Il Calcio pe micul ecran
112 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Il Calcio pe micul ecran
Din punctul de vedere al transmisiunilor in direct,Romania este rasfatzata. Nici italienii nu vad atatea meciuri in direct din campionatul lor....cate vedem noi,romanii.
In fiecare week-end , B1 transmite in direct...3 meciuri din campionatul Italiei !
Bobo....tu in Canada veziIl Calcio in direct ?
Acest subiect isi propune sa comenteze meciurile pe care noi le vedem LIVE din puternicul campionat al Italiei.
Pana acum eu am urmarit un singur meci ,dar a fost foarte frumos : Inter vs. Juve . Mi-am spus parerea despre el ,pe un alt subiect...asa ca nu ma mai repet.
Oricum..d'acum sa stitzi...ca aici comentam ce vedem LIVE ! :p
In fiecare week-end , B1 transmite in direct...3 meciuri din campionatul Italiei !
Bobo....tu in Canada veziIl Calcio in direct ?
Acest subiect isi propune sa comenteze meciurile pe care noi le vedem LIVE din puternicul campionat al Italiei.
Pana acum eu am urmarit un singur meci ,dar a fost foarte frumos : Inter vs. Juve . Mi-am spus parerea despre el ,pe un alt subiect...asa ca nu ma mai repet.
Oricum..d'acum sa stitzi...ca aici comentam ce vedem LIVE ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La noi sa-u prostit Italieni ca pana anu trecut prin iarna vedeam 3 meciuri in direct....samabata dupamasa, duminica dimineata si duminica dupamasa... dar acum a ramas numa meciul de duminica dimineata in direct iar cel de duminica dupamasa e transmis in reluare dupa vreo 3 ore...Naspa de tot dar asat e....
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Am vazut si eu primele 5 minute din AC Milan - Reggina , ca pormo a trebuit sa plec.
Atmosfera pur si simplu incredibila. Nu imi venea sa cred....la un meci cu o candidata la retrogradare San Siro..arhiplin.
Fumigene,scandari,tot tacamul.
Am vazut acum seara golurile..si sunt bucuros ca a inscris Rivaldo,idolul meu.
Atmosfera pur si simplu incredibila. Nu imi venea sa cred....la un meci cu o candidata la retrogradare San Siro..arhiplin.
Fumigene,scandari,tot tacamul.
Am vazut acum seara golurile..si sunt bucuros ca a inscris Rivaldo,idolul meu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Lazio-Parma 0-0.Mihajlovic a ratat un penalty in min 24,al doilea consecutiv dupa cel ratat la scorul de 2-2 in meciul cu Roma.Liverani a fost eliminat ptr un gest nesportiv iar Negro a intrat super tare la Mutu.Stankovic a vrut dar n-a putut iar Sorin e un jucator care nu prinde primul 11 desi nu pot sa intzeleg de ce.Cam atat,sper k Mr Hyde care e un declarat fan al Parmei sa fac o cronica a partidei din punctul lui de vedere.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Din pacate l-am ratat, am al dracu' de mult de invatat in ultima vreme
N-am vazut decat niste franturi din Juve-Milan 2-1.

N-am vazut decat niste franturi din Juve-Milan 2-1.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Roma - Inter 2-2
Montella Morfeo
Batistuta Okan
Meci destul de slab facut de Inter, care ramane totusi neinvinsa,rezultatul ma multumeste.
Montella Morfeo
Batistuta Okan
Meci destul de slab facut de Inter, care ramane totusi neinvinsa,rezultatul ma multumeste.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Bineinteles ca nu puteam rata derby-ul milanez dintre AC Milan si Inter.
Meciu a fost destul de frumos ,dar nu a excelat. Mi-a placut de Serginho. Credeti-ma ca pana aseara nu stiam ca joaca la milan. :yD Mi-a placut si de Dida si imi pare bine ca este titularizat in locul lui Abbiati. Dar nu mi-a placut ca Rivaldo era mai mereu faultat..astfel incat nu si-a putu face in voie jocul.
Rezultatul ma bucura...si imi pare bine ca rosso-nerri au trecut in fruntea clasamentului.
Meciu a fost destul de frumos ,dar nu a excelat. Mi-a placut de Serginho. Credeti-ma ca pana aseara nu stiam ca joaca la milan. :yD Mi-a placut si de Dida si imi pare bine ca este titularizat in locul lui Abbiati. Dar nu mi-a placut ca Rivaldo era mai mereu faultat..astfel incat nu si-a putu face in voie jocul.
Rezultatul ma bucura...si imi pare bine ca rosso-nerri au trecut in fruntea clasamentului.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Mii de draci, iar am ratat meciul Parmei, m-a pus dracu' sa ma duc la fotbal. Oricum :o, in fine un rezultat bun.
Despre derby-ul milanez: varza ambele echipe, meci slab, Inter incapabila sa construiasca, Milan cu un singur om in forma, Serginho. Se confirma ce am spus mai de mult: Inter n-are mijloc, n-are oameni de constructie. Incredibila ratarea lui Vieri!
Despre derby-ul milanez: varza ambele echipe, meci slab, Inter incapabila sa construiasca, Milan cu un singur om in forma, Serginho. Se confirma ce am spus mai de mult: Inter n-are mijloc, n-are oameni de constructie. Incredibila ratarea lui Vieri!
-
Piacenza-Lazio 2-3.Un meci superb desi cam greut de urmarit din cauza cetzii.Lazio desi condusa in min 30 cu 2-0 a reusit egalarea pana la pauza shi a castigat in ultimul minut de joc prin golul lui Coraddi.Ptr Lazio au mai inscris Simeone shi Lopez.Deoarece atat Milan cat shi Juve au facut egaluri(Empoli-Milan 1-1,Roma-Juve2-2),LAZIO este acuma pe locul 1 cu 27 de puncte urmata de Milna,Inter shi Juve toate cu 26 de puncte...
-
Am vazut si eu fragmente din prima repriza a meciului Lazio -Inter. Imi pare bine pt. laziali. Conduc cu 3-1 la pauza.
E bun si Lopez asta de ceva...din moment ce are un hat-trick.
Am descoperit ceva nou : Jab Stam joaca la Lazio. Nu stiam. :p
M-am plictisit si am decis sa nu mai urmaresc repriza II. Dar sunt sigur ca ma va informa Mig ,dupa ce se termina.
E bun si Lopez asta de ceva...din moment ce are un hat-trick.
Am descoperit ceva nou : Jab Stam joaca la Lazio. Nu stiam. :p
M-am plictisit si am decis sa nu mai urmaresc repriza II. Dar sunt sigur ca ma va informa Mig ,dupa ce se termina.
-
Migu` la datorie:)
Lazio-Inter 3-3(3-1).Au marcat ptr Lazio Claudio Lopez de trei ori shi ptr Inter Couto autogol shi Emre de 2 ori.Lazio a inceput in fortza meciul a condus cu 3-0,Inter nu a renuntzat la lupta shi a tras tare reusind egalarea,ba putea chiar sa invinga.Parearea mea e k dak nu il scotea pe simeone poate Lazio reusea sa castige.Pacat k se puteau lua trei puncte foarte usor.In continuare FORZA LAZIO
P.S. Moshule ,Stam e la Lazio din 2001....ai cam ramas in urma:p
Lazio-Inter 3-3(3-1).Au marcat ptr Lazio Claudio Lopez de trei ori shi ptr Inter Couto autogol shi Emre de 2 ori.Lazio a inceput in fortza meciul a condus cu 3-0,Inter nu a renuntzat la lupta shi a tras tare reusind egalarea,ba putea chiar sa invinga.Parearea mea e k dak nu il scotea pe simeone poate Lazio reusea sa castige.Pacat k se puteau lua trei puncte foarte usor.In continuare FORZA LAZIO
P.S. Moshule ,Stam e la Lazio din 2001....ai cam ramas in urma:p
-
foarte nasol meciu Lazio-Inter.tocmai cand credeam si eu ca se termina bine si bat baietii,se intampla porcaria asta sa egaleze aia.oricum,bine ca nu luara bataie,asta ar fi fost nashpa.insa e de remarcat ca Lazio,care nu are lotul altor echipe italiene,face fata in Il Calcio si o face inca foarte bine!
-
b0mber - Junior Member
Inter a inceput prost shi a terminat in fortza. Rezultatul e just deshi cred k just ar fi fost doar daca luau ambele echipe 3 puncte
Superbe golurile lui Emre. Mi-a adus aminte de Hagi care nu facea nimic un meci intreg shi prindea un astfel de shut de il lauda lumea doua luni in continuu.
btw...moshule, iar ai comis-o e Jap Stam nu Jab

btw...moshule, iar ai comis-o e Jap Stam nu Jab
-
cutuma© - Mesaje: 3047
S-a incheiat shi ultimul meci din etapa 14 Juve- LAZIO 1-2.Au marcat Nedeved in min 34 shi Fiore in mi n 35 shi 50.A fost un meci deosebit de disputat cu un Fiore stralucitor.LAZIO se mentzine pe locul 2 la 1 punct distanta de Milan cu 31 de puncte.Iata shi clasamentul:
1 Milan 32
2 LAZIO 31
3 Inter 30
4 Chievo 26
5 Juventus 26
1 Milan 32
2 LAZIO 31
3 Inter 30
4 Chievo 26
5 Juventus 26
-
MiG29... oricum se va sfirshi campionatul acesta (o sa avem grija noi sa nu ajungem ca shi Fiorentina) de cishtigat... de pierdut...nu ne intereseaza.
S.S. Lazio joaca futbol...alte echipe nu shtiu
Sempre forza Lazio e sempre roma merda!
S.S. Lazio joaca futbol...alte echipe nu shtiu
Sempre forza Lazio e sempre roma merda!
Che sopra 'sta penisola puro tu ce lo sai
che d'Erba co' sto clima ne cresce quanta ne voi!
Legalize it.
che d'Erba co' sto clima ne cresce quanta ne voi!
Legalize it.
- Romaragamuffin
- Junior Member
S-a incheiat etapa 15 in Italia.Inter a invins Parma cu 2-1 in ultimul meci.LAZIO din pacate n-a reusit decat un egal acasa cu Bologna(1-1) la fel k Milan care a facut 0-0 cu Brescia.Iata shi clasamentul:
1 Milan 33
2 Inter 33
3 LAZIO 32
4 Chievo 29
5 Juventus 29
1 Milan 33
2 Inter 33
3 LAZIO 32
4 Chievo 29
5 Juventus 29
-
Iar eu am urmarit in direct pe frecventza B1 ....Parma vs. Inter Milano de pe Enzo Tardinni , sau cum se cheama stdionul Parmei.
Am vazut chiar si golul lui Mutu...inscris cu ajutorul unui fundash milanez.
Cel mai bun om de pe teren ..mi s-a parut de departe..internationalul urugoayan Alvaro Recoba . Din cate stiu...este si preferatul lui Decret.
Mie la sud-american....pe langa faptul ca e un mare fotbalist de talie mondiala...imi place faptul ca e ....celest :p
Am vazut chiar si golul lui Mutu...inscris cu ajutorul unui fundash milanez.
Cel mai bun om de pe teren ..mi s-a parut de departe..internationalul urugoayan Alvaro Recoba . Din cate stiu...este si preferatul lui Decret.
Mie la sud-american....pe langa faptul ca e un mare fotbalist de talie mondiala...imi place faptul ca e ....celest :p
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
Inainte vedeam 3 meciru in direct, din care doua in italiana si unu in spaniola. DAr acum 8 luni au taiat asta si dadeau numa un meci in direct (in italiana) si unul in reluare (spaniola).
Acum, de saptamana asta, dau din nou 3 meciuri si toate in engleza, asa ca numa bine inteleg si eu tot , numa ca comentatorii astea canadieni is cam batuti in cap cu comentatu.
Acum, de saptamana asta, dau din nou 3 meciuri si toate in engleza, asa ca numa bine inteleg si eu tot , numa ca comentatorii astea canadieni is cam batuti in cap cu comentatu.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Brescia-LAZIO 0-0.Dupa 7 victorii consecutive in deplasare,a venit shi primul egal:(Am vazut numai o repriza shi nici aia prea bine asa k nu pot sa comentez meciul.However iata situatia in clasament dupa etapa a 16-a.
