piesa dance a lu adrian?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

ce parere aveti de piesa house a lui adrian?

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Sep 05, 2001 8:08 am

e buna
1
9%
e naspa rau
5
45%
mi se rupe-n paispe
5
45%

Voturi totale : 11

piesa dance a lu adrian?

Mesajde Vizitator » Lun Aug 06, 2001 8:05 am

ce parere aveti de piesa house-dance a lui adrian piticu minune?
Vizitator

Re: piesa dance a lu adrian?

Mesajde Vizitator » Mie Aug 15, 2001 7:26 pm

Initial trimis de vali
ce parere aveti de piesa house-dance a lui adrian piticu minune?

Ma faza e ca nu stiu de ce-l roade p-asta-n cur sa-si schimbe stilu doar-doar l-or lasa pe tv. io cred ca e destul de cunoscut pentru ce face (manele) si ar trebui sa se multumeasca cu asta. Altfel risca sa-i supere si pe fanii actuali si pe iubitorii de dance (daca piesa aia poate fi numita dance). Doar negative gen animalX peste care pui un vocal semi-manea nu cred ca e destul ca o melodie sa fie dance. Si cu atat mai putin buna. Videoclipul e varza rau.
Vizitator

Re: Re: piesa dance a lu adrian?

Mesajde Vizitator » Mie Aug 15, 2001 11:25 pm

Initial trimis de K-riciul

Ma faza e ca nu stiu de ce-l roade p-asta-n cur sa-si schimbe stilu doar-doar l-or lasa pe tv. io cred ca e destul de cunoscut pentru ce face (manele) si ar trebui sa se multumeasca cu asta. Altfel risca sa-i supere si pe fanii actuali si pe iubitorii de dance (daca piesa aia poate fi numita dance). Doar negative gen animalX peste care pui un vocal semi-manea nu cred ca e destul ca o melodie sa fie dance. Si cu atat mai putin buna. Videoclipul e varza rau.

dion cate am auzit eu, animal x are un singur negativ :). sa-l fi vandut l. duta si lui acm?
Vizitator

Re: piesa lui Adrian

Mesajde testoasa » Vin Noi 23, 2001 11:14 am

Cred ca negativul scartaie un pic, dar vocea lui in nici un caz nu se potriveste cu negativul, te zgarie pe ureche, nu alta...o fi poate ca ne-am obisnuit cu vocea lui pe fundalul unui sound de manea?
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
testoasa
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Noi 23, 2001 12:50 pm

Are voce de maneles, sa se limiteze la maneles. Cum Despot nu poa sa cinte rap, chiar daca i-au dat voie parazitii la 2 versuri. Asta una.
Doi ar fi: frate-miu, toti manelistii acu declara ca o dau pe house, pesemne imbolditi de senzatia ca e cel mai ascultat gen la noi dupa unii. Acuma, house-ul nostru nu e house, iar pt. house adevarat trebe dj, nu cintaret. Ia luati o piesa house straina, nemteasca sau olandeza, ca astia sunt taticii. Vocea e pe ultimu loc, fiind ceva super sintetizat si care repeta 2-3 cuvinte toata melodia, fiind de fapt un fel de instrument, printre restul de computere si platane. Imi aduc aminte un CD house pe care mi l-a adus un preten din Olanda, prin '95. Muzici de disco, imprimate, ca sa se asculte si in masina, nu doar la club. Toate detaliile date pe coperta cedeului, gen BPM-ul, ca sa ajute la mixari. In plus, erau pe vremea aia vreo 7 genuri de house: garage house, mellow house si altele (asta de-l aveam io era mellow). Ba chiar nimeni nu folosea termenul de house, ci termenul celalalt, adica mellow si gata. House era generic.
La noi, cind se asculta pe afara house si rave si din astea, se asculta latino si BUG, Suie Paparude fiind singurii electronici, si nebagati in seama. La 10 ani de la aparitia houseului i-a apucat si pe romani.
In concluzie, parerea mea despre astia de cinta house e proasta, despre ACM nu mai zic.
Rolf
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma