Sunteti de accord cu mine?
Moderator: Shaki
Initial trimis de SatyR
Cred ca mai toti isi aranjeaza vocile putzin ...mai un reverb mai una alta....
Initial trimis de AnDrEi
Eu sunt de parere ca la noi in Romania acum daca ai bani poti avea si o formatie .. poti sa prinzi si putin mai mult renume .. deci totul depinde de bani .. chiar daca nu ai voce .. banul vorbeste .. nu stiu de ce.. dar presimt ca in viitorul apropiat piata muzicala romana se va duce .. se va duce de rapí£ , recunosc ca nu toate formatiile din Romania fac playback sau au ajuns sus cu bani .. sunt care au ajuns si prin propriile forte .. dar .. sunt prea putini .. si fiind asa putini nimeni nu stie care sunt acestia si care nu sunt .. sunt cu totii bagati in aceasi oala , rusine celor care ajung sa cante pe ochi frumosi .. care .. duc muzica romana intr`o dizgratie .. ma rog .. dupa cum si voi atzi observat .. de ce nu castigam si noi un premiu muzical cum ar fi la MTV Music Awards sau ceva de genu .. sa fim si noi macar 1 data prezenti acolo printre propuneri macar daca nu printre castigatori .. ei bine va spun eu ce cred ... in Romania va trece mult timp .. poate chiar prea mult timp pana cand .. vom face ceva pentru o noua imagine !
Multumesc
Initial trimis de UnCopilutz
Da, despre vocea fatutei care canta pe CDurile celor de la SISTEM nu am nimic urat de spus.Chiar imi pplace si vreau sa aflu cine e , ca pana acum nu am avut ocazia
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator