Atentzie !!!
Dupa cum va spuneam, in curand vetzi avea ocazia sa auzitzi un nou material semnat de Piele (Getto Daci) in colaborare cu trupa buzoiana Vers InVers (KOndamnat & AbanDon), piesa bucurandu-se in ceea ce priveshte negativul de mana shi mintea sclipitoare a lui PIELE... vetzi auzi un sound getto-dac unic, pastrand totushi liniile bine cunoscute ale stilului getto-dac... piesa sper sa o inregistram sambata, 1 feb, shi o vetzi putea asculta numai pe compilatzie World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1, produsa de KOndamnat pentru site`ul http://www.HipHopKulture.go.ro,, compilatzie ce sper sa fie gata pana la sfarshitul lunii martie... se va gasi de vanzare pe site`ul mai sus mentzionat...
pace !
Getto Daci 2003
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Excellent news! Personal, consider acest moment ca cel mai asteptat de la inceput de an in hh romanesc! Abia astept sa vad daca Piele s-a schimbat in vreun fel si daca da cat de mult...
PS: Spre rusinea mea, KOndamnat, nu stiam ca faci parte din trupa Vers InVers, de care bineinteles auzisem! Pace!
PS: Spre rusinea mea, KOndamnat, nu stiam ca faci parte din trupa Vers InVers, de care bineinteles auzisem! Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Abia astept sa aud.Is tare curios daca Piele si-a schimbat stilul,dar nu cred.Daca l-a schimbat sper ca in bine:PP.Ok Sa vina luna Martie mai repede:>.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Re: KOndamnat
..misteaux!
..stie careva ceva despre restul membrilor getto-daci?!?
..cand are deceneu de gand sa scoata un lp? sunt convins ca asteapta o gramada de fani..
peace'n'out
..stie careva ceva despre restul membrilor getto-daci?!?
..cand are deceneu de gand sa scoata un lp? sunt convins ca asteapta o gramada de fani..
peace'n'out
-
gutza36 - Junior Member
restul getto-dacilor...
...initzial vorbisem cu Piele sa mergem vineri, 31 ian, in Dumars shi sambata sa intram in studio la Da Hood, daca n-au alta treaba, sau la EzQuatez la Avangard... dar intre timp el s-a hotarat sa plece maine, miercuri, ca sa mai stea prin studio cu Deceneu... shi mi-a mai zis k l-a sunat shi Vexx...
...k intre tovarashi mi-a mai spus k ar vrea sa se mute prin Bukale, sa-shi caute de munca sau se apuce de treaba cu Deceneu shi probabil cu Vexx... de restu` nu se shtie nika... deocamdata...
...k intre tovarashi mi-a mai spus k ar vrea sa se mute prin Bukale, sa-shi caute de munca sau se apuce de treaba cu Deceneu shi probabil cu Vexx... de restu` nu se shtie nika... deocamdata...
-
KOndamnat - Junior Member
Ar fii bine....ba nu......excelent!Abia astept.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Am uitat sa intreb....Apare si Dacian pe compilatia aia?
-
Mie nu-mi place Dacian. Piele, Os si Deceneu ... ceilaltzi, mai putzin ...
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
- helguera88
- Junior Member
logica ??!
helguera88 !!!
sincer, afirmatzia ta n-are nici o logica...
lamureshte-ne shi pe noi pls !! :confused:
sincer, afirmatzia ta n-are nici o logica...
lamureshte-ne shi pe noi pls !! :confused:
-
KOndamnat,vroia sa zica,ca nu ii plac Dacian,Romichete si Ioio,ii plac numa Piele,Deceneu si Os.Sa zicem,daca asta e parerea lui.De ce nu iti place Dacian?
Numa bine
Numa bine
-
Desi nu mi-a cerut nimeni, o sa fac un top MC ex-Getto-Daci:
1.Piele 2.Deceneu 3.Romichete 4.Ioio 5.Os 6.Dacian
Dacian imi place cel mai putin din cauza vocii sale (si nu numai)!
1.Piele 2.Deceneu 3.Romichete 4.Ioio 5.Os 6.Dacian
Dacian imi place cel mai putin din cauza vocii sale (si nu numai)!
-
Mie imi place la nebunie vocea lu Dacian......Pe Rimez,deci exist si pe Nu ma poti da jos ii super fain.Parerea mea
-
Si colegului meu de trupa ii place mult Dacian! trebuie sa recunosc ca pe "Nu ma poti da jos", o DA bine, dar in rest - nu prea! Parerea mea!
-
adeva !!!
adevarapper ce trupah ai frate ?!
trimite shi mie ceva material : bio, poze, linkuri la mp3uri sau video (daca le ai urcate undeva) shi eventual lirici shi eshti pe site meu... http://www.hiphopkulture.go.ro ...iar daca te intereseaza shi compilatzia... let me know...
cat despre getto, un top al meu ar fi...
1. Piele
2. Deceneu
3. IoIo
4. Os
5. Romichete
6. Dacian
pace shi take a look pah site`u meu ca fak update mare de tot aku...
trimite shi mie ceva material : bio, poze, linkuri la mp3uri sau video (daca le ai urcate undeva) shi eventual lirici shi eshti pe site meu... http://www.hiphopkulture.go.ro ...iar daca te intereseaza shi compilatzia... let me know...
cat despre getto, un top al meu ar fi...
1. Piele
2. Deceneu
3. IoIo
4. Os
5. Romichete
6. Dacian
pace shi take a look pah site`u meu ca fak update mare de tot aku...
-
15 mesaje
• Pagina 1 din 1