fetele ard jointu` arde totu arde... pe mine nu ma doare de 3se si de animal x in alta parte decat in capul penisului... le zic in fatza -- sunt ratatzi.. sa ma scuzatzi acum, dar unde putza de crocodil atzi vazut voi 3 albume intrun an si ceva >? din cate stiu formatziile care se respecta scot
maxim 1 album pe an sau un single la 6 luni..... nu am nimik cu laurentziu, dar va anuntz ca sufera de prostie .. la greu... animal x sunt "copii lui", lingealar in cur.. astea nu sunt formatzii.. ma ocup de un radio pirat, trebuie sa stiu ce este aia muzica... dar nu sa imi placa. negative pe calculator ? negative, orchestratzii furate si modificate ? kiar tre` sa stiu ca sunt in romania ? pai scuzatzima animalutzelor si melutzelor, dar pe calculator fac si eu muzica...
fac negative, gingleuri.. si probabil ca mai pun mana si pe mixer nu doar pe dance e-jay sau techno e-jay... campanie antidorguri ? pai ce legatura au aia 3 cu drogurile ? nu pot sa imi dau seama.. e ceva putred.. cumva goana dupa fani si bani ? cred ca da. o sa ma contrazicetzi spunand ca parazitzii se drogheaza. e ok. e vreo problema ? si daca e asa, iatzi auzit pe ei spunand : " fani drogatziva si voi ca creshte potentza ?" nu cred.
astia d ela 3 se umbla dupa bani. iar tanti cristiana raduta sau cum o keama e ne... de ceva vreme. altfel nu stiu ce ar cauta intro manifestare anti-drog. nu sunt nici pentru drog nici contra. mie indiferent. nu ash sfatui pe nimeni sa se drogheze. eu nu ash face asta. dar fiecare traieshte cum crede.oricum mai bine ca mine nici pro nici contra decat ipocrit ca 3se, fals ca ei, sa ma bag la o actziune "anti-drog" doar sa cashtig fani si bani.
si acum sincer, uitatziva la ce intervale a scos iris albume, sau led zeppelin.. kiar si metallica, megadeath, manowar.. la un party nu se danseaza pe megadeath, dar totusi... prea mult 3se.. prea mult animal x.. prea multe manele... prea multe versuri cu 69.. sex oral, viatza mea, fruntea la buric si alte astea din manele.. ma enerveaza.. la totzi baietzii cu masini straine auzi adrian cu capu de tabla sau ceva manele... si la cei care sunt romani idiotzi la fel. maturzitaziva in ---- mea... prea multa muzica de cacat. nu zilnic ai party. deci nu zilnic itzi trebuie muzica de cacat. ce este prea mult strica. de ce nu ascultatzi voi terry jacks ? ce are ? raie ? nu intzeleg, sincer... ascultatzi muzica nu zgomot. probabil ca cei de pe acest forum nu au auzit sau cel putzin nu le place joe dolan...
ce cacat ca doar asa e romanu`... vi se par buni aia de la bug mafia ? aia sunt mai dusi ca parazitzii... si mai drogatzi si mai dsitrusi.. dar oricum macar nu sunt ca 3se, animalx, candy si alte formatzii comerciale.... dau nota 10 celor de la bug pentru videocloapele lor... si 4 celor de la animal x si 3 se ptr videocloapele lor. e o diferentza, regizare, realizare, poate kiar tema... oricum va propun sa ascultatzi muzica. nu zgomot. nu rap, nu hiphop, nu dance de rahat, nu manele... ceva de relaxare, un ambiental... un electronic.. o balada, un blues, un heavy metall... un r&b strain... un rock instrumental... ceva sa sune bine...
un astral projection, un jean m jarre, un cafe del mar, un pink floyd.. un scorpions, aerosmith... wasp.. metallica... satrianai... dio... stiu si eu.. dar renuntzatzi la muzica inutile. alegetziva ca idoli oamenii. nu animalele
sa ne revedem cu bine... la un nou post pe acest forum poate kiar pe altele.
Meagdeath - Symphony Of Destruction - ascultatzi asta.. sper sa va placa
P.S. cei care stiu ce este muzica si asculta muzica sa imi dea mesaj privat sau email la
timripper@rdslink.ro sau
alexnegulescu@msn.com