuru' caare vine duminica ala munca. asta-i bine.

papa si uichiend placut ca sting si eu lumina si scot veoza din priza
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Sâm Ian 18, 2003 5:45 am

e 5.45, am terminat traba aia oarecum rusinoasa, i-am dat drumu bagaboantei acasa si ... sunt fericit
vali

1471

Mesajde baixinho© » Dum Ian 19, 2003 10:13 am

'neatza

baetzi buni elanii ajtea. m-au ajteptat inca de la iesirea de metrou dinspre Campineanu, m-au intrebat de sanatate, mi-au deschis usa cand am intrat in cladire, ce sa mai, totul exceptional. iar cand am ajuns in birou am constatat cu bucurie ca aveam cafeaua facuta. pai, sa nu-ti vina sa-i iei cu tine acasa?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Ian 20, 2003 8:17 am

mneatza cu sporuri si elani
ieri mi-au fugiat toti elanii si nu mai fusei la munci. noroc ca se intoarsera azi dimineata bata-i sa-i bata norocu ca nu stiu ce m-as fi facut azi fara ei ...dragutii de iei...
eyewitness

Mesajde onk » Lun Ian 20, 2003 9:55 am

neatza
tzin sa va anuntz ca azi am primit neshte elani fromoshi-fromoshi de la cei mai superiori, ca adica daca n-am sa iau de la iei, si daca e obligatoriu, v-am mai zis, imi bag picioarele cu placere...
onk

1477

Mesajde baixinho© » Lun Ian 20, 2003 10:00 am

Io o sa am nevoe de elani pe la 12 incolo, can' tre sa ma duc in Ghencea. M-a apucat sila de drum inca de pe acum.

Am senzatia ca o sa iasa show mare de tot zilele astea pe forum. Nujtu de ce. :D
ANTI

baixinho©

POST ANIVERSAR 900

Mesajde eyewitness » Lun Ian 20, 2003 10:02 am

baixule daca tot de duci in ghencea poate afli de ce a venit miu de la kiev cu eye umflat ...
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Ian 20, 2003 10:53 am

buna dimineata!
Danone,la multi ani si sanatate vesnica!tot ce iti doresti matale!
FOUR OF A KIND
SOD

mneatza

Mesajde angus » Lun Ian 20, 2003 12:44 pm

dete vorba-n voi tocmai cand ma apuca pa mine chefu da munca, n-apucai sa citesc decat in diagonala p-acilea, ca bine zise aiu ca vinerea da strechea-n elani...

DANA LA MULTI ANI !:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
angus
Junior Member

Mesajde angus » Lun Ian 20, 2003 12:48 pm

auliu anguse da she strambe-mi bagashi lu baixu...

io?! nici ai n-am mancat, nici gura nu-mi miroase...
angus
Junior Member

Mesajde angus » Lun Ian 20, 2003 1:11 pm

Initial trimis de onk
Dana, in neputintzeala ei de a se intoduce herself in internetu fanclubului mi-a transmis...

onk, il cautai ce-l cautai, da-l gasii pa mesaju ala de care uitashi, shi spre a nu mai mima nedumerirea bucura-te ca te-ai implementat in paranormalul subconshtientului iuserilor de pe forum care te citeaza ei pe tine.
angus
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare