Alte fraze care ma......!

ce-a fost pe Muzici o data

Alte fraze care ma......!

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 20, 2003 9:48 am

-gie, gia, sau alte referinte la gangsta rap-ul romanesc.
-undeground (folosit de cei care nu stiu defapt ce este cuvantul in sine....si de ce i se spune underground, oare ca e la moda?)
-referinte catre eminem de genul "ala nu e hip hop" am un mesaj ptr cei care intra in categoria asta "Sa-i sugeti pula daca nu are treaba cu hip hop-ul....repisti pulii ce sunteti (repisti copyright DJ DOX)
-oldschool......si cei care se cred oldschooleri de parca au trait aici odata cu curentul...de pe vremea lui Kurtis Blow...PENAL ba...penal..
-commercial.....NO COMMENT
-playback......e deja penibil ce caz e in romania cu anti-playback....suck a cock bitches...
-"Gabitz....esti figurant, iti dai aere aici" sau alte laude care mi se adreseaza deseori aici.....nu intelegeti ca MI SE RUPE??? ei bine MI SE RUPE. Va zic acum ca sa intelegi. Cand las un mesaj referitor la hip hop referitor la ce este AICI, unde sunt, unde a vrut D'zeu sa ajung, inseamna ca stiu exact ce spun. Cati dintre voi mau contrazis cu frumosul, cati au zis "GAbitz frate..stai frate ca poate nu e asa, " NICI UNUL....deci nu ma invinuiti ptr atitudinea care o am fata de anumiti useri.

cam atat o sa revin cu episodul trei cand va fii cazul
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Ian 20, 2003 10:42 pm

Auzi n3a si noua ni se rupe ca tie tii se rupe.Daca te streseaza chestia asta,treaba ta.Daca tii se rupe la ce te plangi ca te streseaza?Ha?

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 20, 2003 11:26 pm

Nea Gabitz este, uneori, arogant, intr-adevar, dar cred ca este si cazul sa se supere! Sunt de acord cu ce-a zis despre Eminem&rap, underground si baietii de cartier!
Ce vreau eu sa adaug este ceva foarte trist: publicul din Romania inca ii inghite pe acesti baieti de cartier si e penibil sa vad nivelul de cultura rap al oamenilor din orasul meu!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Ian 21, 2003 12:52 am

Vreau sa bag shi yo ceva vorbe referitor la threadu' astah.In primu rand vreau sa zik ca sunt in mare parte d-acord cu n3a gabitz kiar daca a spus pa fatza shi fara ocolishuri nishte kestii vitale sa le zik asha.Shi are dreptate cand a zis ca indivizi ca Dox(no offense nu vreau sa-ljignesk) are ce are cu em. pentru ca acum face muzica mai comerciala(pai ce laba uaii sa fak daca a vazut ca muzica astah mai comerciala prinde mai mult la publik decat underu').Cat despre treaba cu baietzii de cartyer am mai zis-o shi-o mai zik: pentru mine reprezinta doar un mit toata treaba astah indiferent de ce ar zice altzii shi uneori stau asha shi privesk in gol shi ma intreb cand dracu' se va maturiza mishcarea astah hh shi rap din Romania cu adevarat ,cand naibah va intzelege lumea ca treaba cu baietzii de cartier e o prostie,vreau sa apuk shi yo ziua shi dup-aya sa mor cu sufletu-n pakat.Pace c-am ieshit !!!!!!!

P.S. tzin sa-i multzumesk lu neamtzu pentru adresa utila pe care mi-a dat-o sa cumpar albumu' lu raku da pa net.Pace frateh!!!

Ragai shi ma skarpin /Manank pana mor /Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor

RAgai shi ma scarpin /Mananc pana mor/
sadox
Junior Member

O idee:

Mesajde ckride » Mar Ian 21, 2003 1:33 am

Incercati sa puneti deoparte termenul "baieti de cartier" si "cantareti de rap". Si toata lumea va fi fericita. Nu e un mit. Mitul zburatorului. Ala da mit! Wake-up, va fuge pamantu sub picioare.

sadox, n-ai pt ce, da vezi cu ragaitu sa nu t-i se aplece :D
ckride
Junior Member

clarificare

Mesajde n3aGabitz » Mar Ian 21, 2003 4:30 am

Initial trimis de sadox
Shi are dreptate cand a zis ca indivizi ca Dox(no offense nu vreau sa-ljignesk) are ce are cu em.

frate ai inteles gresit, am mentionat de dox fiindca lui ii apartine cuvantul repisti. de asta am si zis ca ii apartine copyrightul la cuvant. atata tot. in fine e o gluma mai veche de a mea si a lui dox....nu m-am referit in nici un caz ca lui dox nu i-ar place eminem sau ca ar avea ceva cu el. NU!

pace...si multumesc ptr cei care ma inteleg.
n3aGabitz
Junior Member

Re: Alte fraze care ma......!

Mesajde marian jan » Mar Ian 21, 2003 1:07 pm

Initial trimis de n3aGabitz
-gie, gia, sau alte referinte la gangsta rap-ul romanesc.
-undeground (folosit de cei care nu stiu defapt ce este cuvantul in sine....si de ce i se spune underground, oare ca e la moda?)
-playback......e deja penibil ce caz e in romania cu anti-playback....suck a cock bitches...
-"Gabitz....esti figurant, iti dai aere aici" sau alte laude care mi se adreseaza deseori aici.....nu intelegeti ca MI SE RUPE??? ei bine MI SE RUPE. Va zic acum ca sa intelegi. Cand las un mesaj referitor la hip hop referitor la ce este AICI, unde sunt, unde a vrut D'zeu sa ajung, inseamna ca stiu exact ce spun. Cati dintre voi mau contrazis cu frumosul, cati au zis "GAbitz frate..stai frate ca poate nu e asa, " NICI UNUL....deci nu ma invinuiti ptr atitudinea care o am fata de anumiti useri.

Gabitz....esti figurant, iti dai aere aici!

daca ti se rupe du-te dracu si pune-ti-o in ghips!
bravo baixule!
marian jan

Re: clarificare

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 22, 2003 10:44 pm

Initial trimis de n3aGabitz

frate ai inteles gresit, am mentionat de dox fiindca lui ii apartine cuvantul repisti. de asta am si zis ca ii apartine copyrightul la cuvant. atata tot. in fine e o gluma mai veche de a mea si a lui dox....nu m-am referit in nici un caz ca lui dox nu i-ar place eminem sau ca ar avea ceva cu el. NU!

pace...si multumesc ptr cei care ma inteleg.

Se pare ca sadox a citit din trei in trei cuvinte de a inteles ce a inteles! Ciudat!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Ian 22, 2003 10:57 pm

loool,Adeva hai ca ai zis bine.Chiar sadox ce dreq ai inteles...foarte ciudat!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

neagabitz alias lache cu urechi

Mesajde AntyTerro » Joi Ian 23, 2003 12:59 am

ba gion vezi ca poluezi, pune-ti dracu catalizator si vezi de ale tale, scoate-ti mai o "melodie" obosita, mai baga niste rime ieftine, mai fa-tzi o omleta sa te ingrasi, mai verifica caloriferul, vezi daca e cald, pula mea nu stiu cum sa-ti zic dar mai dute si-n pula mea .... asta e mah fut.... ti-am mai ziso ......

lache cu urechi: vezi ca sunt analfabet si nu stiu unde sa pun - asa ca o sugi fara liniutza.

ba MTV Romania transmite si in USA, atunci ma mut si eu acolo.
Junior Member

Re: Re: clarificare

Mesajde sadox » Joi Ian 23, 2003 1:50 am

Initial trimis de AdevaRapper

Se pare ca sadox a citit din trei in trei cuvinte de a inteles ce a inteles! Ciudat!

Nu trebuia sa te iei kiar asha de mine shi sa ma faci ciudat Adevarapper(kiar daca am citit fugitiv ce-a scris n3a gabitz probabil din cauza somnului ca yo mai mult noaptea intru pa forum). Oricum sa nu crezi ca am ceva cu tine,kiar te respekt pentru parerile shi opiniile pe care le postezi pa forum.Paceh frate!!
sadox
Junior Member

Sorry, sadox

Mesajde AdevaRapper » Joi Ian 23, 2003 9:37 am

Vroiam doar sa fac o remarca hazlie, nicidecum sa fac misto de tine, mai ales ca nu este cazul! Scuze daca s-a inteles altceva, respect si numai bine!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Ian 24, 2003 1:18 pm

dak incepetzi cu jignirile inchid threadul

Gabitz..calmeaza-te...trage aer adanc in piept shi las-o balta...

"Mi se rupe shtii k mi se rupe..mi se rupe shtii k mi se rupe...inima" :p
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Raspopitu » Sâm Ian 25, 2003 1:13 am

Chiar asa,Ho cu jignirile.Parerea mea:>
Raspopitu
Junior Member

..

Mesajde n3aGabitz » Dum Ian 26, 2003 1:37 am

again celor care au inteles thread-ul....respect

alin: ???? problema ta fiind?

antyterro: defapt....eu cu idiotii nu stau de vorba...

dekret...inchidem thread-ul nu il INCHIZI...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Ian 26, 2003 1:15 pm

Pahi eu-s singurul mod muncitor de-aici :p de-aia am zis k il inchid...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

da..

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 27, 2003 8:39 am

scuza-ma ca m-am rastit ma enervat un muist pe forum, ah de antyttero e vorba...

pace dekret
n3aGabitz
Junior Member

baiat de cartier

Mesajde Gyno » Vin Ian 31, 2003 12:59 am

nu intzeleg ce aveti cu baietiie cartier . toata lume aii acuza , dar sincer acum in romania g-rapul a fost cel care s-a auzit prima oara si care a avut hituri,....... ct despre gabi , e bene ca le zice scurt si la obiect! :)
Gyno

Re: baiat de cartier

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 31, 2003 10:26 pm

Initial trimis de Gyno-KPT
nu intzeleg ce aveti cu baietiie cartier . toata lume aii acuza , dar sincer acum in romania g-rapul a fost cel care s-a auzit prima oara si care a avut hituri

G-rapul este considerat de un nivel inferior in Romania pentru ca, daca stai sa te gandesti, celor care asculta G-Rap nu le este necesar un IQ ridicat (dimpotriva) pt a-l intelege si G-rapperii din Romania nu se ridica la un nivel cat de cat decent (cu mici exceptii)!
PS: No offense fanilor G-Rap care chiar sunt demni de respect (si nu se incadreaza in categoria pe care am amintit-o mai sus, dar, pur si simplu, smecherasii cretini reprezinta majoritatea ascultatorilor de G-Rap)
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Gyno » Sâm Feb 01, 2003 12:58 am

aici ai dreptate , dar repet , nu este de vina muzica , ci fanii ! vrei sa zici ca parazitii estemai putin ascultata ? lol , pai parazitii nu e g-rap:)
Gyno

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 01, 2003 1:09 am

Ai dreptate, dar parca nivelul fanilor Para este un pic mai ridicat! Eu comparam de fapt cu cei care asculta ex-RANS si ceea ce a mai ramas din el!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica