As incepe cu intrebarea: care e diferenta intre incalzitoarele electronice si cele cu 'placa' ?
Eu am cu placa , ajusarea temp. o fac invartind un butonas.
Recomandati unul electronic,nu ?
Initial trimis de Guppy
Bun,sa mutam aici discutiile 'electrice'.
As incepe cu intrebarea: care e diferenta intre incalzitoarele electronice si cele cu 'placa' ?
Initial trimis de Guppy
Bun,sa mutam aici discutiile 'electrice' :D .
Initial trimis de Anonim
Nu te gindi la un incalzitor electronic ca la ceva extrem de diferit de celelalte cu lamela bimetalica. Ajustarea temperaturii se face la fel invirtind butonul. Difrenta consta in termostat care la cele vechi este pe principiul unei lamele bimetalice ce se dilata sau contracta functie de temp apei inchizind sau deschizind contactul pe cind la cele electronice este un senzor mult mai precis ce sesizeaza chiar si variatiile mici de temperatura. De asemenea, in cazul in care diferenta dintre temp dorita si cea exsistenta in acvariu este mare, cel electronic nu va ramine cuplat continuu pina in momentul cind se atinge temperatura dorita ci va functiona intermitent. Prin acest senzor de temperatura electronic se elimina deasemenea si pericolul ca termostatul sa se blocheze si sa incalzeasca continuu.
Initial trimis de duduloi
Acum sunt fericitul posesor al unui Hagen Tronic de 300W, de 2 zile temperatura a "inghetat" la 25 de grade.
este silentios, nu se aude NIMIC
???
cum adica iti baga o diferenta de temperatura de 6-7 grade ?!
aer :-)
toate la timpul lor.
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori