hei !

ce-a fost pe Muzici o data

hei !

Mesajde sorin vdv » Joi Dec 12, 2002 12:01 am

citeva lucruri importante. mesajul va fi lung, imi cer scuze anticipat...

1. FORMATIA NOASTRA CAUTA TEHNICIENI. URGENT !!! CERINTE : BAIETI, CU CARNET, PREFERABIL B,C,D. PT. ALTE DETALII VA ROG LUATI NR. MEU DE TEL. DE LA ZGUBI.

2. ar fi trebuit sa fie 1, dar 1 este un subiect f. presant. va mai multumesc inca o data pentru tot ceea ce ati facut si faceti pentru noi. intreaga perioada pre si post lansare a fost una f. grea si solicitanta pentru noi, iar faptul ca voi existati a fost unul dintre motivele pentru care am rezistat.

3. fundatia vita de vie, pe linga faptul ca este un cadru care confera personalitate juridica si fiscala formatiei vdv, este, in principal, o fundatie umanitara. acest lucru nu se stie, deoarece formatia noastra nu face parada cu actele ei de caritate. mini-ul, casa de copii "casa doru", donatiile de obiecte sau bani catre alte case de copii sunt toate rezultatele existentei fundatiei vdv.

4. suntem deja putin stresati de permanenta analiza a prestatiilor noastre in cadrul diverselor emisiuni tv. trebuie sa se inteleaga odata si pt. totdeauna ca noi urim majoritatea emisiunilor, deoarece le gasim lipsite de substanta, pregatire, calitate video si mai ales audio, documentare si lista poate continua. noi avem ceva de spus atit ca persoane, cit si ca artisti. nu am pretentia ca suntem detinatorii a cine stie ce secrete mondiale si/sau adevaruri absolute, dar nu suntem si nici nu putem fi clovni/cabotini.

5. in curind va exista un sondaj "care sa fie urmatorul single ?". va rugam sa il abordati in mod obiectiv.

6. fara voia voastra si, cu siguranta, in necunostinta de cauza, ati intrat in disputa cu persoane cunoscute si care merita apreciate : tobi si florin.

7. ii multumim anei calin pentru aprecieri, si o asiguram si pe aceasta cale ca o iubim. coverdale rules !!!
sorin vdv
Junior Member

Mesajde Lancelot » Vin Dec 13, 2002 5:08 pm

la punctul 7 asemenea:)
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Dec 31, 2002 11:39 am

si noi tot mai asteptam o cronica semnata sorin vdv referitoare la lansare doi ca mai e putin si se fac doua luni de la exceptionalul eveniment! despre emisiuni...uite aici o discutie foarte interesanta: http://members.lycos.co.uk/vitadevie/forum/viewtopic.php?t=17&postdays=0&postorder=asc&start=0
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Ian 17, 2003 2:35 pm

salut sorin!
mai vreti tehnicieni?stiu eu pe unu' care e interesat!a trecut acm mult timp de cand ai pus mesajul asta aici...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Zgubilici » Dum Ian 26, 2003 10:43 pm

Stiu si eu vreo 3-4, dar cel mai tare il recomand pe domnul Alin a lu' Popa care s-a remarcat de-a lungul concertelor "in deplasare" :)
5. sondajul a fost facut si casigatoare a iesit "Totata"
Zgubilici
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Ian 26, 2003 11:47 pm

5. nu trebuia sa fie gaduri castigator?
cel putin pe ambele forumuri conducea in sondaj...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Zgubilici » Lun Ian 27, 2003 9:54 am

5. Sondajul de pe grup il consider mai realist, pentru ca aici intra aceeasi (putini) oameni, si acolo Totata are 25% din voturi iar Ganduri 16%. Din cate am inteles chiar asta va fi urmatoarea piesa cu clip.
Zgubilici
Junior Member

Ia uite-l pe Sorin!

Mesajde Zgubilici » Vin Feb 28, 2003 12:07 am

Zgubilici
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Feb 28, 2003 2:57 pm

In caz ca nu merge linkul, sigur o sa mearga asta:

http://vitadevie.go.ro/sorin.swf