andreea antonescu in PLAYBOY
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
andreea antonescu in PLAYBOY
in luna iunie AA va aparea in playboy asa ca nu ratati revista lunii iunie.Pa
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
da cred ca asa va fi si cu mine pana acum nu mi-am luat nici un playboy dar acum cu siguranta o voi face. MAi e putin pana in 17 iunie
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Am vazut si eu 3 poze cu ea pe siteul play boy si nu m-au incantat. Prea e fardata . Nici nu zici ca e ea.
Plus...ca apare in tot felul de ipostaze tampite !
Sunt dezamagit !
Ma intreb de ce nu o fi pozat nud clasic !
Sunt dezamagit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Am vazut si eu 3 poze cu ea pe siteul play boy si nu m-au incantat. Prea e fardata . Nici nu zici ca e ea.
Sunt dezamagit !
In primul rind ea nu are fata si nici corp de pozat , poate sa zica cine vrea ce vrea .
Si titele alea , la virsta ei SINT DEZGUSTATOARE !!! Cu aureolele si sfircurile alea mari . Dezamagire ?? NU , era clar
Parerea mea este ca a facut o gresala . Trebuia sa-si tina chestiile alea acoperite , ar fii avut mai mult de cistigat .
- M@X
- Junior Member
Initial trimis de Aiurita
Nu ai deloc dreptate aici! Sa stii ca AndreEA e SUPER, pe langa Andreea Balan!!!;p ;p
AHAHAHA
Eu nu prea intzeleg ce legatura are Andreea B. cu toata treaba asta ?! AndreEA e super...

Oricum Andreea Balan nici nu se poate compara cu ..... aia!
Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca Andreea Antonescu e "sfanta"....
-
fan Andreea B. - Junior Member
Scris de voie....
Lol....bai...eu de la Cristiana Radutza nici o vedete care a mai aparut in playboy nu mi-a placut in mod special. E adevarat AndreEA arata bine si cine zice ca nu arata bine o zice cu inima indoita caci si el si-ar face unele pofte cu ea. Sincer sa fiu si Andreea balan arata bine...s-a mai ingrasat si ea un pic...e coapta ca sa zic asa!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Nu chiar?!
Chiar daca nu am citit la timp mesajele nu stiu de ce ati bagat-o pe Andreea B in discutie.ea e mai slabutza dar nu inseamna ca nu are ce-si arata.Eu sunt fana Andreea B dar AndreEA nu-mi displace,dar nu puteti spune ca AB e urata ! Oricum mie imi place de ea,si drept sa va spun e mai cuminte k AndreEA si poate e mai bine.Iar acu` sa revenim la subiect"AndreEA in Play Boy".Eu nu mi-am cumparat revista pentru ca am vazut-o la o colega de a mea si mi s-a parut nashpa ce am vazut.Nici macar nu am fost poze alea,a fost acoperita in unele poze...pentru ce?! Ca asa putea canta si pe scena.Oricum nu ma intereseaza...e treaba ei ce-a facut.
- AngeLgIrL
- Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1