(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Aliosha..ti-l mai amintesti pe domnul Gabi ,seminaristul nostru de RM ? Cat de bun putea fii !
Dar mai stii cand vroiam sa-i bag eu lu Dobrota un cap in gura ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Aliosha..ti-l mai amintesti pe domnul Gabi ,seminaristul nostru de RM ? Cat de bun putea fii !
Nu mi-l mai duc aminte. Parca la RM am luat 8... culmea e ca atunci cand m-am transferat la Automatica nici nu aveam nevoie de materia asta

PS: Drobota era un maderfaker
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
... in alta ordine de idei ... cat de frig este la voi aliosha?
pe aici -25 cu windchill - 33 ... brrr freezin my a$$ off
ciao
pe aici -25 cu windchill - 33 ... brrr freezin my a$$ off
ciao
-
nederlande - Junior Member
Pai azi au fost cam - 40(cu tot cu factor vant). Prin Montreal West au fost probleme cu electricitatea.
Azi am stat toata ziua la scoala si am avut cursuri in cladiri diferite... pe la 12 cand am iesit afara era atat de frig incat nu imi venea sa cred.
Azi am stat toata ziua la scoala si am avut cursuri in cladiri diferite... pe la 12 cand am iesit afara era atat de frig incat nu imi venea sa cred.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
de la vali
aliosha, deci "hai iubire in parc sa ne-o tragem in aer liber!" iese automat din discutie, nu?
iesi tu primul ... eventual, o iesi si el
-
nederlande - Junior Member
Astazi fiind joi o sa ma duc la fotbal cu colegii de servici si nu mai trece timpul asta odata ca m-am cam plictisit la birou.
Mai sunt 4 ore si ceva pana atunci asa ca mai joc o tabla cu calculatorul.
Mai sunt 4 ore si ceva pana atunci asa ca mai joc o tabla cu calculatorul.
-
Martin Eden - Junior Member
Mdea , in 45min. am examen , ce najpa .
Nu se mai termina sesiunea asta odata.....
Abia astept sa dorm , sa dorm...;i ;s
Nu se mai termina sesiunea asta odata.....
Abia astept sa dorm , sa dorm...;i ;s
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Pai azi a fost cam frumos la scoala deoarece a fost ziua liceului meu (a facut 175 de ani de existenta) si am avut ore de 40 min si pauze de 20 min si 30 min!
Am citit un articol intr-un ziar local despre un turneu de sah care se va desfasura in iasi (vineri, sambata, duminica)...Acest concurs se cheama "Cupa unirii" iar taxa de participare e 50.000 ! cred ca ma voi duce sa joc si io deoarece mi-e dor de fostii mei colegi de la club si + ca imi este dor de aceasta lume minunata! Sper sa castig ceva dar e ff greu ca nu am mai jucat demult timp si sper sa nu ma fac de rusine!
Am citit un articol intr-un ziar local despre un turneu de sah care se va desfasura in iasi (vineri, sambata, duminica)...Acest concurs se cheama "Cupa unirii" iar taxa de participare e 50.000 ! cred ca ma voi duce sa joc si io deoarece mi-e dor de fostii mei colegi de la club si + ca imi este dor de aceasta lume minunata! Sper sa castig ceva dar e ff greu ca nu am mai jucat demult timp si sper sa nu ma fac de rusine!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Imi trece prin cap...
Imi trece prin cap ... sa imi violez diriginta care are vreo 60 si ceva de ani, vreau sa mananc budinca de ciocolata , vreau sa fumez un joint si vreau sa ma trezesc cu vreo 2000 de lei in pus in buzunar ca sa nu raman iar dator la sala.
-
UnCopilutz - Junior Member
prea multa :verde: zilele astea.sunt nauc de tot.a gasit cineva vreun remediu care sa ma faca sa ma apuc de invatat?ca verdeata nu merge 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Buna dimineatza , Romania !
Azi m-am trezit in jurul orei 3.30pm ( ora Irlandei ) si hop si eu pe net , ca n-am mai dat de muticel pe forum asa cum se cuvine .
De cand m-am trezit ma tot munceste o intrebare existentiala : " Why am i so thirsty today if i drank so much last night ? "
.........
Hmm...dupa o cura de prea putina visinata , palinca indeajuns cat sa nu mai simti podeaua si prea multe pahare de vin ca sa le mai tin minte numarul...ciudata chestie , dar durerea de cap nu a tinut decat vreo 2 ore .
.........
ps : Aline , nu exista "remediu" pentru "boala" asta . Pe incercate ! Ata ete , you have my simpathy and condoleancies .
Azi m-am trezit in jurul orei 3.30pm ( ora Irlandei ) si hop si eu pe net , ca n-am mai dat de muticel pe forum asa cum se cuvine .
De cand m-am trezit ma tot munceste o intrebare existentiala : " Why am i so thirsty today if i drank so much last night ? "
.........
Hmm...dupa o cura de prea putina visinata , palinca indeajuns cat sa nu mai simti podeaua si prea multe pahare de vin ca sa le mai tin minte numarul...ciudata chestie , dar durerea de cap nu a tinut decat vreo 2 ore .
.........
ps : Aline , nu exista "remediu" pentru "boala" asta . Pe incercate ! Ata ete , you have my simpathy and condoleancies .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
moshule pe la ora 15 si numai stiu cate minute de ce ai vorbit intr-un limbaj de cartier pe messenger intr-un mod in care nu pot sa reproduc deoarece mi-as lua ban din prima clipa...ce ti am facut?
ps:nu eram acasa si a vazut taica meu si maica mea deoarece aveam messengerul deschis...
e frumos asa?
ps:nu eram acasa si a vazut taica meu si maica mea deoarece aveam messengerul deschis...
e frumos asa?
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
no one misses me. hah
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Doar ce am terminat de citit "Dreamcatcher" de Stephen King...foarte misto!!!...si ma bucur tare ca iese si filmul in martie.....goddamn shitweasels...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
1495
Ma manca-v-as voi p-a mea, care dracu' nu aveti ce face si-mi stergeti mie posturile? Nu puteti, in lipsa de alta activitate, sa va dati cu capu' de pereti? Ca daca nu puteti va ajut cu draga inima, nici o problema!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Moshule, unde-ai dormit azi-noapte? Te-am cautat in visul meu si te-am gasit dormind. Vreau sa aflu pe unde am fost ca n-am idee!:D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Pai m-ai gasit dormind undeva...si vrei sa afli unde am dormit...sau cum ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pai te-am gasit dormind. Erai intr-o casa, intr-un pat, dar eu nu stiu unde exact. Te-am strigat: "Moshule! eu sunt dEpEchEmIND de pe fanclub si demult vreau sa te intalnesc! Sunt asa de fericita ca te-am gasit!" dar tu te-ai intors pe partea cealalata.
....
Unde erai de fapt? La tine acasa? In patul tau moale shi cald?

Unde erai de fapt? La tine acasa? In patul tau moale shi cald?
-
Initial trimis de sly
moshule pe la ora 15 si numai stiu cate minute de ce ai vorbit intr-un limbaj de cartier pe messenger intr-un mod in care nu pot sa reproduc deoarece mi-as lua ban din prima clipa...ce ti am facut?
e frumos asa?
Si la mine a facut la fel. Era mama linga mine, cind ma facut "betiv si afemeiat"! Sa nu mai zic de injuraturi! I-ar trebui gura spalata cu soda...ca sapunul nu are putere la el...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
...Si cand moshu se intoarse spre mine sa ma vada , ..era...era...vali!
"ce vrei?" ma intreaba. "vreau sa-l vad pe moshu!"."Da' cine ti-a spus ca moshu este pe-aici?" ma intreaba iar. "Pai....conshtiintza"
"Sa shtii ca conshtiintza ta te-a cam pacalit! Moshu' nu-i aici! Doarme in camera de-alaturi!"
Si ies eu; si ma duc in camera de-alaturi. Dar cand sa deschid usha m-am impiedicat de covor shi m-am trezit.
Ce inspaimantatoare era imaginea lui vali!!!!!!!!;g ;S
"ce vrei?" ma intreaba. "vreau sa-l vad pe moshu!"."Da' cine ti-a spus ca moshu este pe-aici?" ma intreaba iar. "Pai....conshtiintza"
"Sa shtii ca conshtiintza ta te-a cam pacalit! Moshu' nu-i aici! Doarme in camera de-alaturi!"
Si ies eu; si ma duc in camera de-alaturi. Dar cand sa deschid usha m-am impiedicat de covor shi m-am trezit.

Ce inspaimantatoare era imaginea lui vali!!!!!!!!;g ;S
-
Initial trimis de bhuttu
Oh, didn't they? Them bastards!
But...darky... are you sure no one missed you?:con:
i ain't sure of anythin

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Dedicatzie speciala pentru bhuttu la aceasta ora tarzie in noapte :
Nu da Doamne nimanui viatza militarului
Ori de ninge ori trazneste
Unitatea o pazeste
Inima bate ca piatra
Mi-e dor de mama si tata
Dorul meu e foarte mare
Strig mereu HAI LIBERARE !
Stau pe banca in gradina
Curatz arma de rugina
Baioneta de unsoare
Cu gandu' la liberare
Nu da Doamne nimanui viatza militarului
Ori de ninge ori trazneste
Unitatea o pazeste
Inima bate ca piatra
Mi-e dor de mama si tata
Dorul meu e foarte mare
Strig mereu HAI LIBERARE !
Stau pe banca in gradina
Curatz arma de rugina
Baioneta de unsoare
Cu gandu' la liberare
-
a dat frati-miu ieri bairam si am ascultat "cutiuta muzicala1" si "cutiuta muzicala 2" vreo 5 ore...multe , multe melodii cu broscarime, pitpalaci, pitici,rate si alte oratanii
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
ambele...vroiam sa va tin la curent cu viata mea "zbuciumata" si sa va sugerez ca a fost varza...au fost 14 baieti dar toti puteau merge in picioare pe sub masa
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member