Brit & Justin

Stronger than yesterday

Brit & Justin

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 26, 2002 1:02 am

What do u think about them ?? Cum stau defapt lucrurile intre ce i doi?!?! ce a fost intre ei ?
Ma uitam pe o poza cu ei doi si ma gandeam ce iubire pe capul lor.. apoi am aflat ca s-au desparit..ca el ar umbla dupa C.aguillera... numai tamepnii ... :D ... apoi am citit si articolul de pe portal ...care suna cam asha :

Celebra cintareata Britney Spears a facut o incercare disperata de a-l convinge pe fostul ei iubit, Justin Timberlake, de la NSYNC, sa se impace cu ea, dar s-a ales cu un refuz umilitor din partea acestuia, releva “The Sunâ€Â
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde candyman4u » Mar Noi 26, 2002 10:55 pm

faza aia cu Christina ii cea mai tampita faza care eu putut-o inventa ziarele de scandal ( nu o putu fi cu Jlo o fost chiar cu Aguilera "rivala" lui Britney.

Parerea mea este ca Britney chiar l-a iubit pe Justin si di experiente proprie treci foarte greu peste prima iubire adevarata si prima despartire.
Desi nu cred ca articolul e adevarat ( nimeni nu poate sti ce e adevarat acum in lume sau nu. Astia din mas -media ne mintesc pe fata si noi credem Ex MTV romania zic ca a lor sunt American Music Awards cand defapt premiile nu au nici o leg cu MTV), dar daca este adavarat poate Britney il iubeste in continuare si vrea sa fie dinnou impreuna cu el!

Faza cu sora lui Britney face parte din scenariul unei comedii este regizat !!! nu este nimic adevarat! Joaca impreuna intr-o comedie!!
loolza
candyman4u
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 28, 2002 12:11 am

Da,si eu cred ca Brit kiar l-a iubit pe Justin ...
E si normal e prima ei dragoste~din cate am auzit au copilarit inpreuna.. au o greoaza de amintiri impreuna .....pacat ca s-au despartit ....oricum acum nu puteau nici sa stea toata"tineretea" impreuna ..fiecare experimenteaza acum ceva nou si poate cine shtie.. peste ceva timp sa se impace ! :D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Kyliebaby » Lun Dec 09, 2002 11:23 pm

o data tot se desparteau ca asa fac vedetele!
am citit pe net ca Justin s-a despartit de Britney pentru ca Britney s-ar fi intalnit cu Ben "Aflek" cau care ii acuma Jlo!
dar am vazut si poze cu Justin impreuna cu alte fete in timp ce el era cu Britney!
Kyliebaby
Junior Member

Mesajde Lovely Girl » Mar Dec 10, 2002 1:48 am

Da...deci..eu nu stiu ce s-a intamplat exact...dar...sincer....imi pare rau; dupa mine...faceau un cuplu misto!
:wazzup: I'm MICKY and I'm back! Hmm...:con: .... I love you ! I'm very happy! :G
Lovely Girl
Junior Member

salz

Mesajde }Lora{ » Dum Ian 19, 2003 10:48 pm

nush daca atzi vazut stirile de pe mtv dar au spus ca s-au impacat.sincer m-as bucura sa fie asha da cate nu se zic.pana nu vad nu cred
}Lora{
Junior Member

Re: salz

Mesajde Bubbels » Lun Ian 20, 2003 10:36 pm

Initial trimis de }Lora{
nush daca atzi vazut stirile de pe mtv dar au spus ca s-au impacat.sincer m-as bucura sa fie asha da cate nu se zic.pana nu vad nu cred

ASA te vreau }Lora{ !! Dupa cate minciuni si inflorituri spun astai la stiri nu mai sti ce sa crezi. Eu am auzit ca Frad Durst de la Limp Biskit ar fi inebunit dupa Britney si ca face declaratii ca ar fi cu ea. Pe cand Britney decalra ca doar a facut cateva inregistrari.

Lucririle scrise mai sus sunt si ele ZVONURI!
Bubbels
Junior Member

Mesajde Hyeny » Mar Mar 25, 2003 4:36 pm

Se zvonea ca Brit ar fi fost si cu unu de la Natural si ca Justin ca sa serazbune si-ar fi gasit consolare in bratele Christinei Aguilera si tot asa. Pacat ca s-au despartit, faceau un cuplu frumos.
Vinovatia este un sac plin cu caramizi.Tot ce ai de facut este sa-l lasi jos din spate.
Hyeny
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mar Mar 25, 2003 10:11 pm

Pacat ca s-au despartit, se potriveau de minune.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Kyliebaby » Mar Mar 25, 2003 10:19 pm

nu puteau ramane impreuna! nu se puteau ocupa de cariera si erau plecati mai tot timpul!

Sunt tineri! VREAU SA FIE LIBERI SA SE DISTREZE!!!
Kyliebaby
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mar 30, 2003 12:04 am

Am auzit un zvon ca cica acum s-au impacat.......ar fi prea frumos daca s-ar intampla lucrul asta........nu?
Titina
Junior Member

Mesajde CR@ZY » Dum Mar 30, 2003 7:00 pm

S-au despartit si nu mai e cale sa fie din nou impreuna,in ciuda barfelolr.
A-)
El este departe,foarte departe,...dar totusi nu e chiar asa de departe.
:a
CR@ZY
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Joi Apr 03, 2003 10:00 am

Pacat ca s-au despartit le statea bine impreuna nu?
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde candyman4u » Joi Apr 03, 2003 9:11 pm

Le statea bine impreuna. Dar din cauza carierei si a altor probleme nu au reusit sa aiba o viata in doi asa cum isi doreau si asa ca s-au despartit :P
candyman4u
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Apr 05, 2003 1:02 pm

Oricum intre ei doi va exista tot timpul o "dragoste secreta"...understood?
Titina
Junior Member

Mesajde Julya_15 » Sâm Apr 05, 2003 11:42 pm

......da,hai sa zicem ca le statea bine impreuna....dar nu stiu dc mie mi se pare ca i-ar fi stat mai bine lui britney sa fie cu o fata.......o,chiar!sa fie cu rivala ei CHRISTINA A....lol
Julya_15
Junior Member

Mesajde Bubbels » Dum Apr 06, 2003 7:24 am

Initial trimis de Julya_15
......da,hai sa zicem ca le statea bine impreuna....dar nu stiu dc mie mi se pare ca i-ar fi stat mai bine lui britney sa fie cu o fata.......o,chiar!sa fie cu rivala ei CHRISTINA A....lol

Gerri Hallywel (sau asa ceva) a spus ca daca ar fi sa fie cu o fata ari fi cu Britney

si pls nu rivala ei Christina! Prietena ei christina! Sa sti ca sunt foarte bune prietene numai ca acum nu se mai intalnesc asa de mult. Toata faza cu rivalitatea sunt in ventate de ziaristi!
Bubbels
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 04, 2003 3:10 pm

Relatia lor a ramas in urma.... : (((( Deja a trecu` un an, si ei nu s-au impakt.... E trista chestia asta... Viata merge inainte!!! Poate, intr-un viitor apropiat.... :P Cin` jtie?!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Înapoi la Britney Spears