vama veche - rahat expirat

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde the Zephyr » Mie Ian 22, 2003 11:04 pm

psssss.....ea e un nou fan Animal X din cate am inteles eu in alta parte a forumului :) asa ca.....sa nu ne asteptam la prea multe :o
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

nu mai inteleg lumea

Mesajde Unregistered » Joi Ian 23, 2003 9:51 am

Acest mesaj este indreptat catre cei care spun ca ''Vama veche e rahat expirat'',dar si catre cei care au mai scris aici.
De unde ati venit voi cu o asemenea idee?Ce v-a facut sa afirmati ca ''Vama veche e rahat expirat"?Eu nu imi dau cu parerea in legatura cu gusturile voastre muzicale,nu va numescu intr-un anumit fel,dar nu inteleg ce ati gasit penibil si dezgustator la o formatie care s-a dedicat muzicii,care a avut initiativa ,care in peisajul muzicii romanesti apar ca o oaza de intelepciune(cam siropoase elogii,dar este adevarul),nu inteleg cum ati putu concepe o asemenea idee,si nu vreau raspunsuri de genu:''nu pot sa-i sufar,sunt imbecil''ect.Vreau doar sa ma lamuresca cine ,concret,de ce atat ura fata de acesta formatie......:confused:
Pentru cei care au raspuns la mesajul dl.Sa Moara!!!,nu erau necesare injuraturile,sau catalogarea unui asfel de om,tot ce stim este ca nu-i place vama veche,si ca este pueril(lucru aflat in mod indirect,nici nu s-a sinchisit sa spuna motivul acestei uri,ci i-a facut in toate felurile ?!?!?!?!?).
Pana atunci ramane un mister de ce atat ura indreptata catre Vama Veche,or fi ei siroposi,lipsiti de orice legatura cu realitatea(cum am citit de pe aici),dar sunt prea multe argumente pro VV..........:con:
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Ian 23, 2003 11:50 pm

ia ba o prietena si apoi asculta cantecul .. lasa-te de laba
Unregistered

Ce-ar fi totusi daca....

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 11, 2003 11:32 pm

Ce-ar fi totusi daca nu ne-am mai certa, nu ne-am mai jigni si nu ne-am ami sicana atata?
Sincer, cand m-am inscris c\la acest forum speram ca imi voi face cativa prieteni... Bineinteles, nu este o lume ideala, dar ce-ar fi totusi daca, in loc sa spunem lucruri pe care poate nici nu le credem, doar asa, din teribilismsi poate, dintr-u\n prost inteles spirit de '"a se da mare si tare", am incerca sa ne intelegem,,, sa fim uniti, sa fim o fanmilie... Eu cred ca putem...
Nu pretind ca as vrea eu sa fiu "raza de lumina" a forumului vesnic impaaciuitoare si inteleapta, poate ca uneori, sub impulsul momentului. i-am jignit poe unii, dar nu ezit acum, prin intermediul acestui mesaj, sa le cer iertare. Ma iertati?
Ce-ar fi ca totusi, acum, dupa atatea contraziceri, legate de, as zice ,o tema oarecare (Putea fi despre orice altceva, se resimte in primul mesaj de pe aceasta tema dorinta de a cauta galceava si nod in papura) sa ne cerem cu totii scuze, si sa ramanem buni prieteni? Sol Omnibus lucet- Soarele straluceste pentru toti la fel. De ce sa uram cand putem iubi? De ce sa ne suparam si sa ne jignim unii pe altii, cand am putea, sub acelasi cer albastru, sa ne zambm, cu soarele in priviri si sa fim o mare familie?
Nu vreau sa ma intelegeti gresit... Nu vreau sa va oblig sa va impacti,. si nu intentionez sa va fac morala. V-am spus numai ce simt. Poate ca este o lege a firii faptul ca barna din ochiul nostru este intotdeauna eclipsata de paiul din ochiul aproapelui, stiu ca nu este usor sa acceptam ca am avut si noi parte noastra de vina. Dar ce-ar fi totusi daca, in loc sa nu mai puteem dormi noaptea deoarece caprea vecim\nului este vie, intreaga si sanatoSA, AM INCRCA SA NE ANALIZAM UN PIC MAI OBIECTIV?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Ce-ar fi totusi daca....

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 12, 2003 3:55 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl
Ce-ar fi totusi daca nu ne-am mai certa, nu ne-am mai jigni si nu ne-am ami sicana atata

..ar fi prea multa LINISTE... si .. din liniste nu se prea nasc idei ..sau poate ca nu suntem noi obisnuiti sa ..gandim despre/in liniste... :(

..ma rog...multi dintre cei cu care m-am certat la inceput ..akum imi sunt prieteni..si stai calma, nu te mai agita atat ca o mamica, care si-a scapat copilul la joaca!! copiii se cearta si se impaca . Oamenii au nevoie de fermenti/acizi ca sa digere mancarea ... La fel ... catifea pe catifea nu ies scantei..

..si stii ceva?
Linistea natiunii naste monstrii ( vezi vestul imbuibat cu chimicale ...si progeniturile sale, care la varsta noastra ..sunt cam retardate social...de ce oare?..din prea multa liniste draga)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 14, 2003 10:42 pm

Poate ca ai dreptate... Intotdeauna cand doi oamei se cearta, stiu ca se vor impaca. Orice furtuna trebuie sa ainba si un sfarsit. Poate ca unii oameni cauta sa le spuna altora lucruri dureroase, pentru ca nu stiu, nu pot, nu se simt in stare sa se ezprime astfel.Intotdeauna i\te impaci cu cei cu care te-ai certat.Dar... in suflet iti ramane o mica rana, o amintire dureroasa, o urma de lacrima...
N-ati simtit niciodata asa?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Mar 17, 2003 12:39 am

He-he, Dreamy Girl, ai gresit societatea.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 18, 2003 10:22 pm

Ce vrei sa spui, draga bhuttu prin faptul ca "am gresit societatea:"? Imi place sa cred ca noi, toti cei care scriem pe acest forum, suntem OAMENI, si ca avem fiecare cate un SUFET.
Zarile albastre, deasupra noastra, privesc nepasatoare, soarele straluceste deopotriva pentru toti, si in aer pluteste IUBIREA.
Nu stiu de ce, dar sunt fericita. As vrea ca fericirea sa se revrse asupra lumii intregi. VREAU CA SOARELE SA STRALUCEASCA VESNIC PT. NOI TOTI!!!!!
Dreamy_Girl

x

Mesajde AxL » Mar Mar 18, 2003 10:43 pm

pt cei care inteleg: "sa rupem papagalii, diletantii, onanistii. sa vada romania la ce bun le e artistii" ;)

in alta ordine de idei, asta este si farmecul trupelor adevarate de la noi: ca versurile lor nu sunt "accesibile" pt orice idiot

daca imbecilu care a deschis subiectu' asta ar fi fost la tnb la unul dintre spectacolele "am sa ma intorc barbat" ar fi observat ca sala era intesata de lume buna... nu de "fetite cu codite" care dau din buci pe deseurile numite balan, chiki garls, enimal ics, s.a.m.d.
AxL

Mesajde AxL » Mar Mar 18, 2003 10:55 pm

versul exact era: sa rupem papagalii, diletantii, onanistii, sa stie tineretu' cat de buni le e artistii... data fiind starea mea de oboseala am gresit si eu... oricum ideea se intelege. peace !:rulz:
AxL

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 19, 2003 10:39 am

Initial trimis de AxL
versul exact era: sa rupem papagalii, diletantii, onanistii, sa stie tineretu' cat de buni le e artistii... data fiind starea mea de oboseala am gresit si eu... oricum ideea se intelege. peace !:rulz:

..si ..vrei sa spui ca ai nevoie de mult creier sa intelegi versurile astea? ...:)) ..apropos: cand ti-ai folosit ultima oara creierul ..la maxima capacitate de 4%???

:))
..hai bre ..las-o balta cu teatrul rock-pop pe scena ...ala e facut intr-adevar de unii ca ... dream theatre..:)) ..nu de diletanti.. actori

Bafta
Bortzianu'
Junior Member

MUZICA FAINA

Mesajde lunatica » Mie Mar 19, 2003 1:52 pm

TOATA STIMA SI ONOARA PT VAMA VECHE!!!!!!!
ce muzica ascultzi neica ????????
manele??????
ROCKUL e cel mai bun ...si va ramane cel mai bun
:D
lunatica

Vama Veche

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 1:28 am

Initial trimis de lunatica
TOATA STIMA SI ONOARA PT VAMA VECHE!!!!!!!
ce muzica ascultzi neica ????????
manele??????
ROCKUL e cel mai bun ...si va ramane cel mai bun
:D

Mai, m-am gandit mult daca sa scriu acest mesaj, dar imi iau inima in dinti... :D In primul rand, vreau sa spun ca NU VREAU SA-MI FAC DUSMANI AICI, NU VREAU SA JIGNESC PE NIMENI, dar... mie nu-mi place Vama Veche!!! Mi se pare ca fac prea mult teatru. Bineinteles ca ii prefer inaintea basinilor de Zoofil X, Akcent sau a maneloizilor de toate culorile. Dar, nu stiu, prea multe lacrimi. Stiu ca vor sa prezinte realitatea, dar prea e trasa totusi de par... Plus ca pe domnu' Chirila am avut onoarea sa-l "cunosc" personal, si se cam simtea un miros ciudat pe langa el... Sunt cateva piese care imi plac, de exemplu "Nu am chef azi", varianta de pe primul album, "Calul din Marlboro", "Copilul si durerea", "V.S.T.", dar in general nu ma incanta...

Apropo, lunatica, Vama Veche nu canta rock... Si daca cineva zice ca nu-i place Vama Veche, nu inseamna automat ca asculta manele... Cat despre partea cu "rock-ul e cel mai bun", aici sunt de acord cu tine!!! :o Chestie de gusturi...
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 2:01 am

Ce vrei sa spui, draga bhuttu prin faptul ca "am gresit societatea:"? Imi place sa cred ca noi, toti cei care scriem pe acest forum, suntem OAMENI, si ca avem fiecare cate un SUFET.
Zarile albastre, deasupra noastra, privesc nepasatoare, soarele straluceste deopotriva pentru toti, si in aer pluteste IUBIREA.
Nu stiu de ce, dar sunt fericita. As vrea ca fericirea sa se revrse asupra lumii intregi. VREAU CA SOARELE SA STRALUCEASCA VESNIC PT. NOI TOTI!!!!!

Cat despre tine, Dreamy_Girl, esti prea dreamy... Nu vreau sa te jignesc, vad ca esti o fata sensibila, si farama mea de sensibilitate pe care o am in mine ma face sa ma abtin, dar invata sa traiesti in realitate, ca o sa-ti manance cainii mancarea din mana... Sigur, e frumos sa visezi, si mie imi place, eu sunt maniack cu S.F.-urile, dar cand e vorba de coborat pe pamant ma iau la "perpules" cu cine ma enerveaza... Si invata sa iti ascunzi sentimentele fata de cei necunoscuti, nu le arunca incolo si incoace, ca iti arati punctele slabe si te sfasie bestiile umane de vie. Fata de cineva care ti-a castigat increderea, e altceva... O balada, un fluturas, o inimioara, mai merge, da' doar atat, ca si-o ia in cap (lol).

Mama, oare unde suntem, intr-un forum de muzica sau "on the land of broken hearts"? Am luat-o razna...
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 2:53 am

Dupa ce am scris mesajele de mai sus, am gasit asta... :(

Initial trimis de Gavozdita
mai io nu cred ca exista vreo persoana in romania careia sa nu i placa vama veche!!!tre' sa fii retardat,cretin,peste 70 de ani sau manelist sa afirmi asa ceva!!!!!!!!!ce naiba!!!tuh nu te vezi?????????vrei sa te arate altii cu degetu'?vino ti in fire omule!!!

