Oribilul_mosh a fost "detronat" .... de catre Sopra.
Nu mi se pare corect....
Toate astea din cauza unor snobi(nu dau nume pt. ca se simt oricum si toti stim care is) care aveau ciuda pe el...sau pentru ca nu era ca ei....
Din cauza unor cretini si imbecili mosu` nu va mai posta pe acest forum.
DANA si restu` s`au legat de mine pt. simplu fapt ca nu le placea semnatura mea. Sau poate DANA avea alte motive.... eu is tanara iar ea a trecut de varsta a 2 a.... ca altfel nu`mi explicdc se leaga de toti tinerii dp forum
Dar moshu nu era asa ... el era corect si nu se lega de nimeni fara motive
A castigat gasca celor cu nasu pe sus....
Il vreau inapoi pe Mosh!!!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Il vreau inapoi pe Mosh!!!
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
1344
Mosu poate fi gasit foarte simplu: :moshu: sau
. Acum ramane sa alegi tu care este mai frumos.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Unde atzi mai gasit si topicul asta ? Ce marfa e ! :p De unde l-ai scos baixole ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La timpul lui.... nu a fost luat in seama ;D
A fost remarcat cu 3 luni shi jumatate mai tarziu...
Poate imi posteaza acum cineva pe subiectul cu "poze din copilarie" sau pe ala cu oile de pe Animale :yD
A fost remarcat cu 3 luni shi jumatate mai tarziu...
Poate imi posteaza acum cineva pe subiectul cu "poze din copilarie" sau pe ala cu oile de pe Animale :yD
-
dEpEchEmIND - Junior Member
1465
Fetelor, v-am adus un Mos.
- Fişiere ataşate
-
- mosu.gif (401.25 KiB) Vizualizat de 884 ori
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii