Baixo vii la patinuar ?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 9:48 am

Baixo...ne vedem azi la patinuar ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 9:54 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Baixo...ne vedem azi la patinuar ? :p

bah moshule mai bine ziceai la pati-bar ca tot aia era...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 9:57 am

Fara sa stii...nu esti departe de adevar ! Chiar e acolo ceva de genu a ce spui tu ! Data trecuta nu mai aveau hot-dogi . :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 10:05 am

Fara sa stii...nu esti departe de adevar ! Chiar e acolo ceva de genu a ce spui tu ! Data trecuta nu mai aveau hot-dogi . :cry:

"acolo" fiind pati-nuar sau pati-noire? moshule la foamea ta daca nu mai au aia hodoage ia-le la aia pucu (noire sau nuar cum vrea matalutza) si rontzaie-l si zii si tu ca-i chifla....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 10:20 am

Azi sunt in toane bune..si chiar am ras..la faza cu "rontzaie-l" . Sa stii ca am si acasa un puc. L-am ciordit cand eram mai mic...dar nu cu scopul de a-l manca. :p
Ia sa vad daca stii in ce tzara e facut. Itzi dau premiu o ciocolata daca ghicesti.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 10:43 am

bah mosule tu fusesi mic? nush ce aveam io impresia ca tu te nascushi deja mare si matur ca nu-mi esplic io asa in mintea mea de unde atata intelepciune...pai moshule s-o castig pe ciocolata mocca care-o face pe dumneaei ca roca io zic ca l-a adus papa impreuna cu ceasu ala rolex din cccp. zii ca nu-i asa...

ps1 sincer ma bucur ca azi ti-a trecut starea de constipatie ce te invalui ieri si mai poate glumi omu cu tine ca vazusi gurile rele ce zisera ca cica iejti la perioada. ai dracu zvonari si raspandaci...

ps2 bah moshule umblashi iar cu ghidusii ca postai aiurea si vazui ca mutasi threadu. uite zau ca asta imi placu la tine printre altele ce-i drept cam putine.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 1:33 pm

Of,of. Eu nu sunt capitalist ca tine sa am Rolex. Papa mi-a adus din Rusia ceas Slava .

Iar pucul este fabricat in Czechoslovakia ....care ulterior dupa caderea comunismului s-a despartit in Cehia si Slovacia...asa cum fusese odioniara.
Dar pucul..este un puc comunist...asa ca e facut in Czechoslovakia , tara unde printre altele se mai fabrica si faimoasele camioane Tatra.

Uite..din cauza ta ca postezi prostii p'aci....baixo s-a speriat si nu mi-a raspuns daca vine sau nu la patinuar.

PS : imi pare rau ca nu ai castigat premiul . (:| Totusi vei primi asa de consolare..o acadea Chupa Chupps.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 1:40 pm

Uite..din cauza ta ca postezi prostii p'aci....baixo s-a speriat si nu mi-a raspuns daca vine sau nu la patinuar.

bah iti zic io ca baicsu cand a auzit ca vii si tu s-a dat ascuns...decat sa te vada p-acolo mai bine il vede la teveu...
eyewitness

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 1:53 pm

Jale mare ce este acolo.
Atzi transformat un forum in chat.

un forum facut chat de un administrator,care ar trebui sa fie exemplu pt poporul "de rand" de pe acest forum.nu voiati dvs d-le oribilul mosh sa stergeti clasa muncitoare?n-ati sters dumneavoastra subiecte de chat pe hanibal X?sa ma scuzati d-le sef,dar sunteti cam de cacat!
<< erau cu mai mult bun-simt cei dinaintea ta>>

ontopic:eu cred ca ai mancat pucu ala! :p
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 1:58 pm

Voi sa facetzi ce va zice popa...nu ce face el !

Tu esti de cacat , Aline.

PS : oricum ma gandisem ca diseara sa sterg acest subiect..impreuna cu clasa muncitoare si forumul Animal X
asa sa stitzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 2:22 pm

Moshule, tzi-e rau?! da ce ma sperii? pai ce-ai mah cu clasa cea harnica shi muncitoare, ca atata alinare mi-a mai ramas shi mie la uzina, plus ca nu tot ce zboara sa mananca.
nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa viu dimineatza la munca, caut cm, shi acolo gol, nica, doliu...Moshule, nici prin gandurile tale cele mai negre sa nutz mai treaca una ca asta!
shi ce exemplu dai tu la iuseri prin mesajul tau total offtopic da mai sus, ca altu fel nici nash fi indraznit sa fiu shi io, la randul meu, offtopica.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 24, 2003 2:24 pm

eu zic ca daca cineva sterge "clasa muncitoare" adica 90 de pagini, adica rating, s-ar putea sa aiba probleme.

xkran si aliosha si vali (care posteaza pe cm) ce zic despre asta?
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:24 pm

Eh...daca Angus nu doreste..atunci n-o mai sterg !
Anguse..esti salvatorul muncitorilor. :)

Totusi prezentul thread il voi sterge inainte sa plec la patinuar....asa ca aberati-va in voie pana la 18:30 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:25 pm

Initial trimis de dana
eu zic ca daca cineva sterge "clasa muncitoare" adica 90 de pagini, adica rating, s-ar putea sa aiba probleme.

xkran si aliosha si vali (care posteaza pe cm) ce zic despre asta?

Unele persoane nu stie de gluma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 2:27 pm

daca tat ne-ai dat voe sa ne aberam p-aicea, mesajul da mai sus ieste un autodenuntz?
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:30 pm

Hai..lasati-ma cu prostiile. Acest subiect a fost creat cu scopul aflarii faptului daca baixo vine sau nu la patinuar.

baixole..da sau nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 2:35 pm

adica s-a creat un subiect de chat pur intre doo persoane, chiar de catre unul dintre admini, care dupa aceea amenintza cu erasu unui intreg subiect de creatzie literara pura, fantezie, imaginatzie, umor si refulare....
adminule mosh la nivelul de abuz de putere a adminilor si a unor moderatori la care s-a ajuns, ma gandesc daca x-Kran stie toate acestea, fanclubu asta e reflectarea exacta a romaniei de ieri, azi si din pacate de maine: cultul (+auto-cultul) personalitatii cultivat de administratie, abuzul de putere proferat si cultivat de administratzie, disciplina cultivata prin teroare, si ca o cireasha pe coliva "DATUL LA INTORS"

stii tu, tine-ti-o tot asa, romani sunt multi....
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 2:36 pm

offf moshule bata-te sa te bata ciucanii deseara ca ma speriashi de moarte de-mi zbura inimioara hat departe ce ziseshi tu colosha cu clasa noastra truditoare.
uff ca acu vazui ca glumishi ....pana ta de pesevenchi
eyewitness

Mesajde gaga » Vin Ian 24, 2003 2:37 pm

patinuar.

din titlu si daca tot dispare cu subiectul, nu balacareshte nimeni ni'ca pe de veghe???

patinoar cu O for instance?
gaga

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 2:40 pm

gata Moshule, am executat shi am terminat cu prostiile, shi ca de obicei itzi sar in ajutor shitz spui io: da, mah, vine pa patinuar, se dete-n vileag az dimineatza pa cm, pa ultima pajina, da' ce satz fac daca pa tine te iau gretzurile shi tzi sa intuneca vederea cand citejti subiectul asta? il gaseshti la tribuna oficiala, cand te uitzi pa stanga, pa langa aia cu camerele de filmeaza. cu placere. shi sa shtii ca io n-am uitat cine m-a tzinut da mana pa fanclub cand ieream mica, shi mi-a indrumat primii pashi cu rabdare shi atentzie...
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:44 pm

Ups ! Scuze pentru greseala ! Multumesc pentru corectie.

eye...mai frica mi-e de tiganii nostrii sa nu ma bata...decat de ciucani.

ma bucur...ca toata lumea este fericita ...afland ca am glumit. mai putin onk care e mereu nemultumita. asa e natura ei. ea aspira spre absolut ca Riga Crypto...si d'aia i se pare negru tot ce facem noi. onk , eu nu sunt dusmanul tau. :)

mi-am dat seama de ce baixo nu scrie aici. dupa cum probabil ca atzi observat el isi numeroteaza posturile..asa mult tine la ele. si cand a aflat ca o sa stergem subiectu asta...s-o fi gandit sa nu iroseasca un post de pomana.

am uitat sa va zic. e si maine meci. suntetzi de parere sa lasam pana amine acest subiect....sau sa il stergem in seara asta ?

PS : anguse ,nici eu nu am uitat ce farsa mi-ai facut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 2:47 pm

da cine esti tu, Oribile Mosh?
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:49 pm

prietenul vostru cel mai bun :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 2:51 pm

prietenul la nevoie se cunoaste.... domnule admin activ, prieteneshte si intr-un anumit consens, se poate muta cm-ul pe literatura? ca-i gasim loc la fantezie publicitar-literara si toata lumea are de castigat... da sa mai intrebam...nu?
onk

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 2:51 pm

prietenu nostru cel mai ,cel mai ie ielanu...
eyewitness

Mesajde angus » Vin Ian 24, 2003 2:54 pm

nu fu farsa, Moshule, fu de-adevaratelea.
io nash shterge niciodata never subiectu asta, ca-mi placu mult shi avuse un real succes la public cu 10 posturi in douaj de minute, ceea ce io una nu tziu minte sa fi vazut des.
angus
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 2:56 pm

bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 2:57 pm

Pai..il unim cu clasa muncitoare daca itzi placu asa de mult ,draga Angus. :p

onk...vb. cu Aliosha & vali despre cm..unde vrei sa-l mutzi. nu ma bag. sper ca ti-ai dat seama ca aici este gluma.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Vin Ian 24, 2003 3:01 pm

pai prietene Mosh, io despre mine la ultimile analize pot satz spui ca am iesit bine si cu simtzu umorului la zi, daaaaaaar, ca dar din dar se face raiul, de ce sa vorbesc asa de departa cand n-o sa mai am net,cand pot vorbi acu cu Adminu care se ocupa cu Mutari reparatii etc, sianume prietenul nostru, al tuturor
In caz ca nu ai inteles, te rugasem, NUMA IN CAZ CA NU STA BINE CM PE RR SA IL MUTI PE L ca il putem incadra usor la gen, adicatelea e destul de literar-artistic ca sa nu contravina genului.....voila!
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 3:06 pm

Problema aceasta este destul de complicata pentru mine. Am incercat sa-l contactez telefonic pe Aliosha in Canada...dar probabil ca doarme si nu a auzit telefonul meu.

xkran a ramas fara baterie la mobil. iar vali se uita la un film acum si nu il pot deranja.

astept sa vorbesc cu ei si sa supunem la vot..propunerea ta. daca o sa fie 2-2 ...o sa-l contactam si pe sopra...sa isi dea cu parerea ca fost admin.

oricum..vom lua o decizie si te vom anuntza. fii linistita....ca orice problema are rezolvare.
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii