C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 4:54 pm

auliu nashico ca uite-mi poposi inimioara la loc ca crezui ca te-nchisera elanii revoltatii in garaju cu netu...bine ca nu-i asa.
pai nashico cu poezioara aia de-mi scapa mie asa pe forum io zic sa-ncerci coada-cap. sigur nu mai roshesti ...cel mult te-nvinetzesti
eyewitness

Mesajde angus » Joi Ian 23, 2003 5:06 pm

aidi breh, cum sa te duca gandul la una ca asta?! n-auzi ca statui pa masutza casa dezshurupez becele alea de zicea onk? pai dupe masutza n-ajung la botoanele internetului fanclubului.
auz, io nu mai pot de indurerare ca am oichii roshii shi-acuma din dragoste shi respect pentru raposata, shi voi va tzinetz de nazbatii cand nici nu sa raci dragutza de ia.
poiezioara: hai s-o caut, acu daca tot ma detei jos dupe masa casa va trag de atentzie, da' nu creca voi reushi s-o citesc, ca ie lunga shi ma ia somnu.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 5:43 pm

nashico ia masa sau elanu si desurubeaza becele ca io gata am fost mai eficient am scos siguranta.
eyewitness

Mesajde angus » Joi Ian 23, 2003 5:49 pm

masa o loai pa la doo, fu bun. ielanu mi-l iau acushea pen partea doua a zilei. cu sigurantzele te joci, mai bine impushcai cablu, pentru eficientza de lunga durata, te tzine freo trei zile ca nica, shtiu io.

leitar edit dup-aia: cm, voi shtitzi ca dana nu a mai postat pa cm din sheapte ianuarie?! ca ma trecu brusc o ingrijorare macsima, ca sa nu zic ca simt dor... o fi in greva, au?

shi mai leitar edit, porma: am invins becele, le-am stins pin dezshurubare, uraaaaa!
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 8:52 am

neata cemeisti si sa aveti parte de-un septel roditor de elani si birmanezi necastrati
io ma hotarai sa-mi las liber elanii azi pana luni si i-am trimis in tabara adicatelea la ciurda sa pasca ei in voia lor sa nu-i mai tin prin garaje,birouri si alte subsoluri ca-mi zise veterinaru ca astia au claustrofobie adicatelea ce-o fi insemnand aia numa iel stie da il crezui pe cuvant. nabadaiosii lu tata imi zisera ca abia asteapta sa vina primavara sa ma transhumez cu iei pe munti...si alte coclauri mioritice.
eyewitness

1487

Mesajde baixinho© » Vin Ian 24, 2003 9:33 am

io inca n-am dat liber la elani, ca mai am nevoe de iei, in special mai inspre si anume dupa-amiaza incolo, cand o sa trebeasca sa ma duc la meriot iar dupa aia direct "la Mihai Flamaropol", ca sa-l citez pe graur. aiule, ves, ma, ca azi se infrunta stelijtii cu ciucanii la uochiei de la 7. intrarea ie gratis si pe damoaca asa ca tot ce ai de pierdut ie timpu. acu sa nutz imaginezi ca la Bucurejt ie cum vezi tu la televizor, de stau aia la americani si la canadieni, in maieu si in chiloti, vorba bancului. daca Berevoiesti a veni, pe mine ma gasesti pe la tribuna aia de-i spune oficiala. o sa vezi ca-s niste neni p-acolo care filmeaza cu camerele de luat vederi. e, io n-o sa fiu ca aia, da o sa stau undeva in stanga cum te uiti, mai precis spijinindu-mi sezutul de marginea tribunei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 9:41 am

mdeh, mneatzaaaa
si o poza mai recenta de-a mea...
Fişiere ataşate
b.cafework.jpg
b.cafework.jpg (33.68 KiB) Vizualizat de 4196 ori
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 10:14 am

baicsule merci de invitatie la patinoire , io cu sportu asta mai paralel da uite ma strofocai io ce ma strofocai si m-am gandit sa ti-l trimit pe ilustru'. oricum du-te cu niste pucuri de rezerva ca ala-i mancau mare si nu se stie...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 10:26 am

Initial trimis de vali

stii ce zicea bill maher? "my head is one of the few places they can't reach. don't tell me how to manage my own head"

lume, nici nu intrai bine pa usha azdimineatza, ca tabarara pa mine ielanu meu plus alu baicsu, care se luara de mana sa-nvartim hora romana, se unira iei in cujet shi simtzire, shi cum unde-s doi puterea creshte, ma loara repede shi la sigur: ca cica da de ce sa fie modificata semnatura lu baicsu, ca ce daca ie mare, in tzshpe culori, boldita shi sclipeshte ca girofaru, shi semnatura lu vali care poate ca deranjeaza oichiul altora cu mult mai mult, sa ramaie statzionara?! breh vali, acuma io nu vrui sa-tz transmit ce-a zis ielanii mei, ca shtiu ca semnaturile adminilor sunt stat in stat shi daca te ei da iele e nashpa, da ma fortzara nesimtzitzii ashtia da ielanii, shi-n special ala alu baicsu, nascut shi crescut pa stadion pintre hooligans, ca ceva bun nu putu sa invetze dela ielanu meu, care de mic l-am dus la pian, engleza, cursuri da dans shi maniere elegante.
mah, deci pa scurt: sa-i omor?
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 10:29 am

de ce sa-i omori daca baetii are initiativa si personalitate? io zic sa-i trimitzi la studii in marea britannie si dupe aia sa-i iai ajutoare de rezerva la deshurupat becuri in romania....
onk

Mesajde vali » Vin Ian 24, 2003 11:30 am

Initial trimis de angus
breh vali, acuma io nu vrui sa-tz transmit ce-a zis ielanii mei, ca shtiu ca semnaturile adminilor sunt stat in stat shi daca te ei da iele e nashpa

anguse, nu te abtine mah, ca am auzit ca faci prostata.
some people deserve to die
vali

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 12:06 pm

vezi mah, fix cum v-am zis. daca ma iau dupe mintea lor putzina de ielani, ashea-mi trebue! shi vali fu bland...
angus
Junior Member

Mesajde vali » Vin Ian 24, 2003 12:09 pm

anguse, anguse...

bai, nu mai am bani deloc si imi vand masa din sufragerie. cineva interesat?

nea mah, vand si band.
Fişiere ataşate
dinner_table.jpg
dinner_table.jpg (54.57 KiB) Vizualizat de 4209 ori
vali

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 12:20 pm

cum e vali binzi masa? sau era bind imi vind masa ca ma-sa m-a salutat ca masaua ?
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 12:27 pm

Initial trimis de angus
shi vali fu bland...

nashico nu te lua dupa aparente ca stii si tu ca lucrurile nu ie ce par iele a fii ashe de felu lor. asta-i blandetea dinaintea furtunii. parca il vezi ca acushi ,acushi isi azvarle buzduganu si ne imparte banuri pe ipeuri si pe nice si ne mai aduce pe capuri si asociatia internationala de protectie a ielanilor ca cica ii tinem in locuri insalubre gen garaje si subsoale numa cu apa si jimbla veche de dambovita, ca-i trimitem la prostituat la pireu si stanbul, ca favorizam sinuciderile in randu ielanilor si in plus a pus-o si pa cotrocoaca aia de brijit a lu bardo sa ne reclame la haga ca ii eutanasiem voluntar si voit si cu stirea noastra. io d-aia azi i-am trimis la ciurda si le-am dat bani sa-si ia iei de papa ce vrea muschii lor...
eyewitness

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 12:33 pm

aiule te pui bine cu ielanii de le dai bani sa nu te spuie la aia in drept ca ii insdalubrizezi prin munca spre maretze impliniri si care nu poate iese la produs, a? si tu ma'am lasca care carevasazica ii pui de invarte masa, adicatelea cum ar veni exploatare si misticism, si io cu onoarea nereperata cum ramane ca saraca a murit si avea asigurare care nu mi-o da nimenea ca zice ca adica e pe motiv de sentimente si adicatelea e accident de inima si alea nu se contorizeaza....lasa ca mutantez io motanu ala care il am io pe el de am aparut si la televizor si in presa scrisa care am scos cu iel argintu viu din shoricei si am vindecat de avutzie catziva fraeri care a pus ei botu la dea-stea... in concluzie, cam atata am vreat sa zic
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 12:46 pm

mah onkoaso vali fu metaforic mah nu intelesesi ca band masa din sufragerie e de fapt sorbind din priviri masa din sufragerie? ca la cate are omu asta pe capu lui numa cu privirea mai poate si iel saracu...de vandut vinde numa fotoliu galben de langa masa ca si-asa e-n plus pe-acolo...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 1:19 pm

citii postu preventiv alu aiu shi da spaima ce-mi fu ma echipai cu matura, farash, halat plus casca de protectzie, shi numa ce ma dusei la garaj, sa-i creez conditzii optime de cazare lu ielanu, ca daca vine cu recensamantul ielanlior sa-i iau prin surprindere. breh, shi cand intrai io in beci, cu inima stransa, ca nu mai fui de freo trei zile p-acolo, shi-mi fu frica rau ca a mierlit-o ala shi ca ce ma fac, unde-l ingrop asha pa shestache, sa nu-mi trimita ashita pa cap melitzia shi procuratura. cand colo, minune: ielanu meu zugravise tat garaju', puse tapet cu floricele roze, gresie pa jos, mashinele toate lustruite shi date cu ceara de sclipea ca becele lu onk cand e iele mai aprinse, saniutza mea reparata shi vizibil imbunatatzita printr-o noo varianta constructiva, toate conservele shi borcanele cu muraturi, damigenele shi ce mai tzine omu p-acolo, aliniate, spalate shi proaspat etichetate pa ani, de ma cuprinse o uimire sora cu mirarea, shi in concluzie va spui: breh, cine n-are ielani, sash cumpere!

vali, da de unde ai mah poza cu mesutza pa care m-am suit io eri cand am dezshurubat becele, cand nu se mai stingea ele?! au iera ashea da ametzita da cat au invartit-o ielanii, ca s-a dat singura-n fapt?
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 6:25 pm

bah ma intorsei cu ielanu in dinti de pe aberatii mama lui de bagabond ca se duse acolo si statu toata ziulica de umblai chiaun pe tot forumu sa-l gasesc ca ramasei in urma cu trudele si fara ielan eram ca aiu orb picilishea. ma mai inveseli auzind de ce boroboate facu pe-acolo si nu-l pedepsi ca se comporta frumos prin vecini si tot shugubat fu si p-acolo manca-l-ar franklinii sa-l manance pe iel de elanash frumos si zbanghiu...

nashico io cam sting lumanarea ca ajunse ceara pana la mushtuc...
eyewitness

pa

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 7:01 pm

noapte buna, copii...
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 25, 2003 11:20 am

mneata
chef nu
ielani nici atat
ce caut io p-aici numa dracu stie...
eyewitness

Mesajde gaga » Sâm Ian 25, 2003 11:42 am

si io
gaga

Mesajde SOD » Sâm Ian 25, 2003 1:59 pm

e moa osi!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

1494

Mesajde baixinho© » Dum Ian 26, 2003 9:50 am

eu stiu ce caut: tre sa munc!

salutari si elani rotofei
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Dum Ian 26, 2003 10:01 am

io munc
gaga

Mesajde SOD » Dum Ian 26, 2003 11:36 am

care esti ma acolo?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 26, 2003 11:47 am

eu
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Dum Ian 26, 2003 11:59 am

io-s mah sod, nu ma stii? am si geaca de motor.
gaga

Mesajde vali » Dum Ian 26, 2003 12:45 pm

bah, va dau eu bani de bilete RATB, numa duceti-va odata acasa.

dana, m-a sunat cineva si mi-a spus ca nu ai mai dat pe aacsa de 3 saptamani. se poate?
vali

Mesajde eyewitness » Lun Ian 27, 2003 9:04 am

mneata
bah azi sunt fara ielani ca nu se intorsetera de la ciurda si-s cam alandala pe-aici , orbecai ca leana prin beci de nu-mi gasesc locu prin fabrica. deci munci ciuciu azi...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare