De mai mult timp ma "chinuie " intrebarea asta...eu cand m-am intalnit cu ei prima data am ramas "masca"...erau atat de dulci si naturali...s-a intamplat la mare la emisiunea TRAIESTE-TI VARA cu HI-Q pe data de 27 iulie 2002...Sau pt cei care s-au intalnit cu ei am si aicia o intrebare: CUM S-A INTAMPLAT?
Va pupik ozonatik
Dyanocika
Care ar fi primul lucru care l-ati face cand v-ati intalni cu ei?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Care ar fi primul lucru care l-ati face cand v-ati intalni cu ei?
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
- dyana_o_zone
- Junior Member
Pai in nici un cz nu ash ramane masca. De ce ash face-o ? Pur si simplu nu ash face nimic..caci nu e bine sa vorbesti cu oameni necunoscutzi.
Dar..mai zi-ne tu..dyana ! Ai stat de vorba cu ei ? Atzi baut si voi o bere impreuna ?
Dar..mai zi-ne tu..dyana ! Ai stat de vorba cu ei ? Atzi baut si voi o bere impreuna ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pai sa-ti povestesc si io cum i-am cunoscut:
Pe 27 iulie 2002 cu ocazia emisiunii "Traiesti-ti vara" realizata de bunii mei prieteni de la HI-Q am avut ocazia sa-i cunosc pe cei de la O-zone iar intr-una din pauze am stat la o bere cu ei(cel mai mult am stat cu dan deoarece o prietena de-a mea i-a luat un interviu pentru o revista! Sunt baieti de treaba, fara fitze in cap!
Pe 27 iulie 2002 cu ocazia emisiunii "Traiesti-ti vara" realizata de bunii mei prieteni de la HI-Q am avut ocazia sa-i cunosc pe cei de la O-zone iar intr-una din pauze am stat la o bere cu ei(cel mai mult am stat cu dan deoarece o prietena de-a mea i-a luat un interviu pentru o revista! Sunt baieti de treaba, fara fitze in cap!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
ce ati da pentru a va petrece o noapte cu unul dintre ei sau cu toti?
abia astept sa imi raspundeti................. haha haha haha
- irina-maria
- Junior Member
Re: ce ati da pentru a va petrece o noapte cu unul dintre ei sau cu toti?
Pt o noapte cu ei nu as da nimika pt ca .... pur si simplu ii vad doar ca pe "baietii mei" iar ei citez de la Dan" fata lor"....Pupici
Dyanocika
Dyanocika
O-ZONE:cei mai tari, cei mai skumpi! O-ZONE 4 EVER!!!
- dyana_o_zone
- Junior Member
bau
Initial trimis de sly
Pai sa-ti povestesc si io cum i-am cunoscut:
lol la fel ka si sly .. atunci i-am kunoskut si eu si primul lukru pe care l-am facut a fost sa fac poze ku ei .. apoi pa si pusi .. orikum deabia vorbeau romaneste

While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Io daca i-as vede i-as ocoli!! de rusine sa nu ma vada cineva cu ei
!! mie nu-mi plac.. intr-adevar ambele melodii sunt mishto...nu preferatele mele da sunt mishto....da ei ...of...sunt super nashpa ca tipi!! nu as da absolut nimic pt o noapte cu ei si asta nu pt ca sunt "baietii mei" si io "fata lor"
(m-a lovit rau faza asta...am ras 5 minute) ...ci pur si simplu pt ca trebuie sa fii nefututa rau doar ca sa te gandesti la o noapte cu ei...dar sa o mai pui si in aplicare bleah!!! saracii..sunt si ei oameni..da nu`s pe gustul meu!! unu are niste urechi de nu i le ascunde nici parul lung nici caciulile ...altu e mic si pitzigaiat..nu raspunzi la esemeeesssss....si altu se crede atat de macho si are pantaloni de fetitza!!! penibil!! really!! mie nu-mi plac baietii astia! really!! au ajuns vedete asa peste noapte cu doar 2 melodii si se agita toata tara!! daca nu erau "vedete" (desi e mult spus) se uita cineva la ei?!!? eu cred ca nu dadeatzi 2 bani pe ei fetelor...va cam orbeshte "celebritatea" ....trist!!! la noi in tzara toate alearga dupa celebritati !
trist trist!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Ce as face eu?
Poate i-as pune sa spuna o poezie in romana si ... nu stiu , as trece mai departe ?
-
UnCopilutz - Junior Member
- James Bond
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1