Ma rog, fiecare cu parerea lui, dar CE PARERE... Sa inteleg ca multi din Romania asculta Vama Veche doar ca sa nu fie aratati cu degetu'? Credeam ca muzica se asculta din placere, nu doar ca sa fii ca ceilalti, sau sa pari "schmecker" in fata altora... Daca mie nu-mi place, ce o sa-mi faceti, o sa ma incuiati intr-o camera sa ascult numai Vama Veche, sau sa ma impuscati?

Gavozdita, daca vrei sa-i faci morala unui penibiloid ordinar cum e asta care a facut thread-ul, gaseste si tu alte argumente mai solide... Nu jigni si pe altii... Iti spun prieteneste, n-am nimic cu tine...
indescifrabil
cubu

Mesajde cubu » Joi Mar 20, 2003 3:23 am

Initial trimis de un hip-hopper

daca stau sa ma gandesc mai bine toti fanii vama veche sunt idioti :D

restecp

Asta a scris vreo trei mesaje la rand, in care a facut-o pe inteleptul, apoi si-a dat arama pe fata... Ce cretin!!! LOL!!! Filozofie de carier...

Si apropo de mesajul in care blamai "cantarile in jurul focului", acolo gasesti oameni mai cu cap decat gasesti in canalele de dupa blocuri...

GIN - GYEAH, MAN!!!
indescifrabil
cubu

rahat pe draq

Mesajde Asfaltina » Joi Mar 20, 2003 11:41 pm

se vede ca nu stiti ce-i muzica(cei impotriva),dar dupa parerea mea vama veche e printre putinele trupe din Romania care reusesc sa transmita un mesaj!Poate ne zice hip-hoperul ce muzica ar trebui sa ascultam!O trupa care dupa parerea lui sa nu fie un "rahat expirat" ...sunt foarte curioasa ,atunci o sa putem judeca si noi exact cum face el!Pana atunci nu incercati sa-l(i) cnvingeti pt. ca nu merita!:(((
vv rulz
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
Asfaltina
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 21, 2003 6:28 am

Initial trimis de Portnoy

Cat despre tine, Dreamy_Girl, esti prea dreamy... Nu vreau sa te jignesc, vad ca esti o fata sensibila, si farama mea de sensibilitate pe care o am in mine ma face sa ma abtin, dar invata sa traiesti in realitate, ca o sa-ti manance cainii mancarea din mana... Sigur, e frumos sa visezi, si mie imi place, eu sunt maniack cu S.F.-urile, dar cand e vorba de coborat pe pamant ma iau la "perpules" cu cine ma enerveaza... Si invata sa iti ascunzi sentimentele fata de cei necunoscuti, nu le arunca incolo si incoace, ca iti arati punctele slabe si te sfasie bestiile umane de vie. Fata de cineva care ti-a castigat increderea, e altceva... O balada, un fluturas, o inimioara, mai merge, da' doar atat, ca si-o ia in cap (lol).

Mama, oare unde suntem, intr-un forum de muzica sau "on the land of broken hearts"? Am luat-o razna...

Ai dreptate... Este un forum de muzica, este vina mea ca am deviat discutia, incercand sa evit o cearta... E vina mea, iertati-ma,eu am avut numai intentii bune!!!! Dar daca, printre noi se afla si "broken hearts", de ce sa nu ne comortam ca niste adevarati prieteni, si sa-i ajutam, sa le dam sfaturi bune si sa-i intelegem?
Asa e, probabil ca traiesc intr-o lume ideala... Si, in plus, draga Portnoy, eu nu cred in "bestii umane', sau, mai bine zis, cred ca dincolo de orice "bestie" se poate ascunde u suflet sensibl\il, dar iti trebuie un pic mai multa rabdare si intelegere ca sa-l descoperi
:) :a
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mar 21, 2003 6:47 am

[b]Ai dreptate... Este un forum de muzica, este vina mea ca am deviat discutia, incercand sa evit o cearta... E vina mea, iertati-ma,eu am avut numai intentii bune!!!! Dar daca, printre noi se afla si "broken hearts", de ce sa nu ne comortam ca niste adevarati prieteni, si sa-i ajutam, sa le dam sfaturi bune si sa-i intelegem?
Asa e, probabil ca traiesc intr-o lume ideala... Si, in plus, draga Portnoy, eu nu cred in "bestii umane', sau, mai bine zis, cred ca dincolo de orice "bestie" se poate ascunde u suflet sensibl\il, dar iti trebuie un pic mai multa rabdare si intelegere ca sa-l descoperi
:) :a
[/B]

Uite, vezi? Iara pleci capul... Ce te-am invatat eu? ;a Si in primul rand ca nu tu ai deviat discutia, de mult se intamplase asta... De ce iti iei asupra ta o vina pe care nu o ai? Offffff... ;f

Cat despre chestia pe care mi-o zici cu "bestiile umane", demonstreaza ca nu ai inteles absolut nimic din ce ti-am spus... ;a
indescifrabil
cubu

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mar 25, 2003 11:29 pm

Initial trimis de Portnoy

Uite, vezi? Iara pleci capul... Ce te-am invatat eu? ;a Si in primul rand ca nu tu ai deviat discutia, de mult se intamplase asta... De ce iti iei asupra ta o vina pe care nu o ai? Offffff... ;f

Cat despre chestia pe care mi-o zici cu "bestiile umane", demonstreaza ca nu ai inteles absolut nimic din ce ti-am spus... ;a

Poate ca nu am vrut sa inteleg...
Mi-am adus aminte nu\iste versuri, ale unei melodii:
"SAi incercat/Sa te ascunzi in cuvinte/Ai cautat/Un inteles inainte/Te-ai intrebat/Cum va fi prima oara..." Directia 5-"Nu e greu"
Nu cumva si eu ma ascund in cuvinte si caut unn inteles inainte?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 12:14 am

"SAi incercat/Sa te ascunzi in cuvinte/Ai cautat/Un inteles inainte/Te-ai intrebat/Cum va fi prima oara..." Directia 5-"Nu e greu"

Bah, astia de la "5 aitcerE" :j ti-au facut farmece? Tu in tot ce faci in viata te ghidezi dupa versurile lor? Trezeste-te!!! E doar muzica... Viata e afara...
indescifrabil
cubu

Nanana...

Mesajde Aurolacul » Mie Mar 26, 2003 12:23 am

Fiecare are o parere, dar Vama Veche nu e un rahat. E o formatie romaneasca care imi place foarte mult. Muzica faina, texte fenomenale, un mesaj si o experienta de neuitat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Mar 26, 2003 10:30 am

repet:
Fatuco: uite cum sta treaba: ma doare undeva daca esti tarfa DEFECTIEI a 5-a sau nu . Identic daca stiu sa cante (pentru tine) sau nu ... si al fel ..daca ai probleme psihice sau nu ...
..Ideea este sa iti tii cacatul tau ...subt tine. Atat . Daca ai ceva de spus pe un thread, despre subiectul respectiv ,spune .Daca nu taci in p**a mea din gura!

Pricepit?..Mai ia-o o data.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde DJ Matz » Joi Mar 27, 2003 6:58 pm

daca vama veche n-are talent atunci cine are? zau asa... esti penibil. mai bine lasa barfele astea tampite.
DJ Matz

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mar 28, 2003 10:15 pm

Initial trimis de Bortzianu'

repet:
Fatuco: uite cum sta treaba: ma doare undeva daca esti tarfa DEFECTIEI a 5-a sau nu . Identic daca stiu sa cante (pentru tine) sau nu ... si al fel ..daca ai probleme psihice sau nu ...
..Ideea este sa iti tii cacatul tau ...subt tine. Atat . Daca ai ceva de spus pe un thread, despre subiectul respectiv ,spune .Daca nu taci in p**a mea din gura!

Pricepit?..Mai ia-o o data.

Aaaaalta acum "t.... D5?" Asta este cea mai aiurea exprimare [pe care am auzit-o vreodata!!!!!!! N-are voie omu' acum sa mai fie fan, ca-i sari tu in cap... Nu sunt decat o fana D5.. poate putin cam prea idealista si visatoare... a:
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Andrei Zalau » Mie Apr 16, 2003 12:07 pm

Pacat ca lumea de azi nu mai stie ce-i aia muzia , ce-i ala suflet, regret ca-s sortit sa traiesc in aceeasi societate cu ei . Sa va fie rusine sunteti dezgustatori toti cei care credeti ca vama veche n-au talent.

Enorma simpatie pt Vama , cel mai mare fan: Andrei

Ii ador, fara ei as fi un om distrus, uneori ma caracterizeaza.

P.S : prosti sa taca!!!, daca ar avea putina scoala ar realiza valoarea pieselor si senibilitatea versurilor.
Andrei Zalau

rahat expirat

Mesajde Bortzianu' » Mie Apr 16, 2003 1:07 pm

Initial trimis de Andrei Zalau
Pacat ca lumea de azi nu mai stie ce-i aia muzia , ce-i ala suflet, regret ca-s sortit sa traiesc in aceeasi societate cu ei . Sa va fie rusine sunteti dezgustatori toti cei care credeti ca vama veche n-au talent.

Enorma simpatie pt Vama , cel mai mare fan: Andrei

Ii ador, fara ei as fi un om distrus, uneori ma caracterizeaza.

P.S : prosti sa taca!!!, daca ar avea putina scoala ar realiza valoarea pieselor si senibilitatea versurilor.

..pai am scoala subtilule ..:)) ..cata nu vei face tu vreodata ...si tocmai de aceea ... iti spun ca esti o laba trista.

... cat despre VV... labe triste.

..cat despre muzica lor: .. inca o directia 5

...cat despre oamenii din trupa: profesionisti fara compozitor.

..cat despre tot: daca iti place asa de mult teatrul ... du-te si vezi o piesa ..are si sunet daca nu stiai ..VV ??? ..doar mai putini actori..

concluzie: muzica ptr. onanisti si timizi si dezaxati.

..ce am azi?
Bortzianu'
Junior Member

Lipsa de imaginatie

Mesajde Unregistered » Vin Apr 18, 2003 11:20 am

Mai taica, daca ai lipsit de la orele de Limba si Literatura Romana nu inseamna ca trebuie si este necesar sa-ti dai cu parerea pe acest site. Daca tu numesti "versuri bune" ce auzi la tarabele din piata, poti sa iti creezi un site pentru iubitorii de versuri retardate.
Succes
Unregistered

Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Unregistered » Vin Apr 18, 2003 11:24 am

Initial trimis de Sa moara!!!!!!!
latraii de la vama vache iar si-au scos lipsa de talent la lumina.
...intr-o zi de vara ..
...sarutul lor poate intr-o zi va schimba lumea...
Imi vine sa borasc...
Astia chiar sunt prosti? Sau prostii sunt altii (cei carora le place muzica lor) ?
Poate vor sa stranga bani sa faca schimbarea de sex "pe bune" dupa ce au aflat ca treaba cu "intorsul barbat" din armata era doar o metafora. Chestia asta i-a dezamagit cumplit.
Lasati-ne rapanosilor...
Unregistered

Re: rahat expirat

Mesajde Andrei Zalau » Lun Apr 21, 2003 3:01 pm

Nu stiu de ce se baga unu ca tine, care habar n-are de domeniu muzical, nu ma intereseaza parerea ta ma, buric al pamantului si in acelasi timp sudist nestilat si fara scoala.
N-are rost sa ma prezint , dar daca chiar te intereseaza iti trimit C.V-ul meu care credema ii impresionant.
Locul tau e la sapa, te miri ca nu ne primesc astea in Organizatiile Europene, uitate ba la tine si apoi hai cu sugesti.
Imi pare rau ca am fost putin vulgar da ma-i scos din sartite.
Nu stiu de ce scrie unu ca mine pe un site atat de vulgar, eu sunt intelectual , eu nu vorbesc prostii! ce p__a mea.

Cat despre toti imbecili afoni si fara cultura muzicala care se baga in seama pe site, Vedetiva domnule de treaba , uitativa la voi si apoi veti sti de ce ii asa de degradata societatea.

Regret ca am fost atat de categoric cu privire la origine!!!
Andrei Zalau

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma