(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde marian jan » Sâm Ian 11, 2003 4:30 pm

bravo baixule!
marian jan

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 12, 2003 12:16 am

Cand am intrat eu pe forum (acum 10 minute) erau 28 de membri activi si 27 de vizitatori, deci 55.

Cine shtie cand s-a inregistrat "most users on-line" shi cat? :con: :rolleyes:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Ian 12, 2003 1:39 am

Bobo,vad k nu prea tzii la glume...
Mr.Hyde Shi am zis io k nu tzin cu Olanda?Cat despre URSS cu Germania pa vremea aia nu shtiam io ce-i ala fotbal...
P.S.Friendly advice...don`t take shit to seriously:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 12, 2003 1:42 am

Eu cred ca si Mutley ar apara mai bine decat Kahn ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Ian 12, 2003 4:00 am

Mig, who the fuck is serious? :D
Horrible: yeah, Mutley rulz, Kahn sucks :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

1422

Mesajde baixinho© » Dum Ian 12, 2003 9:57 am

Alin, astia ori ie invidiosi ori nu stie ca tu l-ai invatat pe Can chestia aia cu plonjuanele dupa mingea aruncata din spatele unui cearceaf alb ca sa aiba reflexe mai bune. Ce-i drept, asta conteaza mai putin, ca or'cum o sa-ti dau o caruta de goluri cand o sa jucam folbal.

PS: Cre' ca de fapt nu nu vrei sa te interesezi de sala, ca nu te umpli de rusine de cate goluri o sa-ti marc.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Ian 12, 2003 7:57 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
[B Bobo...procuratzi Parazitzii - Irefutabil ! (...)Sau downlodeaza-l d p net ! [/B]

Nu shtiu dak tzi-a mai atras cineva atentzia,mi-a fost lene sa citesc,dar trebui sa fii impushcat pt replica asta...oamenii ca tine strica tzara noastra scumpa :p
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Dum Ian 12, 2003 9:23 pm

era un elev bun Can,cam betivan,da' asta e,nimeni nu e perfect.tu?sa imi dai goluri?ha ha ha ha!dream on,boy!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Hera » Dum Ian 12, 2003 9:56 pm

hey, ce mai fac forumistii?nu am mai intrat de vreo 2 zile si am obs ca s-a postat "a lot". keep it going!
eu am inceput examenele si o sa intru mai rar,cam o data la 2 zile, nu mai intru zilnic ca pana acuma.:yD
aaa....si ii astept pe aia de la oltenia cable sa vina sa imi bage net acasa :)
Hera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Ian 13, 2003 1:48 am

Moshule,Mutley apara in mod sigur mai bine decat Kahn.Doar a fost antrenat de marele Dick Dasterdley:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Hera » Lun Ian 13, 2003 9:50 am

neatza !
am uitat sa va zic ca ne-a scos sefu chaturile :cry: .cica daca vrem sa verificam mail, verificam de la calculatorul adminului.
alta veste prosta ,dar neconfirmata inca, mai mult o banuiala de-a mea ...e ca astia de la oltenia cable o sa imi bage acasa net peste mai mult de 2 saptamani. ;P .Cica dureaza mult pana imi trag netu....de ce oare? :confused:
Hera
Junior Member

Mai mult pentru darky

Mesajde bhuttu » Lun Ian 13, 2003 12:57 pm

Am discutat adineauri pe YM cu darky despre Istoria Romanilor, iar discutia noastra a capatat doua directii pe care le voi analiza pe rand, succint si sper eu, cat mai sugestiv(as fi facut-o pe YM sa nu va plictisesc, da' darky a plecat la scoala sa invete doar lectiile de istorie din programa pentru capacitate).

1. Spune Joanne: "Istoria Romanilor dinainte de primul razboi mondial nu ma atrage". Imi voi permite in continuare o paralela intre aceasta Istorie a Romanilor pana la 1914 si Istoria Marii Britanii in aceeasi perioada.
Incepand cu antichitatea, nu ma pot abtine sa nu remarc faptul ca, atunci cand Dromichaites cu adunatura lui de tarani si ciobani ii batea si-i facea de ras pe grecii razboinici ai lui Lisimah sau atunci cand marele Alexandru Macedon se intorcea la sud de Dunare dupa doar o zi petrecuta in tinuturile getilor in Anglia inca se mai adunau pietroaie pentru Stonehenge, sa se prinda si ei ca anu' are 365 de zile.
Atunci cand dacii lui Duras si-ai lui Scorillo faceau expeditii de jaf in interiorul Imperiului Roman, iar Imparatului Domitian ii era frica sa treaca Dunarea, atunci cand Cornelius Fuscus, unul dintre cei mai straluciti generali ai epocii era omorat la Tapae, satra de 100.000 de oameni a auto-proclamatei regine Boadicea era spulberata de aceeasi romani care vor mai astepta inca vreo 20 de ani ca sa poata sa-i invinga pe daci, mai mult prin manevre politice decat prin lupte directe.
Pe vremea cand Wilhem Cuceritorul, venit din Franta, ii cocosa pe saxoni la Hastings, omorandu-l pe Harald of Essex, sau atunci cand din corpul Marii Britanii William Wallace reusea sa rupa o bucatica destul de mare, Basarab I ii batea pe unguri si Bogdan I pe tatari ca sa infiinteze Valahia si respectiv Moldova.
Pe vremea cand olandezii ii bateau pe englezi ori de cate ori ii prindeau pe apa Stefan cel Mare ocupa pocutia de la polonezii cu pretentii de imperialisti.
Pe vremea cand englezii apelau la un olandez sa le conduca tara Brancoveanu era omorat de turci pentru ca incercase sa obtina independenta tarii sale.
Pe vremea cand cele mai mari personalitati ale englezilor erau piratii, in Tarile Romane apareau un Mircea, un Alexandru, un Vlad, un Stefan, un Mihai etc.

Iar atat de fascinanta Istorie a Romanilor de dupa 1914 e alcatuita in mare parte din regi idioti, oameni politici incapabili sau mancatorii intre politicieni, fapte car fac sa paleasca marile personalitati ca Averescu, Ferdinand I, Antonescu, I.C. Bratianu etc.

2. Punctul doi pe ordinea de zi este anexarea Transilvaniei de catre Ungaria. La aceasta tema, micuta noastra prietena nu auzise de rascoala de la Bobalna, de Unio Trium Natiounum, de miscarea Supplexului si alte asemenea. N-am intrebat-o de Astra, ca probabil mi-ar fi zis ca-i companie de cablu.:p
Dupa ea(si probabil ca in mare parte nu e vina ei), legatura cu anexarea Transilvaniei de unguri au Gelu, Glad, Menumorut, Gyula si Lisimah si alti asemeni. Lasand la o parte faptul ca celui din urma i-a atribuit niste fapte pe seama carora saracul om inca se rasuceste in mormant.

Si pentru ca lenea isi cere dreptul, si pentru ca v-am plictisit destul, si pentru ca in linii mari mi-am spua punctul de vedere, o sa ma opresc aici, constient fiind insa ca mai sunt multe de adaugat la cele de mai sus. Dar asta, probabil, in conversatii pe YM.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde darkshines » Mar Ian 14, 2003 11:04 am

da ce ma, am sustinut eu ca istoria marii britanii e mai interesanta? am zis istorie universala!
ti-am zis si pe ym si-ti zic si-acum, noi d-abia anul asta ne-am apucat de istoria romanilor si fiin'ca-i multa materie pt un an au comprimat-o! adica da-o-ncolo de Unio Trium Nationum, de Bobalna etc. ne-au trantit cateva date mentionate in programa cu care ne tot freaca la creier de la inceputul anului.

nu-i vina mea ca n-am facut si in cls a VIIa istoria romanilor, probabil as fi stiut mult mai multe despre preaiubita ta tara, dar ata ete.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

1435

Mesajde baixinho© » Mar Ian 14, 2003 12:18 pm

Andrei, ce ai stimabile cu avatarul meu? Chiar vrei sa-ti spun ca esti unul dintre cei carora romul din avatar le transmite un mesaja sincer si din toata inima? Sau ti-ai dat si singur seama?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Mie Ian 15, 2003 1:03 pm

Market research is the systematic and objective identification , collection , analysing and dissemination of data for the purpose of improving the decision making process related to problem or opportunitie in marketing .

there are 6 basic stept in conducting marketing research : problem definition , approach development , research design formulation etc etc etc

Cam asta imi trece prin cap la ora asta . Din pacate nu , nu este un glonte :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde crisiuby » Mie Ian 15, 2003 3:10 pm

what a wonderful world.....
crisiuby
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Ian 16, 2003 9:05 pm

dun dun DUN

:D

pauza

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde KoRn_bitch » Joi Ian 16, 2003 9:25 pm

Ce imi trece mie prin gand acum e ca vreau sa omor pe cineva .;f.. ma rog .. ar fi ideal sa moara singura da vad ca se incapataneaza sa traiasca ... doamne ce aberez pe aici ... deh ... DA DE CE NU MOARE ODATA .... :j

Innocent child, looking so sweet
A rape in my eyes and on your flesh I'll eat ... (KoRn - Daddy)
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde sly » Vin Ian 17, 2003 9:56 pm

Desi ma avut o sapt ffffff naspa si am plans ff mult,am ascultat numai melodii triste acuma am prea multa energie in mine si vreau sa tip , sa urlu, sa fac ceva crazy, sa strig ca e si maine o zi si sa fie totul bine!!!
sper sa nu fie o stare aparenta!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Sydney » Vin Ian 17, 2003 10:03 pm

Vreau ca timpul sa stea in loc si sa plece iar cand o fi sa ne despartim.Vreau ca weekendul urmator sa se repete la infinit.
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Ian 17, 2003 10:07 pm

piscoltzelu' mamii piscotzel , YM cand merge ca un melc , cand ma delogheaza , Windowsu' Media Player nu vrea sa-mi cante , walkmanu' iar mi s-a stricat , de invatzat n-am invatzat nika azi si am mare boala 3 neni .
unu'i brasovean , unu'i banatean si pe unu' l-as trimite eu undeva cu niste vorbe de dulce sa-i tina de foame on the way da' mi-i ca e vrancean de-al meu si s-ar putea sa-i placa...

si uite asa sta neuronu' meu si se streseaza in loc sa acumuleze informatii utile...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 17, 2003 10:12 pm

Eu am fost la hockey pe gheatza...pe eternul patinuar Mihai Flamaropol ! :) ......unde ai fost chiar si tu ,Mirela ! :p
Din pacata...nu au avut hot-dogi ....dar a compensat spectacolul sportiv..si cele 11 goluri pe care le-am vazut. Plus o gramada de faze de mare spectacol.

Afara e ger napraznic . E mai frig ca in patinuar. :)

PS : ce e aia piscoltzel ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Vin Ian 17, 2003 10:20 pm

moshule ce meci ai vazut?
tocmai mi-am adus mancarea in fatza calculatorului si ma uit sa vad ce mai e nou pe forum deoarece sapt asta nu prea am postat prea mult!
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 17, 2003 10:24 pm

Scrie pe forumul de sport..la subiectul hockey ce meci am vazut . :p

Sly..asta nu este forum....este "acest minunat forum" . :) Asa sa stii !
Eu mi-am luat o bere si niste floricele in fatza pc-ului ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Vin Ian 17, 2003 10:31 pm

am chef de o noapte alba deoarece ma simt excelent! era si timpul sa imi revina starea buna...
"acest minunat forum" - e citat din mine...:P
ma gand. dak sa ma duc maine sa i vad pe o-zone deoarece canta intr-o discoteca din iasi (rosu&negru)!
moshule am mancat cam mult ca sa te ajung :)) si sa te bat mar la sah! :P :P
sly

Mesajde Mirela » Vin Ian 17, 2003 10:36 pm

piscotzelu' mamii e asa , o forma mai "politicoasa" daca vrei de a spune in p*la mamii voastra , raspundeti la mailuri ca imi sare mustaru'

ps: da , frumos patinuarul . chiar mi-a placut plimbarea noastra pana acolo .

ps2 : floricele in fatza peceului ?????
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 17, 2003 10:39 pm

Mireille...ya stupid fuck....nu te-am dus la patinuar sa itzi placa plimbarea noastra...ci ca sa gusti spectacolul sportiv si sa bagi in tine hot-dogi.
Mai bine te duceam in parc....decat la patinuar. Am stricat orzul pe gaste !

Da..floricele la calculator. Ce tzi se pare asa spectaculos ? Ce...mi-am adus un miel fript la calculator ....sau ce ?

sly..te contactez mai tarziu...pt. sah....daca nu m-oi imbata.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde sly » Vin Ian 17, 2003 10:44 pm

moshule din pacate sau din fericire nu vom juca in seara asta sah asha ca mai bine te imbeti ! acu am ceva treaba pe net , pe forum si alte chestii!

ps: ascult vita de vie - vino la mine!
sly

Mesajde Mirela » Vin Ian 17, 2003 10:54 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Mireille...ya stupid fuck....nu te-am dus la patinuar sa itzi placa plimbarea noastra...ci ca sa gusti spectacolul sportiv si sa bagi in tine hot-dogi.

'poi mah , de "spectacol sportiv" nu prea avui parte , au nu mai tzii minte ca s-au retras Miercurea Ciucu' (parca aia erau) de pe gheatza exact cand incepuse si mie sa-mi placa ?

plus de asta...parca tiu minte ca nu eu spuneam ca vreau sa plec din 3 in 3 minute :p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde darkshines » Sâm Ian 18, 2003 3:09 pm

i feel excluded

To speak is to be silent
darkshines

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati