Tenis
Moderator: baixinho©
L-am vazut pe viu pe Ivanisevic..atunci cand croatul a evoluat in turneul ATP de la Bucuresti...in urma cu ceva ani.
A fost o desfatare sa ii urmaresc jocul de la doar 20 m distantza.
A fost o desfatare sa ii urmaresc jocul de la doar 20 m distantza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mda, si eu l-am vazut pe viu... alaturi de alte nume mari: Muster, Stich, Bruguera, Becker etc. Era frumos Romanian Open Tennis.
In alta ordine de idei: uitandu-ma la Australian Open remarc cu tristete ca odata cu retragerea lui Sampras a cam disparut jocul serviciu-voleu. Dintre jucatorii ramasi doar Roddick mai vine la fileu, in rest doar tacanari. Pe deasupra a mai fost eliminat si Grosjean, iar la feminin Dokic nu participa.
In alta ordine de idei: uitandu-ma la Australian Open remarc cu tristete ca odata cu retragerea lui Sampras a cam disparut jocul serviciu-voleu. Dintre jucatorii ramasi doar Roddick mai vine la fileu, in rest doar tacanari. Pe deasupra a mai fost eliminat si Grosjean, iar la feminin Dokic nu participa.

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Hyde , inseamna ca ne stim din vedere. Am fost la vreo 6 editzii ale openului de la Bucuresti. Am vazut si eu pe cei enumeratzi de tine. Ai uitat sa-l mentionezi pe Alberto Berasategui. :p
Becker mai mult a facut figuratzie abandonand in fatza norvegianului Christian Ruud.
Eh..hai ca se mai practica serviciul voleu. Philipoussis (nu stiu cum se scrie) ...englezii aia doi si mai sunt. Oricum..eu nu agreez acest tip de joc prea mult. Imi place tacaneala...care numai tacaneala nu e.
Dupa tine care e mai mare tenisman ? Sampras sau Agassi ?
Becker mai mult a facut figuratzie abandonand in fatza norvegianului Christian Ruud.
Eh..hai ca se mai practica serviciul voleu. Philipoussis (nu stiu cum se scrie) ...englezii aia doi si mai sunt. Oricum..eu nu agreez acest tip de joc prea mult. Imi place tacaneala...care numai tacaneala nu e.
Dupa tine care e mai mare tenisman ? Sampras sau Agassi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Mosh, cam slab cu memoria... am mai discutat, categoric Sampras. Asta nu inseamna ca Agassi nu e un mare jucator.
Philipoussis, Rusedski si Henman sunt intr-adevar cam ultimii care mai joaca ofensiv, spre marea mea parere de rau. Mai vin la fileu Safin si Roddick. Dintre tacanitori imi plac doar Grosjean si Kuerten.
Philipoussis, Rusedski si Henman sunt intr-adevar cam ultimii care mai joaca ofensiv, spre marea mea parere de rau. Mai vin la fileu Safin si Roddick. Dintre tacanitori imi plac doar Grosjean si Kuerten.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Initial trimis de Mr Hyde
Da, probabil ca Agassi e cel mai complet, insa jucatorul meu preferat ramane Pete Sampras, prin stilul agresiv de joc si cele 14 turneuri de Mare Slem castigate.
Da...acum am vazut si eu ca am mai discutat. Eh..la cate personalitatzi am si cu catzi oameni discut eu pe forumuri nu e de mirare ca mai uit. Oricum..imi cer scuze.

Asa ca nu mai adaug ca preferatul meu e Agassi...ca probabil ti-am mai zis. :p
Un alt jucator care le bubuia tare ....slovacul Hrbaty. Ce o mai fi cu el ? Nu am mai auzit nimic.
In turneul feminin de la antipozi...eu tin cu reprezentantele Belgiei. Asa sa stii !
-
ma bag si eu in seama: dupa mine agassi este cel mai mare tenisman pt. ca a fost mai talentat si atunci cand a dorit sa ajunga sus a ajuns cu usurinta si numai o accidentare sau o femeie l-au putut opri...
sampras mi se pare tipul baiatului muncitor, constiincios, care munceste mult pt ceea ce face, iar agasii rebelul talentat, de aceea e o chestie subiectiva cand spun ca agassi e mai mare...
sampras mi se pare tipul baiatului muncitor, constiincios, care munceste mult pt ceea ce face, iar agasii rebelul talentat, de aceea e o chestie subiectiva cand spun ca agassi e mai mare...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
O observatzie cat se poate de pertinenta. Sunt 100 % de acord cu catharsis. Agassi este ca un fotbalist brazilian crescut pe plaja. Sampras este ca un fotbalist neamtz sarguincios, ambitios ,muncitor...dar si spectaculos. (l-ash asemana cu Rudi Voeller...caci in ziua de azi nu prea mai sunt nemtzi spectaculosi :p )
Pur si simplu ma incanta stilul lui Agassi . Gama sa de lovituri mi se pare mai completa decat cea a lui Sampras. Isi adapteaza jocul perfect pe orice suprafatza.
Bineinteles...Sampras ramane si el uin mare jucator.
Pur si simplu ma incanta stilul lui Agassi . Gama sa de lovituri mi se pare mai completa decat cea a lui Sampras. Isi adapteaza jocul perfect pe orice suprafatza.
Bineinteles...Sampras ramane si el uin mare jucator.
-
Da dom'le , au dreptate baietzii ... Agassi e cu talentu', Sampras cu antrenamentu' ... da' eu tot cu Boris Becker raman ... cand juca la potentzial maxim, stergea cu ei pe jos ... + Wimbledonul la 17 ani ...
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
Ma rog... eu am o cu totul alta parere. Pai ma degraba e muncitor si sarguincios Agassi, care sta pe fund si joaca la tacaneala, fata de Sampras - mereu ofensiv, mereu jucand in forta. Ca sa nu mai spun ca Sampras a inventat o noua lovitura, smatch-ul din saritura ( "slam-dunk"), asta relativ la gama de lovituri asa zis "mai completa" a lui Agassi. E parerea unui om simplu...
-
Hai dom'le, ce-ai sarit asa? De talentat, clar e mai talentat Agassi ... doar ca el a fost tot timpu' asa, un pic mai boem ... nu va aducetzi aminte de al, cu cercel, sort din blugi si batic rosu-n cap? Sampras stie si el tenis ... da' parca nu era la fel de spectaculos ... plus ca devenise enervant ... in fiecare an, castiga la Wimbledon ...
Da' parca "Tzarul" era mai bun ...
)

Da' parca "Tzarul" era mai bun ...

"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
Mah..avetzi grija sa nu va batetzi intre voi..maine la facultate. :p
Dar la femei pe cine avetzi ca favorita...all-time ? A mea este Monica Seles pe care o consider o jucatoare la fel de mare precum Steffi Graff. O urmaresc inca de la inceputul anilor 90...si nu pot uita privirea ei ucigasa de atunci si felul in care lovea mingea....cu multa ura.
In rest...imi pare bine ca nu mai e la putere Higgins...si nici nu va mai fi vreodata...cu Williams astea.
Iar cea mai distrusa e Kourmikova care numai jucatoare de tenis nu e. Vad ca acum a aparut o alta rusoaica...care face o figura frumoasa chiar la Australian Open 2003.
Dar la femei pe cine avetzi ca favorita...all-time ? A mea este Monica Seles pe care o consider o jucatoare la fel de mare precum Steffi Graff. O urmaresc inca de la inceputul anilor 90...si nu pot uita privirea ei ucigasa de atunci si felul in care lovea mingea....cu multa ura.
In rest...imi pare bine ca nu mai e la putere Higgins...si nici nu va mai fi vreodata...cu Williams astea.

Iar cea mai distrusa e Kourmikova care numai jucatoare de tenis nu e. Vad ca acum a aparut o alta rusoaica...care face o figura frumoasa chiar la Australian Open 2003.
-
Dom'le ... aici raspunsu' e clar ... Jelena Dokic 

- helguera88
- Junior Member
Hai mai helguera ! ....doar nu te-am cheamt pe fanclub sa faci misto de Mr.Hyde. :p
Zi serios !
Zi serios !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
la femei as alege ori graf, ori navratilova... si seles e de mentionat, dar a primit un cutit in spate cand juca foarte bine (la vremea aia eram anti-fan graf si fan seles)...
aveam mari sperante in revenirea lui capriatti, care si-a trait viata si si-a pus in gand sa ajunga si nr.1 in lume... pacat ca nu a tinut...
aveam mari sperante in revenirea lui capriatti, care si-a trait viata si si-a pus in gand sa ajunga si nr.1 in lume... pacat ca nu a tinut...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Monica Seles ... si un pic Martina Hingis. In rest, numa' huidume ... Davenport, surorile sisters, Mauresmo ... bleah ...
- helguera88
- Junior Member
Orice ironie va ramane voua: Jelena Dokic forever
In rest Graf si Navratilova. Din noul val: Hingis, Clijsters, Hantuchova.
In rest Graf si Navratilova. Din noul val: Hingis, Clijsters, Hantuchova.
-
Incredibil ce am putut vedea. Incredibil ! Incredibil ! Jumate de zi am stat cu ochii pe Eurosport...urmarind in direct sfertul de finala de la Australian Open : Younes El Aynaoui vs. Andy Roddick .
Nu mai am cuvinte.
Andy Roddick - Younes El Aynaoui 4-6 7-6 4-6 6-4 21-19
Nu cred ca am mai vazut un meci de o asemenea frumusetze. Marocanul a jucat superb..in pofida celor 31 de ani ..fatza de cei 20 ai americanului. Meciul a durat fix 5 ore.
Am vazut gama completa de lovituri. Nu a lipsit nimic. Mari jucatori amandoi !
Sper ca nu atzi pierdut acest meci superb.
Nu mai am cuvinte.
Andy Roddick - Younes El Aynaoui 4-6 7-6 4-6 6-4 21-19
Nu cred ca am mai vazut un meci de o asemenea frumusetze. Marocanul a jucat superb..in pofida celor 31 de ani ..fatza de cei 20 ai americanului. Meciul a durat fix 5 ore.
Am vazut gama completa de lovituri. Nu a lipsit nimic. Mari jucatori amandoi !
Sper ca nu atzi pierdut acest meci superb.
-
Bey, dar ce ziceti de bataia incasata de Hewitt, cand toata Australia visa la o finala cu Agassi...
Oricum, il batea Agassi numai ca asa e mai bine: e favoritul meu si asa sper ca ii va fi mai usor sa ia titlul!
Si mai am o dorinta: sa nu castige ciorile alea in competia fetelor ca mor cand le vad cat sunt de scarboase... Asa ca tin cu Kim Clijeters, ca vad ca e in forma!
Oricum, il batea Agassi numai ca asa e mai bine: e favoritul meu si asa sper ca ii va fi mai usor sa ia titlul!
Si mai am o dorinta: sa nu castige ciorile alea in competia fetelor ca mor cand le vad cat sunt de scarboase... Asa ca tin cu Kim Clijeters, ca vad ca e in forma!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Ayrton..te rog sa pastrezi pentru tine comentarile rasiste.
Surorile Williams vor juca intre ele a 4 a finala de Mare Slam consecutiva. Tocmai am urmarit ultimul set dintre Serena si belgianca Cluisters. Belgianca a condus in setul decisiv cu 5-1 , aavut chiar si 2 mingi de meci....dar nu s-a putut concentra indeajuns..astfel incat Serena a revenit si a invins cu 7-5.
Mi-ar fi parut rau sa nu se califice Serena,avand in vedere ca este preferata mea dintre cele doua surori.
Acum ma pregatesc sa urmaresc LIVE....Agassi vs. Fereira...asa ca va las.
Surorile Williams vor juca intre ele a 4 a finala de Mare Slam consecutiva. Tocmai am urmarit ultimul set dintre Serena si belgianca Cluisters. Belgianca a condus in setul decisiv cu 5-1 , aavut chiar si 2 mingi de meci....dar nu s-a putut concentra indeajuns..astfel incat Serena a revenit si a invins cu 7-5.
Mi-ar fi parut rau sa nu se califice Serena,avand in vedere ca este preferata mea dintre cele doua surori.
Acum ma pregatesc sa urmaresc LIVE....Agassi vs. Fereira...asa ca va las.
-
Pai uitati-va si voi pe http://www.ausopen.org , siteul oficial al turneului.
Agassi a fost cu 5 clase peste adversarul sau sud-african....si l-a dat gata in 3 seturi. 6-2 6-2 6-3
Am urmarit doar primele doua seturi...caci meciul curgea intr-o singura directie..si ma plictisisem.
Sper sa joace cu Roddick in finala. Ca sa fie numai americani in finale.
Agassi a fost cu 5 clase peste adversarul sau sud-african....si l-a dat gata in 3 seturi. 6-2 6-2 6-3
Am urmarit doar primele doua seturi...caci meciul curgea intr-o singura directie..si ma plictisisem.
Sper sa joace cu Roddick in finala. Ca sa fie numai americani in finale.

-
nu-mi plac de nici un fele 'afro-americanele' care vor juca in finala. le detest din toata inima. Mi-ar fi placut sa o vad pe Devemport cu Cluijters (sper ca am scris corect).
la baieti mi-au placul Roddick si, din pacate eliminat, Sargi Sargsian (armeanul care la eliminat pe Mark Philipousis).
Meciul lui Roddick impotriva lui El Aynaoui a fost cel mai frumos meci de tenis vazut de mine in 17 ani de existenta pe aceasta planeta. Si cel mai lung tot odata. Roddick e mai bun decat o arata pozitia pe care o ocupa in clasamentul ATP (9) precum si El Aynaoui (18). Roddick mi s-a parut foarte determinta, foarte bine pregatit din punct de vedere fizic. Psihic mai are de invatat!
la baieti mi-au placul Roddick si, din pacate eliminat, Sargi Sargsian (armeanul care la eliminat pe Mark Philipousis).
Meciul lui Roddick impotriva lui El Aynaoui a fost cel mai frumos meci de tenis vazut de mine in 17 ani de existenta pe aceasta planeta. Si cel mai lung tot odata. Roddick e mai bun decat o arata pozitia pe care o ocupa in clasamentul ATP (9) precum si El Aynaoui (18). Roddick mi s-a parut foarte determinta, foarte bine pregatit din punct de vedere fizic. Psihic mai are de invatat!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Dar sa recunoastem ca si marocanul este un jucator superb. O vulpe batrana si sireata. A avut niste lovituri de m-au lasat masca.
Mi-a parut foarte rau ca nu a castigat.
Spre sfarsitul meciului...amandoi erau super-obositzi. Aveau priviri de caini batutzi. Superb si modul in care s-au imbratzisat la sfarsit. Ce-mi place fair-play-ul in sport.
Frumoase si declaratzile...luate de fostul mare jucator John McEnroe.
A fost cel mai frumos meci vazut de mine in 23 de ani. =D
Mi-a parut foarte rau ca nu a castigat.
Spre sfarsitul meciului...amandoi erau super-obositzi. Aveau priviri de caini batutzi. Superb si modul in care s-au imbratzisat la sfarsit. Ce-mi place fair-play-ul in sport.
Frumoase si declaratzile...luate de fostul mare jucator John McEnroe.
A fost cel mai frumos meci vazut de mine in 23 de ani. =D
-
El Aynaoui a gresit ca nu a incercat mai mult in ultimul set, cand nu reuseau sa faca diferenta de doua gameuri. A intrat in jocul lui Roddick si lui i-a cazut mana, normal, e mai batran. Daca incerca putin mai mult, o venire la fileu, putin mai multa presiune, cred ca il batea, iar meciul nu se mai prelungea. Dovada ca la 9-9 cand a facut Roddick break, el a facut imediat rebreak si a egalat la 10. Insa, a fost clar ca au jucat la asteptate, sa vada care va ceda primul, iar primul a cedat El Aynaoui. Roddick a aratat multe, psihic mai ales, acolo e mai greu, o sa fie un jucator mare si poate va castiga Openul. Imi aduc aminte de al la Roland Garros 2001, cand il conducea pe Hewitt si a trebuit sa abandoneze, avea crampe musculare de ii sarea piciorul cate jumatate de metru.
El Aynaoui e genul de jucator care prinde o pasa buna, castiga niste meciuri frumoase, iar apoi pierde la necunoscuti. Nu este constant, de aia nici nu a reusit mare lucru in peste 12 ani de tenis.
El Aynaoui e genul de jucator care prinde o pasa buna, castiga niste meciuri frumoase, iar apoi pierde la necunoscuti. Nu este constant, de aia nici nu a reusit mare lucru in peste 12 ani de tenis.
- Vadim
- Junior Member
nu sunt de acord cu voi!
ma refer la aprecierile de genul "Roddick a castigat pentru ca este mai tanar.". Nu este adevarat! Roddick a castigat pentru ca este mai bun. Si in optimi a revenit cand era condus cu 2 seturi iar pe al 3-lea aproape il pierduse (scorul era 5-5). Roddick este talentat. Este meritul lui ca este mai bine pregatit. Aynaoui trebuia sa fi castigat meciul de cu mult inainte sa se ajunga la setul prelungit. Stia ca nu ii va face fata, stia ca Roddick are un serviu grozav, trebuia sa se grabeasc. A gresit din punct de vedere tactic. A avut minge de meci (vreo 2 daca nu ma insel) si nu a reusit sa le fructifice. Cred ca Roddick a meritat sa castige!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
bei astia cu fan club dokic... va dati seama ce bucati v-ati lua de la tac'su daca ati incerca sa iesiti cu ea???
)
fiind nou pe forum o sa incerc sa-mi dau cu parerea despre lucrurile discutate mai inainte:
1. agassi vs. sampras ---> sampras... de ce? ca da reverul cu o mana
2. dokic vs. kournikova ---> dokic... de ce? mai stie si tenis
3. surorile williams vs. restu' lumii ---> williams... de ce? pentru ca sunt cele mai bune... that'a a fact. cand va aparea cineva care sa le stea in fata ma voi bucura, dar deocamdata sunt de departe cele mai bune oricat de mult le-am uri noi

fiind nou pe forum o sa incerc sa-mi dau cu parerea despre lucrurile discutate mai inainte:
1. agassi vs. sampras ---> sampras... de ce? ca da reverul cu o mana
2. dokic vs. kournikova ---> dokic... de ce? mai stie si tenis
3. surorile williams vs. restu' lumii ---> williams... de ce? pentru ca sunt cele mai bune... that'a a fact. cand va aparea cineva care sa le stea in fata ma voi bucura, dar deocamdata sunt de departe cele mai bune oricat de mult le-am uri noi
-
deampulea - Junior Member
dominatia neagra continua
dominatie neagra continua:
in finala turneului WTA de la Antwerpen Venus Williams a invins-o fara drept de apel pe Kim Clijsters cu 6-2 6-4
in finala turneului WTA de la Antwerpen Venus Williams a invins-o fara drept de apel pe Kim Clijsters cu 6-2 6-4
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
Amatori de tenis , ati observat ca in ultimii ani s-au imputinat
drastic transmisiile meciurilor din turneele ATP nu numai pe
Eurosport dar si pe DSF............Oare de ce ? Nu prea pot sa-mi
explic.... Aproape nu exista saptamana in care sa nu fie transmis cate un turneu macar din faza optimilor sau sferturilor daca nu chiar din prima sau a doua zi !!!!!! Erau foarte multe meciuri disputate si in turul 1 deoarece cei veniti din calificari doreau sa
nu rateze sansa de a se afirma.........
Dar....fost-ai lele cand ai fost
In acesta saptamana se desfasoara turmeul de la Scottsdale
iar in cea urmatoare cel de la Indian Wells , ambele ATP dar
va trebui sa ne multumim doar cu cateva imagini de pe CNN si
eventual finala ...daca probabil va fi transmisa pe Eurosport
Cam putin , ce ziceti ?????????
In schimb vad ca cei de la Eurosport s-au axat in special pe turneele WTA..........
Pe mine cel putin ma dezamageste acest lucru . Tenisul masculin
mi se pare mult mai spectaculos......Ce ziceti ?
apropo receptioneaza careva FOXSPORTSNET prin cablu ?
Va rog sa ma anuntati !!!!!!
drastic transmisiile meciurilor din turneele ATP nu numai pe
Eurosport dar si pe DSF............Oare de ce ? Nu prea pot sa-mi
explic.... Aproape nu exista saptamana in care sa nu fie transmis cate un turneu macar din faza optimilor sau sferturilor daca nu chiar din prima sau a doua zi !!!!!! Erau foarte multe meciuri disputate si in turul 1 deoarece cei veniti din calificari doreau sa
nu rateze sansa de a se afirma.........
Dar....fost-ai lele cand ai fost
In acesta saptamana se desfasoara turmeul de la Scottsdale
iar in cea urmatoare cel de la Indian Wells , ambele ATP dar
va trebui sa ne multumim doar cu cateva imagini de pe CNN si
eventual finala ...daca probabil va fi transmisa pe Eurosport
Cam putin , ce ziceti ?????????
In schimb vad ca cei de la Eurosport s-au axat in special pe turneele WTA..........
Pe mine cel putin ma dezamageste acest lucru . Tenisul masculin
mi se pare mult mai spectaculos......Ce ziceti ?
apropo receptioneaza careva FOXSPORTSNET prin cablu ?
Va rog sa ma anuntati !!!!!!
- raduivo
- Junior Member
Ce ziceti de infringerile lui Agassi in fata lui Enqvist,
Srichaphan in fata lui Giovanni Lapentti ( probabil fratele mult
mai cunoscutului Nicolas Lapentti ) si Dokic in fata Barbarei Rittner
din aceasta saptamana in turneele de la Scottsdale si respectiv
Indian Wells....
Eu sunt bulversat deoarece mi-au compromis niste castiguri frumusele la pariuri...
Acum sa va aud fani Dokic !!!!!!!!!!!!!!
Srichaphan in fata lui Giovanni Lapentti ( probabil fratele mult
mai cunoscutului Nicolas Lapentti ) si Dokic in fata Barbarei Rittner
din aceasta saptamana in turneele de la Scottsdale si respectiv
Indian Wells....
Eu sunt bulversat deoarece mi-au compromis niste castiguri frumusele la pariuri...
Acum sa va aud fani Dokic !!!!!!!!!!!!!!
- raduivo
- Junior Member