1 Milan 36
2 Inter 36
3 LAZIO 33
4 Juve 32
5 Chievo 32
1 Milan 36
2 Inter 36
3 LAZIO 33
4 Juve 32
5 Chievo 32
-
Eu am vazut ultimele 20 de minute ale meciului ..si mi-a placut. S-a jucat in mare viteaza la ambele portzi. Randunelele au dat o replica darza lazialilor. Scorul mi s-a parut echitabil prin prisma celor 20 de minute vazute de mine. Acum nu pot stii ce a fost inainte.
Oricum..imi place de Brescia. Mai retrogradeaza..mai promoveaza. Se descurca si ei.
Ma bucura Chievo Verona. O echipa ce a luat nastere pentru a reprezenta orasul lui Romeo & Julieta in esaloanele secunde....dar care trage la Europene. (anul trecut a fost si in UEFA ..dar din pacate (sau fericire pentru unii) a fost eliminata de Zvezda.
Mi-ar place sa ajunga in Champhions League candva...caci sunt adeptul cluburilor sarace si fara nume mare.
Desi..B1 da saptamanal 3 meciuri live din Il Calcio tin sa mentionez ca nu prea urmaresc. Prea sunt multe meciuri.
Oricum..imi place de Brescia. Mai retrogradeaza..mai promoveaza. Se descurca si ei.
Ma bucura Chievo Verona. O echipa ce a luat nastere pentru a reprezenta orasul lui Romeo & Julieta in esaloanele secunde....dar care trage la Europene. (anul trecut a fost si in UEFA ..dar din pacate (sau fericire pentru unii) a fost eliminata de Zvezda.
Mi-ar place sa ajunga in Champhions League candva...caci sunt adeptul cluburilor sarace si fara nume mare.
Desi..B1 da saptamanal 3 meciuri live din Il Calcio tin sa mentionez ca nu prea urmaresc. Prea sunt multe meciuri.
-
Eu am vazut toate cele 3 meciuri din week-endu-ul asta...
Brescia-Lazio 0-0: meci plictisitor, fara ocazii... doar Igli Tare de la bresciani a mai incrcat cate un sut la poarta; rezultat echitabil, caci Lazio a fost la ani-lumina departare de jocul superb facut cu Juve.
Bologna-Milan 0-2: victorie mare, importanta si meritata a diavolilor; intrarea lui Serginho la pauza a facut diferenta; Bologna la primele puncte pierdute pe teren propriu in acest sezon, dupa 7 victorii consecutive. FORZA MILAN: VINCEREMO IL TITULO!!!
Inter-Modena 2-0: victorie fara dubii a interistilor chiar daca Modena a dat o replica frumoasa; din pacate, dupa ce a marcat golul 2, Hernan Crespo s-a accidentat grav, si se pare ca va lipsi circa 3 luni de pe gazon.
Brescia-Lazio 0-0: meci plictisitor, fara ocazii... doar Igli Tare de la bresciani a mai incrcat cate un sut la poarta; rezultat echitabil, caci Lazio a fost la ani-lumina departare de jocul superb facut cu Juve.
Bologna-Milan 0-2: victorie mare, importanta si meritata a diavolilor; intrarea lui Serginho la pauza a facut diferenta; Bologna la primele puncte pierdute pe teren propriu in acest sezon, dupa 7 victorii consecutive. FORZA MILAN: VINCEREMO IL TITULO!!!
Inter-Modena 2-0: victorie fara dubii a interistilor chiar daca Modena a dat o replica frumoasa; din pacate, dupa ce a marcat golul 2, Hernan Crespo s-a accidentat grav, si se pare ca va lipsi circa 3 luni de pe gazon.
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Ce parere aveti de arbitrajul din ultima etapa?
Eu am vazut doar meciurile de duminica, Perugia - Inter 4-1, si Chievo - Juventus 1-4 si mi s-a parut scandalos arbitrajul!
La primul meci s-a acordat 11m pentru Perugia pentru un hent care n-a fost, in min 10, iar apoi pentru 2-0, Vryzas a marcat cu mana si a recunoscut acest lucru la interviurile de la final. De aici inainte a fost o joaca de-a soarecele cu pisica, mai ales ca Inter a ramas si in 10 oameni in repriza a doua, dupa eliminarea lui Di Biagio.
In celalalt meci, arbitrajul projuventus a atins niste cote penibile! Dupa ce ca arbitrul nu a oprit meciul in prima repriza cand nu vedeai de ceata la 1m (mai ceva ca in meciul lui lazio de acum o luna si jumatate!) nici de la nivelul gazonului (deja juventus conducea si meciul s-ar fi reluat de la 0-0), a mai acordat si 3 penaltyuri torinezilor, (unul de-a dreptul hilar, la o simulare caraghioasa a lui Di Vaio), iar pe Chievo i-a lasat si cu 2 oameni mai putin pe teren, un cartonas rosu gratuit lui Bierhoff si nesanctionarea cu galben a lui Ferarra pentru fault la Cossato la golul de 1-3, veronezul iesind accidentat si fara posibilitate de inlocuire deoarece facusera toate cele 3 schimbari deja...
Si am auzit ca la Bergamo, in meciul Atalanta-Roma (2-1) celebrul antrenor Fabio Capello a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrajului pentru prima oara in cariera!
Se pare ca se vrea ca tot Juventusul sa castige lo scudetto...
Sper sa nu se lase Milan ajunsa de echipa arbitrilor...
Oricum, RUSINE juventus!!!
Eu am vazut doar meciurile de duminica, Perugia - Inter 4-1, si Chievo - Juventus 1-4 si mi s-a parut scandalos arbitrajul!
La primul meci s-a acordat 11m pentru Perugia pentru un hent care n-a fost, in min 10, iar apoi pentru 2-0, Vryzas a marcat cu mana si a recunoscut acest lucru la interviurile de la final. De aici inainte a fost o joaca de-a soarecele cu pisica, mai ales ca Inter a ramas si in 10 oameni in repriza a doua, dupa eliminarea lui Di Biagio.
In celalalt meci, arbitrajul projuventus a atins niste cote penibile! Dupa ce ca arbitrul nu a oprit meciul in prima repriza cand nu vedeai de ceata la 1m (mai ceva ca in meciul lui lazio de acum o luna si jumatate!) nici de la nivelul gazonului (deja juventus conducea si meciul s-ar fi reluat de la 0-0), a mai acordat si 3 penaltyuri torinezilor, (unul de-a dreptul hilar, la o simulare caraghioasa a lui Di Vaio), iar pe Chievo i-a lasat si cu 2 oameni mai putin pe teren, un cartonas rosu gratuit lui Bierhoff si nesanctionarea cu galben a lui Ferarra pentru fault la Cossato la golul de 1-3, veronezul iesind accidentat si fara posibilitate de inlocuire deoarece facusera toate cele 3 schimbari deja...
Si am auzit ca la Bergamo, in meciul Atalanta-Roma (2-1) celebrul antrenor Fabio Capello a fost eliminat pentru proteste la adresa arbitrajului pentru prima oara in cariera!
Se pare ca se vrea ca tot Juventusul sa castige lo scudetto...
Sper sa nu se lase Milan ajunsa de echipa arbitrilor...
Oricum, RUSINE juventus!!!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
In schimb nu ai vazut..Reggina vs. Bologna (parca asta a fost celalalt meci) . Au castigat gazdele cu 1-0. Eu am vazut decat vreo juma de ora din meci..inclusiv golul f. spectaculos inscris de nu mai stiu cine...dupa ce mingea i-a venit din bara.
Si am mai vazut o faza de mare spectacol creata de echipa din Calabria...initiata de celebrul Nakata....cand un aparator de la Bologna a scos mingea de pe linia portzii.....cu calcaiul.
In rest..tin si eu cu Milan...si ma bucur pentru reusita lui Rivaldo din ultima etapa.
Si am mai vazut o faza de mare spectacol creata de echipa din Calabria...initiata de celebrul Nakata....cand un aparator de la Bologna a scos mingea de pe linia portzii.....cu calcaiul.
In rest..tin si eu cu Milan...si ma bucur pentru reusita lui Rivaldo din ultima etapa.
-
112 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Fotbal International