2002 - anul revenirii rock?

ce-a fost pe Muzici o data

2002 - anul revenirii rock?

Mesajde catharsis » Mie Ian 01, 2003 10:30 pm

anul 2002 a fost catalogat ca un an relativ bizar in muzica, cu succese neasteptate, dar mai ales a fost catalogat ca anul revenirii muzicii rock datorita succesului trupelor: The Strokes, The White Stripes, The Hives, Nickelback, The Vines, The Music, The Shining (trupa fondata de basistul de la The Verve), datorita aparitiei a noi albume a unor trupe cu renume ca: Red Hot Chili Peppers sau Foo Fighters si datorita altor evenimente cum ar fi aparitie unei noi piese Nirvana...
a fost anul 2002 anul revenirii muzicii rock?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

din pacate...

Mesajde genicon » Joi Ian 02, 2003 1:48 am

Asa se zice, si eu sunt cam de acord. Nu stiu daca din cauza aparitiei trupelor de care ai amintit tu, nu stiu daca din cauza noilor albume de care ai amintit (pe mine nu prea ma pasioneaza muzica asta...) Stiu insa ce am constatat eu cu uimire: prieteni de-ai mei, pe care ii stiu de ceva timp, au devenit peste noapte rockeri. Copii care nu prea stiau ce asculta sau ce sa asculte, au devenit peste noapte rockeri.
Acum nu stiu daca asta inseamna neaparat revenirea rockului. S-ar putea sa fie un simplu foc de paie, trecator ca manelele in Romania...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

"revenire"

Mesajde nocturna » Vin Ian 17, 2003 12:49 pm

rockul alternativ este oarecum inceputul sfarsitului. Formatii precum Limp Biskit, Linkin Park, Incubus, Korn se indeparteaza mult de la ideea rock in sine. si din pacate in asta consta promovarea rockului in ziua de azi. formatii de rock bune si f bune sunt si vor exista dar, probabil, nu le vom vedea niciodata promovate la MTV (doar cu ceva exceptii pe la MTV super-rock, dar asta la noi). e trist ca tot acest curent rock se limiteaza doar la astfel de formatii. probabil singura modalitate sa apari si sa fi promovat si cu un alt gen de rock decat alternativ sau pop-rock (de ex metal, heavy-metal, industrial) este sa sochezi f tare (vezi Marilyn Mansen, Rammstein) sau sa fi deja o legenda (vezi Metallica). in rest numa' de bine, noroc cu netul si cu prietenii prietenilor. :)

dar totusi, ca sa nu ma ataci prea rau catharsis (ca te vad un impatimit al alternativului) dintre formatiile promovate pe la MTV pot spune ca printre singurele care atrag atentia si care imi place si mie este Red Hot Chili Peppers. baietii chiar au talent iar aparitiile live sunt reusite. :) recunosc ca n-am ascultat nici un album complet RHCP dar ce am vazut pe la TV mi-a placut. c-am asta-i cu promovarea/revenirea muzicii rock:1 bun, 99 loaze.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Înapoi la De pe muzica