unde merge imbecilitatea?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

unde merge imbecilitatea?

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 11:00 am

Cat poti sa fi de imbecil sa te dai drept un post serios de muzica, dar sa promovezi manelele in nestire?
Asta fac cei de la Atomic (k-lumea) :)). Daca te uiti noaptea la ei, desi se lauda ca dau muzica straina, e plin de manele. Probabil ca baietii si fetele de acolo se gandesc la originile indepartate ale acelor tigani pe care ii promoveaza.
Si daca vreunul de la Atomic o sa citeasca threadul asta, vreau sa le transmit ca a incerca sa iesi in evidenta cu orice pret si a incerca sa fi altfel decat esti nu duce decat la un singur rezultat: ARATI CA UN PAPAGAL IDIOT.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 3:37 pm

Si am uitat sa mai zic o chestie.
Mai fratilor de la atomic (k-lumea)... ce se intampla cu televizuina voastra? Chiar nu aveti mai mult de 5-6 videoclipuri pe care le dati toata ziulica si toata saptamana? Ma uit acum, vad paraziti... schim. Ma uit peste 20 min, iar paraziti. Mai frate, daca nu sunteti in stare de mai mult, inchideti-va. Nu mai incercati sa fiti mai penibili decat sunteti deja.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 21, 2003 3:42 pm

Initial trimis de copiutzu
Ma uit acum, vad paraziti... schim. Ma uit peste 20 min, iar paraziti.

poate ai antena dereglata, vreun fir dezlipit. cheama omu de la cablu....
eyewitness

Mesajde copiutzu » Mar Ian 21, 2003 4:08 pm

Initial trimis de eyewitness

Buna poanta. Din pacate nu si buna solutie :((
Da' pentru tine o sa ma uit si la cablu.
Desi cred ca inainte de antena e problema si nu dupa ea.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Mar Ian 21, 2003 10:46 pm

As avea si eu multe plangeri in legatura cu postul ala....din pacate, nu ii pasa nimanui si nici nu o sa schimbe nimeni nimic....pe mine ma cam enerveaza ca au numai muzica romaneasca(de manele nu mai zic nimic,ca oricum sunt noaptea). Bine ca mai exista mtv si celealalte moduri de informare:)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Ian 22, 2003 11:29 am

Initial trimis de the Zephyr
As avea si eu multe plangeri in legatura cu postul ala....din pacate, nu ii pasa nimanui si nici nu o sa schimbe nimeni nimic....pe mine ma cam enerveaza ca au numai muzica romaneasca(de manele nu mai zic nimic,ca oricum sunt noaptea). Bine ca mai exista mtv si celealalte moduri de informare:)

Pai ei se lauda ca noaptea dau si muzica straina, dar eu nu am vazut decat manele (romenesti-tiganesti).
Si noroc ca mai exista VH1. E cel mai tare post de muzica.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Ian 23, 2003 3:07 pm

oare ar trebui sa se sesizeze CNA-ul?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:10 pm

Initial trimis de Lady Killer
oare ar trebui sa se sesizeze CNA-ul?

Cred ca cel mai bine ar fi sa le cada o bomba pe sediu si atunci am fi siguri de o chestie
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Ian 23, 2003 3:14 pm

ok. tu faci rost de bomba, si eu o plasez. :D

nocturna

Re: unde merge imbecilitatea?Pana la casele de discuri

Mesajde Bortianu' » Joi Ian 23, 2003 3:15 pm

Fara resentimente, copiutzule..
Pai am auzit ca cica mai multe case de discuri din bucale au pus mana de la mana si au cumparat toooot spatiul de emisie de la Atomic..asta inca din nov. anul trecut.... Inseamna oare ca aceste case de discuri ... vor sa fie data muzica asta..probabil ca nu si-au vandut toate cd-urile cu manele (apropos' am vazut o coperta bestiala: mutantul de beethoven-copilu' minunii cu inca doua stoarfe, imbracati in costume de astronauti/aliens/ ... oare cine le-a facut coperta? ca eu sunt designer, si eu fac chestii "asa cum vrea clientul" ..dar pana la un punct...) ..
Deci..cred ca ar fi mai bine sa intrebi casele de dsicuri in cauza ...(informatia e verificata ... am terminat ptr. o trupa ..cunoscuta...videoclipul si... casa lor de discuri nu era printre cele sus-pomenite ..asa ca ...sta pe bara..)..
Bortianu'

Re: Re: unde merge imbecilitatea?Pana la casele de discuri

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:22 pm

Initial trimis de Bortianu'
Fara resentimente, copiutzule..
Pai am auzit ca cica mai multe case de discuri din bucale au pus mana de la mana si au cumparat toooot spatiul de emisie de la Atomic..asta inca din nov. anul trecut.... Inseamna oare ca aceste case de discuri ... vor sa fie data muzica asta..probabil ca nu si-au vandut toate cd-urile cu manele (apropos' am vazut o coperta bestiala: mutantul de beethoven-copilu' minunii cu inca doua stoarfe, imbracati in costume de astronauti/aliens/ ... oare cine le-a facut coperta? ca eu sunt designer, si eu fac chestii "asa cum vrea clientul" ..dar pana la un punct...) ..
Deci..cred ca ar fi mai bine sa intrebi casele de dsicuri in cauza ...(informatia e verificata ... am terminat ptr. o trupa ..cunoscuta...videoclipul si... casa lor de discuri nu era printre cele sus-pomenite ..asa ca ...sta pe bara..)..

Asta am auzit-o si eu... cu spatiul de emisie.
Dar omule, vinzi vinzi, numai ca daca la final tre' sa dai pe post numai cacaturi, ai vandut degeaba, ca o sa se termine cu tine.
Aia cu copilul am vazut-o si eu. Si am mai vazut una cu el in postura de terminator. Pe aia a nimerit-o, ca a reusit sa termine tot ce mai era bun in romania, in domeniul muzical.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: unde merge imbecilitatea?Pana la casele de discuri

Mesajde Bortzi » Joi Ian 23, 2003 3:30 pm

Asta am auzit-o si eu... cu spatiul de emisie.
Dar omule, vinzi vinzi, numai ca daca la final tre' sa dai pe post numai cacaturi, ai vandut degeaba, ca o sa se termine cu tine.
Aia cu copilul am vazut-o si eu. Si am mai vazut una cu el in postura de terminator. Pe aia a nimerit-o, ca a reusit sa termine tot ce mai era bun in romania, in domeniul muzical. [/B][/QUOTE]

..Pai atomicul oricum e pe butuci..Tipi faini , ca Doru Enache, Catalin, Carmen... Acum sunt la alte posturi...Si ii stiam dinainte de a se deschide atomicul...Voiau intr-un timp sa-l faCA CAnal de stiri...... Totusi eu cred ca atata timp cat peste 50 la suta din popor e ascultator/digerator/ de manele... vor mai avea viata...
..Aaaa.. cineva intors de curand din Germania imi povestea (in fericirea ei tampa) ca "avem si un bar cu specific romanesc alimentar si cu manele!!! ...
Oricum ..eu prind VH1 :)
Bortzi

Re: Re: Re: Re: unde merge imbecilitatea?Pana la casele de discuri

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:33 pm

Initial trimis de Bortzi
Oricum ..eu prind VH1 :)

Ghinion pentru cei care nu il prind si care se intoxica cu atomic si mtv romania
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Vin Ian 24, 2003 12:26 am

Oh da.....e urat sa prinzi doar Atomicul si minunatul Mtv Rom....da asta e. Noroc ca mai exista si Internetul. Cat despre muzica straina pe care zic ei ca o dau noaptea...s-a intamplat acu vreo cateva luni sa vad muzica straina buna dupa 1 pe Atomic...chiar ma miram ca dau muzica klumea noaptea si celelalte prostii ziua. Dar m-am cam lamurit putin ca cine plateste este servit....indiferent de ce presupune lucrul asta :( Ce mai pot sa zic...traiasca Unirea....ca tot e 24;P
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

noroc de mine!!!

Mesajde dadius » Vin Ian 24, 2003 8:24 am

eu prind: vh1,viva,viva+ si mtv germania.

e bine nu???;h
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: noroc de mine!!!

Mesajde nocturna » Vin Ian 24, 2003 11:40 am

Initial trimis de dadius
eu prind: vh1,viva,viva+ si mtv germania.

e bine nu???;h

wow! ce furnizor de cablu ai tu?

nocturna

Re: Re: noroc de mine!!!

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 11:47 am

wow! ce furnizor de cablu ai tu?

Jim Carey :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Ian 24, 2003 12:02 pm

verifani. :) da' chiar sunt curioasa.

nocturna

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 12:07 pm

verifani. :) da' chiar sunt curioasa.

Poate (mai mult ca sigur) nu sunteti in acelasi oras. Si poate nici macar in aceeasi tara.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Ian 24, 2003 12:11 pm

mda. am vazut Resita-Romania. din pacate doar tara este aceeasi, nu ca mi-as fi dorit acum sa fiu din Resita. :)

nocturna

Mesajde copiutzu » Lun Feb 10, 2003 2:00 pm

Eu unul nu mai suport.
Propun sa pichetam sediul atomic pana ard toate casetele alea cu manele si bull shit-uri.
Mai, da' sambata noaptea, cand are si omul timp sa se mai uite si pe la tv, dai pe atomic si numai cacaturi.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Feb 10, 2003 2:21 pm

Eu unul nu mai suport.
Propun sa pichetam sediul atomic pana ard toate casetele alea cu manele si bull shit-uri.
Mai, da' sambata noaptea, cand are si omul timp sa se mai uite si pe la tv, dai pe atomic si numai cacaturi.

nu e o idee buna. si ce daca ard casetele cu manele?! asta-i nu va opri sa fie penibili in continuare. eu propun sa revenim la ideea cu bomba. este mult mai eficienta. :)

nocturna

Mesajde copiutzu » Lun Feb 10, 2003 3:50 pm

nu e o idee buna. si ce daca ard casetele cu manele?! asta-i nu va opri sa fie penibili in continuare. eu propun sa revenim la ideea cu bomba. este mult mai eficienta. :)

Mii de scuze. Am uitat sa zic sa le arda in sediu, dupa ce l-au imbibat bine bine de tot in benzina.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: unde merge imbecilitatea?

Mesajde ja sam pitbull » Mar Mar 04, 2003 6:34 pm

Cat poti sa fi de imbecil sa te dai drept un post serios de muzica, dar sa promovezi manelele in nestire?
Asta fac cei de la Atomic (k-lumea) :)). Daca te uiti noaptea la ei, desi se lauda ca dau muzica straina, e plin de manele. Probabil ca baietii si fetele de acolo se gandesc la originile indepartate ale acelor tigani pe care ii promoveaza.
Si daca vreunul de la Atomic o sa citeasca threadul asta, vreau sa le transmit ca a incerca sa iesi in evidenta cu orice pret si a incerca sa fi altfel decat esti nu duce decat la un singur rezultat: ARATI CA UN PAPAGAL IDIOT.

Eu sunt de la Atomic si mailul tau mi se pare inacceptabil. Aa sau tu vorbeai de Atomic TV. Eu sunt de la alta firma. Scuze
:D
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mar 04, 2003 6:55 pm

Initial trimis de eyewitness

:D
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Darec » Mie Mar 05, 2003 12:45 am

Macar de ar fi asta toata problema. Ce, in cursul zilei cand vezi atata prostitutie muzicala e bine? Coltul din care te uiti face diferenta. De si nu sunt de acord iti spun in mod sigur ca Atomic are ceva mai mult rating interesat noaptea decat ziua cand lumea se uita in virtutea inertiei, nu?
Darec

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 05, 2003 10:27 am

Initial trimis de Darec
Macar de ar fi asta toata problema. Ce, in cursul zilei cand vezi atata prostitutie muzicala e bine? Coltul din care te uiti face diferenta. De si nu sunt de acord iti spun in mod sigur ca Atomic are ceva mai mult rating interesat noaptea decat ziua cand lumea se uita in virtutea inertiei, nu?

..uite ca m-ai facut curios ...spune te rog ce te face sa crezi lucrul asta? (chestia cu ratingul ...noaptea..)

... ca nu m-am mai uitat pe atomic de ... aproape un an...:(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Darec » Sâm Mar 08, 2003 1:17 am

Initial trimis de Bortzianu'

..uite ca m-ai facut curios ...spune te rog ce te face sa crezi lucrul asta? (chestia cu ratingul ...noaptea..)

... ca nu m-am mai uitat pe atomic de ... aproape un an...:(

Ma refeream la faptul ca ziua dintre cei care se uita la Atomic, 1% se uita interesat restul fac risipa de curent sau lasa si ei sa se auda niscai zgomot prin casa. In timp ce noaptea, doar n-oi fi tampit sa te uiti pe Atomic in loc sa dormi, dar tampiti care se uita pe Atomic se uita clar pentru ca vor caci altfel, pe alte posturi programul e la fel ca ziua , se dau reluarile. Am fost de curan in trecere pe la Urgenta intr-o noapte...nu eu, cu cineva. Nu ma intreba ce se asculta la toate TV-urile din spital si sunt destule, si toata lumea, oameni cu picioare rupte, cu copii gata sa iasa.... cu ochii beliti in monitoare...
Darec

Mesajde Darec » Sâm Mar 08, 2003 1:24 am

Apropo si ghici ce faceam si eu. M-am uitat si eu si sa mor de n-am avut ce sa vad. Astia de noapte sunt cum sa zic , mai spectaculosi decat aia de zi. Aia de zi sunt plafonati in prostie.Astia vin mereu cu cate ceva nou. De la un videoclip la altul. Ce Leana si Costel, ce Garcea.... sa stai si tu o data (nu te grabi, ca fraza o sa continue :) )sa vezi Brady sau Kamarad sau mama mea sa vezi ce te minunezi.

Vai mama lor de Atomic.

Vai mama ei de muzica romaneasca
Darec

m-am saturat

Mesajde ilinca_m » Sâm Mar 08, 2003 2:21 pm

mai, pana la urma, din pacate are si atomicu niste privitori (manelisti si amatori de muzica cretina). ca sa scapam de atomic trebuie mai intai sacpat de telespectatori; don't you think?
nu credeti ca mai bine ramanea mtv europe????
ilinca_m

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii