Logo Simplu
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Logo Simplu
pentru a avea un forum de calitate shi in incercarea mea shi a voastra de a-l aduce pe prima pagina a acestui minunat portal trebuie sa atasam shi noi un logo cu baietii de la simplu shi de asta pe acest subiect va rog sa atasati poze cu ei cat mai interesante!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
am eu ceva poze dupa un site...sa vedem daca merge vreuna de logo!! nu e cine stie ce...poate vin altii cu idei!!
- Fişiere ataşate
-
- 45000.jpg (23.43 KiB) Vizualizat de 5928 ori
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Ca bine zici,sly,parca ne-ai fi ghicit gandurile!
...mda , Rhp.Ro/SmileyFans!
Pai o sa pun si eu cateva poze cand o sa am timp ca acuma sunt putin cam grabit dar uite , va dau cuvantul meu de onoare ca o sa le vada toata lumea!
Sly multam ca te zbati ca acest forum al trupei SIMPLU sa fie cat mai atragator si pentru ceilalti vizitatori ai siteului astuia !
Pai o sa pun si eu cateva poze cand o sa am timp ca acuma sunt putin cam grabit dar uite , va dau cuvantul meu de onoare ca o sa le vada toata lumea!
Sly multam ca te zbati ca acest forum al trupei SIMPLU sa fie cat mai atragator si pentru ceilalti vizitatori ai siteului astuia !
-
UnCopilutz - Junior Member
Piciulika sigur tu ai poze mai multe...eu in afara de alea dupa siteul tau nu mai am altele...!!! mai pune tu una marfa pt un logo!! ne bazam pe tine
!! bagatzi poze aici cat mai multe si originale...trebuie sa-i fi prins voi in niste ipostaze mai bizare...vrem sa vedem 

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
va rog mult sa postati poze deoarece tre sa facem un forum tare!
astept sugestiile voastre pentru logo dar mai ales poze ca sa vad ce punem!
astept sugestiile voastre pentru logo dar mai ales poze ca sa vad ce punem!
-
ultima poza sugerata mi se pare cam mare pentru dar resize. adica oricum ai incerca tot ca dracu ar iesi. din cate stiu Amigo de la SIMPLU se ocupa cu graffiti si faze dintr-astea si ma gandeam ca poate ii sugerati lui (acuma depide si de relatiile in care va aflati cu membrii trupei) sa faca o chestie interesanta, care sa-i reprezinte. pe ei ii conoaste toata lumea (dupa mutre).
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Da...
Ar fi o idee buna ... sly mai asteapta si tu putintel ca poate rezolvam de un desen de-al lui Francezu care sa apara aici sus !
-
1. n-o fi avand el treaba cu net-ul dar omu' negru are treaba. asta ar fi si o modalitate de a-i informa, mai mult sau mai putin direct, pe membrii trupei de existenta acestui forum si de ai face curiosi.
2. sly frate da spune-ne si noua ce dimensiuni tre sa aiba logo-ul cu pricina si in ce format trebuie sa se gaseasca?
2. sly frate da spune-ne si noua ce dimensiuni tre sa aiba logo-ul cu pricina si in ce format trebuie sa se gaseasca?
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Format: jpg sau gif (nu stiu exact dar voi atasati in variantele astea care v-am zis si o sa vorbesc eu cu administratorii site-ului sa l puna)
Dimensiuni: latura=100
inaltimea=105
Dimensiuni: latura=100
inaltimea=105
-
sly!
Din cate au fost trimise pana acuma , dumneata pe care l-ai alege ? Nu stiu , faza cu Francezu si cu vreun desen de al lui ... e prea greu . Pana ajunge desenul , pana se scaneaza , pana se ... e mult prea mult. Asa ca va trebui sa alegem o metoda mai usoara si sa alegi dumneata din astea , sau sa alegem toti , sa votam .
Mai caut si eu zilele astea ceva pe pagini , daca vad ceva de treaba lui Dumnezeu o sa le pun aici .
Da , merita ca forumul asta sa ajunga pe prima pagina , zic eu!
Mai caut si eu zilele astea ceva pe pagini , daca vad ceva de treaba lui Dumnezeu o sa le pun aici .
Da , merita ca forumul asta sa ajunga pe prima pagina , zic eu!
-
felicitari!
sly, nu te cunosc, dar vreau sa te felicit pentru forum. normal ca merita sa ajunga pe prima pagina. imi pare rau ca nu ma pricep sa umblu pe unde trebuie p-aici, ca v-as da si eu cateva sugestii. oricum e bine ca am aflat si eu mai multe despre baieti.
- Tupe|sta
- Junior Member
hmmm
1. nu-s bune dimensiunile pe care le-ai dat tu sly! in schimb te ajut io: width: 380, height:105.
2. iata ce am incercat sa fac cu una din pozele postate de voi. eu nu sunt nici incantat nici nemultumit.
3. Tupeisto: vezi ca este un subiect intitulat "de vorba cu moderatorul'. cred ca ar fi indicat sa feliciti acolo pe cine ai de felicitat si sa iti spui parerile.
2. iata ce am incercat sa fac cu una din pozele postate de voi. eu nu sunt nici incantat nici nemultumit.
3. Tupeisto: vezi ca este un subiect intitulat "de vorba cu moderatorul'. cred ca ar fi indicat sa feliciti acolo pe cine ai de felicitat si sa iti spui parerile.
- Fişiere ataşate
-
- logo.jpg (27.89 KiB) Vizualizat de 5862 ori
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Da,Tupeisto,intr-adevar.
... Felicita moderatorul,nu pe noi ca am tinut sus subiectele astea si ne-am straduit sa postam zi de zi pentru preferatii nostri.Ei,merita si sly partea sa...nu zic.
-
May I have your attention please!
May I have your attention please! Will the real Slim Shady please stand up!
acum sa revenim la treburi mai serioase: daca nu v-ati dat seama aici se vorbeste despre logo, adica o poza care sa fie pusa in locul domnisoarei respective din coltul stanga sus al ecranului dumneavoastra. va inteleg ca pe voi, baietii, va motiveaza si ca pentru voi, fetele, reprezinta un model demn de urmat dar pe mine personal ma scoate din sarite. deci... va rog frumos (probabil si in numele moderatorului) discutati la subiect, sau nu discutati.
acum sa revenim la treburi mai serioase: daca nu v-ati dat seama aici se vorbeste despre logo, adica o poza care sa fie pusa in locul domnisoarei respective din coltul stanga sus al ecranului dumneavoastra. va inteleg ca pe voi, baietii, va motiveaza si ca pentru voi, fetele, reprezinta un model demn de urmat dar pe mine personal ma scoate din sarite. deci... va rog frumos (probabil si in numele moderatorului) discutati la subiect, sau nu discutati.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
...Asa vom face!
...Multumesc intoxic8 ca m-ai luminat ce inseamna logo ... si tot ce mi-ai mai spus tu acolo.
Bun,nu o sa mai discut decat la subiect.
sa ma anuntati si pe mine ce logo ati ales.Multam anticipat.
Bun,nu o sa mai discut decat la subiect.
sa ma anuntati si pe mine ce logo ati ales.Multam anticipat.
-
Il alegeti odata?
Eu nu inteleg, pe celelalte forumuri , sau pe forumurile altor trupe , mai bine zis , chiar a durat atata timp pentru alegerea unui logo sau moderatorul a pus direct ce a vrut el ? Astept si un raspuns totusi !
-
raspuns:
nu a durat atata pentru alegerea unui logo dar am asteptat de la voi sugestii de logo-uri deoarece nu le pot face singur pe toate si mai ales ca voi erati in masura sa veniti cu variante
nu a durat atata pentru alegerea unui logo dar am asteptat de la voi sugestii de logo-uri deoarece nu le pot face singur pe toate si mai ales ca voi erati in masura sa veniti cu variante
-
moderatorul nostru,spune-ne!
Bun,atunci nu ar trebui decat sa iti multumim pentru fapta buna pe care ai facut o lasandu ne pe noi singurei sa aflam un logo mai bun si sa ne dam cu parerea asupra variantelor . Serios,pana la urma pe care il pui ?
-
pai din variantele propuse de voi nu prea am ce sa aleg dar in cel mai scurt timp ma voi ocupa de logo pentru ca a venit timpul sa punem logo-ul pe forum totusi asteptam mai multe sugestii de la voi dar in fine...
-
nu stiu ce-o sa pun deoarece tre sa ma gandesc (ma voi sfatui si cu intoxic8)
1 poate sa fie o poza cu ei asha cum sunt si pe celelalte forumuri de formatii
2. poate sa fie si un desen mai sugestiv
o sa vad io! sper sa aleg bine!
1 poate sa fie o poza cu ei asha cum sunt si pe celelalte forumuri de formatii
2. poate sa fie si un desen mai sugestiv
o sa vad io! sper sa aleg bine!
-
sly!
Ar fi tare interesant sa pui ca logo un desen de-al lui Francezu , un desen cu trupa , dar e prea multa bataie de cap. Eu unul zic ca nu prea se merita ! Mai bine sa votam o poza pe care sa o pui sus ca se poate sa gasim si una mai rasarita printre altele.
-
ok, dar gasiti si voi ceva mai repede pentru ca m-am plictisit sa o tot vad pe blonda asta cu caciulita de Mos Craciu (care trebuia sa fie data jos acum...
) Eu am vazut 2-3 poze care s-ar potrivi destul de bine... O poza cu ei sau chiar acel desen care scrie: Simplu. (cel de pe site....este destul de simplu dar cute)...
bafta!

bafta!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
uitati inca o poza (sau mai degraba un desen)... cred ca momentan ar fi mai indicat un desen deoarece nu prea exista poze de grup care sa mearga ca logo... desi poza lui Piciulika este super misto, greu o faci logo... So, eu zic intre primu desen (pus de Piciulika:D ) si asta....
daca aveti alte pareri...
daca aveti alte pareri...

- Fişiere ataşate
-
- simplu%20grafitti.jpg (10.5 KiB) Vizualizat de 5826 ori
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Da,e bun si asta!
E dragutz si asta care l-a luat Bad Girl de pe siteul trupei .
-
Sly....alegi odata??? M-am saturat de bruneta, si plus, ai 2 optiuni... chiar atat de greu este??? :con:
sorry... stiu ca nu am sunat foarte prietenoasa cu postul acesta dar... cautati logo de cand a aparut forumul si nici acum nu ati ales... daca nu aveai poze intelegeam...daca erau prea multe intelegeam... dar pune ceva!!!
sorry... stiu ca nu am sunat foarte prietenoasa cu postul acesta dar... cautati logo de cand a aparut forumul si nici acum nu ati ales... daca nu aveai poze intelegeam...daca erau prea multe intelegeam... dar pune ceva!!!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2