Jos cu Andra!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Jos cu Andra!!!!

Mesajde carmen » Mie Ian 08, 2003 3:27 pm

are {sa zicem}talent si se crede cea mai 'vanata '' vedeta.E o loaza cu fitze in cap ei cu lemne si semintze!!!
carmen

Re: Jos cu Andra!!!!

Mesajde TIM » Mie Ian 08, 2003 3:33 pm

Initial trimis de carmen
are {sa zicem}talent si se crede cea mai 'vanata '' vedeta.E o loaza cu fitze in cap ei cu lemne si semintze!!!

Fite? Corect! Da' voce chiar are! Ati auzit-o cantand live?
TIM

Re: Re: Jos cu Andra!!!!

Mesajde Unregistered » Mie Ian 08, 2003 3:35 pm

Initial trimis de TIM

Fite? Corect! Da' voce chiar are! Ati auzit-o cantand live?
Da,dar e enervanta.Am spus si repet are capul plin de semintze si de fitze
Unregistered

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 08, 2003 7:59 pm

are voce super buna pentru cei 16 ani ai ei.ascpectul n8-mi place si nciic nu i-am cumparat albumele..ncii nu intentionez.acuma in evenimentul zilei a scris ca i-au cerut taxa pentru pasunat. hahaha!! sa cititi articolul ala si voi sa va distrati putin :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

hy

Mesajde alisa » Joi Ian 09, 2003 2:33 pm

Mai pai mie chiar imi place de ea.Pentru cei 16 ani ai ei pe care ii are canta foarte bine si arata super.E tare tipa.Mai ales ultimul clip si melodia e super de tot.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Re: hy

Mesajde Titina » Joi Ian 09, 2003 8:44 pm

Da,are voce,dar e prea plina de ea...se crede cea mai cea.
Exemplu:o prietena de-a mea mi-a povestit ca s-a intalnit cu ea shi i-a zis:''Buna,Andra,te-am vazut la tv...''shi chestii din astea.Raspunsul andrei:''E,ce sa spun...''shi a plecat...sa nu ziceti ca va mint!Nici macar nu i-a dat autograf cand i-a cerut prietena mea....cica n-avea timp...
Titina
Junior Member

Re: Re: hy

Mesajde carmen » Vin Ian 10, 2003 3:23 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Da,are voce,dar e prea plina de ea...se crede cea mai cea.
Exemplu:o prietena de-a mea mi-a povestit ca s-a intalnit cu ea shi i-a zis:''Buna,Andra,te-am vazut la tv...''shi chestii din astea.Raspunsul andrei:''E,ce sa spun...''shi a plecat...sa nu ziceti ca va mint!Nici macar nu i-a dat autograf cand i-a cerut prietena mea....cica n-avea timp...
-e,am avut dreptate ca are capul plin de fitze [si de lemne]
carmen

Re: hy

Mesajde carmen » Vin Ian 10, 2003 3:25 pm

Initial trimis de alisa
Mai pai mie chiar imi place de ea.Pentru cei 16 ani ai ei pe care ii are canta foarte bine si arata super.E tare tipa.Mai ales ultimul clip si melodia e super de tot.
-videoclipul e Chici,melodia-jaf[e copiata]
carmen

Mesajde Crazy Babe » Vin Ian 10, 2003 7:12 pm

si ideea clipului in sine este copiata.... mie mi-au spus niste prietene ca atunci cand ea a concertat la piatra neamt pe 1 iunie au stat de vorba cu ea.. era super prietenoasa.. dadea autografe la toti cei care-i cereau si chiar se si pzoa cu fanii ei... eu nu m-am intalnit niciodata cu ea si sincera sa fiu nici macar n-as vrea. numai vocea e de ea.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 11, 2003 1:09 am

mie andra mi se pare cea mai naturala cantareata la ora actuala. halat vocii si capacitatii sale de a canta live. bravo andra, ne-ar mai trebui fete ca tine care sa stie ce e aia voce si nu playback. tine-o tot asa. si apropo fitele le-ati avea si voi daca ati fi vedete, sau ma rog, catusi de putin cunoscuti.... asa ca nu mai cautati nod in papura.
Unregistered

Re: Re: Re: Jos cu Andra!!!!

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 11, 2003 1:55 am

[sal george te sal'momentan nu shtiu ce sa scriu :))) asta e.....bye
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Ian 12, 2003 3:04 pm

Initial trimis de Unregistered
mie andra mi se pare cea mai naturala cantareata la ora actuala. halat vocii si capacitatii sale de a canta live. bravo andra, ne-ar mai trebui fete ca tine care sa stie ce e aia voce si nu playback. tine-o tot asa. si apropo fitele le-ati avea si voi daca ati fi vedete, sau ma rog, catusi de putin cunoscuti.... asa ca nu mai cautati nod in papura.

Pacat ca Andra nu stie nici cum sa se imbrace, nici cum sa se comporte pe scena. Ultimele dati cand am vazut-o la TV a fost imbracata le fel, adica ca o tiganca(poate chiar mai rau). Intr-adevar este cam prea infumurata, dar trebuie cineva sa ii scoata cineva fitele astea idioate din cap. Are vocea buna ptr ca tatal ei e tigan(lautar) si toti care se trag din astfel de progenituri sunt mai rasariti la voce. N-am dreptate? Oricum e mult mai jalnica decat toti din muzica romaneasca. Pana si Ana Lesko care nu are voce nici pe jumatate a celui mai jalnic afon nu-i mai penibila ca Andra. Pana si compozitorul o strica. De fapt la asa imagine asa compozitor!
Unregistered

Re: Re: hy

Mesajde guggy » Vin Ian 17, 2003 11:38 pm

mie chiar imi place cumcanta si am albumele ei acasa.nici mie nu-mi place ca da figuri in ea dar merita fata.nu am ce spune.nu e vorba de ani ca asa daca a pus-o sa cante de mica i s-a format vocea...asa toti avem voce.daca noi cantam de mici invatam...
guggy

Mesajde dadius » Sâm Ian 18, 2003 9:36 am

toata lumea are fite in oarecare masura. daca se intampla sa aiba si Andra asta.....nu e nici o problema! De cantat canta bine si asta e cel mai important. Si nu e nici rea (asa cand ma uit la ea:) )
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

viva andra

Mesajde viva andra » Lun Ian 20, 2003 1:17 am

fratilor toti aveti ce aveti cu "pentru cei 16 ani ai ei canta su per si e tare tipa" ???
ce draq mai sut si altele\altii care canta bine iar daca are 16 ani nu ma impresioneaza cu nimic !
concluzia mea : la fitele (si inteligenta) care le are se potriveste cu mangusta de la kktu ala de emisiune babilonia !!!
daca aveti ceva imotriva mea scrieti si va voi raspunde
viva andra

Mesajde Wild Rose » Lun Ian 20, 2003 6:34 pm

Eu una nu am auzit-o cantand live, lucru care m-a mirat tinand cont ca ea nu are miscare scenica....se plimba pe scena fara rost. Ma rog... Si nu puteti sa ma contraziceti pentru ca stiu sigur ca face si playback, de multe ori uita sa ridice microfonul la gura :hehe: Ce sa facem, trebuie sa fim intelegatori, e greu sa mimezi :)

cum arata in real life??? :lol: Prefer sa o vad la tv...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Lun Ian 20, 2003 11:59 pm

Am auzit si eu azi din intamplare toata melodia aia cu oceanu` ei...care mi se pare total fara sens...in schimb melodia de la Mamaia....parca era mai bunicica. Cat despre imbracaminte...daca asta poate si ea...Probabil vrea sa-si creeze o imagine de diva in devenire.( a se vedea costumul negru cu paiete argintii din clip):rolleyes:
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde laisha » Joi Ian 23, 2003 4:42 pm

andra e mult prea fitzoasa!!!asta e adevarul! nu-mi place de ea!
am avut ocazia sa o cunosc...degeaba are voce...
laisha
Junior Member

Re: Jos cu Andra!!!!

Mesajde BiancaT » Vin Ian 24, 2003 6:27 pm

Initial trimis de carmen

Asa e!!!!
BiancaT
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Ian 26, 2003 12:08 am

Nu-i vinovata fata,asa o educa domnul 'Costi'!!
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii