asta e o intrebare care ma face ff curios deoarece baietii de la o-zone pe langa ca au unele ideei originale de a face clipuri sunt si destepti deoarece fac clipurile in Moldova la un pret mai ieftin deoarece daca le-ar face in Romania (cred ca i-ar costa fff mult)!
Voi ce parere aveti de cele 2 clipuri de pana acuma ? "Numai tu"?"Despre tine"?
dak in primul clip au proiectat Moldova in anul 2350 in "Despre tine" au proiectat Moldova in 1972! Sunt ff curios cum v-a arata urmatorul clip O-zone...voi ce parere aveti?
ce parere aveti de cele 2 clipuri o-zone?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce parere aveti de cele 2 clipuri o-zone?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Probabil ceva cu dinosauri :lol: glumesc (sau poate nu, tinand cont ca pana acum au fost si in trecut si in viitor...) Sincer, nu stiu la ce sa ma astept de la ei, pentru ca fiecare clip m-a surprins, a avut ceva aparte fata de celelalte clipuri din romania, ideile pentru clipuri mi se par foarte originale... Si nu numai asta dar sunt si comice :hehe: Ambele m-au facut sa rad!!!
Eu sper decat ca urmatoarea meldodie sa aiba un clip la fel de reusit, un sound la fel de dansabil (trebuie sa recunoasteti ca Despre Tine a fost piesa care i-a facut cunoscuti, nu Numai Tu! )
Eu sper decat ca urmatoarea meldodie sa aiba un clip la fel de reusit, un sound la fel de dansabil (trebuie sa recunoasteti ca Despre Tine a fost piesa care i-a facut cunoscuti, nu Numai Tu! )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Sunt super ambele clipuri...chair voi chiar nu aveti habar cat au cosat? pt ca...nu au fost deloc "ieftine"..ma rog ...ele duc spre ceva international..ce mai eu nu mai am nimika de spus orium O-ZONE ARE NUMBER 1!!!
VOATI-I PE BAIETI LA : ATOMICEDIA@GO.RO
SELECT@MTV.RO
LA_STRADA@B1TV.RO
TOP40@MTV.RO
BYEEE
VOATI-I PE BAIETI LA : ATOMICEDIA@GO.RO
SELECT@MTV.RO
LA_STRADA@B1TV.RO
TOP40@MTV.RO
BYEEE
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
- dyana_o_zone
- Junior Member
domnisoara nu am zis: "clipurile au fost ieftine" dar comparativ cu Romania cred ca au fost mult mai ieftine si apreciez ca sunt clipuri originale si ca s-a muncit fff multe la ele din cate am auzit io!
Mai ales la primul clip ...
Mai ales la primul clip ...
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
sunt sigura k la primu clip s-a muncit! o coregrafie foarte bine pusa la punct...dansatori buni...foarte mishto! al doilea nu m-a impresionat in mod deosebit...! oricum e original...asta e clar!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
5 mesaje
• Pagina 1 din 1